والا اينجا يك فروم اجتماعي است و مهمان و صاحبخانه ندارد.حرف شما مثل اين مي مونه كه توي يك مسجد،متصدي مسجد بياد ادعا كنه صاحبخونه است.
ديكتاتوري من؟؟؟بله تو اين كشور هر روز معاني جديدي براي لغات ژيدا مي شود.از نظر من هم شما ديكتاتور و خيانتكار و ... هستيد.ولي اين حرف اعتباري ندارد.چون مثل نظر شما نظر شخصي است
تو اين كشور هم هر حرفي كه حرف آقايان نباشد،توهين محسوب مي شود.انتقاد من اين بود كه رييس جمهور قبل از نطق به عواقب حرفهايش بينديشد تا باج ندهد.البيته اگر باج از منافع خودش بود باز سكوت مي كردم.ولي از منافع ملي و بيت المال است.
فكر نمي كنم تا حالا كلمات توهين آميزي هم نوشته باشم كه شما دگرگون مي شويد.
شما و افرادي امثال شما در يك سخنراني مقام و مسئول،منتظ مكث هستيد تا تكبير بكشيد.اگر به جاي انتظار كمي فكر كنيد،مطمئنا ترك جليه را بر سكوت،و سكوت را بر تكبير ترجيح مي دهيد.
شما خودت هم ميگي دولت بدون اشكال نيست.من هم حرفم اين است كه اين اسكالها بايد رفع شود و بزرگترين اسكال دولت ما سياست خارجي اش است.
من و امثال من اينقدر عمر نداريم كه منتظر سياست هاي بلند مدت كشور باشيم تا مزه آرامش و آزادي را بچشيم.بهتر است دولت در كنار اين سياستهاي بلند مدت به فكر عمر 40 يا 50 ساله مردم خودش هم باشد (كه 33 يال از اين عمر رفته است)
علاقه مندی ها (Bookmarks)