[QUOTE=7raha7;221781
نمیدونم تا حالا تاثیر این جمله رو روی فروشنده ها یا در کل اطرافیانتون امتحان کردید یا نه: موقع خدافظی... وقتی بگید: [SIZE=4]فیض خدا با شما...[/SIZE]
این جملتون خیلی زیبا بود سعی میکنم ازش استفاده کنم![]()
[QUOTE=7raha7;221781
نمیدونم تا حالا تاثیر این جمله رو روی فروشنده ها یا در کل اطرافیانتون امتحان کردید یا نه: موقع خدافظی... وقتی بگید: [SIZE=4]فیض خدا با شما...[/SIZE]
این جملتون خیلی زیبا بود سعی میکنم ازش استفاده کنم![]()
به به........ میبینم که یه دوست دیگه هم به جمعمون اضافه شدهههههههه... خیلی خوشحال شدم... الان ساعته 6و 24دقیقه صبحه که دارم اینو تایپ میکنم و میخوام متنی که دیروز تو wordتایپ کردم کپیش کنم اینجااااااااا
دیدن پستهای ترنم عزیز باعث شد کلا خوشحال شم و امروز روز خوبی باشه برام... چون روز خوبی رو شروع کردممممم
بریم سر مطلب امروز:
سلام سلام سلام.... تا همین الان سر یخچال بودم.... چند دقیقه دیگه هم باید برم کلاس.... قبلش چند خطی براتون تایپ میکنمممممم....(به این میگن استفاده بهینه از وقت....!)
خب.. تو قبلی گفتم همه چی بستگی به خود شما داره....و همین هم هست.... حالا ما میدونیم همه چی بستگی به خودمون داره... باید چی کار کنیم؟؟؟؟موضوع امروز: عزم و اراده شما
اقدام بعدی شما طبیعتا باید حرکت باشه... حرکت به سمت رشد و پویایی ... اما فقط 2 درصد از انسانهای موفق جهان هستند که اینجور مواقع (یعنی بعد از پی بردن به اینکه همه چی بستگی به خودشون داره) شروع به حرکت میکنن...
سوال: چرا؟؟؟
چون بقیه خوابشون میاد... همین هم هست: تنبلی....
میدونید.... وقتی که میفهمیم کجا کارمون میلنگه باید سریع اقدام کنیم.... اما نمیکنیم.... میخوایم امروز بفهمیم چطوری خودمونو قانع کنیم که اقدام کنیممم؟؟؟که حرکت کنیم؟؟؟
اولین عاملی که منجر به حرکت انسان میشه انگیزه اس... از خودتون بپرسید: هدفتون از زندگی کردن چیه؟؟؟ میخواهید به کجا برسید؟؟؟
تا اینجا همش من نویسنده بودم.... یه کم شمام بنویسید دیگه... اینجوری که نمیشه... بنویسید هدفتون چیه؟؟؟؟ بنویسید : به نظرتون خدا برای چی شما رو آفریده؟؟؟؟
گاهی هم پیش میاد که با وجود داشتن انگیزه باز هم حرکت نمیکنیم... علت چیه؟؟؟ : دوتا علت داره... یا انگیزمون به قدری چرت و پرته که خودمونم خندمون میگیره بهش فکر کنیم
یا فراموشش میکنیم.... لابد میپرسید مگه میشه آدم هدف زندگی کردنشو فراموش کنه؟
در جوابش: بله میشه... انسانها موجودات بسیار فراموشکاری هستند....
از میون مسلمونا نصف بیشترشون فقط موقع نماز یاد خدا میفتن .... اونم نه همه ی ساعات نماز.... بقیه شو به فکر بدبختی خودشون هستند
میون تمام انسانها ...همه شون، وقتی با مادرشون دعواشون میشه فقط 15درصدشون حواسشون هست که : این مامانمه.... نه ماه منو گذاشت سر شکمش... جدای از همه ی این حرفا احترامش واجبه
بله.... فراموشکاریم... به همین سادگی یادمون میره باید به کیا احترام بذاریم.... یادمون میره داریم کیو میپرستیم.... یادمون میره که اصلا داریم واسه چی زندگی میکنیم؟
پس لطفا از امروز به بعد دیگه فراموش نکنید دارید واسه چی زندگی میکنید.
هیچ چیز اتفاقی نیست .... اینم یه پیشنهاد دیگه اس.... برای تغییر، برای تحول...
فاصله شما تا تحول فقط یه متره: به همون اندازه ای که میتونید دستتونو دراز کنید.... و سیبو بچینید!
با ساختن یادآور.... سنگ شکرگذاری.... یه یادداشت رو در یخچال، یه یادداشت رو صفحه کامپیوتر، رو صفحه گوشی.... مرتب به خودتون یادآوری کنید: واسه چی دارید میجنگید؟؟؟؟ واسه چی اینقدر دارید تو سر و کله خودتون میزنید که زنده بمونید؟؟؟ انگیزه تون چیه؟؟؟
ویرایش توسط 7raha7 : 25th April 2011 در ساعت 06:11 AM
sokutam miad... slm,hamin:-)
خوشماااااااااااان آمد![]()
دلم تنگه پرتقالِ من!
سلام ... قبل از هر چیز از رها خانم برای اینکه نکات خیلی خوبی رو در این بخش ذکر کردن ممنونم و تشکر می کنم.
امیدوارم از این به بعد هم در تمامی مراحل زندگی موفق باشید ...
منم کم و بیش مطالب شما رو دنبال می کردم و خوشحالم که با شما در سایت همکاریم و می تونیم از مطالب خوبتون بهره مند بشیم.
موفق و موید باشید
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
همه شب فکر من این است وهمه روز سخنم که چرا غافل از احوال دل خویش تنم
زکجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر ننماید وطنم![]()
مجبور شدم به هر کسی رو بزنم
بر درگه هر غریبه زانو بزنم
تحقیر شدم چونکه فراموشم شد
یک سربه شما اهل ولایت بزنم
انسان اگه بخواد به هدفش برسه باید و ناگزیره که از یک راهنمای راه بلد کمک بگیره که در غیر این صورت اگه به بی راهه رفت و دچار مشکل شد کسی غیر خودش رو نباید سرزنش بکنه
شما نمتوانید راه بلدی رو پیدا کنید(چه برای اهداف دنیایی و چه امور آخرتی)که قابل مقایسه با اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله) باشد
پس باید با اونها ارتباط بر قرار کرد
چه ارتباطی؟ اگه دوس داشتید براتون میگم
ویرایش توسط tarannom101 : 26th April 2011 در ساعت 12:11 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)