پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
زیبایی بسیار مهم می باشد البته در کنار ملاک های دیگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LOVE GOD
بله هست
به نظر من زیبایی اولین ملاک برای شروع و پایان زندگیست
چهره زیبا گفتار زیبا اخلاق زیبا
سلام
دقیقا متوجه منظورتون نشدم یعنی شمام در کنار سایر ملاکها زیبایی رو قبول دارید یا زیبایی رو مهمترین ملاک میدونید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آرمانگرا
سلام
دقیقا متوجه منظورتون نشدم یعنی شمام در کنار سایر ملاکها زیبایی رو قبول دارید یا زیبایی رو مهمترین ملاک میدونید؟
بله من در کنار سایر ملاکها میگم باید زیبایی هم باشه
خب دوستان سلیقه آدم ها فرق داره! برخی قیافه ها طرفدار زیادی دارند! بعضی قیافه ها هم هستند که افرادی خاص بهش علاقه دارند! معمولا مردها بیشتر از خانم ها به ظاهر اهمیت میدهند! اگه نظر خودم باشه میگم که.......اول همینکه مقداری قیافه طرف مناسب باشه کافیه! حالا درباره درون و سرشت شخص بیشتر جویا میشم و خانواده و هم سطح بودن را در نظر میگیرم! واقعیت این است که من تا ظاهر دختر مورد پسند خودم نباشه.....به هیچ وجه پیگیر نمیشم که باهاش ازدواج کنم! اما دوستان من آدم پر توقعی هم نیستم....همه دخترها زیبا هستند.....حالا برخی بیشتر.....برخی کمتر! مثلا دو چیز برام مهمه!
اول اینکه چاق نباشه.................دوم اینکه دماغش گنده نباشه![nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smart_boy
ببین مهدی جون اگه به سوالام درست توجه کرده بودی متوجه میشدی که هنوزم جواب من رو ندادی...
اول من هیچ وقت نگفتم که ملاک قرار دادن زیبایی کار درستیه, میتونید تمام پستام رو مرور کنید!
دوم که ایمان و مسلمونی یعنی داشتن اعتقاد قلبی و اعمال درست////ولی به هیچ عنوان این به این معنی نیست که اعمال درست از ایمان و مسلمونی میاد...
در مورد زیبایی های باطنی که گفتی هم من کاملا موافقم زیبایی باطنی یعنی اینا و نه الزاما" داشتن ایمان...
اینا همه در اسلام باشه دلیلی نداره که از اسلام گرفته شده باشن// یعنی قبل اسلام هیچ زیبایی باطنی وجود نداشت؟!
پس میبینید که اصلا نمیشه گفت زیبایی باطنی یعنی ایمان و زیبایی باطنی کاملا چیزی مستقل از ایمانه...
اکثر دانشمندا (و نه کسایی که دکترا گرفتن) که بیخدان /// ولی از اون گذشته کی گفته که اونا به مسایل توصیه شده در دین اسلام عمل میکنن؟
اونا به مسایلی عمل میکنن که هر عقل سلیمی تاییدش بکنه و اصلا براشون مهم نیست که ادیان چی گفتن؟
اکثرا مردم کشورهای غربی و دانشمنداشون که شراب میخورن (ولی هیچ کدوم از دانشمندا زیاده روی نمیکنن) حتی تو یکی از برنامه های پروفسور هاوکینگ داشت یه میز رو تشریح میکرد گفت که این و اون و قسمت محبوب من شامپاین!!!
انیشتین هم که پیپ میکشید /// ولی در کل اینکه اکثرا طرف سیگار و این جور مواد نمیرن کوچکترین ربطی به ایمان و اسلام و خدا و ... نداره و عقلشون حکم کرده و در مورادی هم دوست داشتن و کشیدن مثل همون پیپ انیشتین و اصلا هم براش مهم نیست که اسلام چی گفته!
حرف درست از اسلام نیومده!
شما از هر بچه ای بپرس میگه دروغ گفتن بده و اسلام هم همین رو تایید کرده پس چیز عجیبی وجود نداره و به خاطر وجود اسلام و ادیان دیگه هم نیست که میگن دزدی بده!
مهدی جان دوست عزیز اولا که علوم کاملا نسبی هستند:
۱- ما هر بار که حکمی میدیم حتی اگه هزاران بار اونو ثابت کنیم باز اون حکم قطعی نیست / این چیزیه که تمام دانشمندا هم تایید کرده و میکنن
اگه نگم که هزاران مطمئنا صدها آزمایش نظریه نسبیت رو تایید کردن ولی الان میبینیم که ممکنه نوترینوها این قانون رو رد کنن!
و همینطور قبل از اون فیزیک کلاسیک به نظر درست میومد ولی به یکباره نسبیت و کوانتوم اون رو کاملا از رده خارج کردن!
۲- همه علوم که ریاضیات نیستند
تازه علم همیشه در حال تغییر بوده حتی در ریاضیات:
خیلی از احکام بودن که بعدا خلافشون ثابت شده:
قبلا خورشید دور زمین میگشت ولی الان زمین دور خورشید!
قبلا نور سرعت بی نهایت داشت الان سرعت محدود!
قبلا اضلاع داخلی مثلت حتما ۱۸۰ درجه بود الان تو هندسه نا اقلیدسی بیشترم میشه!
قبلا جرم انرژی نبود!!!
قبلا رادیکال منفی تعریف نمی شد ولی اعداد مختلط رو بوجود آوردیم و گفتیم از امروز دیگه تعریف میشه!!!
حکم عقلی کاملا هم تخلف برداره...
تازه همه اینا چیزایی هستند که با حتی با عقل من و شما جور در میاد! ولی:
مگه میشه تصور کرد که در یک لحظه دو جا باشید؟
یا اینکه نور در هر جهت و با هر سرعتی به طرفش برید باز اندازه گیریها همون سرعت رو براش نشون بده؟
مگه میشه که حال بر روی گذشته تاثیر داشته باشه؟
مگه میشه که ...
علم تا لحظه ای که به نهایت خودش نرسه و فیزیکدان ها به نظریه همه چیز نرسند نسبی خواهد بود و آن زمان هم تازه در شرایط دنیای خودمون میتونیم حرف بزنیم و در مورد دنیایهای دیگه و ابعاد بالاتر هیچ چیزی نمیتونیم بگیم!
به قول انیشتین ما مثل کسی میمونیم که داره به یه ساعت نگاه میکنه و تصور میکنه که اون چطور میتونه کار کنه, ولی نه تنها تصور ما تنها تصور ممکن و به ظاهر درست نیست بلکه این تصور حتی ذره ای هم با حقیقت اون ساعت شباهتی نداره!!!
یا به قول میچیو کاکو فرض کنید که ما یه سری ماهی داخل یه حوض باشیم, وقتی که بارون بباره ماهی های دانشمند دلایل خیلی زیادی برای این تلاتم موجود در سطح آب میارن ولی نمیدونن که فقط داره بارون میباره!!!
در نهایت اینو میخوام بگم که علم کاملا نسبیه...
نمیدونم شما چرا فکر کردید که علوم تجربی از رو معده به اینجا رسیدن و عقلی نیستن؟!
عقلی و فرا طبیعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چطور عقلی و فراطبیعی رو در یک رده قرار میدید؟؟
علوم فراطبیعی اصلا وجود ندارند چون که در واقع اصلا علم نیستند!!!
این دو کاملا در تضاد هستند...
خواهشا کشف وشهود عرفان رو علم ندونید و اون رو با فیزیک و فلسفه در یه رده قرار ندید...
فکر کنم داریم بدجور از بحث اصلی خارج میشیم!
من همون اولش هم گفتم که بهتره این بحث شروع نشه...
مطمئنا شما هم مثل من میدونید که این بحث خیلی خیلی جای حرف داره و با یکی دو تا پست به نتیجه نمیرسه!
بهتره بی خیال ادامش بشیم...
با سپاس[golrooz][golrooz][golrooz]
فقط یه مطلب کوچیک بگم:
شما به نتیجه ای که دوست داشتم رسیدید این خیلی خوبه!
عقل انسان می تونه انسان رو به سمت کمال راهنما باشه ( البته نه همیشه)
در روایتی از پیامبر (ص) هست که می فرمایند:
ما دو نوع پیامبر داریم پیامبر باطنی و پیامبر ظاهری . پیامبر ظاهری همین انبیاء هستند اما پیامبر باطنی عقل ماست.
جهت اطلاع بگم که همون عقلی که انسان ها بر طبق اون حکم می کنند از طرف خداست
و حکم عقل با حکم شرع همخوانی داره. ( البته باید تعریف بشه عقل چیه ! چند نوع حکم داره و کدوم حکمش مراد هست که جاش نیست.)
بنده هم نگفتم که دانشمندان خارجی کتاب مسلمون ها رو برداشتن و از روی اون دارن عمل می کنن
بله اونها دارن طبق حکم عقلشون عمل می کنن
همون عقلی ( حکم های عقلی که ) شرع اسلام هم تایید می کنه.
اگر بنده زیبایی باطنی رو با اسلام یکی دونستم بخاطر تناسب نتیجه های عقل با دستورات اسلام هست . همون عقل و اسلامی که هر دو از طرف خداوند هستند.
دیگه توضیح ندم که از کجا اومدیم چرا تو دنیا هستیم قراره کجا بریم ...
-----------------------------------
متاسفم که این رو میگم
اما اصلا حرفای من رو متوجه نشدین اصلا
اینکه منظور من از علوم عقلی و طبیعی (تجربی) و ماورائی چیه!
برای اینطور بحث ها باید یکسری مبانی مشترک وجود داشته باشه یا تعاریف مشترک که من احساس می کنم اصلا وجود نداره
محترمانه بگم کاملا مبانی نظری ما با هم مباین هست! یا هنوز برای همدیگه معلوم نیست.
و اینکه اصلا تعریف علم چی هست و ...
همون بهتر که ادامه ندیم...
چون شما اصلا تو فضای حرفای من نیستین
و به نتیجه ای هم نمی رسیم
این مدت هم بنده نبودم که زودتر به این ارسالها پاسخ بدم
به هر حال از وقتی که گذاشتین ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
فقط یه مطلب کوچیک بگم:
شما به نتیجه ای که دوست داشتم رسیدید این خیلی خوبه!
عقل انسان می تونه انسان رو به سمت کمال راهنما باشه ( البته نه همیشه)
در روایتی از پیامبر (ص) هست که می فرمایند:
ما دو نوع پیامبر داریم پیامبر باطنی و پیامبر ظاهری . پیامبر ظاهری همین انبیاء هستند اما پیامبر باطنی عقل ماست.
جهت اطلاع بگم که همون عقلی که انسان ها بر طبق اون حکم می کنند از طرف خداست
و حکم عقل با حکم شرع همخوانی داره. ( البته باید تعریف بشه عقل چیه ! چند نوع حکم داره و کدوم حکمش مراد هست که جاش نیست.)
بنده هم نگفتم که دانشمندان خارجی کتاب مسلمون ها رو برداشتن و از روی اون دارن عمل می کنن
بله اونها دارن طبق حکم عقلشون عمل می کنن
همون عقلی ( حکم های عقلی که ) شرع اسلام هم تایید می کنه.
اگر بنده زیبایی باطنی رو با اسلام یکی دونستم بخاطر تناسب نتیجه های عقل با دستورات اسلام هست . همون عقل و اسلامی که هر دو از طرف خداوند هستند.
دیگه توضیح ندم که از کجا اومدیم چرا تو دنیا هستیم قراره کجا بریم ...
-----------------------------------
متاسفم که این رو میگم
اما اصلا حرفای من رو متوجه نشدین اصلا
اینکه منظور من از علوم عقلی و طبیعی (تجربی) و ماورائی چیه!
برای اینطور بحث ها باید یکسری مبانی مشترک وجود داشته باشه یا تعاریف مشترک که من احساس می کنم اصلا وجود نداره
محترمانه بگم کاملا مبانی نظری ما با هم مباین هست! یا هنوز برای همدیگه معلوم نیست.
و اینکه اصلا تعریف علم چی هست و ...
همون بهتر که ادامه ندیم...
چون شما اصلا تو فضای حرفای من نیستین
و به نتیجه ای هم نمی رسیم
این مدت هم بنده نبودم که زودتر به این ارسالها پاسخ بدم
به هر حال از وقتی که گذاشتین ممنونم.
سلام, خواهش میکنم [golrooz]
من همیشه این رو قبول داشتم و الان بهش نرسیدم!
چرا متاسفانه؟!
فکر نمیکنم تضاد فکری دو نفر چیز تاسف باری باشه؟!
خوشبختانه شما به اون چیزی که میخواستم رسیدید!
ما دو تا خیلی تفاوت فکری داریم, واسه همینم منتظر بودم شما بیای به پست اولم گیر بدی[cheshmak]
خیلی میشه در این مورد بحث کرد واسه همینم از اولش تمایل زیادی واسه بحث نداشتم!
مطمئنا خودتون دیگه طرز فکر من تا جدودی دستتون اومده پس دیگه نیازی نمیبینم جوابی به پستتون بدم که دوباره بحث شروع میشه[shaad]
ضمنا ازتون بابت شرکت در بحث ممنونم, لااقل فک کنم بحثمون بتونه واسه بقیه مفید بوده باشه...
با سلام به نظر من<به عنوان یه دانشجوی حقوق> زیبایی یکی از ملاکها میتونه باشه و ملاک اصلی نیست پس باید طرف مقابل باید از همه جهات خوب باشه نه اینکه از لحاظ زیبایی خوب باشه ولی از سایر جهات نتونه امتیازی داشته باشه. البته زیبایی درسته اولین جذب کننده وشاید اولین واصلی ترین عامل برا وابستگی و... میتونه باشه ولی به نظر من برا ازدواج نمیتونه اصلی ترین گزینه باشه چون سایر چیزا هستن که از اونم مهمترن مثلل هخلاق و خانواده ووو... به قول مامانم که میگه : تابلو نقاشی که نمیخوای. پس در کل میشه گفت که زیبایی فقط یکی از اون ملاکهای انتخاب هست و برا همه یا اکثر جوونا فکر کنم خ خ مهمه. با تشکر[golrooz] [golrooz][golrooz]
ملاک های مهتری وجود داره اولی اخلاق و فرهنگ و بعد از اون پول ملاکه حالا خوشگل هم باشه بد نیست
سلام بله همینطوره صورت وسیرت زیبا....زن و مرد باید هم کفو ء باشن