البته من همچنان روی این جمله تاکید دارم
از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
اگه من پاک باشم دختر پاکی زنم میشه
اگه ناپاک و چش چرون باشم دختر همینطوریئی
اگه بقول تیمسار رشیدزاده کثافت العالمین!! ، باشم
همون دختر به همین میزان...!!
نمایش نسخه قابل چاپ
البته من همچنان روی این جمله تاکید دارم
از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
اگه من پاک باشم دختر پاکی زنم میشه
اگه ناپاک و چش چرون باشم دختر همینطوریئی
اگه بقول تیمسار رشیدزاده کثافت العالمین!! ، باشم
همون دختر به همین میزان...!!
راستی من یک عدد دوست دارم که اکنون افسر هوانیروز در کرمانشاهست
یادمه تو دانشگاه تعریف میکرد من با دختر فلانی ، با فلانی و اینو و اون... رابطه ج ن س ی داشتم
طوری بود که بچه ها برای مشاوره ازدواج و ج ن س ی به محضر ایشان جلوس میکردند
با توجه به سابقه اشنایی که با این فرد و همسرشان که به تازگی گرفتنش
یه بار یک عدد مرد به این خانومشون زنگ زده بود اشتباهی!!
این دوستی که از روابط بوووق خودش بسیار میگفت تا صبح درین فکر بود و با تندی با زنش صحبت می نمود
ممنون دوست عزیز
اما واقعیت که من موارد زیادی دیدم که همچین کاری کردن و راحتم ... بگذریم چون درخواست کمک کرده بودند بنده عرض کردم والا از نظر من همچین فردی باید شخصی مثل خودش رو پیدا کنه و یا اصل ماجرا رو به طرف مقابلش بگه و منتظر پاسخ اون باشه اینطوری خیلی بهتره. یکی از پزشکان که تخصص زنان داره و خودش در پزشکی قانونی کار میکنه توی مصاحبه ای که ازش شده بود می گفت فقط پزشکا هستن که میتونن تشخیص بدن و حتی میگفت الان پرده بکارت چینی هم وارد شده که اصلا قابل تشخیص نیست.
دیگ اون آقا خیلی نمونہ س !
آخہ بعضیا زیبا شعار می دن ، زیبا دین رو بہ نفع خودشون تحریف می کنن .. بعضی آقایون بر این باورند ، خودشون ھر چہ می خواھند انجام دھند اما دختر خآنوم رو باید در زنجیر کرد و اصلا گناھ محض نیست اگہ خودشون روزی 30بار با 50تا خآنوم صحبت نکنن !!!!!!چ کسی می خآد تضمین بدھ ک ھمین چت و پیام بازی ھایی ک در غالب الفاضی چون خواھر و بردار ھست ، آخرش بہ ھزار تا کار نرسہ؟حوادث روزنامہ پر شدھ از آشنایی ھای اینترنتی کہ بہ روابط ناصحیح ختم شدھ ....
سلام و خسته نباشید به دوستان
با عرض پوزش ویرایش شد
"در پناه حق"
سلام
با شما موافق نیستم. اونی که توبه میکنه نه تنها پاک هست بلکه عمل زشت هم گاهی به ثواب تبدیل میشه.
اگه این خانم توبه بکنه هیچ فرقی با بقیۀ دخترهای پاک نداره. خداوند خیلی توبه پذیر و مهربان هست و خودش جبران کننده.
این عمل یک عمل زشتی هست دین اسلام حد اعتدال رو در ارتباط با این مسائل پیش میگیره ینی اول تاکید به خویشتنداری میکنه بعد برا برخی افراد که این راه اشتباه رو رفتن اشاره میکنه ک توبه کنید و خدا جبران کننده است
اولا نباید طوری برخورد بشه که قبح و زشتی این کار از بین بره(تاکید فراوان به خویشتنداری) و ثانیا نباید طوری برخورد بشه که راه اون فردی که اشتباه کرده و در صدد جبران هست بسته بشه{تاکید بر توبه و جبران کنندگی عمل و اینکه خدا بسیار رئوف و مهربان و توبه پذیر فراوان(توّاب)}.
اینم یه توضیح مختصر و مفید
واژه توبه، که به شکلهای گوناگون، مانند "تاب" و "توّاب" در قرآن دیده میشود، در اصل به معنای رجوع و برگشتن است. این واژه، هم در مورد انسانها به کار رفته است، هم در مورد خداوند. منتها، چون رجوع از گناه درباره خداوند معنا ندارد، توبة خدا به این معناست که او به بنده با رحمت و مغفرت بازگشت کرده و او را در توبه توفیق میدهد، امّا توبة عبد به این معناست که با ترک معصیت و تصمیم عدم ارتکاب آن به سوی خداوند باز میگردد. در پایان دو نکته قابل ذکر است:
1. بازگشت خدای مهربان به سوی بنده از بازگشت بنده بیشتر است، از این رو صیغة مبالغة توّاب (=بسیار توبه کننده) همه جای قرآن صفت خداوند آمده است، مانند: "هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِیمُ ;(بقره،37 و...) ولی دربارة بندگان غالباً اسم فاعل آمده است، مانند "التَّغبُونَ الْعَـَبِدُون...;(توبه،112)
2. از آیات 117 و 118 سوره توبه به دست میآید که توبه بنده میان دو توبة خداوند است; یعنی اول خداوند به بنده رو آورده و به او توفیق توبه میدهد، سپس بنده توبه میکند، آنگاه خداوند توبة بنده را پذیرفته و او را میبخشاید.
(قاموس قرآن، سید علی اکبر قرشی، واژة "توب".)
لازم است است در تفسیر آیه شریفه، به تفاوت و تفکیک احکام تکوینی از تشریعی دقت و توجه شود. آیه شریفه در مقام بیان حکم تشریعی است (یعنی لازم است که اینگونه باشد که زنان بدکاره با مردانی چون خود ازدواج کنند)، و نه در صدد بیان حکم تکوینی (حتما اینگونه خواهد شد که زن فاحشه با مرد بدکار ازدواج می کند). بنابراین این بخش از فرمایش جنابعالی مورد پذیرش نیست.
که در اینجا اصلا فرد مورد نظر جزو نعوذبالله فاحشه ها حساب نمی شود. اولا این آیه در ارتباط با همۀ اقشار نیومده (ینی همۀ افرادی که این اشتباه رو یه بار کردند و بعد پشیمون شدند) ثانیا تشریعی بوده نه تکوینی
یه پیشنهادی برای همۀ عزیزان که میخواهند در چنین مسائل حساس راه پیشنهاد بدهند:
بخاطر مهم بودن دوباره مینویسم اما نباید طوری برخورد بشه که قبح و زشتی عمل در اجتماع بشکنه و عادی دیده بشه و فرد چنین بپندارد که انجامش امکان بازگشت راحت داره. از طرف دیگه نباید با فردی که اشتباه کرده طوری برخورد بشه که بگه کارم تموم شد و با توبه هم نمیشه کاری کرد. هر دو روش خطاست.
در چنین مسائلی باید مواظب نظراتمون باشیم چون امکان دارد افرادی اشتباه بکنند و قصد برگشت داشته باشند و به مطالب و نظرات ما برسند.
خدا می فرماید مسئول حرفهایی هستید که می زنید و در مورد آنها ازتون سوال خواهد شد
سلام عبدلله جان. خوبین انشالله؟
ببین یک معتاد به مواد مخدر شاید ترک کنه. شاید به زندگی برگرده (حداقل ظاهرا) ولی هرگز غیرت و یک سری چیز هایی رو که از دست داده نمیتونه به خودش برگردونه و این غیرقابل جبرانه. حال بگذریم از ضربات جسمی و... . توبه میتونه مجازات اخروی رو تقلیل بده وحتی پاک کنه اما هرگز نپندار که میتونه اثرات فیزیکی ودنیایی رو جبران کنه.
کسی که مرتکب قتل میشه با توبه شاید در اخرت قصاص نشه اما مقتول هم زنده نمیشه. در ضمن اینم یاداور شم که ما داریم رو بحث های پزشکی واجتماعی وفرهنگی وخانوادگی بحث می کنیم .بحث مذهب و توبه های مختلف بحث جدایی رو میطلبه که از حوصله دوستان خارجه
ممنونم.شب و روزت قرین الله[golrooz] [golrooz]
سلام
تیمسار جان اینجوری نگین.این قضاوتی که میکنین شاید به دور از انصاف باشه.اونم انسان هست و حق یک زندگی خوب و سالم رو داره. از نگران بودنش مشخص هست که نعوذبالله خراب نیست.این فرد دنبال راهی برای جبران هست.ماها باید راه رو برای چنین افرادی هموار کنیم نه اینکه از جمع برانیم یا با حرفامون شکنجشون بدیم.
(البته انگار شما به دوستتون اشاره می کنید بنده منظورم افرادی هستند که از اشتباه پشیمون شدند.)
سلام مهدی جان.
مهدی جان بایدها و نبایدهای هر کسی رو مکتب فرد بهش میگه. مذهب و دین ما برای رسیدگی به چنین مسائلی هست؛دین و مذهب فقط برای آخرت ماها نیست دین بیشتر برای درمان این چیزهاست و آخرت درنهایت با انتخاب این راه ها تحقق می یابد.دین ایستا نیست بلکه خیلی پویاست و در تمامی زمینه ها راه رو نشون میده تا فرد راه خودشو پیدا بکنه و رشد بکنه.(دوستمون هم به آیه ای از قرآن اشاره کرده)
چون نظریات افراد و حتی دانشمندان در مورد انسان به هیچ عنوان نمیتونه کامل باشه اینجاست که مخترع خودش نظریات رو فرستاده تا تمامی حالات رو در نظر بگیره و داروی شفا بخشی بده. دانشمندان خود به ناتوانی اننسان برای درک مسائل روحی و روانی اقرار کرده اند. و معترفند که ما حتی جسم را که قابل رویت هست دقیق نمی توانیم شناسایی بکنیم چه برسد به روح و روان.
دین و مذهب برای تمامی زمینه ها باید پاسخگو باشد و یک مقوله ای جدا از فرهنگ و اجتماع و پزشکی و خانوادگی و... نیست بلکه مثه یه هاله ای تمامی این مقوله ها را در بر میگیرد و به آنها شکل می دهد. اگر مکتب اون فرد بهش نتواند پاسخگو باشد مکتب خوبی را انتخاب نکرده.
افرادی که دنبال جبران هستند به آغوش پرمهر و محبت اجتماع نیاز دارند تا خودشونو از نو بسازن.
فرقش اینجاست که یه آدم گنهکار شرمندگی باخودش داره.همین حرفارو باید بشنوه؛ گزینه های انتخاب خیلی محدود میشن
از طرف دیگه این فرد یک مزیتی هم داره اونم اینکه از راه دیگه ای برگشته؛ لذت را چشیده و برگشته برا انتخاب راه جدید الان آگاهی داره و اگه برگشته میشه عزیز خدا.
اما فردی که به فکر این کار باشه عاقبتش مشخص نمیشه و افراد بسیار کمی میتونن جبران بکنن و در راه خود ثابت قدم باشند.
این در ارتباط با خدا مصداق پیدا نمیکنه. عدالت خداوند حکم میکنه تا به آورده های عمل فرد نگاه بکنه«جاء» در مورد موجود زنده هست اما خداوند این فعل رو در ارتباط با عمل به کار برده. هرچیزی که با خودمون ببریم مهم هست نه لحظات کنونی.
توبه کننده و کسی که برگشته هیچ فرقی با بقیه نداره. اما از لحاظ روح و روان شکنجه شده،گزینه هاش محدود شده، از اجتماع رانده شده و... اینا چیز کمی نیستن.ماها توان یه بی توجهی کوچیک رو نداریم چه برسه به رانده شدن و حرفهای زیادی شنیدن.
این ماجرا اصلا قابل قیاس با اشتباه این فرد نیست. مولاامام صادق علیه السلام مارو از قیاس در دین خدا به شدت نهی فرموده است.
برخی اعمال در ارتباط با یک ملت و یک دنیا هست.برخی راه خدارو نشونه میرن. برخی بخاطر لجبازی با خدا اعمال رو انجام میدهند و... مهم تر اینکه فردی که در چنین واقعه ای شرکت میکنه ممکن نیست از عملش پشیمون بشه یعنی هر فردی پاشو به کربلا در نقش ریختن خون ؛ خون خدا نمیکنه.
اعما «مت تقدم»و«ما تاخر» را به این قضیه اضافه بکنین قضیه روشن میشه.
اگه واقعا پشیمون بشه احتمالش هست. نه تنها با عدالت خداوند ناسازگار نیست بلکه خیلی هم سازگاری داره.
در ارتباط با افراد مکتب دو شیوۀ برخورد داره:
1. افرادی که هنوز مرتکب عمل نشده اند: به شدت نهی میکند و عواقب را متذکر می شود و اینکه معلوم نیست کسی که به این راه افتاد جان سالم به در ببرد
2-در ارتباط با افرادی که عمل را مرتکب شده اند:تشویق به توبه می کند و اگر فرد برگشت مزایای فراوانی را برایش در نظر میگیرد.
چون فرد باید جبران کنه. یک نفس گرفته باید یک نفس بدهد.
بعد اینکه اگه فردی یه نفر رو فقط بخاطر ایمانش به قتل برسونه برای چنین فردی توبه وجود نداره چون با خدا مشکل داره و چنین فردی محال ممکنه برگرده.(در ارتباط با قضیۀ بالا هم هست که بهش اشاره کردین)
خب اینکه نباید اشتباه کرد یه قضیه ای هست که بسیار روش تاکید شده. نباید گول خورد. اما عده ای هستن که گول میخورن و احتمالا برگردند. برای این افراد هم باید راهکار باشد.دین کامل باید بتواند جوابگوی همه در هر شرایطی باشد.
زبیر بکار نویسد: ابو حنیفه را با امام صادق ملاقاتها دست داده است.
او در دادن فتوا بیشتر به رای و قیاس عمل می کرد و کمتر به روایت. و از عبد الله بن شبرمه که در سال 120 هجری قضاوت کوفه داشت روایت کند:
من و ابو حنیفه بر جعفر بن محمد (ع) در آمدیم. بر او سلام کردم و گفتم این مردی از عراق است و او را فقه و علمی است.
جعفر فرمود: گویا اوست که دین را به رای خود قیاس می کند. سپس رو به من کرد و فرمود:
او نعمان پسر ثابت است و من تا آن روز نام او را نمی دانستم.
ابو حنیفه گفت: آری.
جعفر بدو گفت: از خدا بترس و در دین قیاس مکن که نخست کس که قیاس کرد شیطان بود. خدا او را فرمود آدم را سجده کن گفت من از او بهترم. مرا از آتش و او را از خاک آفریده ای.
سپس پرسید: قتل نفس مهمتر است یا زنا؟
-قتل نفس!
-چرا قتل نفس با دو گواه ثابت می شود، زنا با چهار گواه؟ با قیاس چه می کنی؟ روزه نزد خدا بزرگتر است یا نماز؟
-نماز!
-چرا زن چون عادت می بیند روزه را باید قضا کند و نماز را نه؟ ...
بنده خدا از خدا بترس و قیاس مکن.
برگرفته از: کتاب زندگانی امام جعفرصادق(ع) ص 62، اثر سیّد جعفر شهیدی ؛{الاخبار الموفقیات، ص 77-76، حلیة الاولیاء، ج 3، ص 197}
[golrooz]
ببینید خانومم این هم مثل خیلی از جراحی های دیگه جای ترمیمش مشخصه...
اتفاقا اساتید ما که از همون متخصصین زنان هستند اونیو میگن که من خدمت شما عرض کردم... (که بصورت طولانی ماندگار نیس و قابل تشخیصه)
و هرفرد عادی که تا حد بسیار کمی با این مسائل آشنا باشه ترمیمو تشخیص میده...
والا من این پرده جنینی رو باهاش زیاد آشنایی ندارم! [shaad]
ولی درمورد ترمیم، این حرفو از من که تجربه ی بالینی شو در مراجعین دارم قبول کنید... [cheshmak]
بااجازه یه چیزی رو هم عرض کنم:
فرض کنین شما سالها از یه چشمۀ پاک و زلال رفع تشنگی میکنین اما یه نفری هم هست که از یه چشمۀ گل آلود و زیانبار رفع تشنگی میکنه
خب اون فردی که از یه چشمۀ زیانبار رفع تشنگی میکنه به خودش ضرر زده و شما که از یه چشمۀ پاک و زلال استفاده میکردین به نفع خودتون کار کردین. اون فردی که بعد متوجه میشه چشمۀ پاکی هست که روح و روانش رو آروم کنه و زلال هست و رفع تشنگی میکنه برمیگرده به سمت چشمۀ زلال. تا زمانی که برنگشته ضررش به خودش بوده اما شما از منافع چشمۀ زلال از اول بهره مند بودید و اون فرد خودشو دیر به چشمه رسونده. اما رسونده و از منافع چشمه بهره مند خواهد شد.و بعد از رسیدن به چشمۀ زلال اگه اونم از چشمه استفاده بکنه نشونۀ این نیست که داره به شما ظلم میشه. تازه شما از اول بهره مند بودید و در ادامه هم اانشاالله بهره مند خواهید شد.
از این بُعد هم نگاه بکنین خوبه.
بزرگوار بودنش که تا این حد ما نیستیم. اما بنده خودم اگه فرد واقعا توبه کرده باشه قبول میکنم. توی یه سایت دیگه کامل توضیح دادم.
مهم حال فرد و هدف فرد هست. البته برخی چیزا برا انتخاب دخیل هستند که اگه در اون چیزا هم باهم کنار بیاییم به هیچ عنوان چنین چیزی رو ملاک قرار نمیدم چون توبه کرده.
در آخر هم خدا از حال بنده اش خبر داره که شعار میده یا حقیقت را میگه.انشاالله جزو عاملین باشیم.
ببخشید دوباره مزاحمت شدم [golrooz]
نکته اول. نفع ما این وسط چیه؟ همه چیو واگذار کنیم به آخرت؟باید فرق باشه . ونبودن فرق بین عمل خوب وعمل ناپسند(که این امر ناپسند ترین کاری هست که در همه ادیان اشاره شده ) میتونه خطرناک باشه
نکته دوم هم اینکه اتفاقا این امر دقیقا ظلم به نفس خودمون حساب میشه عبدلله جان. کار خوب نباید بی مزد بمونه. حق یک انسان درست داشتن یک پشتوانه سالم ودرسته [golrooz]
در متون قبلی که مطالعه کردم پستتون رو راجب ترویج این امر گفتین. باید بگم اتفاقا این ازدواج عین ترویج فحشا هست. همه امیدوار میشن که اگر هر کاری که نفسشون خواست انجام دادن , خب توبه میکنن و .....
پاینده باشی برادر خوبم[golrooz] [golrooz]
سلام.چند تا پست رو مطالعه کردم.
نظر شخصی من اینه که باید هر دو طرف ماجرا رو نگاه کنیم.و راه کار ندیم.هم باید قبول کرد گناه کرده هم باید قبول کرد پشیمون هست.
لذت گناه رو باید با سختی تحمل شرایط و حقیقت پس بده.
توبه:
1- پشيمانى بر آنچه كه گذشت
2- تصميم جدى بر بازنگشتن به گناه
3- ادا كردن حقوق مردم به مردم
4- اداى واجبات ضايع شده
5 - آب كردن گوشتى كه بر گناه به بدن روييده تا جايى كه اثرى از آن گوشت بر استخوان نماند ، و گوشت تازه در حال عبادت بين پوست و استخوان برويد .
6- چشاندن رنج طاعت به بدن ، چنانكه لذت معصيت به آن چشانده شد ،
نمیخوام راه کار بدم.اما اگر واقعا از گناه خودش پشیمون باشه اول که توبه میکنه و برمیگرده از نوع تفکرات اشتباهش و سخت مشغول عبادت میشه.و از اون مهم تر حقیقت رو میپذیره و اگر خواستگار مورد علاقشو از دست بده ناراحت نمیشه و میپذیره این موقعیت در ازای اون اشتباهش از دست رفت.و باز توکل میکنه به لطف خداوند.
نه عزیز همه چیز که نمیمونه برا آخرت. این دنیا هم جزوی از مسیر حرکت هست. منافع زادی در راه درست هست و وفردی که خودشو از این راه محروم میکنه درواقع منافع رو برروی خودش بسته. مثه همین دخترخانم. اگه از اول راه درست رو رفته بود دیگه الان با خیال راحت فردی رو که دلش میخواست انتخاب میکرد و کارش به جایی نمیرسید که به غیر خدا برا کارش مراجعه بکنه و مجبور باشه از گزینه ها و معیارهاش بزنه.
فردی که در راه خداست از لحاظ روحی و روانی در آرامش هست.
اعتباری که در این دنیا داره بخاطر راه درستش هست.
در این دنیا بخاطر عملش رانده میشه اما فردی که اشتباه نکرده بسیار هم عزیز هست.مزایایی که واقعا قابل بیان نیستن.
همین دخترخانم با خوندن این توصیه ها دچار اضطرابهای گوناگونی میشه درحالی که افراد دیگه خیالشون راحت هست.در تنهایی هاش اون عذابی که بهش وارد میشه واقعا قابل بیان و توصیف نیس.
نه اینجوری نیست عزیز. هشدارها برای این عمل داده میشه اما از طرف دیگه فرد نادم رو راه میذارن جلوش.
اگه منه مسلمان نتونم خواهر دینی خودمو بپذیرم و بهش کمک کنم ینی با دست خودم به طرف پرتگاه میفرستم و این انصاف نیست. دین برا این کار راه گذاشته. تشویق به توبه کرده.
فرد قبل از عمل از کجا میدونه که موفق به بازگشت میشه؟ هر فردی باید اینو بدونه که برگشت از این راه خیلی سخته. شهوت ونفس چیزی نیست که بشه به راحتی کنار گذاشت.
بعدش اگه فردی به نتایج این راه فکر کنه و مراحل و مراتب بازگشت فکر کنه باز هیچوقت وسوسه نمیشه این کار رو بکنه. چون انتخابش نزدیک به صفر میشه و تازه با آبروی خودش هم بازی کرده.
البته باید یه نکته ای رو هم ذکر کنیم.
این خانم مشکلشون این نیست که گناه بزرگی مرتکب شدن بلکه نگران از دست دادن خواستگار جدیدشون هستن.یعنی اگر اون اتفاق بد واسش نمیوفتاد و خواستگار جدیدش متوجه رابطه جنسی این خانم با یکی دیگه نشه , این خانم هم مشکل و نگرانی نخواهد داشت.
تو متن گفته اگر خواستگارش بفهمه ,بدبخته روزگار میشه.
پس چه بهتر بشه [nishkhand]
مهدی جان یه راهکارهایی داره.
با توجه به زمان توبه بنده فکر میکنم اگر توبۀ دختر وقتی مطرح شده که مسألۀ خواستگاری پیش اومده بهترین راه اینه که آقا پسر ارتباطش رو با اون دختر برا مدتی قطع بکنه و از دور مراقبش باشه. بعد از یه مدت که دخترخانم خوب با خودش خلوت کرد و فردی را در کنار خودش ندید که بخاطرش بخواد راه درست رو انتخاب بکنه اون وقت اون دختر راه حقیقی زندگی رو با توجه به اعتقاداتش انتخاب میکنه. البته اگه توبه اش زمانی بوده که مسألۀ خواستگاری مطرح شده.
با دور شدن ظاهری و مراقبت از دور فرد را در زمینه های بهتری قرار بدهد و انتخاب راه فرد را عمقی و با بصیرت بکند و حق انتخاب بهتر به فرد بدهد.چون اگر چنین نکند احتمال برگشت روابط در زندگی هم خواهد بود. فقط کافیه یه کم ناملایمتی پیش بیاید. برای جلوگیری از احتمالات؛ چنین کاری لازمه البته اونم با شرایط خودش.
مثلا فرد میتونه از لحاظ ظاهری دور بشه اما خواهرش یا فرد بابصیرتی رو بهش نزدیک بکنه و دوستی برقرار بکنند.و به مرور فرد راهش رو انتخاب میکنه که توبۀ حقیقی کرده یا نه شعار بوده.
اگر توبه دخترخانم قبل از مسألۀ خواستگاری بوده که به نظر بنده اون دختر هیچ مشکلی از لحاظ اعتماد نداره و فقط بستگی به خصوصیات فردی و حساسیت پسر داره.
الان برام یچیز خیلی جالب شدش همه دنبال راهکار برادختر هستیم از این چیزا روش میدیم اینا و....................
اما هیچ کس تا الان نگفت مگه ما مسلمون نیستیم مگه کشورمون اسلامی نیست حالا رابطه دوستی دختر پسر قابل هضم در نظربگیریم اما اون
رابطه های جنسی بعید نیستش؟؟؟؟چرا باید باشه ؟؟چرا هست؟؟چرا برای ما انقد عادی شده که راحت دربارش حرف میزنیم؟؟؟
وای خدا
چون ممکنه بشر خطا کنه. ممکنه. بشر ممکن الخطاست.
این معضلات فقط با همدلی حل خواهد شد. وقتی فرد در جامعه بدونه که افراد درکش میکنن پا در راه خطا نمیگذارد. اگه ردش کنیم چه وضعی بر سر جامعۀ ما خواهد اومد؟
همین فرد رو برانیم بره سمت بیگانه؟چرا ؟ چرا وقتی خودمون میتونیم درکش کنیم باید با شمشیر برنده برانیم و به اسم اسلام تمومش کنیم؟
اسلام دین مهربانی هاست همچنان که هشدارهای زیادی برای حفظ عفت و حرمت می دهد.