پاسخ : ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
شایدم توبه نکرده باشه
تو این حالتش نظرت چیه ؟
سلام
بحث شما در موردی است که با عنوان تاپیکتون نمیخونه. اگر قبل از ازدواج به گذشتۀ فرد پی ببره خب قبول نکنه که باهاش ازدواج کنه. این یک مسألۀ ساده ای هست.
معلومه که به چنین فردی نمی شود اطمینان داشت. اصلا مگر می شود به فرد زناکار اعتماد کرد؟ زناکار بودن یه عادت یا خلق و خویی نیست که بشه نادیده گرفتش. مگه دختری حاضر میشه که با چنین فردی ازدواج کنه؟
چنین فردی ممکن نیست که با بهترین دختر ازدواج کنه. فطرتی که سالم مونده به چنین ازدواجی تن نمیده. زناکار اگه دنبال ازدواج بود باید بره با دختری از جنس خودش ازدواج کنه؛ این خیلی واضح هست. نباید گول این حرفارو خورد. ریخته شدن آبرو نشون میده که فرده سالمی نیس.
اما اگه دختر بعده ازدواج فهمید که در گذشته خطایی داشته میتونه از رفتار و کردار و برخورد شوهر بفهمه که آیا چنین فردی توبه کرده یا نه، بعد تکلیف خودشو مشخص کنه.
میبخشین که ناخوانده اومدم و مهمون ناخوانده بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عرفان سلیم زاده
ببینید مطمئنا امروز کم دختر یا پسری پیدا میشه که قبل از ازدواج رابطه جنسی نداشته باشه.
نه عزیز این چه حرفیه؟ ارتباط جنسی مگه یه چیز عادی هست؟ قبل ازدواج و بعده ازدواج به هم کاملا مرتبط هستند. فرد زناکار باید با همجنس خودش ازدواج کنه.
عمل کوچیکی نیس. یک عمل بسیار بسیار زننده و دور از انتظار است.
زندگی کردن با یک فرد شهوتران واقعا درد آور است. هر حسی در وجود آدمی بنا به دلیلی گذاشته شده که اسراف و کوتاهی ؛افراط و تفریط در آن آثار زیانباری را به دنبال خواهد داشت.چنین فردی که در دوران جوانی نمیتونه خودشو کنترل کنه مطمئنن بعده ازدواج هم قادر به کنترل نخواهد بود.مگر فردی که توبه کند اونم نه بخاطر اینکه به یکی بگه من توبه کردم و.. تا ازدواج کنه در واقع هدف این کار همان گول زدن دختر است.
حالا اگه فرد بعده ازدواج فهمید با دقت در اعمال و رفتارش میشه پی برد که توبه کرده یا نه.که قضیۀ این فرق دارد.
اگر کسی حاضر شود با زناکار ازدواج کند باید به خودش شک داشته باشد
خیلی برام جالب بود که بعضی دوستان به همین راحتی میگن اگر طرف توبه کرده خوب میبخشیم[tafakor] ای کاش به همین راحتی بود که میگید.......فقط کاش نمونه هاش رو هم میدیدید و اونموقع نظر میدادید
و اون دوست عزیز هم که فرمودند کم دختر و پسری رو میشه پیدا کرد که در دوران مجردیش روابط ج * ن * س* ی رو تجربه کرده باشه باید بگم کمی دارید بی انصافی میکنید.... من مخالف حرف شما نیستم و البته مخالف هم نیستم که این روابط نا مشروع متاسفانه خیلی زیاد در حال افزایشه و قبح اون خیلی راحت در حال ریختنه اما باز هم افراد زیادی هستن که هنوز تن به چنین اعمالی ندادن......بسته به محیط اطراف هم تجمع این افراد متفاوته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
خیلی برام جالب بود که بعضی دوستان به همین راحتی میگن اگر طرف توبه کرده خوب میبخشیم[tafakor] ای کاش به همین راحتی بود که میگید.......فقط کاش نمونه هاش رو هم میدیدید و اونموقع نظر میدادید
و اون دوست عزیز هم که فرمودند کم دختر و پسری رو میشه پیدا کرد که در دوران مجردیش روابط ج * ن * س* ی رو تجربه کرده باشه باید بگم کمی دارید بی انصافی میکنید.... من مخالف حرف شما نیستم و البته مخالف هم نیستم که این روابط نا مشروع متاسفانه خیلی زیاد در حال افزایشه و قبح اون خیلی راحت در حال ریختنه اما باز هم افراد زیادی هستن که هنوز تن به چنین اعمالی ندادن......بسته به محیط اطراف هم تجمع این افراد متفاوته
دو تاش که شد مخالف!
ببینید.....قرآن به نظر من منظورش ازدواج فرد زناکار(در زمان حال)با یک فرد پاکه
ولی قرآن به گذشته ی افرادی که توبه کنن کاری نداره و تحت شرایطی میبخشدشون
اگر فردی ناپاک باشه و بخواد با یک فرد پاک ازدواج کنه....این مورد قبول خدا نیست!!!!
البته اکثر مردم حاضر نیستن با فردی وقت خودشونو بگذرونن که یه زمانی آلوده بوده
البته میزان آلودگی هم مهم هستش!اینکه افراد گناهشون تا چه حدی بوده!!!!یه مواردی رو میشه بخشید و یه مواردی رو نه!!!!ملیت اون فرد هم مهمه!!!!
اگر اون فرد خارجی باشه که به اصول کمتری نسبت به یه مسلمون پایبند باشه....قابل گذشته.....
اگر اون فرد در یه خونواده ی معلوم الحال بزرگ بشه ولی بعد از یه مدت راه درست رو شخصا پیدا کنه و توبه کنه.....قابل گذشته
اگر میزان علاقه و یه سری پارامتر ها به قدری بالا باشه میشه از بعضی چیزها چشم پوشی کرد(البته نه هر نوع گناهی!)
البته اینی هم که شما نوشتین :
......"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
هزارتا دوس داشته باشه
" ......هر کس بخونه فکر میکنه دختر یا پسری که با جنس خالف در ارتباطه زناکار محسوب میشه!!!![nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BaAaroOoN
......هر کس بخونه فکر میکنه دختر یا پسری که با جنس خالف در ارتباطه زناکار محسوب میشه!!!!
نه اما به نظرم ارتباط های غیر ضروری با جنس مخالف و زنا از یک خونواده باشن ؛ یه دوستی داشتم که یه دختری رو پسندیده بود اما این دختر با یه نفر از دوستان دوستم ارتباط داشت. دوستم قسم میخورد که دوستش پیامکی را که اون دختر براش فرستاده بود رو نشونش داد ،میگف من دهنم باز موند و شاخ درآوردم. میگف یه زن و شوهر 10 ساله نمیتونستن همچین حرفی رو به هم بزنن. نگف چی بوده. بعد، از یه دختر دیگه گف که با یکی دیگه ارتباط داشته و... اینارو زمانی بهم میگف که بنده قصد داشتم ازدواج کنم برا همین هشدار میداد که گول ظواهر و حرفارو نخورم. و یکی دیگه میگف که در ارتباط دو نامحرم فقط یه ماه حرف سالم برا گفتن هست بعده یه ماه حرفا عوض میشه . برا همین ارتباط با جنس مخالف غیر ضروری و زنا از یک خانواده هستند و در تفسیر نمونه به آن اشاره شده و با استناد به یک آیۀ قرآن ارتباط مخفیانۀ دوستی با جنس مخالف رو در حد زنا دانسته. البته نظرات مختلفی هست اما آنچه مشخص است اینه که این ارتباط ها و زنا از یک خانواده هستند.
شاید اونایی که ارتباط دارند حرفاشون رو مخفی کنند اما خیلیا خدا میدونه بهم گفتن که در تجربیاتشون چه نوع حرفهایی رد و بدل می شود.این منطقی است چون شیطان و نفس انسان را راحت نمیذارن که حرفهاشون در حد سلام علیک و حالت خوبه باشه ، اگه اینجوری بود خدا منع نمی کرد.
کیه که خوشش نیاد با جنس مخالف در ارتباط نباشه؟یه نفررو هم میتونین پیدا کنین که نخواد؟ غیر ممکنه. همه دوس دارند ارتباط داشته باشند. اونایی که این کارو نمیکنن بخاطر گوش دادن به حرف خداست و إلّا همه دوس دارن.
من خودمو مثال میزنم، رک میگم خیلی هم دوس دارم با جنس مخالف حرف بزنم و ابراز عشق کنم و حرفهای عاشقانه بزنم و بگم دوستت دارم بی تو هرگز و ... اما نمیشه ، خدا میدونه دوس دارم، اونایی که ارتباط دارند این احساساتشون رو تخلیه میکنن اما احساسات اونایی که ارتباط ندارن تو دلشون انبار میشه. اجازه بهشون ندادن اونم بخاطر خودشون و داشتن محیط گرم خانواده اجازه داده نشده. ارتباط باید در حد ضرورت باشه نه افراط و نه تفریط؛ البته هرکس مسئول عمل و انتخاب خودش هست و تاوان انتخابش رو خواهد پرداخت و هر کسی یه عقایدی داره که تا وقتی در درون خودش نگهداشته کسی اجازه نداره پاشو به اون منطقه بذاره و فضولی کنه چون جزو محدودۀ شخصی و محرمانۀ فرد است.
شرمنده که رک حرف زدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
نه اما به نظرم ارتباط های غیر ضروری با جنس مخالف و زنا از یک خونواده باشن
من یکم با شما مخالفم برای اینکه بعد از لیسانس وقتی شما وارد دوره ی ارشد میشین وضع فرق میکنه
من الان فقط 6 تا همکلاسی دارم که بیشترشون پسرن....بالطبع مجبورم باهاشون در ارتباط باشم
مطمئنا منظور دوستمون هم در همین زمینه بوده....چرا که ما برای کارامون حتی باید با استاد هم در ارتباط باشیم....گاهی اوقات استاد مطالبی رو به مثلا بنده، اس ام اس میکنه و از من میخاد به بقیه هم بگم.....
جز یه رابطه ی کاری-همکلاسی و دوستانه ی معمولی هم چیزی تا حالا بین ما اتفاق نیفتاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahtisa
من یکم با شما مخالفم برای اینکه بعد از لیسانس وقتی شما وارد دوره ی ارشد میشین وضع فرق میکنه
من الان فقط 6 تا همکلاسی دارم که بیشترشون پسرن....بالطبع مجبورم باهاشون در ارتباط باشم
مطمئنا منظور دوستمون هم در همین زمینه بوده....چرا که ما برای کارامون حتی باید با استاد هم در ارتباط باشیم....گاهی اوقات استاد مطالبی رو به مثلا بنده، اس ام اس میکنه و از من میخاد به بقیه هم بگم.....
جز یه رابطه ی کاری-همکلاسی و دوستانه ی معمولی هم چیزی تا حالا بین ما اتفاق نیفتاده
خب اینا که ارتباط های غیرضروری نیس. به اینا میگن ارتباط های لازم و ضروری.
نمیدونم تعریف شما از ارتباط غیر ضروری و ضروری چیه اما ایناکه فرمودین در تعاریف بنده جزو ارتباطهای ضروری حساب میشه نه غیر ضروری و لازمه که باشه. وچنین ارتباطهایی فقط در مرحلۀ ارشد نیست در لیسانس و ... هم وجود داره حتی در اجتماع هم برخی ارتباط ها لازم و ضروری است. همانطور گه عرض کردم ارتباط های غیر ضروری رو میگیم.
ممنون
اگه دغدغه امون این باشه که 4سال دیگه ازدواج نمودیم و شریک زندگیمون زناکار بوده و روابطی داشته
که دیگه واقعا باید برا خودمون متاسف باشیم
همین چیزاست که کشور رو شدیدا عقب مونده و بدبخت کرده
الان خارجیا دغدغه اشون اقتصاد و چه میدونم آسودگی و راحتی و فرزندان و..... ببینید چقد پیشرفت کردن
توی کشور خودمون طرف خود فروشی میکنه سر اینکه وضع اقتصادی اش فاجعه باره
خب اگه دغدغه امون این باشه که دخترای فلان شهر ساعت 10شب میان بیرون و دخترای فلان شهر حجاب ندارن و فلان شهر روزه خواری میکنن و فلان شهر ..... خب همون دیگه کسی بفکر اقتصاد و وضع و مشکلات واقعی مردم نیست و مشکلات رو هم میمونه و اون دختره که اگه وضع اقتصادیش خوب بود تن فروشی نمیکرد و زناکار نبود و این دغدغه هم به خودی خود رفع میشد
اصلا کلا نمیدونم چه مردمی هستیم به حاشیه خیلی علاقمندیم
ازون ور یه دشمن فرضی بنام آمریکا برا خودمون شکل دادیم و همش میگیم مبارزه با آمریکا و....
ازین ور دغدغه امون مشکلات مردم و دانشجو و دانش آموز و کارمند و کارگر و ... نیست و هی برا اینکه حواس مردم رو پرت کنیم میگیم طرح مبارزه با روزه خواری
طرح مبارزه با فلان کاری
اعدام زناکاران! و ازین حرفا!!
با این حال حتما خدا یه چیزی میدونه که میگه ازدواج مرد زنا کار با زن زناکار
شمایی که میگی من که سالمم میرم و بعد 2سال میفهمم زنم با یه مرد زابطه جن؟؟سی داشته
از کجا معلوم سالمی؟؟؟
شرط میبندم که شما هم یه فعالیتی داشتی که اینجوری زنت اینطوری از آب در اومده
و در آخر معتقدم در روابط زناشویی اعتماد بسیار مهم است!
و از نظرم اگه یه مردی با یه دختری رابطه تلفنی داشته باشه و بعد اینکه زن گرفت مطمئنا اون زنه هم قبلا با یه مردی تلفنا رابطه داشته
اگه پسری رابطه بد داشته با دختری! مطمئنا زنشم رابطه ی بدی با پسری داشته!
یعنی از نظرم اعمالشون همونه که همونه!
در مورد شخصی که گفت کم هستن کسایی که رابطه ج؟؟؟ن؟؟؟؟س؟؟؟؟ی نداشتن!!!!!!!
باید بگم[delkhoori]
به نظرمن تواین موارد مانمیتونیم بگیم چه کسی درچه جایگاهی هستش زنا ازنظرخداوند چیه و ازنظرما چی
بعدشم اصولااین اشخاص بخاطررفتارهایی که داشتن دیگران میشناسن وباتحقیق میشه فهمید
اگه روزی شخصی که ازنظرما بایه ادم زناکار ازدواج کردنباید شک کرد چون شاید اون فرد کارایی کرده که از اون فردزنا کار بدتر باشه پیش خدا
این جز مسائلی که به حکمت خداربط داره