شما که این سخن را به ((یه عاشق ))گفتی بدان که خیلی از آیات قران را نادرست تفسیر کرده و به خورد اندیشه شما میدهندکه الان اینجور عربی را دوست داری
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجوری که شما می گی یعنی خالق ما عرب زبونه و زبون دیگه نمی فهمه ؟
بس کنید دیگه خودتون را به نا آگاهی زدید یا واقعا آگاهی ندارید
خالق ما به زبون خاص صحبت نکرده و کتاب آسمانی به زبان آریایی داره زبان عبری داره زبان عربی هم داره پس ما طبق گفته شما باید همه این زبان ها را یاد بگیریم
نه آقای محترم ولی چیزی که هس میبینین قران به زبون عربی هس و به زبون عربی به پیامبر نازل شده من نمیگم خدا عرب زبونه ولی اینو میگم که کتابشو به زبان عربی به پیامبرش نازل کرده هیچ کار خدا هم بی حکمت نیست پس لازمه که یکم عربی یاد داشته باشیم
اینجور که شما حرف میزنین ینی شما اصلا آگاهی ندارین
دوستان به چند نکته توجه کنیم:
قرآن به این علت به زبان عربی نازل شده، که زبان عربی کاملترین قواعد و دستور زبان را دارد و از این جهت بر دیگر زبانان برتری دارد.
در ضمن با این عربی که در ایران تدریس میشه، دانش آموزان هنر کنند می تونن به تست های کنکور پاسخ بدهند، کسی که بخواهد به تفسیر قرآن بپردازد، به حوزه می رود و درس می خواند. تفسیر و فهم از قرآن چیز آسانی نیست که با 6 سال عربی چرتی که در مدرسه درس داده می شود چیزی از این کتاب آسمانی بزرگ فهمید. ممکن است کمک کند، ولی با وجود تفاسیر مختلف از مراجع، چه نیازی به این کار است؟
از طرفی قرآن طوری نازل شده که هر کسی به اندازه توانش از این مائده الهی استفاده می کند و هر کس با هر فهمی می تواند چیزهای زیادی از آن فراگیرد.
پس هیچ ربطی به یادگیری عربی ندارد !!!!!!!
منم از عربی اصلا خوشم نمیومد! اما بلد بودن هر زبانی به درد میخوره اینو توی مکه وقتی سوار تاکسی بودم کاملا درک کردم، البته فروشنده هاش مثل بلبل فارسی حرف میزنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب دوست عزیز آدم بی حوصله دیرتر حق را پیدا خواهد کرد . و راحت دنبال باطل روانه می شود .
جواب قرآن به این آدمها :
سوره کافرون
بگو ای کافران
آنچه می پرستید نمی پرستم
و آنچه می پرستم شما نمی پرستید
و نه آنچه پرستیدید من می پرستم
و آنچه می پرستم شما نمی پرستید
دین شما برای خودتان و دین من برای خودم
خوب برادر عزیز حالا مشکل شما چیه؟ میخایین درس عربی را حذف کنند از مدارس؟؟؟
شاید کسی نتونه با این قدر عربی خوندن قرآنو تفسیر نکنه، که البته نمیتواند هم تفسیر بکند ولی باید اصول اولیه زبان قرآن که کتاب دینی ماست، را آموزش بدهند تا بتونیم تا حدودی گلیم خود را از آب بکشیم بیرون یا نه؟ بعدا هم هرکی خواست بیشتر مطالعه کنه، میره دنبالش.
گذشته از این، اگه قرار باشه هرکی از هر درسی خوشش نیاد، بیاد بگه که اون درسو حذف کنند و هرکی خواست خودش میره دنبالش، اون موقع باید مدارسو تعطیل کنند که!!!
یکی از عربی خوشش نمیاد، یکی از انگلیسی، یکی از ریاضیٰ یکی از علوم، یکی مثل من از فارسی و الی آخر که دیگه درسی نمیمونه......
حالا من نمیدونم شما با زبان عربی مشکل دارید یا با درس زبان عربی؟
من حوصله بحث دارم اما نه با شما و تو این انجمن، چون واقعا 1)نمیخوام این انجمن را بهم بریزم. 2)اینجا فردی رو نمیبینم که مثل خودم باشه(یعنی در خصوص مسائل دینی به روایت تقلید چنگ بزنه.)
بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم عده ی کثیری گمراه شدند و به پیروی از اهل بیت نپرداختند. حتی کسانی که در محل غدیر با امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام بیعت کرده بودند هم بعدا بیعت شکستند.
همین الآن هم عده ی کثیری اسم خود را شیعه گذاشته اند اما از غیر معصوم پیروی می کنند.
به نظرم دارید از موضوع اصلی تاپیک منحرف میشید. به ادامه ی بحثتون بپردازید.
اما در مورد عقاید من و امثال من میتونید به سایت: http://ekhbarion.com مراجعه بفرمایید. البته این سایت هم ممکنه عقاید مارو دقیقا بیان نکرده باشه. گرچه این سایت مخصوص اخباریون است اما بازم امکان داره بعضی جاها اشتباه کرده باشه.
با درود بر شما دوست عزیز
اما اینکه گفتید حوصله بحث رادارید باید بگویم که انسانی که می خواهد مباحثه داشته باشد و نظراتش را دیگران بشنوند باید در مرحله آغاز این را بداند
1- اینکه ادبیاتی پسندیده داشته باشد نه اینکه با ادبیاتی اینچنین صحبت کند ((نمی خواهم این انجمن را بهم بریزم )) مگر اینجا چاله میدان است
2- اینکه خود را بالاتر از دیگری نداند و بخواهد یک بحث پایاپای داشته باشد و نگوید ((اینجا فردی را نمی بینم که مثل خودم باشه)) شما هم مثل آمریکایی ها خیلی خودتان را بالا می دانید و ..........نمی نویسم تا از بحث خارج نشویم
منظور من این بود که با بحث کردن من ممکنه انجمن نظمش بهم بخوره. منظورم این نبود که اینجا فحش و دری وری نثار دیگران میکنم.
بهتره سعی نکنید به کسی ضربه بزنید با سوء استفاده از حرفاش، این کار خلاف اخلاقه. منظور من اینه که حوصله بحث با کسایی که از غیر معصوم پیروی می کنند را ندارم. نه اینکه شما ها در حد بحث با من نیستید. من همچین جسارتی نمیکنم.
بجای اینکه به جنگ با کشور پیشرفته ای مثل آمریکا برید. سعی کنید اون ها رو الگو قرار بدید و مثل اون ها پیشرفت کنید.
روایت داریم به پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم خبر رسید که در فلان جا فلان سلاح را ساخته اند. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم دستور دادند که بی درنگ به آنجا بروید و ...(تا آنجا که یاد بگیرند آن سلاح را بسازند.)
از این روایت چنین برداشت می شود که اگر درجایی پیشرفتی دیده شد، جامعه ی اسلامی باید تلاش کند تا همانند جامعه ی پیشرفته، پیشرفت کند.
من هم چنین میکنم و به خودم میبالم که به روایات چنگ میزنم. که در موقع حساب و کتاب همین آیات و روایات هستند که برای من حجت می شوند.
حقیر هم در پست قبلی خودم عرض کردم به ادامه ی بحثتان بپردازید. (اما شما به ادامه بحثمان پرداختید.)
والسلام علی من اتبع الهدی
یاعلی
ایشون نگفتن زبان خالق، گفتند زبان کتاب خالق.
بو به قول شما خالق ما کتابایی به زبانهای دیگری هم دارد، مثل عبری، هیچ جایی از جمله ایشون این مفهوم را نمیده که نباید عبری یا دیگر زبانها را یاد گرفت، صحبت ایشون در مورد یادگیری عربی هست، نه عدم یادگیری دیگر زبانها.
این تاپیک هم در مورد زبان عربیست
سلام پسرخوب . بیشتر زبانهای دنیا کلماتی رو از هم دیگه گرفتن .خیلی از کلمات زبون ما رو هندی ها به کار میبرن . چون اونجا بودیم . خیلی از کلمات انگلیسی ها رو ما به کار میبریم مخصوصا غرب کشور (تماته=توماتو=گوجه فرنگی)(چغل=چکل=شغال)(ببه=بی بی =بچه)(بگ=بیگ=بزرگ) چون اینجا بودن. سماور کلمه روسیه چون اینجا بودن . بسیاری از کلمات ما عربیه چون اینجا بودن. اعراب از کلمات ما استفاده نمیکنند چون اونجا نبودیم. ترکها هم از کلمات پارسی وهم عربی استفاده میکنند چون ما وعربها اونجا بودیم وترکها هم اینجا بوده وهستند.واشنایی با زبانی که نفوذ زیادی در زبان ما داشته بد نیست
دوست عزیز اگر بیشتر در گفته ی من دقت کنید خواهید فهمید که من منظورم این بود
چون ایشان زوددتر بحث را خاتمه داد و نگذاشت مباحثه تبدیل به مجادله شود شیعه امام جعفر صادق (ع) است زیرا آن امام بزرگوار هرگز مجادله نمی کرد و اگر می دید بحث به مجادله کشیده می شود با دوستی بحث را تمام می کرد .
همان کاری که جناب wp fox pro انجام دادو زودتر از بنده بحث را تمام کردو نگذاشت مباحثه به مجادله تبدیل شود
دوستدار تمام نخبگان جوان
مجتبی حسینی فهرجی
اگر از جنبه ی سیاسی هم بخواهیم به این مسئله نگاه کنیم باید بگم که در زمان حال که همه ی دنیا با ما لج هستن (از جمله عربها ) ، ما باید بفهمیم که اونا درباره ی ما چی میگن تا بتونیم یه جواب درست و حسابی بهشون بدیم.
من اصلا با این موافق نیستم که الان اینقدر زبان ما پارسی با عربی عجین شده
منم کاملا با نظر یه عاشق موافقم .... اصلا عربا کین که زبونشونم یاد بگیریم هنوز که هنوزه تو جاهلیتشون موندن منم معتقدم در حد اینکه بتونیم قران بخونیم کافیه ....
اعراب ب ما آموختند:
ب جای خوراک بگوییم غذا ک خود ب ادرار شتر میگویند
اعراب ب ما آموختند:
برای شمارش خودمان ب جای تن از نفراستفاده کنیم که آنان برای شمارش حیوانات استفاده میکنند.
اعراب ب ما آموختند:
ب جای واق واق سگ بگوییم پارس ک نام اولیه ی سرزمینمان است
اعراب ب ما آموختند:
بگوییم شاهنامه آخرش خوش است چون آخرشاهنامه ایرانیان از اعراب شکست خوردند
آیا وقت آن نرسیده تا با فرهنگ ریشه ای,خودرا از این همه نا آگاهی رهاکنیم؟؟؟
اتفاقا ای سوال برای مم پیش اومده
بار ها از خودم پرسیدم چرا وقتی نه علاقه ای دارم نه بدردم میخوره باید عربی رو بخونم؟؟![soal]
دقیقا موافقم.عربی و بعضی درسای دیگه به درد نمیخوره.مخصوصا واسه رشته ریاضی
سلام.
خواهش میکنم.فکر کنم این متن رو تقریبا یک ماه پیش و شایدم پیشتر اینجا نوشتم. کلا یادم رفته بود ولی ازین که میبینم شما تا الان داشتید روش فکر میکردید که یه جوابی براش پیدا کنید تعجب نمیکنم. کاش زودتر به خودم میگفتید تا بهتون اطلاع بدم که این پاسخ به اظهار نظر کسی بود که ترجیحا از همین جا جوابشو دادم.فکر کنم شما و بچه هاتون راحت شدید.فکر نمیکردم همه پاسخ های که تو این بحث ها هستش واقعا باید به موضوع نزدیک باشه.چون عکسشو زیاد دیدم.