ایشالله خدا همه مریضا رو شفا بده [negaran]
أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشالله خدا همه مریضا رو شفا بده [negaran]
خدا مهربونه ایشالا که خوب میشن[golrooz]
ما براشون دعا مي كنيم و از خداوند مي خوام كه شفاي كامل به ايشون عنايت فرمايند
مي گويند
http://njavan.com/forum/vbfavorites....ntry_id=173703
ان شائ الله خداشفاشون بده
اميدوارم همه كساني كه در اين لحظه دست ياري به سوي خدا نشانه رفته اند بي جواب نشوند
از همه دوستان خوبم كه برام از يك دوست بيشتر بودند و در همه لحظات سخت در كنار بودند از صميم قلب درود مي فرستم و اميدوارم هميشه سلامت و پيروزي با اونا همسايه باشد.
از سه تا از دوستام كه در همه مراحل وفات پدربزرگ عزيزم در كنارم بودند و باعث قوت قلب من بودند هزاران بار سپاسگزاري ميكنم خيلي خوشحالم شما رو دارم و هزار مرتبه خدا رو شكر ميكنم.
از همه كساني كه با من همدردي كردند و تسليت گفتند كمال تشكر رو دارم و براي همگي سلامتي رو از خدا بزرگ و بخشنده خواستارم.
انشاالله هرچه زودتر خوب بشن و خداوند شفای عاجل عنایت کنه
راستش پدربزرگم ميخوام بدوني كه دلم برات خيلي تنگ شده و الان به سختي دارم بعض خودم رو از نبودت فرو به گلو ميدم.....
پدربزرگم ي جانباز شيميايي با بدني پر از تركش هاي جنگ تحميلي مردي كه افتخارش حضور در عمليات ازادي سازي خرمشهر بود و بارها و بارها اين موضع رو با شعف زياد تعريف كرد و حالا او نيست...چقدر بدون تو سخته....همه چيز خيلي دردناكه.....پدربزرگ عزيزم الان پلاك جنگت اويزون در گردن من و خاطرات تو داره منو به سختي اذيت ميكنه....نبودت برام خيلي سخت شده....ايرانت رو بسپار به من ...تو اداي دين كردي و حالا اين منم كه از ايرانت حمايت ميكنم.....برو ارام بخواب كه من بيدارم.....درود بر تو...
ميدونم ديگه از دست اون سرفه هاي شيمياي و از تركش هاي تو بدنت راحت شدي پس الان ديگه ارام باش و بخواب كه من فرزندت با چشمان خونين از رفتن تو بيدارم....و به شرافتم قسم ميخورم كه ايران تو رو بر چشمانم نگه دارم.
روح و يادت گرامي
شهادتت مبارك
http://pic50.picturetrail.com/VOL164.../379282859.jpg
آره
حتما الان پیش دوستانی که زودتر از خودش پرواز کرده بودند آروم گرفته
و خوشحاله که با همرزم هاش همنشین شده
دوستانی که در کنار اونها بود که خودش رو شناخت، امامش رو شناخت، وظیفه اش رو شناخت و الان در کنار اونهاست...
انشا الله در سایه رضای الهی از بهترین نعمتهای بهشتی بهره مند باشند
و خداوند هم به تمام بازماندگان و شما دوست عزیز صبر جمیل عطا کنه
الهی آمین
سلام
ممنون بایت اطلاع رسانی
امیدوارم خداوند هر چه زودتر ایشون رو شفا بدن
منم تسلیت میگم به باستان شناس عزیز شهادت پدر بزرگ عزیزشون رو...
و برای سلامتی همه ییماران دعا می کنم از جمله مادر خودم و دوست عزیزمون داداشی...
به امید خدا....
در نهایت تاسف
یه بار دیگه یکی از عزیزان سایت داغ دار شدند ...
خدایا براشون از درگاهت صبر می طلبیم ، چرا که از دست دادن پرد غم کوچکی نیست
علی نامدار ( A.L.I) درگزشت پدر بزرگوارتون رو تسلیت عرض می کنیم ، ما رو در غمتون شریک بدونید
[negaran]
تسلیت میگم علی آقا....
سلام
آقا علی تسلیت میگم جدا[negaran]
ایشالا که غم آخرتون باشه و خدا روح پدر بزرگوارتون رو شاد کنه ....
نمیدونم واقعا چی باید بگم فقط میتونم بگم که من رو هم تو غم خودتون شریک بدونین :(
واقعا هنوز تو شکشم نمیدونید تو اتوبوس یونی چه حالی داشتم چه جوری رسیدیم خونه :( علی جان فقط می تونم بگم تسلیت عزیزم ایشالله خدا بهتون صبر بده غم آخرتونم باشه. تنها چیزی که می تونم بگم واقعا از صمیم دل برات متاسف شدم داغ عزیزترین کس آدم خیلی سخته تسلیت عزیزم
سلام علي جان بهت تسلبت ميگم. خدا بهت صبر بده.ما را در غم خودت شريك بدون.روحش شاد[narahat]
اصلا دلم نمی خواد این خبر رو بدم ...
اما
اون بنده خدایی که رفته بود تو کما(از آشناهامون) همین دو ساعت پیش جان به جان آفرین تسلیم کرد...
--------
بنده هم به علی آقا تسلیت عرض می کنم
امیدوارم که خداوند صبر و اجر بده، بخاطر این مصیبت
بله واقعا داغ پدر سخته
خدایا به خانواده های این دو بزرگواری که فوت کردند صبر بده
این مصیبت رو براشون قابل تحمل کن
مخصوصا علی آقا
و بقیه خانواده و همچنین دخترخانم های این درگذشتگان که برای اینها واقعا تحملش سخته...
انا لله و انا الیه راجعون
من فکر می کنم اگه یه دوره قرآن برای هر دوتای این بزرگواران (این دو پدر ) بگیریم مایه
تسلای دل بازماندگان و شادی روح آن دو عزیز میشه
خودم جزء 1 و 2 رو امشب می خونم
در ضمن نماز شب اول قبر رو هم بخونیم ...
علی جان بازم تسلیت میگم
خداوند به تو و خانوادت صبر بده
[golrooz]
دوست عزيز a.l.i در گذشت پدر بزرگوارتون رو تسليت عرض نموده و از خداوندمنان آرامش و امتنان براي پدر عزيزتان خواستارم...
خداوند به شما صبر عطا فرمايد....
منم از صميم قلبم به علي آقا تسليت عرض ميكنم
خدا وند متعال به شما و خانواده محترمتون صبر بده
روحش شاد[golrooz]
سلام
دوست عزیزم بنده هم به شما تسلیت عرض میکنم و از خداوند میخوام که به شما و خانواده عزیزتون صبر بدن و روح ایشون رو همنشین اولیا و ابرار قرار بدن
بنده هم برای شادی روح ایشون امشب جز 3 قرآن رو میخونم
به نام یگانه هستی که آرام بخش قلبهاست و تنها اوست که بوده و می ماند و خواهد بود...
دوستان عزیز سلام از لطف و محبت شما سپاسگزارم واقعه خیلی سختی بود هیچکس انتظارشو نداشت پدرم برایم یک دوست بسیار صمیمی بودند که جای خالیشون رو همیشه حس میکنم. از خدا میخوام روح پدر عزیزم و همه پدران خوبی که از این جهان رفته اند مورد لطف و رحمت بیکران خویش قرار دهد و برای بازماندگان صبری عظیم عنایت کند...
چند جمله برگرفته از منش رفتاری پدرم تقدیم به شما :
- تا بتوانیم در این دنیا به همدیگه خوبی و محبت کنیم حتی اگه شده به یک تماس تلفنی مختصر
- از منفی بافی و منفی گویی به شدت پرهیز کنیم که اصلاً سم روح و دل است
- تا بتوانیم کارهای مثبت و خوب برای خودمون و جامعه مون انجام بدیم که اثراتش بی نهایت است و الان ما متوجهشون نمیشیم ولی بعداً به فایده اش عمیقاً پی خواهیم برد.
- کارهایی را شروع و بنیانگذاری کنیم که ثمره اش ابدی باشه مثل ساختن یک کتابخونه کوچک که برای چند نفر فایده ای برسونه ( از جهت مثال گفتم )
- حتی به مخالفمون هم حرف منفی نزنیم یا رفتار بد نشون ندهیم... کاری کنیم از خوبی ما شرمنده بشه و ای بسا تغییر جهت بدهد
- در کنار استفاده از امکانات مادی این دنیا نیم نگاهی هم به آن جهان دیگه داشته باشیم خودمون رو از هم اکنون آماده کنیم. کاری کنیم که ارتباطی عرفانی در کنار عقلانیت و منطق با خداوند و جهان هستی داشته باشیم که بی اندازه شیرین و زیباست و تحول آفرین
- آخرین نکته که خیلی خیلی مهمه : تا بتوانیم به پدر و مادرمون خوبی و محبت کنیم که هرچه کنیم بازم کمه. اینو جداً میگم بعداً متوجه خواهید شد...
دوستانی که در مشهد حضور دارند مجلس عید اول پدرم امروز سه شنبه 27/7/89- میلاد حضرت رضا - علیه السلام - واقع در بلوار معلم - بین معلم 40 و 42 مسجد امیرالمومنین ساعت 14:30 تا 16:30 هستش.
وقتی که از طریق یکی از دوستانم فهمیدم چه اتفاقی افتاده واقعاً شوکه شدم و شدیداً ناراحت از اینکه دیر باخبر شدم
علی آقای عزیز
از صمیم قلب تسلیت می گم و امیدوارم خداوند به شما و خانواده محترمتون صبر بده .
و در این روز عزیز روح ایشون همنشین امام رضا (ع) باشه انشاءالله .
در نهایت تاسف
یه بار دیگه یکی از عزیزان سایت داغ دار شدند ...
خدایا براشون از درگاهت صبر می طلبیم ، چرا که از دست دادن پدر غم کوچکی نیست
ArsMedicina درگذشت پدر بزرگوارتون رو تسلیت عرض می کنیم ، ما رو در غمتون شریک بدونید
[negaran][negaran]
آقا سینا منم از طرف خودم و تمامی مدیران سایت به شما تسلیت عرض می کنم ... غم آخرتون باشه...
به امید روزهای خوب و خوش برای شما و خانواده ی محترم ... [golrooz]
منم تسلیت میگم بهتون غم اخرتون باشه[afsoorde]
گاهی اوقات دلم می خواست که می شد برای خدا اس ام اس داد یا ای میل زد و یک جواب از او گرفت حتی اگر یک اس ام اس خالی از طرف او می آمد که بابا پیغامت رو گرفتم برایم بس بود. کاشکی می شد جواب مشکلا ت رو سرچ کرد و یک عالمه را حل گرفت.کاشکی می شد زندگی رو می زد م عقب یا جایی از زندگی رو که دوست دارم ذخیره می کردم یا اینکه تمام گندهایی که زدم را پاک می کردم. ای کاش می شد صفحه آرایی زندگی ام رو هر از گاهی تغییر بدم یا اینکه کلا برنامه اش را پاک کنم و دوباره بنویسم.ای کاش می شد ای کاش نگم...
آقا سینا تسلیت میگم
خیلی ناراحت شدم [narahat]
آقا سينا، از خداي مهربان مي خوام كه به شما و خانواده محترمتان صبر عنايت فرمايد.
و مرحوم را در آرامش و رحمت خويش قرين فرمايد.
آقا سینا تسلیت میگم درگذشت پدر فرزانه تون رو
خدا صبر بهتون عنایت کنه
سلام سينا جان تسليت بهت ميگم. غم آخرت باشه خدا به شما و خانواده محترم صبر بده[narahat]
متشکرم از صمیم قلب از پیام های تسلیت
آدم ها تا وقتی نعمتی دارن قدرش رو نمیدونن...
دعا نمیکنم که هرگز گرفتار چنین مصیبتی نشوید
چون واضحه که تقریبا محاله
امیدوارم و از خدای متعال میخوام که بعد از از دست دادن عزیزی هرگز شرمنده روزهای حضورش نباشین...
و از وجودشون وقتی هستن بهره ببرین نه بعد از وقوع مصیبت
دیروز که دفتر خاطرات پدرم رو میخوندم تازه فهمیدم چه گنجی رو از دست دادم.
در دفترش نصیحتی نیافتم چون به قول خودش کسی که زیر بار معصیت باشد شرم دارد که سخن از ترک معصیت بگوید
در صفحات آخر پندی دیدم از جناب سعدی که پدر خطاب به خود گفته بود
تکبر مکن بر ره راستی که دستت گرفتند و برخاستی
هیچ وقت اینقدر به خودم نیومده بودم پدر من در 46 سال زندگی سه دکترا گرفت حقوق جامعه شناسی و زبان پارسی
در این مدت حتی ذره ای تکبر در وجودش ندیدم و بارها دیدم که دیگران را از به کاربردن لفظ دکتر بازمیدارد
اون وقت یکی مثل من با سوادی که هیچ نیست غرق اوهام غرور است.
بازم از همتون ممنون ببخشید زیاد حرف زدم دلم گرفته بود.
سینای عزیز دوست خیلی گلم.....خدا بهتون صبر بده ....
خاک تازه درگذشته بقای عمر شما و خانواده محترمت باشه....
سلام
منم این مصیبت وارده رو به اقا سینا تسلیت میگم
امیدوارم غم اخرتون باشه[golrooz]
سلام
آقا سينا منم بهتون تسليت ميگم و اميدوارم خدا بهتون صبر بده. [golrooz]
جناب آقای سینا
تسلیت عرض می کنم
خیلی شوکه کننده بود خدا بهتون صبر بده