[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
نمایش نسخه قابل چاپ
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ببخشیدا من این حرفو نمیزنم منظور اینه که شما طوری همه چی رو به هم ربط میدین که فرداروز ممکنه همین حرف رم بزنید!
ببینید بازم رفتید سر خونه ی اولتون
آخه وقتی یه شخصی داره با نامحرم بستنی میخوره شاید به قول شما به خودش توهین کرده(علتشو نمیدونم!) ولی آخه چطور تفسیر کردین که اون دو تا نامحرم که دارن بستنی میخورن با این کارشون دارن رسما به شهید سرهنگ پیاده ی ستاد حسین شهرامفر توهین میکنن!!؟؟ آخه چه ربطی داره
و همچنین شما الان گفتین حجاب یه امر شخصیه! خب دیگه واضح شد که بی حجابی به شهیدان ربطی نداره! چون خود شما هم اذعان کردید که یه چیز شخصیه!
اون زمان جنگ سخت اتفاق افتاد و اون غیورمردان با گذشتن از همه چیز من جمله مال و جان و خانواده شون به شهادت رسیدند تا آرامشی تو جامعه برقرار بشه و سایه بیگانه بالای سر ناموس این مملکت نباشه که این کار بهایی هم داشت؛ خیلی از فرزندان شهدا حتی پدرشون رو هم به یاد نمیارن و سایه مهر پدری رو حس نکردن، از یه طرف هم با مسائلی تو جامعه طرفن که فقط و فقط خودشون تجربه می کنن و این یه مقدار حساسیت رو تو این عزیزان ممکنه ببره بالا
از طرف دیگه پوشش گاهاً نامناسب ( و نه تعیین نوعی خاص از حجاب و پوشش ) جوونها و نوجوونها ( چه پسر و چه دختر ) و سوء استفاده افردی که در این زمینه متخصص هستند!!! باعث میشه که در درجه اول آرامش از خود فرد گرفته بشه، در درجه دوم خانواده ( اجتماع کوچکتر ) و در نهایت همون استرس و عدم آسودگی برگرده به خود جامعه که این مغایر اهدافیه که شهدامون داشتند
چی شده که نسل بعد از جنگ کمتر میرن سراغ اون ارزشها رو دیگه باید کسانی پاسخ بدن که تنها با نامها بازی کردن و احیای ارزش ها رو فراموش کردن نه یه نوجوون و جوون امروزی که روی لوح سپید افکارش همه چیز رو میشه نوشت
از این نظر گفتم شخصیه که به بستنی خوردنش با طرف که شما گفتین ربطی نداره و گرنه بحث حجاب ریشه در اسلام و اعتقادات اسلامی داره و هر مسلمانی هم به این اعتقادات ایمان داره و شهیدان هم به این اعتقادات ایمان داشتند پس بی احترامی به این اعتقادات توسط فرد یعنی بی احترامی به اعتقادات اسلامی خودش و اعتقادات اسلامی شهدا که در محتوا یکی هستند پس از این بعد حجاب از جهت شخصی بودن خارج میشه!
والا من دیگه از حرف زدن قاصرم!
هرچی میگم شما همون حرف خودتونو میزنید! انگار نه انگار!
اینکه آقایون یا خانوما میرن از شبکه های خارجی مد لباس و این چیزا رو میپوشن اون توهین به شهیدان نیست! توهین به جهل مرکب و خریت مطلق خودشونه!
مگر شهید راه میهن بابک خرمدین رو اعراب تازی سگ وحشی سوسمار نماها قطعه قطعه نکردند؟ آیا به این شهید بزرگ توهین شد؟ آیا اکنون اعراب بگن بابک خرمدین فلان بوده و فلان ، چیزی از درجات معنوی این بزرگ مرد کاسته میشه؟؟
آقایون یا خانوما باید بدونن اصل حجاب رو اسلام از ایران باستان اقتباس کرده
کدوم اثر تاریخی ایران هست که مجسمه یا تصویر زنی رو نمایش بده؟ و اگر نمایش داده آیا حجاب کامل رو نداره؟؟
و السلام و علیکم و رحمه اله و برکاته!!!!!(بفرما این سخنم رو هم مثل شماها قشر شدیدا مذهبی میگم!)
کسی ادعای مذهبی بودن شدید رو نکرد حالا اگر شما چنین ادعایی دارید به خودتون مربوطه نمی تونید این قضیه رو بسط بدید!
اگر شما شهید می شدید و فرزند شما این وضع جوان ها رو می دید شک نکن که بهش بر می خورد و از خودش می پرسید پدر من جون خودش رو فدا کرد برای آسایش یه همچین ادم هایی!!!؟؟؟؟
این حرکات جوان ها رو توهین به شمایی می دونست که به خاطر اسایش همین جوان ها جون خودتون رو فدا کردید!
نمی تونست چشمش رو روی همه ی کارهای این جوان هایی ببنده که هم دین و هم اعتقاد پدرش هستند،وقتی می بینه که این اعتقادات داره لگد مال میشه به خودش میگه این اعتقادات اعتقادات پدر من هم بود این همون اعتقاداتی بود که پدرم بهش ایمان داشت اما حالا داره زیر پا گذاشته میشه پس یه جورایی داره به اعتقادات پدر من هم توهین میشه. پس وقتی داره به اعتقادات پدرم توهین میشه یعنی داره به پدر من هم توهین میشه پس خون پدر شهید من هم داره کم کم کمرنگ میشه.
پس نمیشه به همین راحتی از کنار خیلی چیزا گذشت!
نادان هرچی بگه ! بگه!! مگه به حرف نادان دنیا به آخر میرسه
همچنین خب چه کنیم جامعه بین الملل پشت اوناست! ما که نمیتونیم با کل دنیا بجنگیم!
بعدش دوست عزیز اگه اینطوری باشه که بگیم مثلا سوسمار خورای قطر مثلا به فلان شهید ما توهین کردن اگه قرار باشه اف14 هامونو بفرستیم که نمیشه! یا سفیرشو اخراج کنیم با صد تا توهین به خاندان سعودی و امیر و نخست وزیرشون بدیم و بره!
شما که اینقد فرهنگ شهید و فرهنگ شهید میکنید چطور این 8سال که تندروهایی مثل شما در دولت بودن در مقابل گستاخی سوسمارخورا در مورد خلیج پارس و جزایر 3گانه همیشه سکوت کردید؟؟؟(مگر غیر ازینه که شهیدان به خاطر حفظ تمامیت ارضی و میهن دوستی رفتن و جنگیدند؟؟) یک بار نشد یه کشیده تو صورت سفیر امارات بخوابونن و اخراجش کنن
یا حتی روزنامه های مذهبی از جمله یالثارت و کیهان و چه میدونم ازین روزنامه ها یک بار نگفتن امارات گستاخ رو باید له کرد
تنها کسی که واکنش داشت سران ارتش قهرمان بودند
دوست عزیز مگه غربی ها برای خوراندن افکارشون به جوان های ما دارند از اف 14 استفاده می کنند الان دوره ای نیست که جنگ سخت راه بندازیم الان باید از طریق جنگ نرم مثل خودشون رفتار کرد.
اصلا دوست ندارم که با این لحن صحبت کردنتون من رو در قشر خاصی جای بدین.
دم سران ارتش قهرمان گرم! این گونه اعتراضاتی که شما ازش دم می زنید فقط به دست من و شما و یه عده ی دیگه حل نمیشه کل کشور باید در این نظریه متحد باشند.
آخه شما تو کار فرهنگی هم افراط دارید
اگه قراره تو کار فرهنگی بی حجابی رو بردارید و امارات رو سر جاش بشونین
همون کارتونم خوب نیست
به جای اینکه با اون دختر بی حجاب بشینی و کمی حرف بزنی مستقیم جقت پا میرید رو شکمش![shaad] (منظورم از لحاظ زبانیه!) و میگید ای بی حیای ضد شهید و ضد میهن و ضد خدا و ............!!!![shaad]!
نه اتفاقا هیچ وقت با هیچ آدمی اینطور رفتار نکردم (حتی بی حجاب ترینش)،اگر دقت کرده باشین دیدین که نوشتم همیشه اجبار نتیجه ی عکس میده! من همیشه توی بدترین شرایط به جای عکس العمل موافق حرف زدن هستم،در نظریات قبلی هم نوشتم که اگر کسی به عزیز شما توهین کنه باید متقاعدش کنید نگفتم که به قول حضرت عالی جفت پا برید تو شکمش ! امارات رو هم میشه سرجاش نشوند بدون اجبار در برداشتن بی حجابی از نظر من غیر ممکنی وجود نداره!
در ضمن اینگونه حرف زدن از شما بعیده دوست گرامی!
ببخشیدا پس کی تو پست نخست فرموده که اینجا ایرانه که شهیداشو اصلا نمیشناسن و اسم بچه هاشونو نمیزارن رو اسم شهیدا و چه میدونم دخترای بی حجاب ریخته و ازین حرفا! آقا همین فیلمایی که درباره جنگ میسازن یکیشون درباره ارتش نیست خب شاید نمیتونن قدرت و شهامت اونا رو بازگو کنن! شایدم چون ارتشیا در مورد حجاب و این چیزا چیزی نگفتن!
فیلمی که میسازن(موثر ترین راه فرهنگی) یه شخص معمولی با یه چفیه میره کل الاجمعین عراقیا رو با یه کلاشینکف روسی میکشه و وقتی برمیگرده کشته میشه... و اینگونه فیلم تمام شد!! آقا اون دختر بی حجاب اینارو می بینه اصلا از جنگ هم زده میشه برسه به حجاب و این چیزا
ولی اگه از رشادت های سرتیپ دادبین و تیمسار یاسینی و ...... و واقعیت ها فیلم باکیفیت بسازن اونوقت قطعا یه مفهوم فرهنگی داره و بی حجابه میگه اااا این به خاطر من شهید شده پس منم پاسداشتش میکنم
منظورم این بوده که از خلق و خو رفتار و کردار شهیدان چیزی نمی دونند و واقعا هم همینطوره خیلی ها چیزی نمی دونند ! ننوشتم اسم شهدا رو روی فرزندانشون نمیذارند نوشتم:
اینجا نام شهید را برای اینکه بچه ها خشونت طلب و جنگ طلب بار نیایند از کوچه ها برداشته و نام نگین و جاوید می گذارند!!!
در مود محصولات فرهنگی هم خود ما مقصریم که هیچ گونه اعتراضی نمی کنیم.
اصل نیست یکیه!! بعدشم من که هر جا میرم اسم شهیدا رو کوچه و خیابونه! این دیگه بدتر! ببخشید کدوم کوه بوده که اسم یه شهید بوده و بعدش شده نگین و جاوید؟! شنیده بودم اسم جاوید و این چیزا تبدیل میشه به اسم شهید ولی برعکسشو نشنیده بودم که شما گفتین!!!
تو هر مورد وقتی مطمئن میشید که اشتباه کرده بودید میگید باید اعتراض میکردیم که نکردیم!!!!!
ای آقا!! وقتی نه فیلم خوبی میسازیم نه یه آدم ورزیده و نظامی واقعی رو میاریم پشت تلویزیون و نه هیچی
چه توقعی داری دختری که حجاب نداره بگه آفرین به این شهید و حجاب دار شه؟؟!!
عوض شده دوست گرامی من خودم دیدم و ادله ای که برای این کارشون اوردن همونی بود که نوشتم،ببخشید من چه کار اشتباهی رو انجام دادم؟
مگه فقط باید به فیلم ها نگاه کنند یک انسان برای متقاعد شدن اگر وصیت های شهدا رو مطالعه کنه متوجه خیلی چیزها میشه حالا چون فیلمساز یا کارگردان خوبی در این زمینه نداریم باید به بی حجابی اکتفا کنیم و بگیم مشکلی نیست؟!!! گاهی اوقات انسان باید از اسناد ومدارک جواب سوالاتش رو بیابد وصیت های شهدا جزء همین اسناده ،کتاب هایی که یک سری از اونا نوشتن می تونه جواب های خوبی برای سوالات باشه حالا به صرف اینکه از ارتش فیلمی ساخته نشده نمیشه روی همه چیز خط بطلان کشید.
و متاسفم برای اون دختری که عقل خودش رو رها کرده و منتظره یک فیلمی از شهدا ساخته بشه تا به بزرگواری این شهدا پی ببره.
خلاصه یه جمع بندی بکنین تا بفهمیم به کجا رسیدین؟
نظرات بنده و جناب سرتیپ در مواردی با هم کاملا متفاوته،این چند نظر اخر گویای کل حرفای بنده و ایشون هست.
البته من که راضی نشدم به حرفای شما و اصلا قانع نشدم
نخست اینکه ببخشیدا چرا برای اونا متاسفین!؟؟ همه که مثل شما احیانا در یک خانواده ی مذهبی بدنیا نیومدن که بگن ما رهرو خط شهیدان میهن هستیم!! باید روی مغز اینها کار کرد!کد HTML:و متاسفم برای اون دختری که عقل خودش رو رها کرده و منتظره یک فیلمی از شهدا ساخته بشه تا به بزرگواری این شهدا پی
ببره.
من خودم از بچگی هنوز3-4ساله نبودم با بحث فرماندهی نیروی زمینی و شهادت تیمسار فلانی و مرگ تیمسار فلانی! و... بزرگ شدم! این یعنی اینکه خب دیگه درین مورد سرآمد اشم!(به قولی!) چند وقت پیش فیلمی دیدم تحت عنوان نبرد استالینگراد با بازی جودی لاو
فوق العاده بود انقدی روم اثر گذاشت که یه عکس قهرمان داستان چندین ماه رو دسکتاپ رایانه ام بود!(البته ماهانه 4-5روز بیشتر از رایانه استفاده نمیکنما!) حالا کاری ندارم! ببینید یه فیلم خارجی روی من چنان تاثیری گذاشت که مظلومیت مردم عادی رو در جنگ ها به شکل واضح از جلو چشمام رد شد! و اینکه باید به قهرمانان جنگ ها(از هر کشوری) احترام گذاشت و همین باعث شد اگر اطلاعاتم درباره ی افسران رزمنده 1000نفر بود! برم و 200-300 تا افسر دیگه رم بشناسم!
خب شما دارید قاطعانه تندرویی و توهین رو به این عناصر بی حجاب! که تعداشونم کم نیست در حقشون بجا میارید!! این کار شما اتفاقا باعث خوشحالی دشمن فرضی ای که برا خودتون درست کردید(استکبار و...!!) میشه!چون این حرف شما باعث میشه همون بی حجابه بگه اینا اصلا حرف زدن سرشون نمیشه میریم پیش استکبار بهتره!
دوم اینکه لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم!
به قول آیت اله العظمی طالقانی عزیز بابا ول کن این چیزایی که خودت جوابشو میدونی(خطاب به یه شخصی درباره یه شخص دیگه)
وقتی همه میدونیم دخترای بی حجاب آقا عامل cia و mi6 و موساد و...... هم باشن باز هم ایرانی اند و هویتشون ایرانیه و هیچوقت به کسی که برای اونا کشته شده اگر احترام نزارن حداقل توهین نخواهند کرد! دیگه چرا هیاهو راه بندازیم آی فلک! دخترای بی حجاب دارن با بستنی خوردن و دوچرخه سواری و!...!!! عملا!!!! به شهدا توهین میکنن!!!!!!!!!!! کدوم توهین!!
اما جمع بندی
و ان جندنالهم الغالبون
من فکر میکنم برای شهدای گرانقدرمون نخست از زبانشان جملاتی در میارن که هیچوقت چنین گفته هایی به زبانشان نیامده
دوم افرادی پیدا شده اند که دایه ی مهربان تر از مادرند
بنده خودم با پسر یکی افسران ارشد جنگ که به شهادت رسیدند(اسمشو نمیگم چون خیلی نام آشناست) با اینکه ازش کوچکترم دوستی صمیمی ای دارم وقتی یک بار سربازی رو دیدم که از زیورآلات استفاده کرده بود و شدیدا بهش هشدار دادم که این بی فرهنگی و هویت فروشی چیه که یه تیکه آهن انداختی دور گردن مبارک! دوست من شدیدا بهم هشدار داد که این چه کاری بود کردی و... مابقی ماجرا!!
پس لطفا دایه ی مهربان تر از مادر نشیم
نکته ی بعد اینکه متاسفانه در فیلمهایی که نشون میدم اون شخص رزمنده معمولا یک آدم ریشو و 7-8تا انگشتر داره و یه چفیه دور گردنش و یه سربند یا زهرا دور سرش و بعدش هیچ کاری نمیکنه و کشته میشه و یا کل پادگان عراق رو نابود میکنه بعد کشته میشه!!
مردم انقد ازین فیلم ها و کاراکترهای تکراری دیدن اصلا از رزمندگان و جانبازان و شهدا زده شدند
به جای اینکه یه فیلم بسازن که یه تیپ از ارتش با یک نظم مخصوص با رژه های منظم و دارای اصول فرماندهی و سر و صورت اصلاح شده و .... که بر اساس اصول نظامی میجنگن و دارای جنگ کلاسیک یا ناهمطرازن و مثل اونا با یه آرپی جی 200تا تانک عراق رو نابود نمی کنن!!!!! و مردم رو به جنگ و شهیدان جنگ علاقمند کنن افسوس
افسوس و افسوس
فقط همینو میتونم بگم
والسلام علیکم و رحمه اله و برکاته!
به امید پیروزی ایرانیان
به به دوستان تالار مذهبی[nishkhand]
و ان جندنالهم الغالبون (و سربازان قطعا پیروزند) آیه ایست از قرآن که در نشان ارتش هم وجود داره
همونطور که قبلا گفتم خیلی از نظرات بنده و شما با هم متفاوته و از یک جایی به بعد قطار اعتقادات بنده و شمادر رابطه با این بحث به طور کامل جدا میشه و هر قطاری روی ریل مربوط به خودش مسیرش رو طی می کنه نه من با حرفای شما قانع میشم نه شما با حرفای بنده،بنده هم اصلا در حیطه ی دفاع مقدس و ...از سینمای ایران دفاع نمیکنم و اصلا این فیلم هایی رو که مربوط به جنگ و .. است رو نمی پسندم و قبول ندارم چون خیلی افراط و تفریط داره می تونم بگم که سینمای ایران اصلا اطلاعات و تجربیات کافی در این حیطه نداره.و اما در مورد جوان هایی که شما در موردشون بحث می کنید و میگید باید توسط فیلم ها روی مخشون کار کرد باید بگم که وقتی سینمای ما در این حیطه دارای نقاط ضعفه باید از اسناد و مدارک دیگه برای قانع کردن استفاده کرد برای حل یک مسئله فقط یک راه حل وجود نداره باید از راه حل های دیگه هم کمک گرفت نه اینکه صورت مسئله رو پاک کرد.
البته هرچه بحث باز تر بشه
دامنه ی اختلافات بیشتر و بیشتر میشه
پس شما الان میگید ایراد از صدا و سیما و سینماست
خب غلط کردن که ایراد ازوناست
بنیاد شهید اینهمه بودجه میگیره چیکارش میکنه؟؟؟ چرا یه فیلم باکیفیت جهانی از نبرد شیر صحرا با ژنرال طارق در دشت عباس نمیسازن که نخست سرهنگ ابشناسان رو به دنیا معرفی کنن که اینجوری دخترای بی حجاب اروپایی هم شیفته ی شهیدان ایران بشن و دوم اینطوری فرهنگ سازی کنن؟؟
حمله به اچ3 خیلی خوب بود
کانی مانگا هم خوب بود
ولی همینا!!
یه فیلم در حد نبرد استالینگراد که 2 تا اسکار و کن و ونیز و این چیزا رو بگیره و کل دنیا ببیننش!
سريال سيمرغ:شيرودي وكشوري(از ارتش)
سريال شوق پرواز:بابايي(باز از ارتش)
.
.
طرف مقابل اگه قراربودمثل ما براي خرج كردن پول دستش بسته باشه از ماهم عقبتربود.الان اسپيلبرگ هم براي ساختن لينكن علاف ميشه.اينجا حاتمي كيا براي ساختن آژانس شيشه اي نميتونه از دولت اصلاحات مجوزبگيره وبراي نشون دادن ارزش ايثارگران توي سينما مجبورميشه بره از رهبر مجوز بگيره.
تلخي قضيه اينجاست كه دوره اي كه به گفتگوي تمدنها افتخارميشداز فعاليت كاربلدترين كارگردان سينماي دفاع مقدس حمايت دولتي نشد
باز صدرحمت به صداوسيما كه حتي از قبل جنگ برنامه روايت فتح رو نشون ميداد.
توي چارت اونهايي كه خون به دل سيد شهيدان اهل قلم كردند افرادظاهرالصلاحي هم بودند كه آويني رواز حوزه هنري دلزده كردند
دفاع از شهدا كارراحتي نيست.عين همون تيروتركشي كه به اونها ميخوردبه مدافعين اون موقع والانشون هم داره ميخوره.
حرف حق هميشه محتاج مايه گذاشتن از جان وآبرو ومال و وقت و...هست وخواهدبود.هركسي ادعا داره بسم الله
سلام بر همگی
چه خبره بوده این جا ؟ [tafakor]
ماشالا به این همـــه نظر ...
فرصت نشد همه رو بخونم
ولـــی همون دو سه صفحه ای که خوندم ، توش خیلی حرف بود ... هم حرفهایی از جنس دل هم حرفهایی از بیرون گود
به کجا چنین شتابان ؟!
دوست گرامی چه توقعاتی دارین شما سینمای ما همیشه از یک طرف لنگ میزنه نه فقط در مورد بحث دفاع مقدس بلکه در موارد دیگر هم همینطوره، در خیلی موارد کارگردان خواسته یک فیلم درست و حسابی بسازه ولی حمایت مالی نشده گاهی حمایت مالی شده ولی بهش مجوز ندادن ولی متاسفانه بیشتر بودجه در اختیار فیلم سازانی قرار می گیره که نه بلدن درست کارگردانی کنند و نه فیلم پر محتوایی بسازند مشکل سینما ما فقط یک بعدی نیست از چند بعد ایراد داره دیگه نهایت سعی خودشون رو کردند تونستند فیلم شهید بابایی و سیمرغ رو تولید کنند.بیشتر فیلم های جنگی و دفاع مقدس رو که می سازند نه تنها اصلا شبیه اون دوران نیست بلکه طنز رو هم قاطی این فیلم ها کردند ،طنز زمانی خوبه که طرف مقابل رو به فکر وادار کنه ولی الان طرف یه مشت تخمه می گیره دستش و شروع می کنه به فیلم دیدن و موقع طنز فیلم هم غش غش می خنده(در مورد فیلم های به اصطلاح جنگی حرف میزنم)الان هم بیشتر روی فیلم هایی که عشق و عاشقی داره و از اول فیلم آخرش مشخصه سرمایه گذاری می کنند و ذهن جوان های ما رو به همون سمت و سو سوق میدند و اینقدر ذهن جوان های ما رو درگیر اینطور مباحث کردند که وقتی این جوان ها یک فیلم به اصطلاح پر محتوا می بینند میگن اه این چی بود چون هنوز درگیر همون مباحث بی محتوای فیلم های قبلی اند.
سلام عزیزم...[golrooz]
در فیلم آژانس شیشه ای تخلف قانونی وجود داشت...
و دولت اصلاحات قانون مند بود و این یکی از علل مشکل در اکران فیلم و ارجاع به مقامات بالاتر از قانون بود...
و اگر شیشه سینمایی شکسته میشود و فیلم بارها با سانسور پخش میشود به خاطر اصلاحات نیست...
مشکل از سکانس لباس شخصی های موتور سوار چماغ به دست بود...( البته من اطلاع ندارم شاید چماغ درست باشه... )
و خود حاتمی کیاها و ملاقلی پورها خیلی خوب میدونن چرا از سینمای دفاع مقدس فاصله گرفتند...
هنر هرگز جبری نمیشود...
شما نمیتونید به کسی هنر رو دیکته کنید...
آن چه از دل براید ز بیرون فراریست...
درسته همون آقایون لباس شخصی به چه حقی در مورد همه چیز دخالت میکنن!!
ببینید خیلی از هم میهنانمون که از جنگ و جبهه و شهیدان زده شدند سر همین آقایون ریش و تسبیح داره که هرچی میشه مثل مور و ملخ میریزن سرشون از شکستن شیشه ی سینما تااااا تجمع در برابر روزنامه ی شرق و اعتماد و...!!!نقل قول:
ghalbeyakhi
http://www.njavan.com/forum/images/E...er-offline.png
http://www.njavan.com/forum/images/onvan/005.gifکاربر جدیدhttp://www.njavan.com/forum/attachme...ar308420_1.gifرشته تحصیلیمدیریت بازرگانیArray
آخرین مدرکلیسانس
نوشته ها55
ارسال تشکر635
دریافت تشکر: 585
قدرت امتیاز دهی641
http://www.njavan.com/forum/images/icons/icon1.png پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
http://www.njavan.com/forum/images/E...quote_icon.png نوشته اصلی توسط Sartip Dadbin http://www.njavan.com/forum/images/E...wpost-left.png
حمله به اچ3 خیلی خوب بود
کانی مانگا هم خوب بود
ولی همینا!!
یه فیلم در حد نبرد استالینگراد که 2 تا اسکار و کن و ونیز و این چیزا رو بگیره و کل دنیا ببیننش!
دوست گرامی چه توقعاتی دارین شما سینمای ما همیشه از یک طرف لنگ میزنه نه فقط در مورد بحث دفاع مقدس بلکه در موارد دیگر هم همینطوره، در خیلی موارد کارگردان خواسته یک فیلم درست و حسابی بسازه ولی حمایت مالی نشده گاهی حمایت مالی شده ولی بهش مجوز ندادن ولی متاسفانه بیشتر بودجه در اختیار فیلم سازانی قرار می گیره که نه بلدن درست کارگردانی کنند و نه فیلم پر محتوایی بسازند مشکل سینما ما فقط یک بعدی نیست از چند بعد ایراد داره دیگه نهایت سعی خودشون رو کردند تونستند فیلم شهید بابایی و سیمرغ رو تولید کنند.بیشتر فیلم های جنگی و دفاع مقدس رو که می سازند نه تنها اصلا شبیه اون دوران نیست بلکه طنز رو هم قاطی این فیلم ها کردند ،طنز زمانی خوبه که طرف مقابل رو به فکر وادار کنه ولی الان طرف یه مشت تخمه می گیره دستش و شروع می کنه به فیلم دیدن و موقع طنز فیلم هم غش غش می خنده(در مورد فیلم های به اصطلاح جنگی حرف میزنم)الان هم بیشتر روی فیلم هایی که عشق و عاشقی داره و از اول فیلم آخرش مشخصه سرمایه گذاری می کنند و ذهن جوان های ما رو به همون سمت و سو سوق میدند و اینقدر ذهن جوان های ما رو درگیر اینطور مباحث کردند که وقتی این جوان ها یک فیلم به اصطلاح پر محتوا می بینند میگن اه این چی بود چون هنوز درگیر همون مباحث بی محتوای فیلم های قبلی اند.
بهتره خط و مشی اتونو ازین افراد تند رو جدا کنید !!
آخه مگه کشور پلیس نداره!! که 4 تا از دوستان گرامی امون میان و راه رو می بندن و ...!! خب اون دختره میگه شهیدا هم حتما مثل اینا بودن! پس آرمان شهدا رو بی خیال میریم آرمان های مدیسمی و بی حجابیسمی! و ازین چیزا رو دنبال میکنیم
ولی نمیدونن شهیدان امثال سرهنگ غفور جدی بدون! افسوس!!
سلام بزرگوار[golrooz]
اون قانوني كه به آژانس شيشه اي مجوزنميداد الان رييس وزارتخونه اش تبديل شده به يك مخالف حكومت و زيرسايه روباه مكار داره به اصل و فرع حاكميت ملت ما ريشخند ميزنه.
خطاب مستقيم چندباره رهبر به ايشون كه شبيخون فرهنگي رو جدي بگير و نذار روزنامه ها تبديل به سنگر تهاجم فرهنگي بشند اونقدر از طرف حضرتشون نديد گرفته شد كه نهايتا حرف رهبر در دوران وزارت ايشون زمين موند و شد آنكه نبايد ميشد.استعفادر حكومت اسلامي يعني من از خودم و خداي خودم براي انجام وظايفم نااميدم.اين افتخارنداره.
اتفاقا اگه كسي بخواد گله كنه بايداز عملكرد ايشون كه حرف رهبر رو گوش نميكردندو عملكردشون طبق قانون نبود ايراد گرفت.