دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 123

موضوع: میخواهم راز خوشبختیم را با شما شریک شوم!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر
    ارسال تشکر
    545
    دریافت تشکر: 731
    قدرت امتیاز دهی
    56
    Array

پیش فرض پاسخ : میخواهم راز خوشبختیم را با شما شریک شوم!

سلام .
    بر خلاف خیلی تاپیک های دیگه که جنبه Fun دارن و کل فروم رو پر کردن و اگه من مدیر بودم 90% شون رو شوت می کردم بیرون این مطلب ارزش Stick شدن داره ، مدیر عزیزی که این مطلب رو میخونن لطف کنن تاپیک رو مهم بکنن ، تاپیک جالبی خواهد شد .
    عشق دقیقاً اون چیزی هست که زندگی رو زیبا می کنه ، یه زمانی توی زندگیتون ممکنه برسه (که کاملاً هم به خودتون بستگی داره) که شما گرسنه هستید اما تماشای غذا خوردن دیگران براتون لذت بخش میشه ، زمانی پیش میاد که کاملاً بی حوصله و خسته هستید اما کارهایی که دیگران در حال انجام اون ها هستن براتون جالب میشه ، حتی کارهای معمولی ، زمانی که به این مرحله رسیدین مطمئن باشید که دارین از این تاپیک بهره میبرید و استفاده مثبت می کنید .
    آلبرت انیشتین یک جمله خیلی معروف داره :

Love is a better teacher than duty
    عشق معلمی برتر از وظیفه است

این جمله شاید مهمترین جمله ای باشه که من بکار می گیرم توی زندگیم و به نظر من ارزش بسیار زیادی داره .
    زمانی میشه که کاری به شما محول میشه و مسئولیت انجام اون رو دارید ، زمانی میشه که خودتون از روی علاقه به طرف یک کار میرید ، در دو حالت سعی کنید با علاقه شدید (که کلمه Passion برای علاقه شدید و جنون وار بکار میره) و با بیان بهتر با عشق به یک کار تن بدین ، چرا که شما وقت برای اون کار صرف می کنید ، میتونه خیلی بی حوصله و بی علاقه باشه میتونه هم خیلی با عشق و علاقه باشه و شادی ، تست کنید ببینید روحیتون در چه حالت بهتر هست .
    من وقتی این تاپیک رو دیدم بسیار بسیار خوشحال شدم که هنوزه آدم هائی وجود دارن توی جامعه که روی مسئله فکر کردن برای تغییر به سوی مثبت کار می کنن و توی نسل جدید هم پیدا میشن و این باعث افتخار هست .
    جا داره از رها همگی تشکر کنیم که چنین تاپیکی رو باز کرده و مطمئناً ادامه می ده بحث رو .
    مشکل بسیاری از مردم دنیا این هست که نمی تونن دیدشون رو به اطرافشون تغییر بدن .
    الان جلوی چشمم پرینتری هست که 3 سال پیش اون رو خریدم ؛ با هدف پرینت کردن کتاب ... ، زمانی میشد که برام اصلاً اهمیتی نداشت که وجود داره یا نه ، اما بعد از تغییر روند فکری به این نتیجه رسیدم که این دستگاه پرینتر در سه سال و خورده ای پیش یکی از موارد مهمی بود توی ذهنم که بخرم و خرید اون هم بسیار برام خوشحال کننده بود ، چون خرید یک پرینتر لیزری سیاه سفید با قیمت 120 هزار تومان باعث میشد من از خرید کتابهایی که هر کدوم از اونها قیمت یک پرینتر رو داشتن جلوگیری کنم و برای من از لحاظ هزینه درگیری فکری رو پیش نمی آوردن .
    بسیار از کسانی که روز امتحان فرا میرسه و قرار هست فردا برن امتحان بدن طرز فکرشون این هست که آیا توی این درس قبول میشن ؟ آیا نمره معقولی کسب می کنن ؟ اگه قبول نشن چی کار کنن ؟ مدل خاکی که قصد دارن توی سرشون بریزن بعد از گند زدن به امتحان باید از چه مدلی باشه ؟ چرا زودتر اقدام نکردن به درس خوندن و ... ؟ بار ها این موارد قبلها برای من پیش اومده اما با تغییر روند فکری و دوست داشتن اون درسی که ازش متنفرید و با علاقه و عشق اون رو خوندن نه تنها نتیجه بهتری کسب میشه بلکه کمک می کنه در زمان خوندن از درسی که ازش تنفر دارید لذت ببرید . تغییر روند فکری امتحان فردا به مطالعه یک جزوه / کتاب درسی برای افزایش اطلاعات و یادگیری بجای نگرانی های بی جا برای امتحان کمک می کنه براحتی بشه درس خوند و لذت برد .
    در ادامه حرف های رها برای دوست داشتن / عشق ورزیدن به هر چیزی توصیه می کنم اگر هدفی در حال حاضر برای خودتون در نظر نگرفتید به فکر باشید و هرچه زودتر هدف خودتون رو تهیه کنید ، جالب اینکه هدف هم دقیقاً به عشق و علاقه بر میگرده ، دقیقاً چیزی رو به عنوان هدف انتخاب می کنید که اون رو دوست دارید و بهش عشق می ورزید ، وقتی تمایل به فعالیت در یک فیلدی رو ندارید مطمئناً اون رو هدف خودتون قرار نمیدین چون بهش علاقه ای ندارید .
    امیدوارم علاوه بر باز کننده تاپیک دوستان دیگه هم مشترک بشن توی بحث و فقط خواننده نباشن .
    نهایتاً :
    Live with passion
    با شور و شوق دیوانه وار زندگی کنید .

خداوندا به داده ات ، نداده ات و گرفته ات شکر
    داده ات نعمت ، نداده ات حکمت و گرفته ات امتحان است

Never let school get in the way of learning

Ring0 - The source of inspiration

2. 11 کاربر از پست مفید Arash.All سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)