دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 187

موضوع: صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    دریافت تشکر: 21,945
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array
    ریپورتر's: خوشحال2

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

نقل قول نوشته اصلی توسط F a t i m a نمایش پست ها
    آیا تاکنون احساسی مبنی بر رسیدن به آخر خط را داشته اید ؟! چگونه بر این احساس غلبه کردید ؟!:اره یکبار و یک مدتی درگیرش بود و با سخن حکیمانه یک پیرمرد که کمی فحش محبت امیز هم داشت به راه راست هدایت شدیم
    اگر پدر و مادرتان دوست نداشته باشن شما یه کاری را انجام بدید ولی شما خیلی اصرار بر انجامش داشته باشید چکار می کنید ؟!:اول نظرشون رو میشنوم اگر منطقی بود که هیچ اگر منطقی نبود میگویم چشم ولی کار خود رو انجام میدم

یه وقت هایی که واقعاً حوصلت سر میره چکار میکنی ؟!:من حوصله ام سر بره خیلی راه میرم

اگه بخوایم شکنجت بدیم چه راهی پیشنهاد میدی ؟! ( گرچه من راهاشو پیدا کردم):گرفتن یخچال و خوراکی های داخلش بخصوص میوه
    با تفکرات متناقض با شما چه دیدی داری ؟!:اگر تفکر منطقی باشه سعی میکنم جور بشم ولی اگر منطقی نباشه قائدتا قبول نمیکنم
    به نظر شما انسان ها چند دسته اند ؟!:3 دسته . خوب -بد - عده ای که بد هستن ولی خوب نشون میدن
    توی چه ساعتی و چه هنگامی از روز به دنیا آمدید ؟! دقیقه و ثانیه هاش یادت نره !!!!!:والا نمیدونم باید بپرسم فقط میدونم شب بوده
    سر چه چیزهایی با خواهرت دعوات میشه ؟!:معمولا دعوا نمیکنم چون فایده نداره اخرش باید بگم چشم دیگه چه میشه کرد خواهر هست نمیشه اذیتش کرد .الان داشتی چقدر خوبم من

به خواهرت هم سخت میگیری یا میذاری مطابق میل خودش رفتار کنه ؟!:ازاد هست هر جوری که دوست داره رفتار کنه دیگه عاقل هست راهش رو خودش باید انتخاب کنه
    به انتخاب خواهرت هم احترام میذاری ؟!:خیلی هواشم دارم
    فکر میکنی شما و خواهرت چقدر شبیه به همید (از نظر فکری و مذهبی و ... ):از لحاظ مذهبی و فکری تقریبا نزدیکیم ولی از لحاظ نوع رفتار نه
    این اصل دموکراسی که میگن یعنی چی ؟!:یعنی الکی با کلمات بازی کردن ولی اجرا نکردن
    این جمله چند تا نقطه داره : کشتم شپش شپش کش شش پا را ( در یک ثانیه بگو ):35 تا در نیم ثانیه

بعد از یه روز کاری خسته به خونه میای !!!! اولین کاری که میکنی چیه ؟! مثل من که سریع نمیری سمت خوراکی ؟!اول میرم 3 تا لیوان بزرگ اب میخورم بعدش یا علی به سمت یخچال

نظرت در مورد این جمله چیه : زندگی را دوست میدارم گرچه نمیدانم چیست ؟!:خیلی درسته و الان ما رو میگه زندگی رو دوست داریم ولی واقعا نمیدونیم زندگی واقعی یعنی چی .الان ما داریم بدبختی میکشیم زندگی نیست
    چی میشه که ادم دست به خودکشی میزنه ؟!:یک لحظه خودش رو کاملا تنها میبینه و هیچ نور و امیدی نمیبینه و کمی جو هم میگیره دست به کار احمقانه میزنه
    بهترین راه خودکشی از نظر شما ؟!:یک گلوله به سر یا پرت کردن از یک ساختمون بلند
    فعلاً سؤالی یادم نمیاد اینا رو بجواب تا بعد
    اگه فکر کردی دیگه نمیام کاملاً در اشتباهی
    :منتظرییم ای استاد

نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است

رفت و برگشت سراسیمه که دنیا
    تنگ است

2. 5 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)