خب وقتی استدلال ندارید و اومدید فقط بنویسید از اولم نباید وارد بحث می شدید . ما که با کلاشینکف مجبورتون نکردیم دوست عزیز. خدا نگهدارتون. بنده هم تمایل به بحث ندارم[cheshmak]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE="مهدی";479604]اتفاقا من کسی رو میشناسم از نزدیکان که جایی رفت به خاطر نداشتن ریش استخدام نشد ![/QUOTE]
بهش گفتن به خاطره نداشتن ریش استخدامت نمیکنیم جوک میگید؟؟؟؟؟[nishkhand]
شاید مشکل چیزه دیگه ای بوده
من الان جایی کار میکنم که چادر الزامی تنها چیزی که به همکارم که چادری نیست گفتن این بود که لطف کنید چادر سرتون کنید این رو چی میگید؟؟؟؟؟؟؟
[COLOR="silver"]- - - به روز رسانی شده - - -[/COLOR]
بهش گفتن به خاطره نداشتن ریش استخدامت نمیکنیم جوک میگید؟؟؟؟؟[nishkhand]
شاید مشکل چیزه دیگه ای بوده
من الان جایی کار میکنم که چادر الزامی تنها چیزی که به همکارم که چادری نیست گفتن این بود که لطف کنید چادر سرتون کنید این رو چی میگید؟؟؟؟؟؟؟
من تو ذهنم پر از استدلاله اما برای کسی سعی میکنم استدلال بیارم که نقد پذیر باشه حرفو به بیراهه نکشه با حقیقت حرف بزنه نه با اغراق به دیگران با زبون بی زبونی اتهام وارد نکنه و هزار دلیل دیگه. لطفا هیچ بنی بشری از این نوشته من نقل قول نذاره. یا علی.
سلام ببخشيد بي مقدمه وارد بحثتون ميشم اما ميگم. خونواده من اين افتخار رو دارند كه خونواده شهيدند به عبارتي برادرم شهيد شده ، كوچكترين برادر من آدم خيلي مذهيبيه و به قول شما ريش ميذاره و سوم اينكه بسيجيه دو آتيشه است با اين اوصاف كه شما ميگيد هر جا كه بخواد بايد استخدام بشه اما همچين اتفاقي نيفتاد و جايي كه براي استخدام آزمون داد وقتي براي نتيجه رفت ديد كسي استخدام شده كه اصلا سر جلسه آزمون نبوده اما پارتي داشته. پس با چند مورد نميشه حكم قطعي داد. ببخشيد اگر زياده گويي كردم.
برادر گرامی. ممنون از امتیاز ولی دلیل امتیازتون رو درک نمیکنم چون اصلا مرهی بر حرفایی که زدین نمیشه. من جوش نیاوردم فقط یه کوچولو دلم گرفت! لازم نیست من توضیح بدم... بگردید از لا به لای حرفاتون چیزایی که گفتید و کاملا اغراق بود و ربطی به حرفای منو این تاپیک نداشت پیدا کنید. مگه باید رسما ناسزا گفته باشید؟ من از حرفاتون فهمیدم صلاح نیست باهاتون به حرف ادامه بدم وگرنه چیزای ناجورتری نصیبم میشه... ممنون امیدوارم دیگه ادامه پیدا نکنه. یاعلی[golrooz]
چی بگم واله؟؟؟
شما گفتید امتیاز دادم که جوش نیارید گفتم از دلم با امتیاز درنمیاد. بسیاااار دلیل و حرف دارم ولی همونطور که قبلا دلیل آوردم لازم ندیدم که استدلال کنم. بله من هم گفته بودم جواب ندید ولی شما دادین. این چیزایی که واسه زندگی دیگران میگین خوبه که خوتدتون هم بکار ببندید............. خب طبق حدسم داره چیزای ناجور تری گفته میشه.
بله بایدم از تاسف و وقت تلف کنی به تمام معنا حرف بزنید تا سایر حرفای "محترمانه" تون تکمیل بشه حالا که اینو گفتید باید بگم منم دقیقا همین نظرو راجع به شما دارم... و جدا متاسفم!
آآآه...این نیز بگذرد...
بله شما کاملا درست میفرمایید . شما خیلـــی خیـــلی محترمید که انجمن وتمام اعضاش رو لایق استدلال اوردن خودتون ندونستید .
دریغ از یک خط سخن منطقی که این رفتار از شما بعید بود. من منتظر بودم پاراگراف پاراگراف سخنان شما رو جواب بدم اما متاسفانه نشون دادین
حرفی برای گفتن ندارید. ممنون از توجه شما خواهر محترم!![shaad]
امروز قدرت امتیازیم تموم شده فردا در خدمتتونم[alaghemand]
بنده از ناظر محترم سایت درخواست دارم این مبحث رو ببندند چون بلطبع نتیجه ای نداشت جز پافشاری هر طرف بر مواضع درست یاغلط خودش.با احترام[golrooz]
بله اینم یه تیکه ی دیگه ک انداختید...اینو دیگه جواب نمیدم.
[nishkhand] دیدم امتیاز منفی نیومد! منتظرم صاحب اختیار. [golrooz]
من به انجمن و سایر کاربرا چیکار دارم که میخواید بقیه رو علیه من بشورونید!!! من دیدم هرچی بگم شخص جنابعالی یه چیز ناجور و اغراق آمیز تحویل میدین گفتم دیگه بحث نکنم. حالا دیدین اینجوری حرف زدین میخواین ببندن که ملت نبینن چیا گفتین؟ که متنتونم اینطوری ویرایش کردید!
اللهم صل علی محمد و آل محمد.
من الان نمیدونم اینا تیکه بود یا نه یکی روشنم کنه؟؟؟
پست های دیگتونو خودتون پاک کردید یا کس دیگه؟
یه چیز میگن که به آدم برمیخوره بعد پاکش میکن که بقیه نبینن چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این وسط میخوان ما رو خراب کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
نه آبجی اگه با شما بودم مطمئنن نقل قول می کردم.
تو این بحث ها هر فردی عقایدش رو میگه. هیچ فردی باطل و یا حق مطلق نیس. تبادل نظر میشه. اگه بیشتر همدیگه رو درک کنیم و سعی کنیم از همدیگه یاد بگیریم همه چیز حل میشه و همه اطلاعات تازه ای بر اطلاعاتمون اضافه میشه
سلام
میبخشین که جوابم دیر شد. دیروز خواستم جواب بدم سایت هنگ کرد. گفتم صبح راحت جواب میدم. امیدوارم دیر جواب دادنمون رو به حساب بی احترامی نذارین و به بزرگواریتون این حقیرو میبخشین.بعده شما به برخی از دوستان جواب دادم اما وقتی اومدم به شما جواب بدم سایت هنگ کرد.خلاصه از دیروز به این فکر بودیم که نکنه سوتفاهم پیش بیاد. کم کاری بنده رو به بزرگواریتون انشاالله میبخشین. هم کلام شدن با بزرگوارانی چون شما جدا برامون باعث افتخاره.
منظورم این بود که هدف دشمنان گرفتن دین بود . چون با گرفتن دین و اعتقاد ملت کشور به راحتی تبدیل به مستعمره میشد. دین اجازه نداده که مسلمانان مستعمرۀ کشورهای دیگه بشن این قاعده را تقریبا نفی سبیل می گویند. چون هدف از حمله گرفتن اعتقادات ملت بود رزمندگان هم از این اعتقادات دفاع کردند. البته گفتم که اولویت این بود چون دفاع از کشور و خاک و ناموس هم دلایل دیگری بود. و در جنگ هم رزمندگان با شعارهای مذهبی و اعتقادات دینی تحمل می کردن یا شوق شهادت داشتن.
نه برا چی منفی دادی؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام بدونم. تو که با یکی دیگه بحث میکنی چرا به من منفی میدی؟ اگه مربوط به آقای mahdi42 بود. که شما اونوقت میشی کاسه داغ تر از آش! چون ایشون بجای منفی به من پیشنهاد دوستی دادن... (حالا اگه بخوان بعدا منفی بدن خبر ندارم...) انگار خوب طرفدار صلحن.
و باز دوباره بحث و تبادل نظر با قهر و ناراحتی داره تموم میشه.ما هنوز یاد نگرفتیم که بدونیم شاید داریم درباره بعضی موارد اشتباه فکر میکنیم.
بحث رو شخصی میکنیم.
کلی بگم:
همونطور که همتون دیدید توی این تاپیک درباره ی مسائلی چند نظر متفاوت وجود داشت.قبل از اینکه سعی کنیم به زور عقیده ی خودمونو به کسی بقبولونیم بیایم فکر کنیم چرا نظر های متفاوتی وجود داره در حالی فقط یک حقیقت وجود داره؟ خب این یعنی هر کسی بخشی از حقیقت رو دیده.بخشی از اطلاعات به دستش رسیده و موجب شده مغزش تحلیل کنه.حالا چرا اصرار میکنید که همه باید حرف شمارو قبول کنند بدون چون و چرا و صبر و حوصله و استدلال من نمیدونم. غیر منطقی نیست؟ دشمن که نیتسم باهم؟پیر که نیتسم.جوونیم.چرا زود از کوره در بریم؟چرا انتظار داشته باشیم که با یه جمله همه حرفامونو قبول کنند. اگر میخواید اینجوری باشه بهتره دیگه هیچوقت بحثی نکنیم.چون نتیجه نداره.
مثل این میمونه که یه فیل رو بزارن تو یه اتاق تاریک بهتون بگن برید توی اتاق و حدس بزنید اون چیه؟یکی دمشو دست میزنه و یه حدسی میزنه.یکی پاهاشو میگیره و یه حدسی میزنه یکی گوششو میگیره و یه حدسی .....حالا این درسته که بیارنشون بیرون و اون چند نفر به خاطر اثبات حرفاشون بیوفتن به جون هم؟ خب به خاطر کمبود اطلاعات نتیجه غلط از آب در میاد
پس بهتره بیایم مشاهداتمونو در اختیار هم بزاریم تا نتیجه هامونو.
اینجوری مغز همه ی ما با توجه به اشتراک گذاشتن تمام مشاهدات احتمال بیشتری داره که نتیجه ی مشابه تری بگیره.
ببخشید زیاد حرف زدم.
کسی نمیخواد و نخواسته ارزش شهید رو پایین بیاره.وضع موجود و ضعف مدیریت و فکری کشور باعث شده یکم مردم به انحراف کشیده بشن.ما در امر ترویج فرهنگ درست خیلی خیلی ضعیفیم.
حرف از پسر شهید و داغ دلش میزنیم اما فردی که 20 سال پیش پدرش توی تصادف جونشو از دست داد رو رها کردیم.مگه غیر از اینه که اون پدر هم برای زن و بچش تلاش میکرد؟
حرف از شهیدانی که نابغه بودن میزنیم اما الان همه میدونن که حمایت علمی نمیشن
پس بهتره یه نظمی به وضعیت بدیم تا زحمت شهیدان که باعث شد کشور دست خودمون بمونه رو هدر ندیم.تا زمانی که اختلاف عقیده زیاد هست وضعی درست نمیشه.
و یه جمله که نظر شخصیمه:به جای اینکه دوستان دلگیر شن خب منو روشن کنن.چون قطعا استنباط من از ضعف اطلاعاتیمه
اینقدر به حجاب گیر ندیم و اونو تبدیل به معضل نکنیم.masoume گفت که به همکارش فقط گفتن چادرتو سر کن.....
ایا با سر کردن چادر توی اداره سطح عملکرد اداره پیشرفت میکنه؟کار ارباب رجوع بهتر راه میوفته.....
تاحالا بهش گفتن به ارباب رجوع بهتر برس؟گفتن کار مردم رو عقب ننداز؟
این گناه و ثواب که میگید فقط واسه چادر هست؟
اصلا کاربرد این گناه و ثواب که اینقدر دوست داریم بشماریموشون فقط واسه اون دنیا هست؟
من میگم نه.هر چیزی که در وصف گناه و ثواب اومده تاثیرش واسه همینجاست.زندگیمون.خودمون.ف زندانمون.نسل بعدیمون.
تنها لطمه ای که به اسم شهیدان زدیم فقط بد حجابی دخترانمونه؟دیگه هیچی؟
فکر نمیکنید عوامل دیگه که ازش کمتر نام میبرید باعث بدحجابی شد؟
مشکل 40 سانت مویی هست که دیده میشه یا نبود راهنمای درست؟نبود برخورد درست؟
من به نظرم بیشتر ازینکه دولت بخواد روی جوونا کار کنه باید روی پدر و مادران عزیز کار کنه تا جوونا چسبیده بشن به نظام خانوادشون نه اینکه فقط توی خانوادشون باشن.
من با حجاب موافقم اما حجابی که از روی دل باشه.و تبلیغ حجاب انجام بشه در صورتی که بقیه موارد هم انجام بشه.
یه سوال:البته تمام حرفای منو رها نکنید بیاید فقط این سوال رو بچسبید
دروغ جرم نیست گناه هست
بدحجابی گناه است چرا جرم است؟اگر ایران از فردا اعلام کنه که داشتن حجاب آزاد هست و اختیاری به نظر شما اکثریت جامعه به چه شکلی وارد جامعه میشن و چرا؟
دوست خوبم. اینو من نگفتم maede raha گفت. شانسه والا...! [nishkhand]
البته شما که به نظر منطقی میاین توصیه میکنم یه دور دیگه کامل پست های قبلی رو بخونید. (گرچه که بعضیا پست هاشونو یا کامل پاک کردن یا بعد از تحویل دادن حرفاشون به من ویرایشش کردن و الان کاربرا نمیبینن!) من نخواستم دیگه این تاپیک قلب یخی عزیز رو بیشتر شلوغ کنم و... دیگه حرفامو نگم دیگه... میدونید که..؟. هرکی مایله دلایل نگفته منو بدونه واسم پیغام شخصی بذاره... با تشکر. [golrooz]
.
ممنون از احترامی که برای من قائلید؛ من واقعا لایق این همه تعریف نیستم.
شما چطور به این نتیجه رسیدین که قصد عراقی ها گرفتن دین ملت بوده؟چون اونچه که من شنیدم و شواهد نشون میده؛ این بود که قصدشون گرفتن بخشی از خاک ایران بود.اونچه که ما انجام دادیم پیوند زدن این جنگ با دین بود تا ملت رقبت و انگیزه برای جنگ پیدا کنن.این نظر که دشمن از طریق بی دین کردن مردم ،میخواد کشور رو بگیره؛ باید براش شواهد عینی ارائه داد.دشمن چه کاری کرده؛ که شما به این نتیجه رسیدین؛ که قصدش بی دین کردن مردمه؟آیافرقه مذهبی جدید درست کرد؛ تا ملت به اون معتقد بشن و از دین خودشون دست بکشن؟آیا در دین مردم شک و تردید وارد کرد؟
ضمنا اگردین باعث حفظ کشوره؛ اون کشورهایی که ملت دین داری ندارند؛ چطور از خودش دفاع میکنند؟
بله چشم.من معذرت میخوام.اما ایا این خیلی مهم بود که چه کسی این موضوع رو تعریف کرده؟چه شما چه maede raha چون من با گوینده این حرف کاری ندارم.نقل قول:
دوست خوبم. اینو من نگفتم maede raha گفت. شانسه والا...! [nishkhand]
البته شما که به نظر منطقی میاین توصیه میکنم یه دور دیگه کامل پست های قبلی رو بخونید. من نخواستم دیگه این تاپیک قلب یخی عزیز رو بیشتر شلوغ کنم و... دیگه حرفامو نگم دیگه... میدونید که..؟. هرکی مایله دلایل نگفته منو بدونه واسم پیغام شخصی بذاره... با تشکر. [golrooz]
اصلا دوستی گفت: که به همکارش گفتن فقط چادر.....
خوبه؟شما بحث رو ادامه ندادید چون گفتید به بیراهه کشیده میشه.حالا مثلا سعی کردم بحث رو منطقی ادامه بدیم خب بفرمایید دیگه.اگر مایلید نسبت به حرفای من تبادل نظر کنیم.بقیه هم همینطور با ما پیش خواهند آمد انشاالله......من نمیخوام مقابله کنم میخوام از شما چیزی یاد بگیرم.ایندفعه منظورم خود شما بود.masoume البته اگر تمایل دارید
سلام به همه دوستان
من فقط یه ذره حرف بزنم بعد میرم ...[nishkhand]
نکته مهمی که من همیشه دیدم اینه که دو تا کار غلط رو مقابل هم قرار میدن و اون هم اینه که مثلا میگن چرا به حجاب تو اداره گیر میدن ولی کسی به فکر ارباب رجوع نیست و چون همه اجباری بودن رسیدگی به ارباب رجوع رو قبول داریم ولی بعضی ها حجاب رو دوست ندارن اینجور استنباط میشه که حجاب هم نبود نبود ولی ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه!!!
درست ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه ولی حجاب هم باید باشه!!!چرا این دو تا رو مقابل هم قرار بدیم؟؟؟
هم باید وضع حجاب درست شه و هم وضع رسیدگی به ارباب رجوع
حالا اینی که من گفتم یه مثال بود چون آقا محمد عزیز مثالش رو زد وگرنه این تقابل تو خیلی از کارها هست ...
سلام اقا مرتضینقل قول:
سلام به همه دوستان
من فقط یه ذره حرف بزنم بعد میرم ...[nishkhand]
نکته مهمی که من همیشه دیدم اینه که دو تا کار غلط رو مقابل هم قرار میدن و اون هم اینه که مثلا میگن چرا به حجاب تو اداره گیر میدن ولی کسی به فکر ارباب رجوع نیست و چون همه اجباری بودن رسیدگی به ارباب رجوع رو قبول داریم ولی بعضی ها حجاب رو دوست ندارن اینجور استنباط میشه که حجاب هم نبود نبود ولی ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه!!!
درست ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه ولی حجاب هم باید باشه!!!چرا این دو تا رو مقابل هم قرار بدیم؟؟؟
هم باید وضع حجاب درست شه و هم وضع رسیدگی به ارباب رجوع
حالا اینی که من گفتم یه مثال بود چون آقا محمد عزیز مثالش رو زد وگرنه این تقابل تو خیلی از کارها هست ...
درسته حرفت.منم عقیدم بر این نیست که حجاب بره کنار و بقیه چیزها رو بچسبیم.نه .همه چیز باید توجه بشه.چون ما جامعه ای هستیم که شعار ایده آل بودن یا ایده ال شدن رو سر میدیم.دینی رو داریم که اعتقاد داریم کامل ترین دین هست.یعنی ایده آل به شرط اجرا.در کنار دین کشوری داریم که برای ماست.برای این مردم که با وجود گرایش های مختلف یک زبان کشوری داریم.همزبانیم.
حرف یک روز و 2 روز نیست.همه میدونیم هر عملی انجام بدیم چه خوب چه بد خودشو دیر یا زود نشون میده.پس باید قبول کنیم که اگر از وضعیت حجاب ناراحتیم حتما جایی اشتباه کردیم.میگید تهاجم فرهنگی قبول.میگید دشمن در خانه قبول.میگید دشمن هزینه کرده تا جوونامونو از راه بدر کنه قبول اما نقش مردم و مخصوصا کسانی که مسئولیت های مرتبط با این امر رو دارن چیه؟حتما اشتباهی کردیم که دشمن تونست نفوذ کنه دیگه.حتما اشتباهی کردیم که جوونامون دوست دارن به سبک غربی ها بگردن.
همینجور اشتباهات در موارد دیگه وجود داشته.ولی خب ما برای این مسائل اینجا بحث نمیکنیم.برای این بحث کنیم که هممون روشن شیم.یک جهت شیم که روزی به هرجایی که رسیدیم با توجه به هماهنگی فکریمون بتونیم در یک خط تلاش کنیم.در هر جایگاهی.
من میگم حجاب باید باشه اما این باید منظورم زور نیست.یعنی باید کاری کنیم که حجاب رو مردم انتخاب کنند.
باید کاری کنیم که غیبت نکنند.
باید کاری کنیم که کم کاری نکنند
باید به جوونا اهمیت داده بشه
باید کاری کنیم که سنت ایران و اسلام حفظ بشه.
اینکه کار شهیدان غیر قابل وصف هست رو منکر نیستیم اما مزد زحمتشونو باید درست بدیم.نه با گلایه شکوه و بی آبرو کردن افرادی که نیاز به حمایت دارند.باید همه رو بپذیریم چون در یک کشور و با هم داریم زندگی میکنیم.
یه مثال میزنم:جلوی یک بچه 10 ساله که تشنه هم هست 2تا پارچ آب میزاریم.روی یکی برچسب خورده قابل شرب روی یکی دیگه برچسب خورده غیر قابل شرب.اما پارچی که برچسب قابل شرب داره خالی از آب هست.و فقط پارچی که برچسب اب ناسالم داره حاوی آب هست.ما هم به بچه تذکر میدیم که اون آب رو نخوره اما به نظرت بچه ای که تشنشه چکار میکنه؟سر میکشه.پارچ اب ناسالم رو سر میکشه حداقل موقتی رفع تشنگی رو براش ایجاد میکنه.براشم مهم نیست که دراز مدت براش مشکل ایجاد میکنه این آب
مسئله اینه که گلایه نکنیم حجاب ظاهریه زود میبینیم اما خیلی از مسائل دیگه چی؟
حالا فکر کوتاه من اینجوری میگه که حجاب رو با ایجاد شرایطی دیگه میشه ایجاد کرد.یعنی بچسبیم به تنه ی درختی که حجاب یکی از شاخه های اون هست.
انصافا آقا محمد خیلی کامل گفتن...
نظر من همینه...
کلا به نظر من باید قبول کرد، درسته ما جمهوری اسلامی رو داریم. همیشه هم گفتم دوسش هم دارم... اما یه عده ای هم دارن زندگی میکنن که اسلام رو قبول ندارن...
اسلام قبول نداشتن دلیلش انسان نبودن نیست
به نظر من باید فرهنگش درست شه، که خانوم، آقا... شما که داری اینجا زندگی میکنی، میتونی اسلام نداشته باشی، اما سعی کنی حجابتو در حد معقولی حفظ کنی.
به نظر من با طرحی مثه گشت ارشاد یا برخورد مثل مجرم، چیزی درست نشده هیچوقت...
کدوم بی حجابی بعد از اینکه مثلا گرفتنش درست شده حجابش؟
تو جامعه ما اگه واقعا اسلام میخواد کاری بکنه، کاری کنه دروغ کم شه... غیبت کم شه... تهمـــــت کم شه...
نه اینکه مسئولینش هم با تهمت و دروغ کار رو پیش ببرن...
نیاز داریم اصل و فرع رو تشخیص بدیم به نظر من.
انگاری خیلی سخت گرفتی
نمیدونم چرا هر حرفی میشه به حجاب ربطش میدین و کلی غلغله به راه میندازین
بنده خدا یه تاپیکی زده و خیلی از حرفاش درسته و تعداد کمی نادرست
دوست عزیزم ، مردم کشور ما رفتند برای جنگ چون دوست نداشتن یک کشور بیگانه بر اونا تسلط داشته باشه و زور بگه ، رفتند جنگ چون از بی عدالتی و بی بند و باری شاه ناراضی بودند و ...
دوست عزیز مسئله بی حجابی هیچ ربطی به این موضوع نداره که ما برای شهدا و جانبازان هیچ گونه ارزشی قائل نیستیم اتفاقاً خیلی بیشتر از اینا ارزش قائلیم چون چه خون ها که ندادند و برای آزادی کشورشون چه کارها که نکردن
و اما میرسیم به بحث کشورهای غربی و جوانان غربی
میخوای از اونجا بشنوی پس بشنو
میدونی از چه لحاظ برتر شمرده میشن ؟! درسته بی حجابن ولی لباساشون خیلی ساده تر از این حرفاست ، چون برای هر محل کاری حرمت قائلن ، حتی برای احترام گذاشتن به یکدیگر
در یک کشور خارجه امنیت بیداد میکنه ! دیگه لازم نیست از اینکه هنوز وقت به نیمه شب نرسیده تو خونه باشی و ... و به 100 البته به خیلی از اصول خوب اعتقاد دارن
حالا چون حجاب ندارن شدن بد دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!! این خیلی دور از انصافه
و البته لازم به ذکره که اگه ما شهید دادیم اونا هم یه زمانی برای حفظ کشورشون شهید دادن
جنگ موقعی پیش میاد که شاه یا رئیس جمهور یه مملکت نتونه از عهده یک کشور بیات و یک کشور رو نتونه اداره کنه
خیلی از بی حجابا ، ساده تر از این حرفان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی خیلی خیلی دارین در حقشون بی انصافی میکنین بدون اینکه از درونشون خبر داشته باشین
خواهر من مهم نیت پاکه نه ظاهر پاک
اره اینجا ایرانه قرن 21
ولی ...
نا امنی بیداد میکنه
یه دختر باید باید با ترس و لرز پاشو از خونه بیرون بذاره
تعداد دزدا و قاتلا زیاد شده
خیانت پشت خیانت ، دروغ پشت دروغ ، بی عدالتی پشت بی عدالتی
مسلماً شهیدان ما اینا رو نمی خواستن
سلام
خوبید فاطیما خانوم ؟
با کمال احترام ولی باید بگم اصلا قبول ندارم ...
به نظرم اینا سیاه نمایی هست ...
اگه میخوایید درباره ایران قرن 21 صحبت کنید حق اینه که هم خوبی ها رو بگید و هم بدی ها رو نه فقط بدی ها رو پررنگ کنید ...
من نمیگم ایران گل و بلبله ولی مطمئنم اینطور هم که شما میگید نیست ...
البته اینا همش نظر شخصیه من هست
[golrooz]
منظورتون رو از سیاه نمایی متوجه نشدم !!!!!!!!!!!!!!!؟!
اینا حقیقت های اجتماع امروزی ماست ! نمیتونید انکار کنید چون شما هم دیدید
به صورت دختری اسید پاشیده شد ولی نتیجش چی شد
به دختری تجاوز شد ولی نتیجش ...
خونه همسایه ای رو دزد زد ولی آیا دزدش پیدا شد ؟!
قاتلی جان چند تن رو گرفت ولی کجاست ؟!
معتادی که جای خود بماند ولی آیا کسی اومد عامل اصلی فروش رو پیدا کنه ؟!
آره راست میگین من خوبیهاش رو یادم رفته ! پس شما از خوبیهاش بگین !!!!!!!!
سلام
ببینین مسأله دقیقا اینجاست که دید بنده و شما فرق داره. شما منظورتون عراقی هاست اما بنده عراقی ها رو جلوی صحنه حساب میکنم و ملت های پشت صحنه رو عامل اصلی جنگ میدونم.
عراق همون بچه ای بود که با یه شکولات گول خورد و فکر کرد می یاد و تو ایران میشینه و خاکش رو تصاحب میکنه. اما دولت آمریکا و... از عراق حمایت میکردن تا دوباره ایران را مستعمرۀ خود بکنن. درواقع با پیروزی عراق در واقع عراق باز کنار گذاشته می شد و ایران مستعمرۀ کشورهای پشت صحنه می شد. رژیم بعثی به تنهایی عددی نبود که بخواد به ایران حمله کنه.
دولت آمریکا و... از این وحشت داشتند که ایران مستقل خواهد شد و بخاطر اعتقاداتش از زیر سلطه بودن درخواهد آمد چون از همون اول علمای ما با قراردادهای ننگین مخالفت می کردند و سردمداران دولتهای غربی می دونستند که اگر این علما سرکار بیایند تمامی منافع آنان قطع خواهد شد. از این رو عامل ایجاد جنگ بودند.
عقاید یک ملت عامل اصلی مستعمره بودن یا نبودن است مخصوصا در بین کشورهای جهان سوم. در بین کشورهاس اطراف ما کدام یک در جلوی استعمار ایستاده اند؟ همشون تسلیم محض هستند و عامل دردسر ماها شده اند. کشوری که خودش اهداف غربی ها رو دنبال می کند دیگه لازم نیس چنین کشوری رو مورد حمله قرار داد. از عربستان بگیر تا امارات و... همشون منافع غرب را تامین میکنن.
در بین قدرتمندان هم که بخاطر قدرتی که دارند تسلط بر آنان سخت است زیرا مردم اینان آگاه شده اند و با حمله به اینان خود دچار ویرانی می شوند. ژاپن با این همه پیشرفت باز چیزی برا گفتن ندارد. ارتش مستقلی نداشت. بعضی کشورها ارزشی برا ابرقدرتها ندارند. برای به زانو درآوردن یک ملت فقط کافیست افکار و عقایدش را از آن ملت گرفت. چنین ملتی خودبخود تسلیم خواهد شد و روح استقلالش را از دست خواهد داد.
بعد کشورهایی که دین ندارند میتونن از خودشون دفاع کنن اما منافع این دفاع عادلانه بین مردم تقسیم نخواهد شد. البته کاری نداریم که عدالت در ایران هست یا نه چون بحث اینجا روی دین است.
دین باعث رشد افکار هست و اجازه نداده که دیگران مسلط بر دیندار شوند . آموزه های دینی از کشور جهان سومی چون ایران که تازه انقلاب کرده بود یک ملتی ساخت که در برابر ابرقدرتها توانست بایستد. کدام کشور می توانست در برابر این همه تحریم و تهدید بایستد. اگر رهبری دینی و دین داری ملت را از ایران حذف کنیم ملت ما باز می شود مستعمره. چون اصلا فاصله ای بین مستعمره بودن و مستقل بودن ما نیفتاده.
اون موضوعی که مستقل بودن را از مستعمره بودن جدا کرد فقط تزریق دین و آموزه های دینی به همان ملتی بود که تحت استعمار بودند نشانۀ این هم فاصلۀ زمانی بسیار کوتاه بین استعمار و استقلال بود.
البته گروه های دیگری هم داشتیم که منافع اینان را هم دین بهتر تامین می کرد و اینان حمایت کردند.منافعی چون استقلال ، آزادی ، دموکراسی و... هر انسان آزاده و سالمی از زیر بار زور بودن فراری است چون با فطرت انسانی در سازگار نیست و دین بهترین تامین کنندۀ این نیاز است برای همین هم گروه های مختلفی داشتیم که حامی انقلاب اسلامی بودند. چون اسلامی بودن این انقلاب باعث تامین منافع و عزت برایشان می شد.
فکر کنم اینا دلیل انقلاب بودند. جنگ از یه عامل دیگه ای شروع شد و ملت ایران برا دفاع از خودش و نیتش و آرمانش و ... رفتند جنگ.
این کاملا برعکس هست. چون با اونایی که به اونورها میرن در ارتباط هستیم. میبخشین در کشورهای غربی صبح بوی تعفن از خیابونا می یاد. سربسته گفتم تا خودتون بگیرین. خدا شاهده که اینارو اونایی میگن که میرن اونجا و می یان میگن هیچ جا ایران خودمون نمیشه و بگم که این افراد کلا با انقلاب ما مشکل دارند اما حقیقت رو میبینن و کتمان نمیکنن و میگن درسته که ما با اینا مشکل داریم اما هیچ جا ایران نمیشه. شما از چیزی گفتین که با حقیقت فرسنگها فاصله داره
این تعریف انقلاب هست . قضیه جنگ فرق میکنه.
حالا یه سوال : اگه جنسی رو حفاظت کنیم احتمال دزدیده شدنش بیشتره یا آزاد و در ملا عام گذاشته بشه؟امنیت این جنس در کدام شرایط بیشتر فراهم اس؟
ببینین جواب این سوالا خیلی ساده اس. خیلی خیلی خیلی ساده اس. اون جایی ه خانما خودشونو راحت در اختیار مردها میذارن دیگه در چنین کشوری تجاوز زیاد معنی پیدا نمیکنه.آداب و رسوم و فرهنگ هر ملتی رو میتونی از فیلم ها و محصولات فرهنگی و.. اون ملت بیرون بکشی. نیازی نیس که بری سالیان سال باهاشون زندگی کنی.
از جوانان ما میرن اونجا و تو مراسم و... شرکت میکنن و با موبایلشون فیلم برداری میکنن و... می یارن . ببینین شما از چیزی میگین که غیر ممکنه. آب و آتیش یه جا جمع نمیشه. دو مسألۀ متضاد رو نمیشه در کنار هم جمع کرد. وقتی دستت رو بخوای ببری نمیتونی بگی درد نداره و خون ازش بیرون نخواهد اومد.
ما نمیگیم اونا مثه وحشی ها زندگی میکنن. میگیم تجاوز و... در محدودۀ اونا معنی خاص خودشو داره. مثه کشور ما نیس. فرق داره. امنیت برا خانم و ارزش خانم در کشور های غربی یک چیزی در حد شعار است. همه میدونیم
برا زن در اون جوامع یه نقش و ارزش اساسی و انسانی برامون تعریف کنین؟نمیشه اینجا رک حرف زد. اونجا عشق قداستی نداره. الگوهای اون جوامع چندین بار طلاق میگیرن . با انواع مردها هستند و مردها هم با انواع زنان. بعد از چندین بچه اعلام نامزدی میکنن و... کرامت دخترانه معنی نداره . زن در اون جوامع یعنی این. اینارو میخواین رد کنین؟نمیتونین.
آن چیزی که عیان است----- چه حاجت به بیان است؟
چرا ماها اینا رو تجربه نمیکنیم؟ مگه ما در این جامعه نیستیم؟البته کسی منکر بی عدالتی نیس. اگه جامعۀ ما کامل بود و یا می شد چنین جامعه ای رو فراهم کرد دیگر نیازی به حجت خدا نبود. ماها فقط سعی داریم عدالت را رعایت کنیم اما به طور کامل نمی توانیم چون حجت خدا را رانده ایم و تسلیم نفس شده ایم و تاوان این عملمان را خواهیم داد. جوامع انسانی تاوان خواهند داد
البته ترس در حد معقول برا دختر لازم است و این بخاطر حفظ امنیتش است.همین ترس در حد معقول است که حجاب را ضروری می سازد.اما ترس و لرز بیش از اندازه نشانۀ نقص است. نقص فرد بخاطر رعایت نکردن بعضی اصول.خیانت حتما پشت خیانت خواهد بود و دروغ هم حتما بعد از دروغ خواهد بود.شما اینارو از جهت تعداد میگین اما اینا از جهت تعداد نیستن بلکه از جهت سری بودن هستند یعنی به دنبال هم هستند.خیانت کنیم خیانت میبینیم. دروغ بگیم دروغ می شنویم و... شاید یکی بگه من به کسی خیانت به این بزرگی نکردم. باید به چنین فردی گف ماجرای شیر و قاطی کردن آب را مرور کن و این آبها قطره قطره جمع شده اند و سیل را به وجود آورده اند. هر کی خربزه میخوره باید پای لرزش هم بشینه
درسته اونی که شهید شده اجرش با خداست
ولی بهتر نیست به کسایی که از نعمت پدر محروم هستن کمک کرد؟
این امکانات واسه ی شهیدی نیست که اجرش با خداست واسه خونوادشه تا یکم از غصه هاشون کم کنه
خود من دوستم پدرش جانبازه و برای رفتن به مدرسه مخصوص شاهد ازشون 300 تومن پول میخوان
اون وقت بچه های دیگه که پدراشون فرهنگی ان مجانی توی اون مدرسه اسم نویسی میکنن
باورتون میشه که به خاطر همین 300 تومن از اون مدرسه با اون همه امکانات گذشت
بعضی چیزا فقط اسم شهدا روشه
تازه در مورد این که میگی هر کسی تو این دوره زمونه با ترس و لرز پاشو از خونه بیرون میگذاره باید بگم من خودم به شخصه خیلی راحت توی خیابون راه میرم و تا حالا حتی یه تیکه هم از کسی نشنیدم
تو کاری به بقیه نداشته باش اگه دزد زیاده هرشب یه آیت الکرسی بخون عمرا کسی بیاد خونتون دزدی
قاتلا هم که نمیان تو خیابون راه به راه آدم بکشن
باور کنین اگه با ظاهر درست و آدم های خوب رفت و آمد کنین کسی مزاحمتون نمیشه چه برسه به این که قاتل هم باشه
یا حق
سلام دوست عزیزم....[golrooz]
به نظرم کمی بدبینانه دارید می فرمایید!
من فقط یه سوال مطرح میکنمبا بهترین ارزوها برای شما[shaad]
ما تو همین هفته اخیر دو حماسه داشتیم این طور که شما میگین شرمنده این و میگم جامعه ما کاملا بی امن و وحشی می باشد
پس اگر اینطوره این شادی های مردم زن و مرد با هم دیگه در خیابان و حتی تا نصفه های شب بزن برقص (در جامعه اسلامی!!!!) چرا مردم هنوز بیرونند و اون فجایای ترسیدن پا گذاشتن بیرون از خانه رخ نمی دهد؟
ببینید من نمیگم این وقایع وجود نداره اما فرض کن شما یه لیوان داری توش تا حدی آب هست این حرف شما یعنی چرا آب تو بقیه لیوان نیست و محکوم کنید
در مورد دزد فقط من یه چیزی بگم دوست یکی از دوستان بنده گوشیش رو دزد زد
این جور مواقع خیلی ها بیخیال گوشی میشن ولی با پیگیری در عرض یک ماه گوشی پس داده شد هر کی به هر کی نیست که !
در مورد مواد هم که باید بدونید ما در معرض خطر بسیار زیادی از کشورهای دیگه قرار داریم سه کشور ترانزیت مواد در همسایگی ما قرار دارند شما فکر میکنید خیلی ساده است ریشه کن کردن؟
------
حالا من در پست های قبل که خوندم
برام یه سوال جالبی مطرح شده
که چرا چادر پوشش زنان مجرم هست کسی اعتراض نمیکنه اونجا احترام ارثیه مادری از بین نمیره و قانونه!!! همه در برابر قانون مسئولند!!!!و اونجاها خوبه
ولی اگر در یک اداره به یک خانومی بگن طبق قوانین این جا لطفا چادر سر کنید این جا وای امان زورکی نمیشه حجاب انداخت سر مردم مهم کاره و فلان و طبق فرمایش آقا سید دو تا کار اشتباه را در برابر هم قرار داده میشه!!!