راستي كجا از كوروش در سوره كهف نامي برده شده؟؟؟؟ بي دليل هيچوقت حرف نزنيد! چنين چيزي نيست دلتونو خوش نكنيد
نمایش نسخه قابل چاپ
راستي كجا از كوروش در سوره كهف نامي برده شده؟؟؟؟ بي دليل هيچوقت حرف نزنيد! چنين چيزي نيست دلتونو خوش نكنيد
با عرض سلام و دعای خیر خدمت عزیزان
دوستان عزیز احساس میشه که بحث کم کم داره از روال خودش خارج میشه و رو به بحث احساسی آورده شده که صحیح نیست. از تمامی بزرگواران تقاضا دارم که در داشتن فضای بحثی آرام همکاری لازم رو داشته باشند.
سربلند و پیروز باشید.[golrooz]
از دوستان خواهش می کنم که کمی دوستانه تر با همدیگه برخورد کنن تا جو دوستانه ی سایت به هم نریزه.
با تشکر از همه
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که متاسفانه وقتی اطلاعات در مورد اهل بیت اشتباه باشه همین مشکلات پیش میاد.نقل قول:
پشت مرا دو گروه شکستند :
دینداران بیسواد و باسوادان بی تقوا
من خودم بارها از حجت الاسلام قرائتی شنیدم که میگفت...
امامان ، اهل بیت سگ ، دیوانه و ... نمی خوان.
فقط یه عاشق می خوان.
1001 بار تمامی علما و فقهای دینی ما فرمودند که هر عملی که به ضرر دین و اسلام تمام بشه حرامه..!
یعنی اگه شما یه عملی بکنی که بیگانه از اون بر ضد اسلام و دین بهره ببره حرامه ..!
چه قمه زنی با نیت عذا داری ، چه توهین های رکیک به دشمنان اهل بیت.
خود امامان ته لعن و نفرینشون دعا به جون دشمنانشون برای هدایت شدن به راه راست بود ... اون موقع ما با این کارها به نظرتون می تونیم راه امامان رو ادامه بدیم ؟ [tafakor]
متاسفانه در همه ی کارها اگه تعادل نباشه کسی نمی پسنده.
حتی خود خداوند هم در تمامی کارها ما بنده ها رو به تعادل در تمامی امور فراخوانده ..!
در هر صورت به نظر من چه ایران پرستی ، چه دین پرستی از حد تعادل خارج بشه قابل قبول نیست.
كدوم افكار نزد اسلام طرد شده...
اينكه تاريخ كشور خودتون رو كوچك بشمريد ؟؟؟
الان ربط سلسله پهلوي در اين تاپيك چي هست ؟؟
پس الان متوجه شدي من يا شما كدوم از ما داره تاپيك رو منحرف ميكنه !!!
من افكار كاملا ايراني دارم نه عرب هستم نه هرگز عرب ميشم...
اصلا هم اهل اين نيستم كه خودم رو ي فرد مذهبي جا بزنم....
ولي عقايد ديني خود رو هم دارم.....
دوست سايت شما كه ميگيد طرفدار ايران هستيد نبايد مطلبي در مود تاريخ ايران بدونيد ؟
اصلا از ورود خود دين اسلام به ايران خبر داريد؟
شما هم اگه ميخوايد در مقابل غرب و شرق از اسلام دفاع كنيد بهتر هست حداقل تاريخچه دين اسلام و نحوه ورود اين دين رو به كشورت بدوني كه اگه جايي خواستي جوبگير بشي در مقام دفاع بربياي حداقل اطلاعاتي داشته باشي.....خواسته زيادي نيست....
من اصلا نيازي نميبينم در مورد تخصص خودم حرف بزنم چون كاملا مشهود هست منتظر اينكه شما بگيد خوب هست يا بد هست هم نيستم... هم اصلا برام مهم نيست....
دردمن تنهایی نیست
بلکه مرگ ملتی است
که گدایی را "قناعت"
بی عرضگی را"صبر"
وباتبسمی برلب این حماقت را"حکمت خداوند" می دانند.
گاندی
با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن
با سلام .. اميدوارم اگر در هر چيزي اختلاف سليقه داشته باشيم ولي درد همه ما يكي باشه كه اگه واقعان اينطور باشه پس اين تنش ها برا چيه .. جناب باستان شناس كي تو اين تاپيك با قمه زني موافق بود چه از بعد دين چه از بعد يه ايراني .. بعد يه نكته خيلي جالب تو حرفاي شما هستش اونم تفاوت قائل شدن بين مسلمان و ايراني هستش .. دوست گرام دين يه سري ارزشهاست كه هم بعد دنياي داره هم مادي مثل علمي كه هر كسي داره كه در واقع به پيشرفتش تو زندگي كمك ميكنه و از اون استفاده ميكنه .. اينكه شما بگي به فلان علما منبر نشين توجه نميكنم چون فلان هستند و جمع ميبيندين درست نيست ..دوست عزيز شما خودتون اين عده رو زير سوال ميبري چرا چون فكر نميكنند به كاري كه ميكنند يا مداحان انچناني رو زير سوال ميبريد چون فكر نميكنند به حرف كه ميزنند .. پس چه جوري همه علما منبر نشين رو جمع مينبديد كه اينها حرفاشون بدرد شنيدن نميخوره .. بعضي وقتها تاسف ميخورم براي بعضي از حرفها كه ظاهرا تو جبهه اپوزسيون با دين قرار دارند و جبهبه روشنفكر ي يا بهتر بگيم روشنفكر نماي كشور شدند و ميخان يه جوري دين رو جدا كنند از ايراني بودن و .. بگذريم .. البته كه ما هويت مون ايراني هستش و بهش افتخار ميكنيم .. البته كه تاريخ ما متاسفانه نه به خاطر اسلام بلكه به خاطر سوئ مديريت اموزش و .. يه سري چيزهاي كه از جبهه اونور به غلط برنامه ريزي شده كمرنگ شده .. اينا هست شكي توش نداريم .. ولي ايا راه زنده كردن تاريخ ما حذف دين و ارزشهاست .. دوست عزيز تاريخ مثل مدال افتخار يك ملته اما راه اينده يه ملت نيست چرا ما همش چشممون به تاريخمون هستش و چرا همش رو طبل تاريخ ما ميكوبند ... اگه كورورش و فلان از تاريخ اين كشور بلند شده باز هم كساني هستند كه تاريخ ساز اينده ايران باشند ..
با وجود احترامي كه برا اصل حرفتون در مورد حذف اين حركات و رفتارهاي بدون انديشه و تفكر قائلم معتقدم كه تند روي در هر جنبه ايش مشكل دار هست و ما بايد عميقا فكر كنيم كه اصل حرف چيه نه اينكه كي داره اون حرفو ميزنه حالا چون عمامي و .. فلاني و منبر نشين است پس فلان .... بياين واقعان از ظواهر عبور كنيم تو فعل و گفتار و فرهنگمون انديشه كنيم ..چه سنتهاي و علماي يس انديشه بهمون بگند كه فلان كارو و حرف رو بدون انديشه بپذيريد چه رسانه و فرهنگ اجنبي بهمون بگه چطر فكر كنيم همه در نهايت تو يه مسيره به سمت زوال هستش
امیدوارم یه روز همه ادما و مسلمونا درک درست و دقیقی از قیام امام حسین پیدا کنن و ما هم دینمونو خوب بشناسیم چون رمز عاقبت به خیریمون میشه.بسیاری از حرف ها و حرکات از سر جهله.