-
پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
سلام بر آقا هادی عزیز
منم دکتر نیستم[nishkhand] و مخصوصا اینکه جناب "دستیار" سر ِ سرگیجه حساسیت خاصی دارن که چگونه پاسخ داده بشود......[negaran] [sootzadan]بااسترس فراوان یه چیزایی میگم تا خودشون بیان ............[nadidan][cheshmak][khanderiz]
ما خیلی نوع سرگیجه داریم که باید نوعش مشخص شه ...
اول باید مشخص شه که سرگیجه واقعی(vertigo) هست؟ یا کاذب /غیر واقعی / (Dizziness (Pseudo Vertigo ؟
که واقعیش احساس دوران هست ..مث اینکه توی محیط داریم میچرخیم یا محیط داره میچرخه ..یا مث این میمونه که وسایل اطراف دارن میان سمتمون یا اینکه ما به یه سمتی کشیده میشیمو ازین چیزا...
البته اینکه گفتیم به یه سمتی کشیده میشیم باید مشخص شه که این سرگیجه هست؟ یا عدم تعادلی که به دنبال آسیب مخچه هست؟ اتفاق افتاده و نباید با هم اشتباه گرفته شن!!!!!
خلاصه این از واقعیش ..
حالا ولی سرگیجه غیر واقعی مث این میمونه که سر ادم پر میشه و یهو داریم میفتیم یا گاهی هم سبک شدن سر.. یا همین سیاهی چشم که میگین ..احساس گنگی منگی و ....
سرگیجه غیر واقعی بیشترین دلیلش اضطراب و افسردگی هست....
بله کم خونی هم دلیلش میتونه باشه کلا بیماری های داخلی هم دلیلش هست مث کم خونی ..افت قند خون.. اختلال ریوی یا مدام سرفه کردن به دلیل آلرژی ..سرماخوردگی..آنفلوآنزا و.... هم میتونه دلیلش باشه یا کاهش فشار خون وضعیتی که این وقتی خوابیدیم یا نشستیم و سریع بلند شیم پیش میاد..
این کم خونی و اینا با آزمایش مشخص میشه... مثلا اینکه واسه دریافت کمه آهنه؟ یا توی جذب مشکل هست و ....
اگه علایمتون طولانی مدت شده یا اگر درصدی جز سرگیجه ی واقعی هست
باید برین پیش پزشک بررسی میکنن موارد زیر رو و براتون آزمایش های تشخیصی با توجه به پاسختون رو مینویسن
میبینن که داروی خاصی جدیدا مصرف نکردین؟
سابقه ضربه مغزی نداشتین!؟
فشار خون؟ . دیابت؟ . سن؟ . شنوایی ؟. وزوز گوش؟ . مدت سرگیجه؟ .. حالت؟ و اینکه با چه نشونه های همراه هست مث دوبینی یا تهوع ؟
و .... ؟؟؟؟؟؟
بعد ازینکه اینا رو بررسی کردن با توجه به پاسخ هاتون براتون درخواست شنوایی سنجی .. سی تی اسکن. Evokedpotentials . ام ار ای . نوار مغز و.... میکنن
--------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد سرگیجه ی واقعی هم میگم تا نشونه هاش رو بدونین
خود سرگیجه ی واقعی چند نوعه و دلایل خاص خودشو داره...
اختلال توی دستگاه تعادلی در گوش داخلی ، چشم، مخچه، ساقه مغز و قطعه گیجگاهی مغز باعث سرگیجه میشه
حالا از نظر این محل های آسیبش مشخص میشه که محیطی هست یا مرکزی؟ مثلا محیطی مربوط به اختلال گوش داخلی هست و مرکزی مربوط به ساقه مغزو مخچه و...
سرگیجه های محیطی مشخصشون اینه که بیشتر با حالت تهوع و بالااوردن ( استفراغ) همراه هستن .. سر تکون بخوره شدت پیدا میکنه..مدتش کوتاه تره و..
ولی اگه دوبینی و یا اختلالات عصبی مث تقریبا بی حسی یه سمت بدن و...باشه دیگه میره توو بخش سرگیجه های مرکزی..
البته خب گاهی کاهش شنوایی یا وزوز شنیدن توی گوش هم میتونه دلیلی بر محیطی بودن باشه اما گاهی...
که این محیطی فکر کنم سه نوع بود
1/
Labyrinthitis بود که چون علتش تقربا نامشخص بوده و میگفتن شاید ویروسی باشه ما میکروبیولوژی ها با این سرو کار داشتیم [khanderiz]
که خوش خیمه.. با استراحت و درنهایت ضد سرگیجه کامل خوب میشه ..نشونشم سرگیجه شدید هست.. سرتکون بخوره خیلی بیشتر میشه... حالت تهوع استفراغ کاهش شنوایی و...
دومی
2/مینر
که این مشخصش وزوز و کاهش شنوایی هست و سرگیجش حمله ای و دوره ای هست و بین این دوره ها ممکنه چندین روز هم فاصله باشه..و هربار هم که دوباره میاد سراغ بیمار شنواییش کمتر میشه...تا ناشنوایی! که از رژیم غذایی کم نمک شروع میکنن واسه درمان تا جراحی
3/ سومی هم وضعیتی خوش خیم هست
اینم وقتی که از یه حالتی به حالت دیگه فرد تغییر حالت بده مثلا خمو راست بشه بالا پایین کنه یا سرو گردن رو تغییر بده پیش میاد.. بیشتر توی میانسالو ایناست
اون مرکزی هم :
1/ میگرن با منشا شریان قاعده ای ساقه مغز..
این اول سرگیجه میاد بعد تعادل بهم میخوره بعد هم کرختی دور لب و دهن ..بعداز ده دقیقه یه ربع تا نیم ساعتِ بعد تازه سردرد شروع میشه اونم ضربه ای ...
2/ سرگیجه ای که به دنبال کم خونی گذرای مغزی پیش میاد
که این سرگیجه با عدم تعادل و دوبینی همراه هست... علتشم آسیب عروق پسین مغزه که زمینه شم چربی خون و فشار بالا و بیماری قند و سیگار و .. هست که البته بیشتر توی پیر ها دیده میشه
3/ خونریزی مخچه و انفارکت مخچه هست
که اینم علاوه بر عدم تعادل، مشخصش اختلال توی گفتار هست... اینم واسه افراد مسن و پیره که سابقه فشاربالایی دارن..بیشتر پیش میاد
4/ سرگیجه با منشا مننژ مغز هست
که این بیشتر با تشنج همراهه
البته سرگیجه بخاطر ضربه های مغزی هم پیش میاد...
خلاصه بحث درین زمینه بسیار است....
ایشالله دستیار میان و براتون میگن...
در پناه خدا سلامت و سربلند و پر از شعر باشین ....آمین
خواهش میکنم..با خواهشات فراوان و اینا[cheshmak][golrooz][golrooz][golrooz]
exelent and belakbord
یعنی یه چیزی پرسیدم یه هفته جواب داره
خب با توجه به شناختی که از خودم دارم فکر میکنم نزدیک ترین حالت همون بحث کمخونی و اینا باشه
البته خب چون موقع خون دادن هم مشکل دارم همیشه بساطی داریم اینه که نرفتم ازمایش بدم
بازم یه عالمه ممنان
تشکرات ویجه[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi elec
exelent and belakbord
یعنی یه چیزی پرسیدم یه هفته جواب داره
خب با توجه به شناختی که از خودم دارم فکر میکنم نزدیک ترین حالت همون بحث کمخونی و اینا باشه
البته خب چون موقع خون دادن هم مشکل دارم همیشه بساطی داریم اینه که نرفتم ازمایش بدم
بازم یه عالمه ممنان
تشکرات ویجه[cheshmak]
عه[nishkhand] نه خب بالای اون خط کشی جواب شما بود و اونایی که آبی کردم هم بیشترین دلایل... پایین خط کشی هم یه تعریف و مشخصه ی مختصر از انواع سرگیجه واقعی گذاشتم که دستتون باشه از این به بعد به علایم توجه کنین...و اصلا بتونین متوجه این تغییر باشین
موقع خونگیری!؟ جدی؟!!!! خب به کسی که میاد واسه خونگیری بگین ..ایشون خودشون میدونن چجوری شما رو سرگرم کنن که متوجه نشین...
بله خب تنها شما نیستین اصولا بیشتر آقایونی که مخصوصا واسه سربازی یا گواهینامه میان واسه خونگیری همینطور بساط دارن[nishkhand] نگران نباشین...طبیعیه[nishkhand]
نه ولی جدی همین غروب ها که با دوستاتون میرین بیرون دوقدم برین داخل درمونگاه پیش پزشک ...بعدش یروز صبح که قبل صبحونه میرین ورزش و پیاده روی یه آن بپیچین داخل آزمایشگاه ... به همین سادگی...[sootzadan]انقدم خوبه...خیالتون هم راحت میشه..و درمان مطمئنی رو در پیش میگیرین[cheshmak]
اختیار دارید...
خواهشات ویژه...[golrooz][golrooz][golrooz]
-
چندروز است كه دچار گلودرد شده ام وبعضي وقتها سرفه مي كنم وخلط نيز دارم وديگر علايمي ديگر ندارم ايا حتما بايد به پزشك مراجعه كنم چون جايي نوشته بايد هرچه زودتر درمان شود زيرا گلودرد استرپتوکوکي قلب و کليه ها را نيز درگير مي کند. براي گلودرد از چه قرصي مي توان استفاده كرد هم براي عفونت گلو استفاده بشود هم عفونت گوش وعوارض گوارشي كمتري داشته باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
چندروز است كه دچار گلودرد شده ام وبعضي وقتها سرفه مي كنم وخلط نيز دارم وديگر علايمي ديگر ندارم ايا حتما بايد به پزشك مراجعه كنم چون جايي نوشته بايد هرچه زودتر درمان شود زيرا گلودرد استرپتوکوکي قلب و کليه ها را نيز درگير مي کند. براي گلودرد از چه قرصي مي توان استفاده كرد هم براي عفونت گلو استفاده بشود هم عفونت گوش وعوارض گوارشي كمتري داشته باشد
شما حتما به پزشک مراجعه کنید چون مصرف بدون تجویز آنتی بیوتیک میتونه خطر آفرین باشه
مایعات زیاد مصرف کنید
همینطور ویتامین سی که تو مرکبات جعفری و کیوی زیاد هست
-
هنگامی که سرفه ها بیش از حد هستن باید حتما به پزشک مراجعه شود چون موجب میشود تارهای صوتی آسیب ببیند استفاده از آب گرم و نمک خیلی مفید هست تا خلط را کمتر کند همچنین جوشانده جعفری و یا پونه و نعناع خیلی برای سره مفید هست
-
-
سلام
یه سوالی داشتم
حدود دوسال پیش پشت دستام قرمز میشد با خارش شدید که دکتر تشخیص داد قارچ هست و یه ژل که اسمش یادم نیست و پماد کلوبتازول تجویز کرد و کاملا خوب شدم
الان یک ماهه که دوباره دستام همونجوری شده و از پماد کلوبتازول که استفاده می کنم تقریبا تاثیر نداره
می خواستم بدونم ممکنه این بیماری به قسمتهای دیگه هم منتقل بشه؟چون کنار بینی و کنار لبهام هم پوستش به شدت خشک شده و رنگش قهوه ای شده و گاهی پوسته پوسته میشه قسمت چانه هم پر از جوش های ریز شده و میسوزه
لازمه دکتر برم یا همون کلوبتازول رو استفاده کنم؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
سلام یه سوالی داشتم حدود دوسال پیش پشت دستام قرمز میشد با خارش شدید که دکتر تشخیص داد قارچ هست و یه ژل که اسمش یادم نیست و پماد کلوبتازول تجویز کرد و کاملا خوب شدم الان یک ماهه که دوباره دستام همونجوری شده و از پماد کلوبتازول که استفاده می کنم تقریبا تاثیر نداره می خواستم بدونم ممکنه این بیماری به قسمتهای دیگه هم منتقل بشه؟چون کنار بینی و کنار لبهام هم پوستش به شدت خشک شده و رنگش قهوه ای شده و گاهی پوسته پوسته میشه قسمت چانه هم پر از جوش های ریز شده و میسوزه لازمه دکتر برم یا همون کلوبتازول رو استفاده کنم؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدید.
با سلام.شما احتمالابه ماده ای غذایی یا چیزی حساسیت ندارید؟لطفا به این سوال جواب بدید تا بتونم راهنمایی کنم
-
قبلا دکتر بهم گفته بود که گردو و پنیر و گوجه فرنگی نخورم البته نه بخاطر حساسیت پوستی
به بادمجون حساسیت دارم که مصرف نمی کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
قبلا دکتر بهم گفته بود که گردو و پنیر و گوجه فرنگی نخورم البته نه بخاطر حساسیت پوستی به بادمجون حساسیت دارم که مصرف نمی کنم
سلام.خب پس حساسیت غذایی نیست.ببینید برا رفع چنین حالتی که مشابه اگزماست،از نظر بنده بهتر هست اگر خشکی ناحیه صورت و... شباهتی به حالت قارچ نداره در طول روز با صابون های که گلیسیرین متناسب دارنداستفاده کنید و برحسب نوع پوستی که دارید کرم مرطوب کننده استفاده کنید.و برای ناحیه قارچ بهتر هست حتما با دکتر مشورت کنید تا قرصی بدهند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
غزل بارون
سلام.خب پس حساسیت غذایی نیست.ببینید برا رفع چنین حالتی که مشابه اگزماست،از نظر بنده بهتر هست اگر خشکی ناحیه صورت و... شباهتی به حالت قارچ نداره در طول روز با صابون های که گلیسیرین متناسب دارنداستفاده کنید و برحسب نوع پوستی که دارید کرم مرطوب کننده استفاده کنید.و برای ناحیه قارچ بهتر هست حتما با دکتر مشورت کنید تا قرصی بدهند
ممنونم از راهنماییتون
-
مدت چند ماه است كه احساس درد در اطراف گوشم دارم و احساس مي كنم داخل گوشم فشار مي ياد چند بار دكتر رفتم ويك بار شستشوي گوش ويك بار ساكشن انجام دادم وقطره وانتي بيوتيك مصرف كردم ولي فايده اي نداشت ايا علت مي تواند از گوش نباشد واز جاي ديگر باشد كه به گوش مي زند بايدچكار كنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
مدت چند ماه است كه احساس درد در اطراف گوشم دارم و احساس مي كنم داخل گوشم فشار مي ياد چند بار دكتر رفتم ويك بار شستشوي گوش ويك بار ساكشن انجام دادم وقطره وانتي بيوتيك مصرف كردم ولي فايده اي نداشت ايا علت مي تواند از گوش نباشد واز جاي ديگر باشد كه به گوش مي زند بايدچكار كنم
با سلام.از نظر بنده درد اطراف گوش دو دلیل میتواند داشته باشد یا استخوان پشت گوش(ماستوئیدیت)عفونت کرده یا غدد لنفاوی بزرگ شده حتما به پزشک مراجعه کنید
-
سلام تفسیر ازمایش تیروئید
- - - به روز رسانی شده - - -
حد نرمال چند است
-
سلام دکتر yas-90 عزیزم!!!!!!!!!!1
گفته بودید که مراحل درمانی ریزش مو هامو بهتون گزارش بدم...
حقیقتش اصلا فرصت نکردم که به دکتر برم...
ولی از بابت استحمام فعلا حرارت آبو کمتر کردم و سشوار نمی کنم موهامو و شونه هم فقط ی بار...مواد هم به موهام نمی زنم...
چای سبز و لبنیات و میوه های تازه استفاده می کنم...
ولی جون الان تو اوج استرس ها هستم و امتحانا...متاسفانه ریزش موهام شدید تر شده و تازه پوستمم وحشتناک شده!!!!![negaran]
اما به محض اینکه امتحانام تموم بشه می خوام برم موهامو کوتاه کوتاه کنم(کوتاه خیلی!![nishkhand]) و طبق دستور پزشک گیاهی شبا روغن زیتون به موهام بمالم و
صبح ها آبکشی کنم...ایشالله که اثر کنه نیاز به داروهای شیمیایی نباشه که متنفرم از دارو خوردن!!!
دعام کنید دیگه!!!
فعلا...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دبستان
سلام تفسیر ازمایش تیروئید - - - به روز رسانی شده - - - حد نرمال چند است
سلام.در پیام خصوصی قید شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام دکتر yas-90 عزیزم!!!!!!!!!!1 گفته بودید که مراحل درمانی ریزش مو هامو بهتون گزارش بدم... حقیقتش اصلا فرصت نکردم که به دکتر برم... ولی از بابت استحمام فعلا حرارت آبو کمتر کردم و سشوار نمی کنم موهامو و شونه هم فقط ی بار...مواد هم به موهام نمی زنم... چای سبز و لبنیات و میوه های تازه استفاده می کنم... ولی جون الان تو اوج استرس ها هستم و امتحانا...متاسفانه ریزش موهام شدید تر شده و تازه پوستمم وحشتناک شده!!!!![negaran] اما به محض اینکه امتحانام تموم بشه می خوام برم موهامو کوتاه کوتاه کنم(کوتاه خیلی!![nishkhand]) و طبق دستور پزشک گیاهی شبا روغن زیتون به موهام بمالم و صبح ها آبکشی کنم...ایشالله که اثر کنه نیاز به داروهای شیمیایی نباشه که متنفرم از دارو خوردن!!! دعام کنید دیگه!!! فعلا...
سلام دوست عزیز سه راه کار برای مو هست اول استفاده از زرده تخم مرغ و زدن آن به ریشه مو دوم استفاده شبانه روز از روغن زیتون سوم حنا.این سه مورد بهترین جواب رو میده یکی رو امتحان کن
-
به جان خودم این زرده تخم مرغ خیلی تاثیر گذاره
مادر بزرگ من زرده تخم مرغ و نخود و مودر و حنا و روناس و قرص کمر البته به صورت پودر و حَلیه ی سیاه و سفید(پودر) همرو باهم قاطی میکرد میزد به موهاش...
الان که سنش خیلیییی بالا هست بیشتر از من مو داره....[nishkhand]
عجب دستوری شد[nishkhand]
فقط باید موها کوتاه باشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
غزل بارون
با سلام.از نظر بنده درد اطراف گوش دو دلیل میتواند داشته باشد یا استخوان پشت گوش(ماستوئیدیت)عفونت کرده یا غدد لنفاوی بزرگ شده حتما به پزشک مراجعه کنید
]چند بار به دكتر عمومي ويك بار به متخصص گوش مراجعه كردم ولي تشخيصي ندادند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
بهتره دوباره به متخصص گوش مراجعه کنید چون اگر عفونت استخوان باشه خطرناکه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
جز احساس درد در اطراف گوش علائم دیگه ای ندارین؟؟؟....سرگیجه -سردرد - حالت تهوع-کم شدن شنوایی...احساس سنگینی و پر بودن گوش؟؟؟؟
معمولا وقتی احتمال داره که گوش عفونت کرده باشه....با آب شستشو نمی دن..چون باعث تشدید عفونت میشه...
با آب و بتادین شستشو میدن...یا باساکشن گوش رو تمیز میکنن.......
اگر سابقه ی عفونت گوش دارین....به هیچ وجه گزینه ی شستشو با آب استفاده نشه...ساکشن بهترین روش هست....
احتمال عفونت گوش میانی و داخلی وجود داره......که باید هم آنتی بیوتیک مصرف کرد.....هم از قطره.....
اگر سابقه ی عفونت هم داشته باشن...مدت درمان طولانی تر میشه.......
اگر از پزشک قبلیتون نتیجه ای دریاقت نکردین به متخصص دیگه ای مراجه کنید...بیماری های گوش را نباید به هیچ وجه ساده گرفت!!
فقط خواستم راهنماییتون کنم....!!!
اگر چیزیرو اشتباه گفتم عذر میخوام....نظر اصلی با پزشکان سایته ومن هیچ تجربی ای ندارم....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
باسلام ايا در كودكان زير دو سال ودوسال درزماني كه گلوشان چرك داشت ايا آمپول سفترياكسون بهتر است استفاده شود يا امپول پينيسيلين بعضي دكترها مي گويند آمپول سفترياكسون ولي بعضي ها مي گويند پنيسلين كدام خطرناك است وعوارض دارد وكدام بهتر است
اصلا درمان عفونت استرپتوکوک ( عفونت و فارنژیت گلو ) پنی سیلین هست و سفتریاکسون جایگاهی نداره درضمن اصولا به بچه ها (سن پایین و شیرخوار ) آمپول نمیزنن و آنتی بیوتیک خوراکی میدن
درکل خیلی باید در خصوص سفتریاکسون احتیاط کرد!!!!!!!!!!!! چه در تجویز چه در مصرف و چه حتی در تزریق! کسی که تزریق رو انجام میده باید مهارت بالایی داشته باشه چون شرایط تزریقش خاص هست و در مکانی که مجهز به سیستم احیا باشه انجام بشه!
پس از سفتریاکسون در این مورد استفاده نمیشه...
این سوال یجای دیگه پرسیده شده بود اما چون اون تاپیک بسته شده به دنبال توصیه یکی از پزشکای سایت (جناب دستیار) اینجا پاسخ دادیم [golrooz]
-
سلام یاس جونم!!!
بلاخره رفتم دکتر!!!!!!
آورین به خودم!!!!!![tashvigh]
و با کوله پشتی ای از دارو ها برگشتم به خانه!!!!!!!!!![nishkhand][nishkhand]
لیست دارو ها رو برات می نویسم ببین خوبن؟نظری راجع بهشون داری یا نه!!توصیه ای...نکته ای....چیزی....
پماد کلوتریزون واسه همون پوسته پوسته های سرم...گفت هروقت سرت اونطوری شد روزی 2 بار بزن.
شامپو مدلین زینک 2% برای موهای معمولی که هرروز باید باهاش استحمام کنم و نرم کننده هم نزنم.
ماینوکسیریل 2% روزی 2 بار روی کف سر تمیز و خشک واسه قسمت هایی که کم پشته 2 ساعتم بمونه.نمی دونم باید بعدش بشورم سرمو یا نه؟اینطوری باشه باید روزی 2 بار برم حموم که!!!!!![negaran]
قرص silica جایگزین زینک پلاس داد گفت بهتره.روزی یدونه.
قرص آزیترومایسین 1 روز در میون 1دونه بعد غذا.نمیدونم این قرصه چکار می کنه!!
صابون مدیپین ph 5.5 هر روز صورتمو باهاش بشورم.
کرم مرطوب کننده مدلین آلوورا فاقد چربی نیم ساعت بعد از شستن صورت رو قسمتای خشک پوستم فقط بزنم.
کرم ضد آفتاب مدلین spf60 وقتی می خوام برم بیرون زیر نور آفتابم.2 ساعت یبارم تجدید.
پماد ترتینوئین 0.05% یک شب در میون روی جوش و جای جوش بزنم صبح بشورم.
پماد دیفرین 0.1% هر شب روی جوش بزنم صبح بشورم.
یه محلولم داده که دست سازه اسمشو نمی دونم روش نوشته ولی می دونیکه دست خط دکترا چجوریه؟؟؟!!![nishkhand][sootzadan].......نتونستم بخونم!!![soal]
نوشته روزی یبار روی صورت.فقط bio اولشو می تونم بخونم!!!!صورت رو هم یجوری نوشته آدم متوجه نمی شه جوشه یا صورته یا پوسته!!!!شبیه هرستاش هست!!!!!!!!!!باید برم بپرسمش!!!!
خلاصه که یاسی جونم این همه دارو نوشته نمی دونم کارایی خواهد داشت یا نه!!!!
اگه اسم دکترشم بخوای بت می گم اگه بشناسی دکترای پوستو.
منتظر نظرات و راهنماییات هستم عزیزم!!!
-
سلام بر دکاتر عزیز سایت:))(اصطلاح شخصیه:))) من یه مشکل اساسی دارم من الان نزدیک به ۶ماهه که گلوم عفونت داره و بعضی وقتا درد و حتی به گوشمم میزنه سفالکسین ، پنی سلین و ..... مصرف کردم با حداکثر دوز ممکنه ولی خوب نشدم الان کم کم میترسم این اندک اندک برام آرتروز اینجا کنه با میوه و سبزیجاتم تفاوتی در وضعم ایجاد نشد اساتید اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام یاس جونم!!!
بلاخره رفتم دکتر!!!!!!
آورین به خودم!!!!!![tashvigh]
و با کوله پشتی ای از دارو ها برگشتم به خانه!!!!!!!!!![nishkhand][nishkhand]
لیست دارو ها رو برات می نویسم ببین خوبن؟نظری راجع بهشون داری یا نه!!توصیه ای...نکته ای....چیزی....
پماد کلوتریزون واسه همون پوسته پوسته های سرم...گفت هروقت سرت اونطوری شد روزی 2 بار بزن.
شامپو مدلین زینک 2% برای موهای معمولی که هرروز باید باهاش استحمام کنم و نرم کننده هم نزنم.
ماینوکسیدیل 2% روزی 2 بار روی کف سر تمیز و خشک واسه قسمت هایی که کم پشته 2 ساعتم بمونه.نمی دونم باید بعدش بشورم سرمو یا نه؟اینطوری باشه باید روزی 2 بار برم حموم که!!!!!![negaran]
قرص silica جایگزین زینک پلاس داد گفت بهتره.روزی یدونه.
قرص آزیترومایسین 1 روز در میون 1دونه بعد غذا.نمیدونم این قرصه چکار می کنه!!
صابون مدیپین ph 5.5 هر روز صورتمو باهاش بشورم.
کرم مرطوب کننده مدلین آلوورا فاقد چربی نیم ساعت بعد از شستن صورت رو قسمتای خشک پوستم فقط بزنم.
کرم ضد آفتاب مدلین spf60 وقتی می خوام برم بیرون زیر نور آفتابم.2 ساعت یبارم تجدید.
پماد ترتینوئین 0.05% یک شب در میون روی جوش و جای جوش بزنم صبح بشورم.
پماد دیفرین 0.1% هر شب روی جوش بزنم صبح بشورم.
یه محلولم داده که دست سازه اسمشو نمی دونم روش نوشته ولی می دونیکه دست خط دکترا چجوریه؟؟؟!!![nishkhand][sootzadan].......نتونستم بخونم!!![soal]
نوشته روزی یبار روی صورت.فقط bio اولشو می تونم بخونم!!!!صورت رو هم یجوری نوشته آدم متوجه نمی شه جوشه یا صورته یا پوسته!!!!شبیه هرستاش هست!!!!!!!!!!باید برم بپرسمش!!!!
خلاصه که یاسی جونم این همه دارو نوشته نمی دونم کارایی خواهد داشت یا نه!!!!
اگه اسم دکترشم بخوای بت می گم اگه بشناسی دکترای پوستو.
منتظر نظرات و راهنماییات هستم عزیزم!!!
سلام دوست گلم
لوسیون کلوتریزون که همون کلوتریمازول و بتامتازون هست
شامپو مدلین زینک هم یه شامپو ضد شوره ست.
ماینوکسیدیل هم که یک محلول برای جلوگیری از ریزش مو......برای هر بار زدن محلول نیازی نیست حتما شستشوی مو انجام شه......بهتره چند ساعت حتی تا 5 ساعت هم گفته میشه بهتره موها شسته نشه تا اثر دارو کم نشه البته اگه پوست سر شسته شده باشه جذب بیشتر میشه ولی نیازی نیست قبل از هر بار زدن دارو موها شسته بشه....قبل از استفاده هم محلول رو تکون بده...بهتره تو چند ساعت اول بعد از زدن محلولموها رو شانه نزنی و یا دراز نکشی
بقیه هم که مربوط به صورته.......قرص آزیترومایسین رو برای آکنه تجویز میکنن
صابون مدیپین هم برای پوست های چرب استفاده میشه
ترتینوئین هم که میدونی برای آکنه استفاده میشه و البته حالت لایه برداری هم داره
دیفرین هم مثل ترتینوئین ...ضد آکنه
خوب استفاده کن ببینم چه می شود........امیدوارم نتیجه دلخواه رو بگیری
سلامت باشید[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام دوست گلم
لوسیون کلوتریزون که همون کلوتریمازول و بتامتازون هست
شامپو مدلین زینک هم یه شامپو ضد شوره ست.
ماینوکسیدیل هم که یک محلول برای جلوگیری از ریزش مو......برای هر بار زدن محلول نیازی نیست حتما شستشوی مو انجام شه......بهتره چند ساعت حتی تا 5 ساعت هم گفته میشه بهتره موها شسته نشه تا اثر دارو کم نشه البته اگه پوست سر شسته شده باشه جذب بیشتر میشه ولی نیازی نیست قبل از هر بار زدن دارو موها شسته بشه....قبل از استفاده هم محلول رو تکون بده...بهتره تو چند ساعت اول بعد از زدن محلولموها رو شانه نزنی و یا دراز نکشی
بقیه هم که مربوط به صورته.......قرص آزیترومایسین رو برای آکنه تجویز میکنن
صابون مدیپین هم برای پوست های چرب استفاده میشه
ترتینوئین هم که میدونی برای آکنه استفاده میشه و البته حالت لایه برداری هم داره
دیفرین هم مثل ترتینوئین ...ضد آکنه
خوب استفاده کن ببینم چه می شود........امیدوارم نتیجه دلخواه رو بگیری
سلامت باشید[golrooz]
سلام
مرسی عزیزم از راهنماییت!
امیدوارم که موثر باشه!!
اون محلولیم که گفتم نمی دونم چی بود biosulf نوشته اسمشو.اطلاعاتی دربارش داری؟!نوشته روزی یبار روی فکر کنم صورت.بزنم بعد چند مدت باید بشورمش؟
دکترم تا هفته بعد نیست وگرنه ازش می پرسیدم!![negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام
مرسی عزیزم از راهنماییت!
امیدوارم که موثر باشه!!
اون محلولیم که گفتم نمی دونم چی بود biosulf نوشته اسمشو.اطلاعاتی دربارش داری؟!نوشته روزی یبار روی فکر کنم صورت.بزنم بعد چند مدت باید بشورمش؟
دکترم تا هفته بعد نیست وگرنه ازش می پرسیدم!![negaran]
سلام گلم
خواهش میکنم
راستش من درمورد محلول ها و اسماشون و ترکیباتشون اطلاعات زیادی ندارم فقط میدونم برای درمان جوش و لک و کلا لایه برداری و شفاف سازی پوست از این محلول ها استفاده میکنن
درمورد نحوه مصرف: بهتره اول تست کنی چون اگه با پوستت سازگاری نداشته باشه ممنه باعث التهاب پوست بشه(البته در حالت عادی این لایه بردارها به مرور باعث قرمزی و پوسته پوسته شدن میشن اما تحریک پوست به صورت التهاب و خشکی و قرمزی خیلی زیاده که ممکنه ناگهانی هم رخ بده)....به این صورت که سه روز یا چهار روز از محلول به مقدار کم به یه قسمتی از پوست صورت بزن که اگه التهاب نداشت میتونی از محلول استفاده کنی
برای استفاده بهتره شب ها استفاده بشه چون در روز ممکنه به علت وجود آفتاب پوست تحریک بشه......به مقدار کم استفاده کن با پنبه یا هر چیزی که دکتر توصیه کرده........اگر از اون محلول هاییه که اگه ساکن بمونن رسوب میکنن قبل از مصرف تکونش بده.....شب استفاده کن و روز بعد با آب خالی شستشو بده...اگه دکتر گفت که بعد از محلول از صابونی چیزی استفاده کنی هم که بهتره توصیه ایشون رو مد نظر قرار بدی
میتونی با یه دکتر داروساز هم مشورت کنی
-
سلام عليكم ايا مصرف سفكسيم براي گلودرد در كودكان 2 و4 ساله لازمه ايا اگر كودك دچار سرفه وگلودرد داشت ودكتر سفكسيم تجويز نمود خوراكي بايد مصرف كرد يا به جاي اين شربت مي توان از داروي گياهي استفاده كرد ايا درسته كه اين دارو عوارض زيادي داره وباعث مقاومت بدن به ديگر انتي بيوتيك ها مي شود
-
سلام عليكم ايا سفكسيم 400 ميلي را ميتوان در طول روز مصرف كرد ايا قبل از مصرف اين دارو انتي اسيد مصرف كرد مشكلي ندارد ومصرف متوكلوپراميد با اين دارو مشكلي ندارد سفكسيم معمولا چه عوارضي دارد
-
سلام به همگی.در خصوص مینوکسیدیل اینو بدونید که متاسفانه بعد از قطع مصرف(برای ریزش مو)دوباره اون علائم برمیگرده.در خصوص سفکسیم مصرف قرص 400 یک بار درروز هست.و برا کودک اگر داده بشه برا عفونت داده شده و داروهای گیاهی ضد عفونت نیستن.سفکسیم یه آنتی بیوتیک هست که کارکردش مثل سفتریاکسون هست با این تفاوت که سفتریاکسون تزریقیه و سفکسیم خوراکی.موفق باشین
-
سلام سلام
دکترا محترم نخبگان بیان اینجا کمک میخوام [khanderiz]
دوستای خوبم الان 5 روزه دست راستم درد میکنه 3 روزه به شصتم و انگشت اضاره هم درد سرایت کرده و اینکه ف میکنم دستم از از کتف به یه بند وصله فقط
امروزم متوجه شدم دستم رو نمیتونم گاهی درست تکون بدم عضلاتم میگیره البته گردنمم همین طوره دیگه اینکه زانوی پام هم وقتی میشینم و پامیشم وثلا وقتی میشینم وصیله بردارم یه تیر میکشه
دیگه ف نکنم مشکلی داشته باشم [nishkhand]
مطمئنما رو به موت نیستم همین خوشحالم میکنه [shademani]
حالا بهم بگین چی بخورم چه قرصی چه دارویی ؟؟؟؟؟ فقط نگین برم دکتر باشه مسی مسی دکترا خوب [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بانو 2013
سلام سلام دکترا محترم نخبگان بیان اینجا کمک میخوام [khanderiz] دوستای خوبم الان 5 روزه دست راستم درد میکنه 3 روزه به شصتم و انگشت اضاره هم درد سرایت کرده و اینکه ف میکنم دستم از از کتف به یه بند وصله فقط امروزم متوجه شدم دستم رو نمیتونم گاهی درست تکون بدم عضلاتم میگیره البته گردنمم همین طوره دیگه اینکه زانوی پام هم وقتی میشینم و پامیشم وثلا وقتی میشینم وصیله بردارم یه تیر میکشه دیگه ف نکنم مشکلی داشته باشم [nishkhand] مطمئنما رو به موت نیستم همین خوشحالم میکنه [shademani] حالا بهم بگین چی بخورم چه قرصی چه دارویی ؟؟؟؟؟ فقط نگین برم دکتر باشه مسی مسی دکترا خوب [golrooz]
سلام.یک سوال موقع خواب دستتون زیر سرتون نذاشتید؟اگر نه وسیله سنگینی بلند کردید که عضله تون کشیده بشه؟اول جواب این سوال رو بدید
-
سلام نه هیچ کار خاصی نکردم دستمم زیر سرم نبوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بانو 2013
سلام نه هیچ کار خاصی نکردم دستمم زیر سرم نبوده
خب ممکن هست منشا عصبی داشته باشه.ببخشید اما حتما به پزشک مراجعه داشته باشید.براتون عکس بنویسن تا اگر آسیب جدی دیده جلوشو زودتر بگیره.اگر هم درد داشته باشید،احتمالا بتاکاربامول یا بتامتازون بدن تا باعث بشه گرفتگی عضله تون درست شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
سلام بر دکاتر عزیز سایت:))(اصطلاح شخصیه:))) من یه مشکل اساسی دارم من الان نزدیک به ۶ماهه که گلوم عفونت داره و بعضی وقتا درد و حتی به گوشمم میزنه سفالکسین ، پنی سلین و ..... مصرف کردم با حداکثر دوز ممکنه ولی خوب نشدم الان کم کم میترسم این اندک اندک برام آرتروز اینجا کنه با میوه و سبزیجاتم تفاوتی در وضعم ایجاد نشد اساتید اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
سلام خوبی؟
خب صمیمانه ورودت رو به مرحله مزمن زندگی تبریک عرض میکنم![cheshmak]
تشخیص فارنژیت ویروسی از باکتریایی سخته
تقریبا اگر علایمی مث تب زیاد ، تورم غدد لنفاوی فک تحتانی ، حضور چرک و اگزودا به نفع باکتری ها و برعکسش آبریزش بینی ، کونژکتویویت یا التهاب چشم ، نبود تورم غدد لنفاوی و تب پایین یا نبود تب به نفع ویروس هست! اما خب این علایم ثابت و پایدار نیستن!
حالا شما اونموقع باکتریایی تشخیص دادی و آنتی بیوتیک خوردی!!!!!!
البته خیلی از پزشکها اینکرو میکنن برای اینکه بعد از ویروسی به باکتریایی دچار نشن آنتی بیوتیک تجویز میکنن!! که مقاوم شدن باکتری ها چی میشه نمیدونم!!!
باید حتما بری پیش پزشک تا برات آزمایش بنویسن! اینایی که خوردی هم بگو تا بدونن که عاملش مقاوم به این آنتی بیوتیک ها هستن!!
شمارش سلول خونی درخواست میدن یا کشت سلول ! که این کشت دقیق ترین راه تشخیص عفونت استرپتوکوکی هست
آخه اگه استرپتوکوک گروه A درمان نشه عوارضش میتونه تب رماتیسمی و تلومرونفریت باشه که قابل درمان نیست! همونی که نگرانشی احتمالا!!!
پس لطفا سریعتر...........
__________________________________________________ _____________________________________________
توضیحات واسه اطلاعات عومیت:[cheshmak] این توضیحات رو بخون که انگیزه ی کافی برای مراجعه به پزشک رو داشته باشی![khanderiz]
از خودمونی به زبون خودمونی باهات صحبت میکنم
پاتوژن گلو ممکنه به حنجره هم برسه و باعث گرفتگی صدا و گرفتگی سینه بشه و حتی به گوش میانی هم برسه و عفونت گوش میانی همراه با گوش درد سینوزیت سردرد و درد صورت بشه
یا حتی به چشم میرسه و باعث ایجاد conjunetivitis مشه
عفونت های اولیه بیشتر ویروسی هستن که اگه دارو هم نخوریم چند روزه خوب میشه! که به انتی بیوتیک نیازی نیست و تاثیری هم روشونن نداره!
ولی مهاجمین ثاونویه فرصت طلب و کومنسال گلو میتونن اضافه بشن!!
یسری ازین باکتری ها :
pneumococcus, Haemophlus inphluenza,Staphylococcus aureus
و Streptococcus pyogenes که این شایعترین علت باکتریایی گلودرده و چون 30 درصد فارنژیت رو به خودش اختصاص میده توی آزمایشگاه بیشتر دنبال این هستن
نکته اینجاست که باسیلهای کلی فرم مقاوم به دارو یا مخمر ها هم ممکنه توو بیمارایی که آنتی یوتیک دریافت میکنن بر فلور گلو غالب بشن!!!
کلا توی این درمانها هم گاهی بدن پادتن هاش علیه خودی حمله میکنن و سلولهای کلیه ،عصب ،قلبو درگیر میکنن
فوزواسپیروکت : آنژین ونسان
ویروس ها :راینوویروس ، کورنا ویروس، کوکسلا ویروس ، آدنو ویروس و....
یه مونونوکلئوز هم هست که خیلی مشکل سازه...میتونه به لوزه و غدد لنفاوی نفوذ کنه حتی زیاد بشه دیگه تنها مایعات توان گذر از گلو رو دارن
بعدش کبد و مغز استخوون رو هم درگیر میکنه و نتیجش زردی و کم خونی
! گلو درد ! دلیل های دیگها هم داره مثلا اسید معده برمیگرده و بیمار وقتی دراز میکشه این اسید برمیگرده و سوزش و ترشی اذیت میکنه
هوا - حساسیت و الرژی - گره: غدد و تومور و....................
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
سلام خوبی؟
خب صمیمانه ورودت رو به مرحله مزمن زندگی تبریک عرض میکنم![cheshmak]
تشخیص فارنژیت ویروسی از باکتریایی سخته
تقریبا اگر علایمی مث تب زیاد ، تورم غدد لنفاوی فک تحتانی ، حضور چرک و اگزودا به نفع باکتری ها و برعکسش آبریزش بینی ، کونژکتویویت یا التهاب چشم ، نبود تورم غدد لنفاوی و تب پایین یا نبود تب به نفع ویروس هست! اما خب این علایم ثابت و پایدار نیستن!
حالا شما اونموقع باکتریایی تشخیص دادی و آنتی بیوتیک خوردی!!!!!!
البته خیلی از پزشکها اینکرو میکنن برای اینکه بعد از ویروسی به باکتریایی دچار نشن آنتی بیوتیک تجویز میکنن!! که مقاوم شدن باکتری ها چی میشه نمیدونم!!!
باید حتما بری پیش پزشک تا برات آزمایش بنویسن! اینایی که خوردی هم بگو تا بدونن که عاملش مقاوم به این آنتی بیوتیک ها هستن!!
شمارش سلول خونی درخواست میدن یا کشت سلول ! که این کشت دقیق ترین راه تشخیص عفونت استرپتوکوکی هست
آخه اگه استرپتوکوک گروه A درمان نشه عوارضش میتونه تب رماتیسمی و تلومرونفریت باشه که قابل درمان نیست! همونی که نگرانشی احتمالا!!!
پس لطفا سریعتر...........
__________________________________________________ _____________________________________________
توضیحات واسه اطلاعات عومیت:[cheshmak] این توضیحات رو بخون که انگیزه ی کافی برای مراجعه به پزشک رو داشته باشی![khanderiz]
از خودمونی به زبون خودمونی باهات صحبت میکنم
پاتوژن گلو ممکنه به حنجره هم برسه و باعث گرفتگی صدا و گرفتگی سینه بشه و حتی به گوش میانی هم برسه و عفونت گوش میانی همراه با گوش درد سینوزیت سردرد و درد صورت بشه
یا حتی به چشم میرسه و باعث ایجاد conjunetivitis مشه
عفونت های اولیه بیشتر ویروسی هستن که اگه دارو هم نخوریم چند روزه خوب میشه! که به انتی بیوتیک نیازی نیست و تاثیری هم روشونن نداره!
ولی مهاجمین ثاونویه فرصت طلب و کومنسال گلو میتونن اضافه بشن!!
یسری ازین باکتری ها :
pneumonococus, Haemophlus inphluenza, Ataphylococcus aureus
و Streptococcus pyogenes که این شایعترین علت باکتریایی گلودرده و چون 30 درصد فارنژیت رو به خودش اختصاص میده توی آزمایشگاه بیشتر دنبال این هستن
نکته اینجاست که باسیلهای کلی فرم مقاوم به دارو یا مخمر ها هم ممکنه توو بیمارایی که آنتی یوتیک دریافت میکنن بر فلور گلو غالب بشن!!!
کلا توی این درمانها هم گاهی بدن پادتن هاش علیه خودی حمله میکنن و سلولهای کلیه ،عصب ،قلبو درگیر میکنن
فوزواسپیروکت : آنژین ونسان
ویروس ها :راینوویروس ، کورنا ویروس، کوکسلا ویروس ، آدنو ویروس و....
یه مونونوکلئوز هم هست که خیلی مشکل سازه...میتونه به لوزه و غدد لنفاوی نفوذ کنه حتی زیاد بشه دیگه تنها مایعات توان گذر از گلو رو دارن
بعدش کبد و مغز استخوون رو هم درگیر میکنه و نتیجش زردی و کم خونی
! گلو درد ! دلیل های دیگها هم داره مثلا اسید معده برمیگرده و بیمار وقتی دراز میکشه این اسید برمیگرده و سوزش و ترشی اذیت میکنه
هوا - حساسیت و الرژی - گره: غدد و تومور و....................
[golrooz]
سلام
تب مزمن و موضعی دارم یعنی یه مدت مثلا نیم ساعت سرم داغه ولی گردنم سرده یا دستم سرده بازوم داغه و...
تورم غدد لنفاوی رو هم حس میکنم
آبریزش ندارم ولی گرفتگی بیندارم وگاهی وقت ها خلط(یا خلت[nishkhand])
کشت سلولی چه ربطی به عفونت استرپتوکوکوسی داره؟؟؟
اون باکتری های مهم سومیش چیه؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
سلام
تب مزمن و موضعی دارم یعنی یه مدت مثلا نیم ساعت سرم داغه ولی گردنم سرده یا دستم سرده بازوم داغه و...
تورم غدد لنفاوی رو هم حس میکنم
آبریزش ندارم ولی گرفتگی بیندارم وگاهی وقت ها خلط(یا خلت)
کشت سلولی چه ربطی به عفونت استرپتوکوکوسی داره؟؟؟
اون باکتری های مهم سومیش چیه؟؟؟؟؟
خب تب واسه همون عفونت هست دیگه
کشت سلول گلو دیگه! واسه اینه که تشخیص بدن عفونت استرپتوکوکی هست!![cheshmak]
سومی؟[nishkhand] یه اس جا موند خب! چینی هستی مگه ! یه حرف جا بیفته معنیشو متوجه نشی!
ُ
Staphylococcus aureus
چون S , A کنار هم هستن دستم خورد بقیلیشو زدم[bamazegi]http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/4.gif
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
خب تب واسه همون عفونت هست دیگه
کشت سلول گلو دیگه! واسه اینه که تشخیص بدن عفونت استرپتوکوکی هست!![cheshmak]
سومی؟[nishkhand] یه اس جا موند خب! چینی هستی مگه ! یه حرف جا بیفته معنیشو متوجه نشی!
ُ
Staphylococcus aureus
چون S , A کنار هم هستن دستم خورد بقیلیشو زدم[bamazegi][nishkhand]
[golrooz]
پس مشکل دوتا شد[nishkhand]
من منظورم اونوری بود[nishkhand]
آخه توجه کن من فک کردم ویروس جدیده من نمیشناسم[esteress]
حالا این استافیلوکوکوس اورئوس مگه عامل اصلی مصمومیت غذایی نیست؟؟؟؟؟
ایجاد سر درد سر سر گیجه و........؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
پس مشکل دوتا شد[nishkhand]
من منظورم اونوری بود[nishkhand]
آخه توجه کن من فک کردم ویروس جدیده من نمیشناسم[esteress]
حالا این استافیلوکوکوس اورئوس مگه عامل اصلی مصمومیت غذایی نیست؟؟؟؟؟
ایجاد سر درد سر سر گیجه و........؟؟؟؟؟؟
فقط غلط املایی بگیر!!! خوبه خودتم املات مث من قویه ها[nishkhand]
pneumococcus
خوبه؟ الان ان رفت سر جاش؟
ویرایش کردم استاد[nishkhand]
اورئوس نه!! میتونه فلور عادی پوست و بینی باشه ولی کلا همه کاره هست!
اصلا بچه ی بسیییییییار موفقی در بیماریزایی هست
بخوای لیست کنیا! شرمنده میشی ازین همه کارایی این بشر[nishkhand][cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
فقط غلط املایی بگیر!!! خوبه خودتم املات مث من قویه ها[nishkhand]
pneumococcus
خوبه؟ الان ان رفت سر جاش؟
ویرایش کردم استاد[nishkhand]
اورئوس نه!! میتونه فلور عادی پوست و بینی باشه ولی کلا همه کاره هست!
اصلا بچه ی بسیییییییار موفقی در بیماریزایی هست
بخوای لیست کنیا! شرمنده میشی ازین همه کارایی این بشر[nishkhand][cheshmak]
بچه گلیه من قبلا زیادی ارادت داشتم خدمتش گفت زیادی تملق کردی بزار بگیرمت بفهمی من کیم[bamazegi][nishkhand][khande]
این به جای n نباید H باشه؟؟؟