دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 6 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 123

موضوع: میخواهم راز خوشبختیم را با شما شریک شوم!

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    1,621
    دریافت تشکر: 699
    قدرت امتیاز دهی
    61
    Array

پیش فرض پاسخ : میخواهم راز خوشبختیم را با شما شریک شوم!

[QUOTE=7raha7;221781
    نمیدونم تا حالا تاثیر این جمله رو روی فروشنده ها یا در کل اطرافیانتون امتحان کردید یا نه: موقع خدافظی... وقتی بگید: [SIZE=4]فیض خدا با شما...[/SIZE]

این جملتون خیلی زیبا بود سعی میکنم ازش استفاده کنم

2. 6 کاربر از پست مفید tarannom101 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    1,621
    قدرت امتیاز دهی
    61
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط 7raha7 نمایش پست ها
    حالا اگه دارید با خودتون کلنجار میرید که چطور عاشق زندگی کنید.... بیاید بریم سراغ راه حل
    زندگی یه الاکلنگه... هر روز صبح که از خواب بیدار میشید این الاکلنگ صفر صفره: یعنی یه خط موازی با افق... یعنی هر دو کفه اش مساوی!
    تو یه کفه اش جواهره تو یکی دیگه قیر سیاه! اگه توازن این کفه ها بهم بخوره و الاکلنگ کج شه طوری که کفه ی جواهر بره بالا چی میشه؟؟؟ جواهرا میریزن تو دستای شمایی که وسط اون الاکلنگ نشستی(مگه جا قحط بود آخه؟؟؟)
    اگه برعکسش اتفاق بیفته قیر سیاه میریزه روتون... اتفاقی که اصلا خوشایند نیس!
    با عشق ورزیدن توازن این الاکلنگو بهم بزنید و صاحب جواهرا بشین... کار آسونیه: به خودتون عشق بورزید... بوییدن رو عاشقانه اش کنید: چای که دم میکنی اول بوش کن و دوستش داشته باش... ببین چقدر بوش خوبه!
    دستاتو که با صابون میشوری مثل بچه ها بو کن دستاتو.... و دستاتو دوست داشته باش
    همین کارو با بقیه احساساتت بکن: شکلات بخور و راستی راستی راستی از شیرینیش لذت ببر! بستنی رو لیس بزن! تو حیاطتون وقتی کسی نیس لی لی بازی کن! لمس کن همه چی رو ... راه که میری از کنار درختا که رد میشی برگاشونو لمس کن... قشنگیا رو ببین... غروب خورشیدووو ... با ابرا تو ذهنت شکلک بساز... اشتباه نکن: این کارا بچگی نیست!
    این کارا دوست داشتن زندگیه.... عشق ورزیدن به احساساتته... احساسات تو یعنی خودت
    به من بگو تو این دنیا اگه تو در حق خودت این کارا رو نکنی دیگه کی میتونه این کارا رو بکنه برات؟؟؟ کی میتونه لذت برف بازیو بهت بچشونه جز خودت؟؟؟ کی میتونه لذت آب بازی کردنو بهت بچشونه؟؟؟ اگه این حقو از خودت بگیری مطمئن باش بعد ها پشیمون میشی... پشیمونی به خاطر همه حق هایی که از خودت گرفتی تحت عنوانه: بزرگ بودن! عاقلانه رفتار کردن!

این قسمت از حرفاتو خیلی پسندیدم امتحانش میکنم هرچند کم و بیش این کارو میکردم

4. 4 کاربر از پست مفید tarannom101 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    1,621
    قدرت امتیاز دهی
    61
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Roksana65 نمایش پست ها
    وقتی میریم گردش یا سفر موانع زیادی هستند که می تونند ادامه ی مسیر رو غیر ممکن کنند و بر داشتنشون خیلی سخت یا غیر ممکنه اما می شه دورشون زد نه ؟
    اطرافیا رو که نمی شه عوض کرد این سکان زندگی رو کاشکی بلد باشم مثل رها جونم کمی این طرف اون طرف بچرخونم زندگی رو خدم به کام خودم شیرین تر کنم .
    به نظر من رها خانم به قینت تمام این ثانیه ها یه دل بزرگ به دست اورده .
    دلی که همه تو محبتش ذوب می شوند .

سلام
    شاید نشود به گذشته باز گشت و یک آغاز زیبا ساخت

ولی میشود از هم اکنون آغز کرد و یک پایان زیبا ساخت

6. 4 کاربر از پست مفید tarannom101 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    1,621
    قدرت امتیاز دهی
    61
    Array

امروزه با استفاده از فیزیک کوانتوم ثابت شده که همه چیز از قبل وجود داشتن و هیچ آفرینش جدیدی دیگه صورت نمیگیره... میدونید این یعنی چی؟؟؟ یعنی چیزی که قرآن مسلمونا و کتاب مقدس مسیحیا و... از خیلی وقت پیش گفتنش... دم دستی ترین مثالی که میتونم براتون بزنم داستان عید مبعثه... واقعه ای که پیامبر(ص) بعدش رحلت کرد... قبلش باید امام علی(ع) رو به عنوان امام و خلیفه معرفی میکرد... وقتی خدا به پیامبر میگه: دین من کامل شد و نعمت تمام...
    به تیکه نعمت تمامش توجه کنید...میدونید این یعنی چی؟؟؟ حالا بهتون یه چشم انداز نشون میدم که فکرشم نمیکردید: یعنی اینکه شما اینجا باشید، اینکه من از تو رود نجات پیدا کنم، اینکه موفق باشید و... از قبل وجود داشته...! چشم اندازی که میخوام با تصورش به عمق علاقه خدا نسبت به خودتون پی ببرید اینه: خداوند در برهه های مختلفی از زندگیتون خودشو به شما یادآوری میکنه. اینو دیگه همه قبول دارن: بعضی مواقع یه اتفاقی میفته که تو به یاد خدا میفتی... دلت واسش تنگ میشه.
    اینا علتش چیه؟ : این یادآوریا از قبل وجود داشتن
    باز یعنی چی؟: یعنی خدا از همون روزی که تو رو آفرید تو تمام عمرت یه سری روزا رو نشونه گذاری کرد... روزهایی که توشون خودشو به یاد تو میاره
    یعنی اینکه من امروز اینجا این مطلبو بذارم و تو بخونیش تصادفی نیست... یعنی از قبل وجود داشته...
    ای بابااااا هنوزم نفهمیدی؟؟؟
    بابا یعنی امروزم یکی از همون روزاییه که خدا خودشو به تو یادآوری میکنه... یکی از همون روزای نشون شده!!!
    الان... در این ساعت خاص من افتخار اینو دارم که وسیله ای باشم برای خدا تا از طریق من به یکی از اهدافش بر3... میخوام بهتون بگم دوستتون دارم!!!
    به نظرتون الان کی به شما گفته دوسستتون دارهههههههههههههههه؟؟؟؟

این برداشتت خیلی جالب و زیبا بود ممنون

8. 4 کاربر از پست مفید tarannom101 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    علوم کامپیوتر
    ارسال تشکر
    3,312
    دریافت تشکر: 3,315
    قدرت امتیاز دهی
    59
    Array

به به........ میبینم که یه دوست دیگه هم به جمعمون اضافه شدهههههههه... خیلی خوشحال شدم... الان ساعته 6و 24دقیقه صبحه که دارم اینو تایپ میکنم و میخوام متنی که دیروز تو wordتایپ کردم کپیش کنم اینجااااااااا
    دیدن پستهای ترنم عزیز باعث شد کلا خوشحال شم و امروز روز خوبی باشه برام... چون روز خوبی رو شروع کردممممم
    بریم سر مطلب امروز:
    سلام سلام سلام.... تا همین الان سر یخچال بودم.... چند دقیقه دیگه هم باید برم کلاس.... قبلش چند خطی براتون تایپ میکنمممممم....(به این میگن استفاده بهینه از وقت....!)
    موضوع امروز: عزم و اراده شما
    خب.. تو قبلی گفتم همه چی بستگی به خود شما داره....و همین هم هست.... حالا ما میدونیم همه چی بستگی به خودمون داره... باید چی کار کنیم؟؟؟؟
    اقدام بعدی شما طبیعتا باید حرکت باشه... حرکت به سمت رشد و پویایی ... اما فقط 2 درصد از انسانهای موفق جهان هستند که اینجور مواقع (یعنی بعد از پی بردن به اینکه همه چی بستگی به خودشون داره) شروع به حرکت میکنن...
    سوال: چرا؟؟؟
    چون بقیه خوابشون میاد... همین هم هست: تنبلی....
    میدونید.... وقتی که میفهمیم کجا کارمون میلنگه باید سریع اقدام کنیم.... اما نمیکنیم.... میخوایم امروز بفهمیم چطوری خودمونو قانع کنیم که اقدام کنیممم؟؟؟که حرکت کنیم؟؟؟
    اولین عاملی که منجر به حرکت انسان میشه انگیزه اس... از خودتون بپرسید: هدفتون از زندگی کردن چیه؟؟؟ میخواهید به کجا برسید؟؟؟
    تا اینجا همش من نویسنده بودم.... یه کم شمام بنویسید دیگه... اینجوری که نمیشه... بنویسید هدفتون چیه؟؟؟؟ بنویسید : به نظرتون خدا برای چی شما رو آفریده؟؟؟؟
    گاهی هم پیش میاد که با وجود داشتن انگیزه باز هم حرکت نمیکنیم... علت چیه؟؟؟ : دوتا علت داره... یا انگیزمون به قدری چرت و پرته که خودمونم خندمون میگیره بهش فکر کنیم
    یا فراموشش میکنیم.... لابد میپرسید مگه میشه آدم هدف زندگی کردنشو فراموش کنه؟
    در جوابش: بله میشه... انسانها موجودات بسیار فراموشکاری هستند....
    از میون مسلمونا نصف بیشترشون فقط موقع نماز یاد خدا میفتن .... اونم نه همه ی ساعات نماز.... بقیه شو به فکر بدبختی خودشون هستند
    میون تمام انسانها ...همه شون، وقتی با مادرشون دعواشون میشه فقط 15درصدشون حواسشون هست که : این مامانمه.... نه ماه منو گذاشت سر شکمش... جدای از همه ی این حرفا احترامش واجبه
    بله.... فراموشکاریم... به همین سادگی یادمون میره باید به کیا احترام بذاریم.... یادمون میره داریم کیو میپرستیم.... یادمون میره که اصلا داریم واسه چی زندگی میکنیم؟
    پس لطفا از امروز به بعد دیگه فراموش نکنید دارید واسه چی زندگی میکنید.
    هیچ چیز اتفاقی نیست .... اینم یه پیشنهاد دیگه اس.... برای تغییر، برای تحول...
    فاصله شما تا تحول فقط یه متره: به همون اندازه ای که میتونید دستتونو دراز کنید.... و سیبو بچینید!
    با ساختن یادآور.... سنگ شکرگذاری.... یه یادداشت رو در یخچال، یه یادداشت رو صفحه کامپیوتر، رو صفحه گوشی.... مرتب به خودتون یادآوری کنید: واسه چی دارید میجنگید؟؟؟؟ واسه چی اینقدر دارید تو سر و کله خودتون میزنید که زنده بمونید؟؟؟ انگیزه تون چیه؟؟؟
    ویرایش توسط 7raha7 : 25th April 2011 در ساعت 06:11 AM
    sokutam miad... slm,hamin:-)

10. 8 کاربر از پست مفید 7raha7 سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    ارسال تشکر
    10,614
    دریافت تشکر: 19,174
    قدرت امتیاز دهی
    3110
    Array
    تووت فرنگی's: لبخند

خوشماااااااااااان آمد
    دلم تنگه پرتقالِ من!

12. 5 کاربر از پست مفید تووت فرنگی سپاس کرده اند .

مدیر کـــــــل ســــایت
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر - نرم افزار
    اکانت شخصی
    ندارد
    ارسال تشکر
    9,788
    دریافت تشکر: 29,042
    قدرت امتیاز دهی
    13976
    Array
    Admin's: جدید39

سلام ... قبل از هر چیز از رها خانم برای اینکه نکات خیلی خوبی رو در این بخش ذکر کردن ممنونم و تشکر می کنم.

امیدوارم از این به بعد هم در تمامی مراحل زندگی موفق باشید ...

منم کم و بیش مطالب شما رو دنبال می کردم و خوشحالم که با شما در سایت همکاریم و می تونیم از مطالب خوبتون بهره مند بشیم.

موفق و موید باشید
    نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود

14. 8 کاربر از پست مفید Admin سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    1,621
    قدرت امتیاز دهی
    61
    Array

به به........ میبینم که یه دوست دیگه هم به جمعمون اضافه شدهههههههه... خیلی خوشحال شدم... الان ساعته 6و 24دقیقه صبحه که دارم اینو تایپ میکنم و میخوام متنی که دیروز تو wordتایپ کردم کپیش کنم اینجااااااااا
    دیدن پستهای ترنم عزیز باعث شد کلا خوشحال شم و امروز روز خوبی باشه برام... چون روز خوبی رو شروع کردممممم
    بریم سر مطلب امروز:
    سلام سلام سلام.... تا همین الان سر یخچال بودم.... چند دقیقه دیگه هم باید برم کلاس.... قبلش چند خطی براتون تایپ میکنمممممم....(به این میگن استفاده بهینه از وقت....!)
    موضوع امروز: عزم و اراده شما
    خب.. تو قبلی گفتم همه چی بستگی به خود شما داره....و همین هم هست.... حالا ما میدونیم همه چی بستگی به خودمون داره... باید چی کار کنیم؟؟؟؟
    اقدام بعدی شما طبیعتا باید حرکت باشه... حرکت به سمت رشد و پویایی ... اما فقط 2 درصد از انسانهای موفق جهان هستند که اینجور مواقع (یعنی بعد از پی بردن به اینکه همه چی بستگی به خودشون داره) شروع به حرکت میکنن...
    سوال: چرا؟؟؟
    چون بقیه خوابشون میاد... همین هم هست: تنبلی....
    میدونید.... وقتی که میفهمیم کجا کارمون میلنگه باید سریع اقدام کنیم.... اما نمیکنیم.... میخوایم امروز بفهمیم چطوری خودمونو قانع کنیم که اقدام کنیممم؟؟؟که حرکت کنیم؟؟؟
    اولین عاملی که منجر به حرکت انسان میشه انگیزه اس... از خودتون بپرسید: هدفتون از زندگی کردن چیه؟؟؟ میخواهید به کجا برسید؟؟؟
    تا اینجا همش من نویسنده بودم.... یه کم شمام بنویسید دیگه... اینجوری که نمیشه... بنویسید هدفتون چیه؟؟؟؟ بنویسید : به نظرتون خدا برای چی شما رو آفریده؟؟؟؟
    گاهی هم پیش میاد که با وجود داشتن انگیزه باز هم حرکت نمیکنیم... علت چیه؟؟؟ : دوتا علت داره... یا انگیزمون به قدری چرت و پرته که خودمونم خندمون میگیره بهش فکر کنیم
    یا فراموشش میکنیم.... لابد میپرسید مگه میشه آدم هدف زندگی کردنشو فراموش کنه؟
    در جوابش: بله میشه... انسانها موجودات بسیار فراموشکاری هستند....
    از میون مسلمونا نصف بیشترشون فقط موقع نماز یاد خدا میفتن .... اونم نه همه ی ساعات نماز.... بقیه شو به فکر بدبختی خودشون هستند
    میون تمام انسانها ...همه شون، وقتی با مادرشون دعواشون میشه فقط 15درصدشون حواسشون هست که : این مامانمه.... نه ماه منو گذاشت سر شکمش... جدای از همه ی این حرفا احترامش واجبه
    بله.... فراموشکاریم... به همین سادگی یادمون میره باید به کیا احترام بذاریم.... یادمون میره داریم کیو میپرستیم.... یادمون میره که اصلا داریم واسه چی زندگی میکنیم؟
    پس لطفا از امروز به بعد دیگه فراموش نکنید دارید واسه چی زندگی میکنید.
    هیچ چیز اتفاقی نیست .... اینم یه پیشنهاد دیگه اس.... برای تغییر، برای تحول...
    فاصله شما تا تحول فقط یه متره: به همون اندازه ای که میتونید دستتونو دراز کنید.... و سیبو بچینید!
    با ساختن یادآور.... سنگ شکرگذاری.... یه یادداشت رو در یخچال، یه یادداشت رو صفحه کامپیوتر، رو صفحه گوشی.... مرتب به خودتون یادآوری کنید: واسه چی دارید میجنگید؟؟؟؟ واسه چی اینقدر دارید تو سر و کله خودتون میزنید که زنده بمونید؟؟؟ انگیزه تون چیه؟؟؟

همه شب فکر من این است و همه روز سخنم
    زکجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر ننماید وطنم

16. 4 کاربر از پست مفید tarannom101 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    1,621
    قدرت امتیاز دهی
    61
    Array

همه شب فکر من این است وهمه روز سخنم که چرا غافل از احوال دل خویش تنم

زکجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر ننماید وطنم

18. 4 کاربر از پست مفید tarannom101 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    1,621
    قدرت امتیاز دهی
    61
    Array

مجبور شدم به هر کسی رو بزنم
    بر درگه هر غریبه زانو بزنم
    تحقیر شدم چونکه فراموشم شد
    یک سربه شما اهل ولایت بزنم

انسان اگه بخواد به هدفش برسه باید و ناگزیره که از یک راهنمای راه بلد کمک بگیره که در غیر این صورت اگه به بی راهه رفت و دچار مشکل شد کسی غیر خودش رو نباید سرزنش بکنه

شما نمتوانید راه بلدی رو پیدا کنید(چه برای اهداف دنیایی و چه امور آخرتی)که قابل مقایسه با اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله) باشد

پس باید با اونها ارتباط بر قرار کرد

چه ارتباطی؟ اگه دوس داشتید براتون میگم
    ویرایش توسط tarannom101 : 26th April 2011 در ساعت 12:11 AM

20. 4 کاربر از پست مفید tarannom101 سپاس کرده اند .

صفحه 6 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)