-
پاسخ : ایا برای ایران خواهید جنگید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
قبول کنید که کشور ما نسبت بودجه که برای کارهای نظامی و استراتژی مقابله با دشمن مصرف میکنه بیش از اندازه است
این بودجه به صورت غیر مستقیم باید به دست مردم برسه که نمی رسه
بسیج مردمی هم سازماندهی نیروهای مردمی توسط سپاه هست که بحث شد
همه می خواهند به بهشت بروند و لی نمی خواهند بمیرند
من مردن را می خواهم ولی نه در جنگ
می خواهم به جای شهید شدن ،بمونم و با مرگ طبیعی از در بهشت وارد بشم
رفیق اینکه شما در جنگ شرکت میکنی یا نمیکنی به عهده خودت هست[cheshmak]
ولی سیاست ایران ایراداتی داره ولی نه در مسائل نظامی، قبول دارم کمبود هایی هست که انشاالله برطرف بشن به همت مسئولین.
ولی باید بدونی هزینه نظامی کشور ما خیلی خیلی کمتر از آمریکا و کشورهای همسایه مثل عربستان و ترکیه است و دلیل اون هم اینه که مثل کشورهای دیگه تسلیحات وارداتیمون زیاد نیست و خیلی از تسلیحات در داخل ساخته میشه که هزینه ها رو خیلی کم میکنه[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داداشی
سلام
از تمامی دوستان بابت شرکت در تاپیک تشکر میکنم.
فقط کوشش کنید جانب اعتدال رو رعایت کنید.
دوست عزیز، 13 خانواده ماسونی؟!!
درسته آقای رائفی پور گفته ولی دعوت میکنم که منابع بیشتری رو هم مطالعه بفرمایین. یا حتی همون رائفی پور ذکر کرده در سخنانشون.
دقت کنید خود آقای رائفی پور جایگاه معماران آزاد یا همون Free-ma-son ˈmā-sən رو در هرم قدرت کجا بیان میکنه . و ماسون چه نقشی (کوچکی یا بزرگی) رو بازی میکنه. و جمع کردن با منابع دیگر (نه مستند کذب ظهور که پر از تناقض است) ببینید خانواده 13 واقعا ...
تشکر.
اصلا من حرف های جناب رائفی پور را میگذارم کنار و از منابع دیگر سخن میگویم،سخنان جناب توسلیان: جهان به سمت دهکده جهانی و نظم نوین جهانی پیش می رود و همه قبول دارند که یهودیان میخواهند بر جهان پادشاهی کنند همونطور که بیشتر غولهای صنایع به دست یهودی ها است و باید بدانیم که اگر ما جلوی این کشورها وای نستیم کشور دیگه ای نمیتونه وایسه.....
عربستان که بیشتریا بهائی هستن و اصلا با شیعه مخالفن.
کشورهای دیگه هم که هر کدوم یه جورایی به آمریکا وابسته هستن، بحرین و امارات و ترکیه......
تنها کشور مسلمان و شیعه که میتواند سگ هاری مثل اسرائیل را سر جایش بنشاند ایران است و بدونید که اگه ایران قدرت بازدارندگی نداشت تا حالا باید کفش سربازای آمریکایی و اسرائیلی رو واکس میزدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
رفیق اینکه شما در جنگ شرکت میکنی یا نمیکنی به عهده خودت هست[cheshmak]
ولی سیاست ایران ایراداتی داره ولی نه در مسائل نظامی، قبول دارم کمبود هایی هست که انشاالله برطرف بشن به همت مسئولین.
ولی باید بدونی هزینه نظامی کشور ما خیلی خیلی کمتر از آمریکا و کشورهای همسایه مثل عربستان و ترکیه است و دلیل اون هم اینه که مثل کشورهای دیگه تسلیحات وارداتیمون زیاد نیست و خیلی از تسلیحات در داخل ساخته میشه که هزینه ها رو خیلی کم میکنه[cheshmak]
اینکه تسلیحات نظامی وارداتی نداریم قبول دارم
چون همه دنیا ما را به عنوان تروریست می شناسند و تسلیحات نظامی به ما نمی فروشند
بیایید از یک زاویه دیگر نگاه کنیم
کشورهای همسایه یا آمریکایی که بودجه نظامی آنها بالاست،هم تعداد تجهیزاتشان بیشتر است و هم نوع آنها پیشرفته تر
مثلا همواپیماهای ایران بیشتر از نوع F4 و. f5 است
اگر این بودجه را به توانمندی کشورها(از نظر تسلیحات)ضرب کنیم،می بینیم که وضع خوبی در مقایسه با آنها نداریم
از نظر تاکتیک جنگی هم شرایط خوبی نداریم
شما عملیاتهایی که به صورت غیر رسمی در مرزهای کشور انجام می شود را ببینید و تعداد را مقایسه کنید
برتری ما نسبت به دشمن از نظر نفراتی است که جنگ را در پایگاه های بسیج آموخته اند و میدان جنگ ندیده اند
که نتیجه آن هم :
20 سال است که جنگ تموم شده ولی هنوز هم از مرزهای کشور شهید می آید
نتیجه آن:
ضعف آموزش و تجهیزات،نبود نیروی متخصص جنگی
شعار مرز بانان ما:
نفر بده،زمان بگیر
-
باسلام به دوستان عزیز
اولا خدانکنه جنگی رخ بده(چه سخت چه نرم)اگربخواهیم ازجنگ جلوگیری بشه همه بایدتلاش کنند(پیروجوان)درهمه رشته ها
اگرهم جنگ بشه من هستم اما نه به شکل چریکی,با علم با فن با فکر مثل حملهءبی نظیرهوایی توسط 8 فروند اف16ایران از طریق مرزسوریه به عراق
-
واااااااااااااااااقعا واسه بعضیا متاسفم[nadidan]
این حرفا ینی چی که من چرا بجنگم ! وظیفه ی من نیست بجنگم! من برای ملتی که تمدنشو از دست داده نمی جنگم! و....
دوستان شما جزء همین ملت هستید و نفس خود کلمه دفاع از کشور،ناموس،ایمان از همان ابتدا در وجود این ملت بوده(از زمان صدر اسلام) پس خود شما تمدنتونو از دست دادین که این حرفو می زنین.
برای اون دسته از دوستانی هم که میگن من چرا بجنگم و ... عرض کنم که اصلا چرا نباید بجنگید!!. به فرض اگه یه دوست شما یه بار شما رو یه جایی مهمون کنه( میگن که نون و نمکه شو خوردیم)بعدش دیگه شما حسابی همیشه ازش طرفداری می کنینو باهاش کلا مچ می شین! حالا دوست عزیر این خاک واسه شماها چه ها نکرده!!!! چند هزاران نفر خونشون رو خاک ریخته شده!!!
بنده هر زمانی رهبر عزیزم فرمان بده جونمو واسه وطنم فدا می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohandes89
واااااااااااااااااقعا واسه بعضیا متاسفم[nadidan]
این حرفا ینی چی که من چرا بجنگم ! وظیفه ی من نیست بجنگم! من برای ملتی که تمدنشو از دست داده نمی جنگم! و....
دوستان شما جزء همین ملت هستید و نفس خود کلمه دفاع از کشور،ناموس،ایمان از همان ابتدا در وجود این ملت بوده(از زمان صدر اسلام) پس خود شما تمدنتونو از دست دادین که این حرفو می زنین.
برای اون دسته از دوستانی هم که میگن من چرا بجنگم و ... عرض کنم که اصلا چرا نباید بجنگید!!. به فرض اگه یه دوست شما یه بار شما رو یه جایی مهمون کنه( میگن که نون و نمکه شو خوردیم)بعدش دیگه شما حسابی همیشه ازش طرفداری می کنینو باهاش کلا مچ می شین! حالا دوست عزیر این خاک واسه شماها چه ها نکرده!!!! چند هزاران نفر خونشون رو خاک ریخته شده!!!
بنده هر زمانی رهبر عزیزم فرمان بده جونمو واسه وطنم فدا می کنم.
عرض سلام جناب مهندس
برای هر فردی توی این کشور وظیفه ای مشخص شده
من با توجه به وظیفه ای که دارم به کشورم که نون و نمکش را خوردم خدمت میکنم
دوستان نظامی هم با توجه به وظیفه و آموزشی که دیده اند
حالا شما ببینید شرکت کردن من ناآشنا به جنگ چه کمکی میتونه داشته باشه؟؟؟
تو زمانه ای که جنگ نفر به نفر داره جای خودش را به نبرد تسلیحات میده من چه کاری میتونم بکنم؟؟؟
از نظر منطقی من کار را که براش آموزش می بینم را انجام میدم و به جنگ ربطی نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maytiii
سلام به همه دوستان[golrooz]
رفیق گلم
SaSaMc2 که می فرمایید:
براي خدا نميجنگم چون اين كار رو گناه ميدونم و با بزرگي خدا از نظرم جور درنمياد...
پس یعنی میگید <<جهاد فی سبیل الله>> که تو قرآن اومده هم گناهه؟!!! چون اون هم در بسیاری مواردش جنگ فیزیکی برای خداست...
براي ناموس ميجنگيدم ولي صحنه هايي پري روز از گشت ارشاد ، از توهين و نيشخند و بي ادبي ديدم كه مجبورم تجديد نظري اساسي بر عقيده ام داشته باشم...
بنده شخصا گشت ارشاد رو قبول ندارم و به نظرم جز بدبینی به دین و نظام اسلامی نتیجه دیگه ای نداشته . ولی اون ناموسی هم که با رفتار و منشش بخواد بهونه دست گشت ارشاد و ... بده تا بهش بی احترامی بشه همون بهتر که براش نجنگیم.
اگر اون افرادی که ازشون به نام ناموس یاد کردید برای خودشون ارزش قائل نیستن منو شما چرا براشون دل بسوزونیم؟
سلام عزيزم...[golrooz]
اتفاقا مشكل من هم همينه...
دركم از تعريف جهاد در راه خدا متفاوت از تحريفات رائفي هاست...
در مورد گشت ارشاد هم:
از نظر يه مادر فرقي نميكنه كه يه فرزندش سفيد پوسته و يكيش سياه پوست...
اونهايي كه هشت سال شهيد شدن در وصيت خودشون ننوشتن واسه نواميس مانتويي نرفتن جبهه و جهاد اونا ماله چادي هاست...
ناموس ناموسه، سياه و سفيد هم نداره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
عرض سلام جناب مهندس
برای هر فردی توی این کشور وظیفه ای مشخص شده
من با توجه به وظیفه ای که دارم به کشورم که نون و نمکش را خوردم خدمت میکنم
دوستان نظامی هم با توجه به وظیفه و آموزشی که دیده اند
حالا شما ببینید شرکت کردن من ناآشنا به جنگ چه کمکی میتونه داشته باشه؟؟؟
تو زمانه ای که جنگ نفر به نفر داره جای خودش را به نبرد تسلیحات میده من چه کاری میتونم بکنم؟؟؟
از نظر منطقی من کار را که براش آموزش می بینم را انجام میدم و به جنگ ربطی نداره
علیک السلام
چرا شما به جنگ به عنوان یه حرفه یا تخصص نگاه می کنید!!
معنی جنگ این نیست که شما اسلحه به دست بگیرید رودرو دشمن بجنگید! دوره ی اینا تموم شد.
اما این بحثی که اینجا انجام شده اینو می گه شما حاضرید در راه کشورتون بجنگید یا نه؟ حالا این یک معنیش جان فدا کردنه.
فعالیت تو زمینه های علمی و کمک به ارتقا کشور هم خودش جنگه! یعنی می دونید این در مرحله ای حکم جنگو می ده که اگه یه زمانی از هر لحاظ به یک دانش ،حرفه،جسم شما احتیاج شد و گفتم که کشور به این افراد نیاز داره، شما نگید که اگه منفعتی، یا از نظر مالی چیزی ندید من حاضر نیستم.. .
پس اگه در شرایطی کشور به یک حرفه شما(دانش ،تخصص،فکر،جسم) نیاز داشته باشه و شما حاضر باشید بدون هیچ توقعی اونو ارائه بدین، این یعنی شما حاضرید به خاطر کشورتون بجنگید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
اینکه تسلیحات نظامی وارداتی نداریم قبول دارم
چون همه دنیا ما را به عنوان تروریست می شناسند و تسلیحات نظامی به ما نمی فروشند
بیایید از یک زاویه دیگر نگاه کنیم
کشورهای همسایه یا آمریکایی که بودجه نظامی آنها بالاست،هم تعداد تجهیزاتشان بیشتر است و هم نوع آنها پیشرفته تر
مثلا همواپیماهای ایران بیشتر از نوع F4 و. f5 است
اگر این بودجه را به توانمندی کشورها(از نظر تسلیحات)ضرب کنیم،می بینیم که وضع خوبی در مقایسه با آنها نداریم
از نظر تاکتیک جنگی هم شرایط خوبی نداریم
شما عملیاتهایی که به صورت غیر رسمی در مرزهای کشور انجام می شود را ببینید و تعداد را مقایسه کنید
برتری ما نسبت به دشمن از نظر نفراتی است که جنگ را در پایگاه های بسیج آموخته اند و میدان جنگ ندیده اند
که نتیجه آن هم :
20 سال است که جنگ تموم شده ولی هنوز هم از مرزهای کشور شهید می آید
نتیجه آن:
ضعف آموزش و تجهیزات،نبود نیروی متخصص جنگی
شعار مرز بانان ما:
نفر بده،زمان بگیر
رفیق این حرفهایی که شما میزنید را قبلا من از نفرات دیگر هم در فروم های دیگر شنیده ام.
از یکی از فرماندهان همین وجود صاعقه در برابر جنگنده هایی نظیر اف-15 و اف-16 را پرسیدند، ایشان می دانید چه گفتند؟ ایشان گفتند که اگر ما صاعقه بومی بسازیم به طوری که تمام قطعاتش را خودمان تولید کنیم آن صاعقه و جنگنده 100 می ارزد به جنگنده ای که یک کشور خارجی همه قطعاتش را برایمان تولید کند و ما اجازه حتی بستن یک پیچ هم نداشته باشیم!
از طرفی چرا همه نیروی هوایی را مقایسه می کنند؟ ایران اصلا الان به نیروی هوایی نیاز ندارد....ایران در حال حاضر یک نیروی بازدارنده به نام نیروی موشکی دارد که قادر است اسرائیل را با خاک یکسان کند....کافی نیست؟ ما فعلا عامل بازدارنده ای به نام شهاب-3 و سجیل-2 را داریم و از طرفی تمام پایگاه های آمریکایی در منطقه زیر نظر موشک های ایرانی است.
از لحاظ آموزش ما نیروهای صابرین و تیپ 65 نوهد را داریم که توانسته اند بدون اینکه آب از آب تکان بخورند خودشان را به جای سربازان آمریکایی جا بزنند و اسیرهای ایرانی را آزاد کنند.
از لحاظ اطلاعاتی ایران بهترین نیروهای اطلاعاتی تحت نام سربازان گمنام امام زمان (عج) را دارد.
کافی نیست؟
وقتی 30 سال جلوی چنین ابرقدرت هایی ایستادگی کردیم کافی نیست؟
خودتون مقایسه کنید لیبی تنها 5 روز تحریم شد و فلج شد، حالا ما 30 سال تحریم هستیم ولی هنوز هم با اقتدار در صحنه هستیم.
انصافتان کجا رفته تو رو به خدا!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirhosyn
باسلام به دوستان عزیز
اولا خدانکنه جنگی رخ بده(چه سخت چه نرم)اگربخواهیم ازجنگ جلوگیری بشه همه بایدتلاش کنند(پیروجوان)درهمه رشته ها
اگرهم جنگ بشه من هستم اما نه به شکل چریکی,با علم با فن با فکر مثل حملهءبی نظیرهوایی توسط 8 فروند اف16ایران از طریق مرزسوریه به عراق
عزیزم اون 8 فروند اف-16 نبودن و اف-4 بودن، خاک ترکیه بوده نه سوریه (خاک سوریه تنها برای مدت خیلی کمی پرواز داشتن عمدتا در ترکیه بوده)[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohandes89
علیک السلام
معنی جنگ این نیست که شما اسلحه به دست بگیرید رودرو دشمن بجنگید! دوره ی اینا تموم شد.
اما این بحثی که اینجا انجام شده اینو می گه شما حاضرید در راه کشورتون بجنگید یا نه؟ حالا این یک معنیش جان فدا کردنه.
فعالیت تو زمینه های علمی و کمک به ارتقا کشور هم خودش جنگه! یعنی می دونید این در مرحله ای حکم جنگو می ده که اگه یه زمانی از هر لحاظ به یک دانش ،حرفه،جسم شما احتیاج شد و گفتم که کشور به این افراد نیاز داره، شما نگید که اگه منفعتی، یا از نظر مالی چیزی ندید من حاضر نیستم.. .
پس اگه در شرایطی کشور به یک حرفه شما(دانش ،تخصص،فکر،جسم) نیاز داشته باشه و شما حاضر باشید بدون هیچ توقعی اونو ارائه بدین، این یعنی شما حاضرید به خاطر کشورتون بجنگید.
جناب مهندس من کار خودم را در هر شرایطی انجام خواهم داد
اگر همه ما اخلاق حرفه ای داشته باشیم و به کاری که با آن تعهد داده ایم درست عمل کنیم هم از نظر وجدانی آرام خواهیم بود و هم دین خود را نسبت به کشور (چه در حال جنگ و چه در صلح ادا خواهیم کرد)
یک متخصص باید راهی برای استفاده کاربردی از علم پیدا کند.بعد از این مرحله کار از او ساقط میشود و متخصصین جنگ باید از این راه برای منافع خودشون استفاده کنند
به همین راحتی.اگر وظیفه خودمون را درست انجام بدیم ،لازم نیست حتما شهید شویم
در این مورد تاریخ جنگ جهانی دوم مثال خوبی است
استفاده هیتلر از دانشمندان برای تولید آمونیاک و ساید تسلیحات مثال خوبی است.در آنجا دانشمندان آلمانی تفنگ به دست نجنگیدند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
رفیق این حرفهایی که شما میزنید را قبلا من از نفرات دیگر هم در فروم های دیگر شنیده ام.
از یکی از فرماندهان همین وجود صاعقه در برابر جنگنده هایی نظیر اف-15 و اف-16 را پرسیدند، ایشان می دانید چه گفتند؟ ایشان گفتند که اگر ما صاعقه بومی بسازیم به طوری که تمام قطعاتش را خودمان تولید کنیم آن صاعقه و جنگنده 100 می ارزد به جنگنده ای که یک کشور خارجی همه قطعاتش را برایمان تولید کند و ما اجازه حتی بستن یک پیچ هم نداشته باشیم!
از طرفی چرا همه نیروی هوایی را مقایسه می کنند؟ ایران اصلا الان به نیروی هوایی نیاز ندارد....ایران در حال حاضر یک نیروی بازدارنده به نام نیروی موشکی دارد که قادر است اسرائیل را با خاک یکسان کند....کافی نیست؟ ما فعلا عامل بازدارنده ای به نام شهاب-3 و سجیل-2 را داریم و از طرفی تمام پایگاه های آمریکایی در منطقه زیر نظر موشک های ایرانی است.
از لحاظ آموزش ما نیروهای صابرین و تیپ 65 نوهد را داریم که توانسته اند بدون اینکه آب از آب تکان بخورند خودشان را به جای سربازان آمریکایی جا بزنند و اسیرهای ایرانی را آزاد کنند.
از لحاظ اطلاعاتی ایران بهترین نیروهای اطلاعاتی تحت نام سربازان گمنام امام زمان (عج) را دارد.
کافی نیست؟
وقتی 30 سال جلوی چنین ابرقدرت هایی ایستادگی کردیم کافی نیست؟
خودتون مقایسه کنید لیبی تنها 5 روز تحریم شد و فلج شد، حالا ما 30 سال تحریم هستیم ولی هنوز هم با اقتدار در صحنه هستیم.
انصافتان کجا رفته تو رو به خدا!
حرفهای من کلی بود
بدون توجه به دشمن خاصی(آمریکا و اسراییل).
خوب سرمایه گذاری زیادی روی موشکهای ایرانی شده
ولی شما باید دقت کنید که موشک های قاره پیما در دست دشمنان ما نیز هستند.همچنین این موشک ها بیشتر ابزاری برای تهدید محسوب میشوند نه جنگ
چون بمباران مناطق مسکونی کشورها نه اخلاقی است و نه فانونی
در جنگ باید تسلیحات و سربازان جنگی را مورد حمله قرار داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
حرفهای من کلی بود
بدون توجه به دشمن خاصی(آمریکا و اسراییل).
خوب سرمایه گذاری زیادی روی موشکهای ایرانی شده
ولی شما باید دقت کنید که موشک های قاره پیما در دست دشمنان ما نیز هستند.همچنین این موشک ها بیشتر ابزاری برای تهدید محسوب میشوند نه جنگ
چون بمباران مناطق مسکونی کشورها نه اخلاقی است و نه فانونی
در جنگ باید تسلیحات و سربازان جنگی را مورد حمله قرار داد
عزیزم باید بدونید که ایران هم با موشک ها قصد هدف قرار دادن پایگاه های نظامی آمریکا در خاور میانه + مناطق استراتژیک کشورهای دوست آمریکا مثل اسرائیل و عربستان و .... رو داره[cheshmak]
-
100 درصد نه
هر کی 3 هزار میلیارد میخوره و ککشم نمیگزه بیاد بره بجنگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohandes89
ملت ایران 7000 سال و بیشتر تمدن داره ، ما از زمان ایلامیان تا مادها و هخامنشیان و اشکانیان و ساسانیان همواره جز این ملت بوده ایم . و من گفته شما مبنی بر همان ابتدا از زمان صدر اسلام رو قبول ندارم . همه ما ایرانی هستیم و شروع تمدن بزرگ ما ایرانیان هم از قبل ایلامیان و مادها و.... تا به حال است . ربطی به صدر اسلام نداره . کوروش به همون دلیل برای ملتش جنگید تا صلح بیاره ، تا رفع بردگی بیاره تا اولین منشور حقوق بشر رو بیاره و هیچ فرقی هم با زمان جنگ نیست .
-
من کلا از جنگ میترسم
ولی برای ایرانم وطنم حاضرم جانم را فدا کنم
نگین شعاره
وقتی پای شرف غیرت بیاد وسط موضوع خیلی فرق داره
-
جنگ رو دوست ندارم و از جنگیدن متنفرم، و حاضر نیستم برای هرچیزی بجنگم.آرامش رو دوست دارم و به کسی اجازه نمیدم اونو از من و عزیزانم (از جمله مردم کشورم) بگیره،بنابراین اگه بشه یجورایی در ازای بدست آوردن آرامش،صلح کنم،حتما اینکارو انجام خواهم کرد. اما اگه روزی مجبور به جنگیدن شدم،بله میجنگم.چون در کشورم دین اسلام حاکمه و حمله به کشور رو برابر با حمله به اسلام میدونم و به عنوان یک مسلمان،وجدانم اجازه سکوت رو نمیده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
از نظر شما هر کسی که آرمان هاش تحقق پیدا می کنن باید بره بجنگه؟؟؟؟؟؟ آرمان یعنی یه چیزی که یه سری آدم برای تحقق یافتن اون تلاش میکنن، خب شاید آرمان یه نفر بی حجابی در جامعه یا مثلا آرمان یه سری آدم فروختن مشروبات الکلی توی جامعه اسلامی باشه....... اونوقت اول باید آرمانش تحقق پیدا کنه که بره بجنگه؟؟؟؟؟؟!؟[khabalood]
بله عزیزم هرکس برای آرمان هاش میجنگه
مثلا خود شما آیا برای اینکه آدم بکشید دست به اسلحه می برید یا اینکه از غیرت و این چیز هایی که خودتون گفتید دفاع کنید
پس شما هم برای آرمان هاتون تلاش می کنید گفتم که غیرت و این ها همش زیر مجموعه آرمان هست
عزیزم این چیزی که شما عرض می کنید خودش معنی آرمان رو نقض میکنه ! آرمان چیزی هست فراتر از هنجار که اجباری درش نیست و به صورت نهان در افراد شکل می گیره !
پس هیچ وقت آرمان این چیز هایی که گفتی نمیشه !
فرض بر اینکه یه چیزی تو همین مایه ها آرمان بشه برای یه نفر ! و جنگ آرمان هاش رو تحقق نکنه!
خب مسلم هست که جنگ نمیره ! و اگر شما بخوای بگی که باید از آرمان های جاکعه تبعیت کنه خب اونوقت میشه اجبار که دیگه واضحه !
آرمان هایی هستند که خیلی وقت هست فراموش شده اند و برای همین هست که وقتی میگیم آرمان همه میگن ناموس و اقتدار و اینا
نقل قول:
الان شما داری توی خیابون راه میری به طور مثال ، یکی میاد و یکی میزنه تو سرت و چاقو هم میزاره زیر گردنت و میگه هر چی پول داری بده به من......خب شما توی این شرایط بهش لبخند میزنی؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز این مثال شما خیلی با موضوع بحث متفاوت هست چون اونجا یه کشور و جامعه هست و این جا یک فرد و منابع فردی و جانی !
اصلا مقایسه شون کار درستی نیست !
نقل قول:
اگه خونه و زمین ارزش جنگ نداشته باشه ما هم میشیم مثل بهائی ها که جهاد توی دینشون ندارن و جامعه بدون جهاد به هیچ دردی نمیخوره.....
دوست عزیز اینقدر سطحی نگری در مورد بهاییت نکنید
اگر بهایی ها جهاد ندارند برای این هست که برای خودشون دلیل و فلسفه دارند نه از روی سلایق !
نقل قول:
یگه در رابطه با دستور قرآن خواهشا نظر ندید....[cheshmak]
عزیزم میشه دستور قرآن رو درباره خونه و زمین عرض کنید که ما هم استفاده کنیم !
یعنی به این صورت کسی اختیار نداره دیگه درسته !
خدا هیچ وقت تو قرآن اختیار رو از انسان نگرفته است !!!
نقل قول:
در مورد سیاست ها که فرمودید بیشتر به فکر کشورهای همسایه هستن تا ایران از بعدی حرف شما صحیح است ولی اگر منظور شما کشور لبنان و فلسطین و سوریه است باید بدانید این سه کشور سه سد مهم برای حفاظت از ایران علیه اسرائیل هستند
برای اینکه بحث منحرف نشه زیاد بحث نمی کنم
اما همین قدر بدونید که حتی اگر این تفاسیر هم درست باشه چیزی که مورد بحث هست
در مورد سیاستی هست که در این مورد اتخاذ میشه نه خود اصل موضوع !
اینکه چگونه و با چه هدفی کمک بشه مهم هست ! چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است !@!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maytiii
سلام به همه دوستان[golrooz]
رفیق گلم
SaSaMc2 که می فرمایید:
براي خدا نميجنگم چون اين كار رو گناه ميدونم و با بزرگي خدا از نظرم جور درنمياد...
پس یعنی میگید <<جهاد فی سبیل الله>> که تو قرآن اومده هم گناهه؟!!! چون اون هم در بسیاری مواردش جنگ فیزیکی برای خداست...
براي ناموس ميجنگيدم ولي صحنه هايي پري روز از گشت ارشاد ، از توهين و نيشخند و بي ادبي ديدم كه مجبورم تجديد نظري اساسي بر عقيده ام داشته باشم...
بنده شخصا گشت ارشاد رو قبول ندارم و به نظرم جز بدبینی به دین و نظام اسلامی نتیجه دیگه ای نداشته . ولی اون ناموسی هم که با رفتار و منشش بخواد بهونه دست گشت ارشاد و ... بده تا بهش بی احترامی بشه همون بهتر که براش نجنگیم.
اگر اون افرادی که ازشون به نام ناموس یاد کردید برای خودشون ارزش قائل نیستن منو شما چرا براشون دل بسوزونیم؟
دوست عزیز راه خدا چیه ؟ راه خدا را برابر با خدا ندونید !
راه خدا راهی هست که به قرب الهی نایل بشی و تو این راه باید مبارزه کنی ! در جهـــــت آرمان ها!
اصلا جنگ برای خدا بی معنی هست و اصطلاحی هست که منفعت طلبان برای گول زدن مردم مطرح می کنند !
وگرنه هیچ خدایی نیاز به من و شما نداره !!!
------
دوست عزیز اگر بخواهیم تقسیم بندی کنیم پس هزاران مورد را باید تقسیم بندی کنیم
خانومی که تو این کشور زندگی میکنه ناموس جامعه هست دیگه مانتویی و بقیه اش هیچ فرقی نداره
دفاع از کشور نباید باعث بشه چشم بر خطا ها ببندیــــم !!! اگر چیزی اشتباه هست پس خطا هست پس نباید توجیهش کنید اون کسی هم که هر جوری میاد بیرون اعتقادات خودش رو داره و به هیچ کس مربوط نیست !!!
نقل قول:
یعنی توی اسلام گفته فقط سربازای ارتش میتونن شهید بشن؟
در زمان پیامبر ارتش دایمی نبوده !!! خود مردم ارتش رو تشکیل می دادند اما امروزه واحد مجزای ارتش هست
نقل قول:
علیک السلام
دوست عزیز اون جنگی که شما مد نظر هست اصلا بحثش نیست
اگر جنگ یعنی حکم کارمند بودن معلمی کردن ! هیچ کس این نوع جنگیدن فرهنگی رو نفع نمی کنه الان بحث بحث اسلحه به دست گرفتن هست
یه نفر جنگش با قلم هست و یکی جنگش با سخن یکی هم اسلحه !!!!
به نظر من باز باید برگردیم به حقوق متقابل مردم و حاکم که مسئولیت ایجاد میکنه .....
-
چشم انداز اول:يك احمقي مي آيد وفكر ميكند بيشه خالي از شير شده است ويك زخمي به يك جاي اين مملكت ميزند.مثلا يك بخش از حاشيه كشورمان را با يك اسلحه اي تخريب ميكند.آن منطقه حتما محل زندگي يك سري از هم ميهنان ما هست.آن هم ميهنان از كليت مملكت انتظار حمايت دارند.الزاما از ارتش انتظار ندارند.الزاما از سپاه وبسيج انتظار ندارند.انتظار آنها اين هست كه كليت ايران براي برگرداندن آرامش به آن نقطه فعال باشند و نگذارند دوباره آن منطقه آسيب ببيند.
در اين زمان يك كسي مثل دكتر چمران كه همه عالم وآدم ميخواستند براي ارتقاي سطح علمي دنيا ايشان را حفظ بكنند احساس تكليف ميكنند كه بايد بيايند وحتي بصورت غير كلاسيك به دفاع از تماميت اين ملك آسماني بپردازند.دوستان حاضر در اين تالار از چمران خودشان را براي ايران مفيدتر فرض ميكنند؟من كه انگشت كوچك شاگردان ايشان هم نيستم.جواب آن هم ميهنهاي آسيب ديده را با احاله به غارتگران3000ميلياردي بايد از سرخود وا بكنيم؟يا اينكه بايد در حد حسين فهميده غيرت داشته باشيم؟قم وكرج كجا شيخ كوت خرمشهر كجا؟
تفاوت شهادت در وسط ميدان حرب با مرگ در بستر براي دنيادوستان زياد برانگيزاننده نيست انگار
چشم اندازي ديگر:جناب سيد ابوالحسن بني صدر فارغ التحصيل سوربون فرانسه كه ظاهرا در حد3000ميليارد هم از اين مملكت براي خودشان آلودگي ايجادنكردند در اقدامي كلاسيك كاري در دفاع از اين مملكت ميكنند كه نهايتا امام خميني (ره) ايشان را از خدمت به اين ميهن ترخيص ميفرمايند تا امثال جهان آراها بيشتر از دست نروند.الان كدام سياستمدار ايراني خودرا آنقدر به پشتيباني طرفدارانش مستظهر ميداند كه مقام ولي امر انقلاب اسلامي نتوانند ايشان را به مرخصي از خدمت بفرستند؟!حرف آخر را فقط يك نفر زده و ميزند كه تاييد امام خميني را هم به شكر خدا داشته و دارد.
چشم انداز ديگر:نبرد حق وباطل هيچوقت تعطيل نشده وتا ظهور سوشيانت ادامه خواهدداشت.بر امثال ما فرض است كه در حد امكان در سپاه باطل نباشيم ودر جبهه حق مفيدفايده باشيم.خداي صمد محتاج ياري امثال ما به حق وحقيقت نيست ولي امثال ما محتاج به نفع از پيروزي جبهه حق بوده وهستيم.درصورت استيلاي باطل امكان آزادانديشي و حريت علمي وحياتي از امثال كاربران اين تالار سلب شده و اين ملك تبديل به همان كشورهايي ميشود كه امثال روژه گارودي را به زندان ميفرستند.گاليله و جوردانوبرونو پيشكش
............
زماني ميگفتند كربلا رفتن خون ميخواهد.الان دادن خون متضمن كربلايي شدن نيست.در همان زمان بكش بكش در عملياتهاي جنگ ايران وعراق هم خيليهابودند كه از امثال ما خالصتر ومخلصتر بودند ولي به گفته خودشان خدا آنها را براي شهيدشدن با لياقت ندانست.اگر كسي از به وسط ميدان جنگ رفتن ميترسد باور كند خدا تا نخواهد از شما وما يك قطره خون بدون اخلاص بر روي زمين نميريزد.يك قسمت در اواخر سريال مختارنامه بودوهست كه گروه زيادي از سربازان مختار اورا پشتيباني نكردند.مختار به آنها خبردادكه شما از نجنگيدن بيشتر ضررخواهيدكرد تا از جنگيدن.وعده او راست شد وفردايش همه آنهارابا خفت گردن زنند.
باوركنيم هركسي با خدا معامله كرد بردوهركه از عشقبازي باخدا ترسيد زمينگير شد.نصرت خدا با ياوران حق بوده وهست وخواهد بود.تا خدا مارا كجا از خطر بدعاقبتي حفظ كند.سربلندباشيد نخبگان[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
اصلا من حرف های جناب رائفی پور را میگذارم کنار و از منابع دیگر سخن میگویم،سخنان جناب توسلیان: جهان به سمت دهکده جهانی و نظم نوین جهانی پیش می رود و همه قبول دارند که یهودیان میخواهند بر جهان پادشاهی کنند همونطور که بیشتر غولهای صنایع به دست یهودی ها است و باید بدانیم که اگر ما جلوی این کشورها وای نستیم کشور دیگه ای نمیتونه وایسه.....
عربستان که بیشتریا بهائی هستن و اصلا با شیعه مخالفن.
کشورهای دیگه هم که هر کدوم یه جورایی به آمریکا وابسته هستن، بحرین و امارات و ترکیه......
تنها کشور مسلمان و شیعه که میتواند سگ هاری مثل اسرائیل را سر جایش بنشاند ایران است و بدونید که اگه ایران قدرت بازدارندگی نداشت تا حالا باید کفش سربازای آمریکایی و اسرائیلی رو واکس میزدیم
سلام وقتت بخیر.
من توی بحث شرکت نکردم فقط یک قسمت از حرف ها نظرم رو جلب کرد و در مورد جایگاه های معماران آزاد و بسط دادن اینها به تمام ...
اینکه بانکداری جهان دست یهودی ها بخصوص خانواده راتچیلد هاست شکی نیست (نیازی به توضیح بیشتر نیست که خودتون میدونید)
ولی در مورد بخش دوم حرف شما کاملا موافقم.
موفق باشید.
-
سلام...[golrooz]
چندتا ويدئو مصاحبه با مردم كشورهاي غربي رو دانلود كرده بودم...
جال بود كه 80% از مردم نميدونستن ايران يا خاور ميانه كجاست...!
خيليها حتي رئيس جمهور خودشون رو نميشناختن كه دمكراته يا جمهوري خواه...!
توي بازي آنلاين Evony از 60 اليانسه من 58 نفر نميدونستن ايران كجاست و يك نفرگفت در خاور ميانه يك نفرم گفت غذاهاي خوشمزه ايراني...
انگار استناد ما به شناخت از دنيا دچار سوتفاهمي اساسي هست...
ما الان فكر ميكنم آخر همه چي هستيم و كل دنيا بسيج شدن از حسادت و طمع جيب ما رو بزنن...
خوبه وقتي دهنمون رو تا كره ماه باز ميكنيم يه بار لااقل تا تركيه رفته بوديم...
اصلا چرا بايد جنگ بشه...
راه بهتري براي اثبات خودمون به خدا براي بهشتي شدن نداريم؟
جالبه همه هم قراره بجنگن ولي همينا اگه حراست دانشگاه هم بهشون گير بده احتياج به طهارت پيدا ميكنن...
حالا كه مهريه رو نه كسي داده نه كسي گرفته بذار سه هزار ميليارد سكه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
بله عزیزم هرکس برای آرمان هاش میجنگه
مثلا خود شما آیا برای اینکه آدم بکشید دست به اسلحه می برید یا اینکه از غیرت و این چیز هایی که خودتون گفتید دفاع کنید
پس شما هم برای آرمان هاتون تلاش می کنید گفتم که غیرت و این ها همش زیر مجموعه آرمان هست
عزیزم این چیزی که شما عرض می کنید خودش معنی آرمان رو نقض میکنه ! آرمان چیزی هست فراتر از هنجار که اجباری درش نیست و به صورت نهان در افراد شکل می گیره !
پس هیچ وقت آرمان این چیز هایی که گفتی نمیشه !
فرض بر اینکه یه چیزی تو همین مایه ها آرمان بشه برای یه نفر ! و جنگ آرمان هاش رو تحقق نکنه!
خب مسلم هست که جنگ نمیره ! و اگر شما بخوای بگی که باید از آرمان های جاکعه تبعیت کنه خب اونوقت میشه اجبار که دیگه واضحه !
آرمان هایی هستند که خیلی وقت هست فراموش شده اند و برای همین هست که وقتی میگیم آرمان همه میگن ناموس و اقتدار و اینا
دوست عزیز این مثال شما خیلی با موضوع بحث متفاوت هست چون اونجا یه کشور و جامعه هست و این جا یک فرد و منابع فردی و جانی !
اصلا مقایسه شون کار درستی نیست !
دوست عزیز اینقدر سطحی نگری در مورد بهاییت نکنید
اگر بهایی ها جهاد ندارند برای این هست که برای خودشون دلیل و فلسفه دارند نه از روی سلایق !
عزیزم میشه دستور قرآن رو درباره خونه و زمین عرض کنید که ما هم استفاده کنیم !
یعنی به این صورت کسی اختیار نداره دیگه درسته !
خدا هیچ وقت تو قرآن اختیار رو از انسان نگرفته است !!!
برای اینکه بحث منحرف نشه زیاد بحث نمی کنم
اما همین قدر بدونید که حتی اگر این تفاسیر هم درست باشه چیزی که مورد بحث هست
در مورد سیاستی هست که در این مورد اتخاذ میشه نه خود اصل موضوع !
اینکه چگونه و با چه هدفی کمک بشه مهم هست ! چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است !@!!!!
دوست عزیز راه خدا چیه ؟ راه خدا را برابر با خدا ندونید !
راه خدا راهی هست که به قرب الهی نایل بشی و تو این راه باید مبارزه کنی ! در جهـــــت آرمان ها!
اصلا جنگ برای خدا بی معنی هست و اصطلاحی هست که منفعت طلبان برای گول زدن مردم مطرح می کنند !
وگرنه هیچ خدایی نیاز به من و شما نداره !!!
------
دوست عزیز اگر بخواهیم تقسیم بندی کنیم پس هزاران مورد را باید تقسیم بندی کنیم
خانومی که تو این کشور زندگی میکنه ناموس جامعه هست دیگه مانتویی و بقیه اش هیچ فرقی نداره
دفاع از کشور نباید باعث بشه چشم بر خطا ها ببندیــــم !!! اگر چیزی اشتباه هست پس خطا هست پس نباید توجیهش کنید اون کسی هم که هر جوری میاد بیرون اعتقادات خودش رو داره و به هیچ کس مربوط نیست !!!
در زمان پیامبر ارتش دایمی نبوده !!! خود مردم ارتش رو تشکیل می دادند اما امروزه واحد مجزای ارتش هست
اولا که هیچ کس برای رفتن به جنگ مجبور نیست.
دوما که اگر شما اون فرد رو یک کشور در نظر بگیرید به قضیه مربوط میشه ،اصلا مثال مستقیم بزنم:
شما اگه یه کشوری یهویی بیاد به دروغ بگه که شما دارید تسلیحات هسته ای میسازید در حالی که خودش منبع تسیحات هسته ای است و همچنین شما رو از استفاده صلح آمیز هسته ای به زور محروم کنه و حتی به شهر و منطقه شما با بمب و موشک و هواپیما حمله کنه، شما میای بهش میخندی؟ یا مثلا گل بهش هدیه میدی؟ خب مسلما اگه اون یه بمب بزنه توی کشور شما ، شما سعی میکنی با دوتا بمب جوابش رو بدی که دیگه از این غلط ها نکنه....این از این.
عزیزم خونه و زمین شما از بقیه مردم جدائه؟ مگر این نیست که قرآن به جهاد سفارش کرده؟ پس اگر اینطور بود ما میشستیم و میگفتیم عراقی ها هشت سال پیش تشریف بیاورند، ما خودمان شهرهایمان را تقدیمشان میکنیم[khande]
در ضمن قرآن بارها جهاد در راه خدا را سفارش کرده است و گفته که بهترین سلاح ها را برای دفاع از خود آماده کنید ، حال شما میگوئید جهاد کردن سودجویی برخی افراد است؟
عزیزم ارتش و سپاه به تنهایی نمیتونن برای مدت طولانی در جنگ مقاومت کنن، و بهتره بدونید ارتش و سپاه بیشتر پرسنل تخصصی پرورش میدن و اگر مردم عادی نباشن کمر نیروهای نظامی در جنگ شکسته میشه.....!
[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
چندتا ويدئو مصاحبه با مردم كشورهاي غربي رو دانلود كرده بودم...
جال بود كه 80% از مردم نميدونستن ايران يا خاور ميانه كجاست...!
خيليها حتي رئيس جمهور خودشون رو نميشناختن كه دمكراته يا جمهوري خواه...!
توي بازي آنلاين Evony از 60 اليانسه من 58 نفر نميدونستن ايران كجاست و يك نفرگفت در خاور ميانه يك نفرم گفت غذاهاي خوشمزه ايراني...
انگار استناد ما به شناخت از دنيا دچار سوتفاهمي اساسي هست...
ما الان فكر ميكنم آخر همه چي هستيم و كل دنيا بسيج شدن از حسادت و طمع جيب ما رو بزنن...
خوبه وقتي دهنمون رو تا كره ماه باز ميكنيم يه بار لااقل تا تركيه رفته بوديم...
اصلا چرا بايد جنگ بشه...
راه بهتري براي اثبات خودمون به خدا براي بهشتي شدن نداريم؟
جالبه همه هم قراره بجنگن ولي همينا اگه حراست دانشگاه هم بهشون گير بده احتياج به طهارت پيدا ميكنن...
حالا كه مهريه رو نه كسي داده نه كسي گرفته بذار سه هزار ميليارد سكه...
رفیق اصلا نیازی نیست که مردمشون ما رو بشناسن، میگی چرا؟ به خاطر اینکه اگر توی سیاست تو بتونی عوام رو در سطح اطلاعات پایینی قرار بدی میتونی موقع جنگ راحت فریبشون بدی......
یه مثال میزنم: آمریکا اگر بخواد با ایران بجنگه یعنی اینکه باید پول بیشتری خرج کنه درست؟ خب پس این پولها از کجا میان؟ خب از مالیات های ملت میان دیگه......درست؟ خب حالا اگه مردم بدونن ایران اهل جنگ هست یا نیست ، سیاست هاش چیه و..... معلومه که آمریکا با مردمی در این سطح از دانش میاد به راحتی عوام رو فریب میده و حقوق بشر رو میکشه وسط و میگه ایران سلاح هسته ای ساخته و اگه نجنبیم به ما حمله میکنه ، مگه به افغانستان و عراق همینجوری حمله نکرد؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
رفیق اصلا نیازی نیست که مردمشون ما رو بشناسن، میگی چرا؟ به خاطر اینکه اگر توی سیاست تو بتونی عوام رو در سطح اطلاعات پایینی قرار بدی میتونی موقع جنگ راحت فریبشون بدی......
یه مثال میزنم: آمریکا اگر بخواد با ایران بجنگه یعنی اینکه باید پول بیشتری خرج کنه درست؟ خب پس این پولها از کجا میان؟ خب از مالیات های ملت میان دیگه......درست؟ خب حالا اگه مردم بدونن ایران اهل جنگ هست یا نیست ، سیاست هاش چیه و..... معلومه که آمریکا با مردمی در این سطح از دانش میاد به راحتی عوام رو فریب میده و حقوق بشر رو میکشه وسط و میگه ایران سلاح هسته ای ساخته و اگه نجنبیم به ما حمله میکنه ، مگه به افغانستان و عراق همینجوری حمله نکرد؟؟؟؟؟
سلام رفيق...[golrooz]
به نظرت:
در كشورهايي كه اينترنت كاملا آزاد هست و در كشوري كه يه سرچ عكس گل رز بزني 90% فيلتره...
در كشورهايي كه نشريات كاملا آزاد هست و در كشوري كه تعداد روزنامه هاي بسته شده از فعالاش بيشترن...
در كشورهايي كه تلويزيون هزاران شبكه خصوصي و دولتي آزاد داره و در كشوري كه يك تلويزيون دولتي وابسته داره فقط...
در كشورهايي كه آزادي توي همه ي شاخه هاش ترويج داده ميشه و در كشوري كه براي كوچيكترين استخدام انواع گذينش هاي سياسي رو بايد رد كني...
در كشورهايي كه شما ميتوني تمام سرانش رو نقد و به چالش بكشي و در كشوري كه توي دلت هم جرات پردازش آزاد سياسي نداري...
و از دبستان و سربازي و دانشگاه و شغل و پوشش و تفريح و رسانه و هنر و تاريخ همه چي تحت برسي ويژه هستي...
و اكثر سياست مداران گذشته اش يا كشته شدند يا زنداني يا فراري يا تبعيد شدند...
و به مخالفان دلسوز هم ميگن دشمن و صهيونيست و وطن فروش...
كدام يك مردمي واقع بين تر رشد ميكنن؟
اين يه معادله دو دوتا چهارتاست...
در همين سايتي كه خودمون عضو اون هستيم چندتا از تايپيك هاي كه به سمت سياسي شدن پيش رفته به علت ترس از فيلترينگ نا تموم مونده؟
گاهي انصاف داشتن از جهاد در راه خدا، انسان رو به بهشت نزديكتر ميكنه...
در همين زمان كه ما اينجا داريم تايپ ميكنيم، خيلي ها گشنه خوابيدن، خيلي ها هم پول واسه درمان ندارن، خيلي ها يتيم و خيلي هام هم آرزو ميكنن كاش فقط يتيم بودن...
اونم در شرايطي كه كشورشون 1000 ميليارد دلار نفت توي 10 سال اخير فروخته...
رفيق اين چيزا نه پيچيده است و نه گمراه كننده...
هركي قبول نداره و در پيامد آن: جون و خون و ناموس و دين و زندگي مردم رو با ايجاد كل كل و سواستفاده از احساسات جمعي به بيراهه ببره...
بايد يه روزي در پيشگاه خداوند پاسخگو باشه...
يه نگاه ساده به اطراف نشون ميده كه مردم ما از دين گريزي به دين ستيزي پيشروي كردن...
و گناه اون به گردن خود ماست...
خدا رو از درون خوت بايد بشناسي نه از پشت تريبون...
من همينجا ازتون ميخوام كه اين بحث ها رو به اتمام برسونيم به خاطر مشكلاتي كه در همون آزادي هايي كه بالا اشاره شد احتمالا پيش مياد...
عذرخواهي ميكنم از همگي...[golrooz]
اميدوارم هرگز در هيچ كشوري هيچ جنگي نباشه و تمام زورگويان عالم در تفكرشون تجديد نظر كنن...[dooa]
با تشكر...[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
اولا که هیچ کس برای رفتن به جنگ مجبور نیست.
دوما که اگر شما اون فرد رو یک کشور در نظر بگیرید به قضیه مربوط میشه ،اصلا مثال مستقیم بزنم:
شما اگه یه کشوری یهویی بیاد به دروغ بگه که شما دارید تسلیحات هسته ای میسازید در حالی که خودش منبع تسیحات هسته ای است و همچنین شما رو از استفاده صلح آمیز هسته ای به زور محروم کنه و حتی به شهر و منطقه شما با بمب و موشک و هواپیما حمله کنه، شما میای بهش میخندی؟ یا مثلا گل بهش هدیه میدی؟ خب مسلما اگه اون یه بمب بزنه توی کشور شما ، شما سعی میکنی با دوتا بمب جوابش رو بدی که دیگه از این غلط ها نکنه....این از این.
عزیزم خونه و زمین شما از بقیه مردم جدائه؟ مگر این نیست که قرآن به جهاد سفارش کرده؟ پس اگر اینطور بود ما میشستیم و میگفتیم عراقی ها هشت سال پیش تشریف بیاورند، ما خودمان شهرهایمان را تقدیمشان میکنیم[khande]
در ضمن قرآن بارها جهاد در راه خدا را سفارش کرده است و گفته که بهترین سلاح ها را برای دفاع از خود آماده کنید ، حال شما میگوئید جهاد کردن سودجویی برخی افراد است؟
عزیزم ارتش و سپاه به تنهایی نمیتونن برای مدت طولانی در جنگ مقاومت کنن، و بهتره بدونید ارتش و سپاه بیشتر پرسنل تخصصی پرورش میدن و اگر مردم عادی نباشن کمر نیروهای نظامی در جنگ شکسته میشه.....!
[cheshmak]
تو اول تاپیکـــــ بحث این بود کـــه آیا باید رفتــــ جنگ یا نـــه اما در ادامه دیدیم هرکس پا از اختیارات خودش بالا تر گذاشت و هرکس با هر هدفی راغب نباشه محکوم شــــد !!!
عزیزمــــ شما هیچ وقت فرد رو نمیتونه با جامعه یکی بدونی !!! اصلا مثال از بنیه غلط میشه و شما می خوای با این مثال ها خودت را قانع کنی و در نتیجه دچار اشتباه میشی !!!
بحث این هست که خونه یک فرد دیگه ، صاحب اختیارش هست ، و به بقیه ربطی نداره همین !
دوست عزیز بنده کی گفتم دفاع یعنی سودجویی !!!؟؟؟ شما یه بار دیگه لطف کن متن رو بخون !
دفاع مقدس هست اما بحث روی موقعی هست که دفاع قداستش رو از دست میده !!!!
عزیزم این ها رو میدونم ! اما شما داشتی الان رو با زمان پیامبر مقایسه می کردی بنده گفتم الان شرایط فرق داره !!!
هشت سال دفاع مقدس رو با الان مقایسه نکنـــــید ! ما داریم روی زمانی حرف می زنیم که حقوق رعایت نشده باشه !
متاسفانه شما از هر شاخه ای رو شاخه ی دیگر می پرید و با شاخ و برگ دادن از موضوعات می گذرید و این ما رو به نتیجه نمی رسونه !
موفق باشیــــد
نقل قول:
ای دوســت عزیز و گرامیــــــ اینقدر سطحی نگر نباشیـــد و موضوعات رو به نفع خودتون تفسیر و تحلیل نکنید !!!!
اولا اینکه شما دلیل این امر رو برید از یک شهروند آمریکایی یا انگلیسی بپرسید تا بهتون بگند که
زمانی که نیاز های رفاهی برای زندگی ما فراهم میشه لزومی نداره که بدونیم الان اسد تو روسیه چیکار میکنه !
دوما اگر کشوری مردمش تو سطح اطلاعات پایین نگه داشته می شوند مصداقش اینجا هست که تمام سایت های سیاسی بسته هست و اون هم از وضعیت مطبوعات !!!!!
ما همیشه برای منافع خودمون تفسیرات مطلوب رو ارائه می دیم
تشکر[golrooz]
-
داداشها بحث هاتون خوبه و بار علمی زیادی داره اما سعی کنید بیشتر در چارچوب بحث باشه
ممنون از همتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام رفيق...[golrooz]
به نظرت:
در كشورهايي كه اينترنت كاملا آزاد هست و در كشوري كه يه سرچ عكس گل رز بزني 90% فيلتره...
در كشورهايي كه نشريات كاملا آزاد هست و در كشوري كه تعداد روزنامه هاي بسته شده از فعالاش بيشترن...
در كشورهايي كه تلويزيون هزاران شبكه خصوصي و دولتي آزاد داره و در كشوري كه يك تلويزيون دولتي وابسته داره فقط...
در كشورهايي كه آزادي توي همه ي شاخه هاش ترويج داده ميشه و در كشوري كه براي كوچيكترين استخدام انواع گذينش هاي سياسي رو بايد رد كني...
در كشورهايي كه شما ميتوني تمام سرانش رو نقد و به چالش بكشي و در كشوري كه توي دلت هم جرات پردازش آزاد سياسي نداري...
و از دبستان و سربازي و دانشگاه و شغل و پوشش و تفريح و رسانه و هنر و تاريخ همه چي تحت برسي ويژه هستي...
و اكثر سياست مداران گذشته اش يا كشته شدند يا زنداني يا فراري يا تبعيد شدند...
و به مخالفان دلسوز هم ميگن دشمن و صهيونيست و وطن فروش...
كدام يك مردمي واقع بين تر رشد ميكنن؟
اين يه معادله دو دوتا چهارتاست...
در همين سايتي كه خودمون عضو اون هستيم چندتا از تايپيك هاي كه به سمت سياسي شدن پيش رفته به علت ترس از فيلترينگ نا تموم مونده؟
گاهي انصاف داشتن از جهاد در راه خدا، انسان رو به بهشت نزديكتر ميكنه...
در همين زمان كه ما اينجا داريم تايپ ميكنيم، خيلي ها گشنه خوابيدن، خيلي ها هم پول واسه درمان ندارن، خيلي ها يتيم و خيلي هام هم آرزو ميكنن كاش فقط يتيم بودن...
اونم در شرايطي كه كشورشون 1000 ميليارد دلار نفت توي 10 سال اخير فروخته...
رفيق اين چيزا نه پيچيده است و نه گمراه كننده...
هركي قبول نداره و در پيامد آن: جون و خون و ناموس و دين و زندگي مردم رو با ايجاد كل كل و سواستفاده از احساسات جمعي به بيراهه ببره...
بايد يه روزي در پيشگاه خداوند پاسخگو باشه...
يه نگاه ساده به اطراف نشون ميده كه مردم ما از دين گريزي به دين ستيزي پيشروي كردن...
و گناه اون به گردن خود ماست...
خدا رو از درون خوت بايد بشناسي نه از پشت تريبون...
من همينجا ازتون ميخوام كه اين بحث ها رو به اتمام برسونيم به خاطر مشكلاتي كه در همون آزادي هايي كه بالا اشاره شد احتمالا پيش مياد...
عذرخواهي ميكنم از همگي...[golrooz]
اميدوارم هرگز در هيچ كشوري هيچ جنگي نباشه و تمام زورگويان عالم در تفكرشون تجديد نظر كنن...[dooa]
با تشكر...[golrooz]
خب ببین رفیق خیلی از حرفهای شما را قبول دارم در رابطه با فقر و.... در جامعه ای که روی انواع معادن و نفت فراوان خوابیده[cheshmak]
ولی فراموش نکن که ما داریم فعلا در رابطه با سیاست های کلی صحبت می کنیم. در مورد مردم آمریکا که میگید آزادی دارن و کلی خبرگزاری و.....، اولا باید بدونید آمریکا هم خیلی چیزها رو که به ضررش بشناسه فیلتر میکنه.....این که چیزه عجیبی نیست، در رابطه با آزادی بیان هم کافیه فقط مقایسه بکنید، توی ماجرای 11 سپتامبر آیا رسانه های آمریکایی راست می گفتند یا اینکه کار خودشون بود؟ توی ماجرای عراق و افغانستان رسانه های آمریکایی راست می گفتند یا فقط حرف اربابانشون رو بیان می کردند؟ توی ماجراهای سوریه رسانه های آمریکایی راست میگفتند یا اینکه.....؟ پس ببین آزادی به فیلترینگ و .... نیست، میدونی با اینکه فیسسسسس بوک فیلتره باز چند نفر ایرانی توش عضو هستن؟ خب اگه این شبکه اجتماعی باز بشه میدونی چه افتضاحی به بار میاد؟ توی ماجرای انتخابات میدونی همین شبکه اجتماعی چقدر برای کشور دردسر درست کرد؟ میدونی چقدر دزدی و.... توسط همین شبکه انجام میشه ؟ خب این اگه فیلتر نشه به ضرر جامعه است ، خیلی چیزها است که مردم عادی فقط سطحی بهش نگاه میکنن ولی اگه از بعدهای دیگه بهش نگاه بشه ، همه میفهمن که مسدود شدنش برای همه مفیده[cheshmak]
در رابطه با مسائل سیاسی و تاپیک ها من اطلاعات زیادی از این انجمن ندارم ولی باید به همین نحو پیش بره چون اکثر کسانی که توی انجمن عضو هستن ، جوان هستند و بیشتر جوان ها به سمت حرف های شبکه هایی مثل بی بی سی سوق پیدا میکنن بدون اینکه توان تحلیل حرفهای اون و یک نتیجه گیری کلی رو داشته باشن، پس اگه اینجوری بشه توی انجمن ها ممکنه کسی اطلاعات کافی برای جواب دادن به مسائل سیاسی نداشته باشه و در نتیجه، نتیجه گیری غلطی از بحث بشه که به ضرر انجمن و عوام است.[golrooz]
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
تو اول تاپیکـــــ بحث این بود کـــه آیا باید رفتــــ جنگ یا نـــه اما در ادامه دیدیم هرکس پا از اختیارات خودش بالا تر گذاشت و هرکس با هر هدفی راغب نباشه محکوم شــــد !!!
عزیزمــــ شما هیچ وقت فرد رو نمیتونه با جامعه یکی بدونی !!! اصلا مثال از بنیه غلط میشه و شما می خوای با این مثال ها خودت را قانع کنی و در نتیجه دچار اشتباه میشی !!!
بحث این هست که خونه یک فرد دیگه ، صاحب اختیارش هست ، و به بقیه ربطی نداره همین !
دوست عزیز بنده کی گفتم دفاع یعنی سودجویی !!!؟؟؟ شما یه بار دیگه لطف کن متن رو بخون !
دفاع مقدس هست اما بحث روی موقعی هست که دفاع قداستش رو از دست میده !!!!
عزیزم این ها رو میدونم ! اما شما داشتی الان رو با زمان پیامبر مقایسه می کردی بنده گفتم الان شرایط فرق داره !!!
هشت سال دفاع مقدس رو با الان مقایسه نکنـــــید ! ما داریم روی زمانی حرف می زنیم که حقوق رعایت نشده باشه !
متاسفانه شما از هر شاخه ای رو شاخه ی دیگر می پرید و با شاخ و برگ دادن از موضوعات می گذرید و این ما رو به نتیجه نمی رسونه !
موفق باشیــــد
ای دوســت عزیز و گرامیــــــ اینقدر سطحی نگر نباشیـــد و موضوعات رو به نفع خودتون تفسیر و تحلیل نکنید !!!!
اولا اینکه شما دلیل این امر رو برید از یک شهروند آمریکایی یا انگلیسی بپرسید تا بهتون بگند که
زمانی که نیاز های رفاهی برای زندگی ما فراهم میشه لزومی نداره که بدونیم الان اسد تو روسیه چیکار میکنه !
دوما اگر کشوری مردمش تو سطح اطلاعات پایین نگه داشته می شوند مصداقش اینجا هست که تمام سایت های سیاسی بسته هست و اون هم از وضعیت مطبوعات !!!!!
ما همیشه برای منافع خودمون تفسیرات مطلوب رو ارائه می دیم
تشکر[golrooz]
رفیق از نظرم اگه ما تا صبح هم به بحث بپردازیم هیچ کدام به هیچ نتیجه ای نمیرسیم، چون من حرف خودم را میزنم و شما هم حرف خودتان و در نتیجه هیچکدام سعی در قانع شدن نداریم.
ولی شما خودت توی جامعه ایران بزرگ شدی، از نظرت سطح عمومی مردم توی سیاست و مسائل منطقه نسبت به مردمی مانند آمریکا چگونه است؟ پس نمی شود گفت چون تمام سایت های سیاسی بسته است سطح اطلاعات مردم پایین میماند، آمریکا سیاست های دیگری برای پایین نگه داشتن سطح اطلاعات مردمش دارد، الان آمریکا چند سال است که در عراق و افغانستان است؟ تازه مردمش چند ساله که اعتراضات گسترده انجام می دهند، یا در ماجرای 11 سپتامبر ، بسیاری از مردم آمریکا روابط خود را با مسلمانان ساکن در آمریکا قطع کردند.
در ضمن برای من چه منفعتی دارد که بخواهم مطالب را طوری دیگر تفسیر کنم[golrooz]
اسد در روسیه نیست و در سوریه است[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
رفیق از نظرم اگه ما تا صبح هم به بحث بپردازیم هیچ کدام به هیچ نتیجه ای نمیرسیم، چون من حرف خودم را میزنم و شما هم حرف خودتان و در نتیجه هیچکدام سعی در قانع شدن نداریم.
ولی شما خودت توی جامعه ایران بزرگ شدی، از نظرت سطح عمومی مردم توی سیاست و مسائل منطقه نسبت به مردمی مانند آمریکا چگونه است؟ پس نمی شود گفت چون تمام سایت های سیاسی بسته است سطح اطلاعات مردم پایین میماند، آمریکا سیاست های دیگری برای پایین نگه داشتن سطح اطلاعات مردمش دارد، الان آمریکا چند سال است که در عراق و افغانستان است؟ تازه مردمش چند ساله که اعتراضات گسترده انجام می دهند، یا در ماجرای 11 سپتامبر ، بسیاری از مردم آمریکا روابط خود را با مسلمانان ساکن در آمریکا قطع کردند.
در ضمن برای من چه منفعتی دارد که بخواهم مطالب را طوری دیگر تفسیر کنم[golrooz]
اسد در روسیه نیست و در سوریه است[cheshmak]
بلهـــــ اسد در روسیه نه و بلکه سوریه هستـــــ ....
آگاهی داشتن پیرمرد ما از سیاست بخاطر این هستـــ که همیشه امیدوار هست فرجی بشه تو اوضاع زندگی اشــــ .
اما یک شهروند آمریکایی دغدغه ای برای زندگی نداره و وقتی رفاه مطرح باشه لزومی نداره که خودش را درگیر این موضوعات کنه
اگر خط راستی برای بحث دنبال می کردید به نتیجه می رسیــــد اما در غیر اینصورت خیــــر
موفق باشیـــــد
نقل قول:
اولا باید بدونید آمریکا هم خیلی چیزها رو که به ضررش بشناسه فیلتر میکنه
شما هم باید بدونید که فیلتر برای نت در اونجا فقط برای جلوگیری از استفاده غیر قانونی از نرم افزار ها و... صورت می گیره نه برای مطالب سیاسی ...
هر چند هیچ ادعایی نیست که هرکس منافع خودش رو در نظر می گیره
نقل قول:
توی ماجرای 11 سپتامبر آیا رسانه های آمریکایی راست می گفتند یا اینکه کار خودشون بود؟ توی ماجرای عراق و افغانستان رسانه های آمریکایی راست می گفتند یا فقط حرف اربابانشون رو بیان می کردند؟ توی ماجراهای سوریه رسانه های آمریکایی راست میگفتند یا اینکه.....؟ پس ببین آزادی به فیلترینگ و .... نیست، میدونی با اینکه فیسسسسس بوک فیلتره باز چند نفر ایرانی توش عضو هستن؟ خب اگه این شبکه اجتماعی باز بشه میدونی چه افتضاحی به بار میاد؟ توی ماجرای انتخابات میدونی همین شبکه اجتماعی چقدر برای کشور دردسر درست کرد؟ میدونی چقدر دزدی و.... توسط همین شبکه انجام میشه ؟ خب این اگه فیلتر نشه به ضرر جامعه است ،
این موضوعاتی که شما میگید هر کدوم شون یک بحث کاملا جدا هست و هرچند برای شما یه بحث با یه نتیجه هست اما هر کدوم دارای استدلال و نتایج گوناگونی هست ...
اگر ما بخواهیم به سبب مضرات یک چیز اون را نفع کنیم که دیگه زندگی معنا پیدا نمیکنه
دارو ها ضرر دارند اما با کاهش عوارض اون همین دارو در زمان بیماری تنها راه نجات هست
دزدی شدن و این ها برای این هست که هنوز یک پلیس مجازی قدرتمند وجود نداره !
نقل قول:
در رابطه با مسائل سیاسی و تاپیک ها من اطلاعات زیادی از این انجمن ندارم ولی باید به همین نحو پیش بره چون اکثر کسانی که توی انجمن عضو هستن ، جوان هستند و بیشتر جوان ها به سمت حرف های شبکه هایی مثل بی بی سی سوق پیدا میکنن بدون اینکه توان تحلیل حرفهای اون و یک نتیجه گیری کلی رو داشته باشن، پس اگه اینجوری بشه توی انجمن ها ممکنه کسی اطلاعات کافی برای جواب دادن به مسائل سیاسی نداشته باشه و در نتیجه، نتیجه گیری غلطی از بحث بشه که به ضرر انجمن و عوام است
دوست عزیز کاری با بحث شما ندارم اما اینطوری نشه
که اگر کسی خلاف شما صحبت کرد بهش اتهام غربی بودن و بی بی سی گوش کردن بزنید و خودتون رو از دیدگاه اسلام متعالی بدونید
اینجا هرکس نظر شخصی اش رو میگه و وابسته به هیچ مکتب یا دینی هم نیست
فقط به عنوان انسان اینجا حضور داره !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
بلهـــــ اسد در روسیه نه و بلکه سوریه هستـــــ ....
آگاهی داشتن پیرمرد ما از سیاست بخاطر این هستـــ که همیشه امیدوار هست فرجی بشه تو اوضاع زندگی اشــــ .
اما یک شهروند آمریکایی دغدغه ای برای زندگی نداره و وقتی رفاه مطرح باشه لزومی نداره که خودش را درگیر این موضوعات کنه
اگر خط راستی برای بحث دنبال می کردید به نتیجه می رسیــــد اما در غیر اینصورت خیــــر
موفق باشیـــــد
شما هم باید بدونید که فیلتر برای نت در اونجا فقط برای جلوگیری از استفاده غیر قانونی از نرم افزار ها و... صورت می گیره نه برای مطالب سیاسی ...
هر چند هیچ ادعایی نیست که هرکس منافع خودش رو در نظر می گیره
این موضوعاتی که شما میگید هر کدوم شون یک بحث کاملا جدا هست و هرچند برای شما یه بحث با یه نتیجه هست اما هر کدوم دارای استدلال و نتایج گوناگونی هست ...
اگر ما بخواهیم به سبب مضرات یک چیز اون را نفع کنیم که دیگه زندگی معنا پیدا نمیکنه
دارو ها ضرر دارند اما با کاهش عوارض اون همین دارو در زمان بیماری تنها راه نجات هست
دزدی شدن و این ها برای این هست که هنوز یک پلیس مجازی قدرتمند وجود نداره !
دوست عزیز کاری با بحث شما ندارم اما اینطوری نشه
که اگر کسی خلاف شما صحبت کرد بهش اتهام غربی بودن و بی بی سی گوش کردن بزنید و خودتون رو از دیدگاه اسلام متعالی بدونید
اینجا هرکس نظر شخصی اش رو میگه و وابسته به هیچ مکتب یا دینی هم نیست
فقط به عنوان انسان اینجا حضور داره !!!
خب عزیزه دلم منم همین رو میگم چرا امریکا مردمش رو در نهایت رفاه نگه داشته؟ چون نفهمن که امریکا توی جهان واقعی چه غلط هایی که نمیکنه!
نه رفیق آمریکا مسائل سیاسی هم فیلتر میکنه[cheshmak]
منظورم دزدی سایبری نبود، منظورم دزدی در دنیای واقعی بود ، مثلا توسط همین فیسسسس بوک پسر کسپرسکی رو توی روسیه دزدین یا خونه خیلی از ادمها رو با توجه به اطلاعاتی که روی دیوار خودش مینوشته خالی کردن.
رفیق من به نفر خاصی اشاره نکردم، کلی گفتم، بنده هم هیچ ادعایی ندارم[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
می دونید مشکل اکثر ما ایرانیا چیه! در مورد چیزی که اطلاع درستی ازش نداریم همینجوری کییلویی حرف می زنیم!
اقا کیییییی می گه که آمریکایی ها در رفاه زندگی می کنند!!!!! خواهشن همین جوری حرف نزنین. تا حالا پاتونو از ایران بیرون گذاشتین که اینجوری حرف می زنین!! اگه فقط یه بار برین یه دور بزنین می بینین که ایران واقعا بهشته.
پس این مردمی که به اسم 99% تو امریکا تظاهرات می کنن چی ین؟ نکنه اینارو تلوزیون ایران درست می کنه!
شما که این همه می گید تو ایران آزادی نیست و همه چی اله بله، اصلا می دونید تو اروپا و امریکا دولت چجوری مردمشو کنترل می کنه؟!
تو اونجا اگه یه نفر یه شبه مثلا ماشینشو عوض کنه فردا پلیس دم در خونشونو تا ببینه این پولو از کجا اورده!
تو اونجا اگه فقط یک ماه وام خونتو نتونی بدی ،خونرو ازت می گیرن!
وااااقعا، به خدااااااا راست می گم چون همهد ی اینارو دیدم و میگم. ایران واقعا بهشته و ما قدرشو نمی دونیم..
کاش شما هم برین ببینید چه چوریه؟ به جرات می گم که 80% اونایی که رفتن و بر نگشتن ، دلیلش اینه که روی برگشتن ندارن! چون اول مثل شما فکر می کردن و رفتن دیدن یه چیزه ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohandes89
می دونید مشکل اکثر ما ایرانیا چیه! در مورد چیزی که اطلاع درستی ازش نداریم همینجوری کییلویی حرف می زنیم!
اقا کیییییی می گه که آمریکایی ها در رفاه زندگی می کنند!!!!! خواهشن همین جوری حرف نزنین. تا حالا پاتونو از ایران بیرون گذاشتین که اینجوری حرف می زنین!! اگه فقط یه بار برین یه دور بزنین می بینین که ایران واقعا بهشته.
پس این مردمی که به اسم 99% تو امریکا تظاهرات می کنن چی ین؟ نکنه اینارو تلوزیون ایران درست می کنه!
شما که این همه می گید تو ایران آزادی نیست و همه چی اله بله، اصلا می دونید تو اروپا و امریکا دولت چجوری مردمشو کنترل می کنه؟!
تو اونجا اگه یه نفر یه شبه مثلا ماشینشو عوض کنه فردا پلیس دم در خونشونو تا ببینه این پولو از کجا اورده!
تو اونجا اگه فقط یک ماه وام خونتو نتونی بدی ،خونرو ازت می گیرن!
وااااقعا، به خدااااااا راست می گم چون همهد ی اینارو دیدم و میگم. ایران واقعا بهشته و ما قدرشو نمی دونیم..
کاش شما هم برین ببینید چه چوریه؟ به جرات می گم که 80% اونایی که رفتن و بر نگشتن ، دلیلش اینه که روی برگشتن ندارن! چون اول مثل شما فکر می کردن و رفتن دیدن یه چیزه ....
خدمتـــــ شما دوستــــ عزیز که بنده حرفی که زدم اتفاقا از روی حدس و گمان نبــــود و این سوالیــــ بود که از چند شهروند انگلیسی و آمریکایی پرسیده ام
و در ضمن کاملا چیز بدیهی هستـــــ و نیاز به بحث نداره و رد حتی این موضوع کوچیک هم جایــــ تعجب و تفکــــر داره
اگر یخ ماه وام ندی خونتو می گیرن !؟ خب تو ایران چیکار میکنن !!!؟؟؟
وامی که توی کشور چین داده میشه بدون سود هست !!!! اما تو ایران با این سود های هوایی و کلاه شرعی های ما مگه بانک های ایرانی از حق شون میگذرن؟؟؟
شما خودتون ادعایی کردید که نمی دونم از کجا در آورده ایــــد و بدون استناد ! و از همه جالب تر این
به جرات می گم که 80% اونایی که رفتن و بر نگشتن ، دلیلش اینه که روی برگشتن ندارن!
با منطق صحبت کردن هنری هست که دیده نمیشه
و اگر اینطور پیش بریم خود ما هم متهم میشیم
پس موفقــــ باشید
-
نتیجه گیری که میتوان از بحث های صورت گرفته کرد و از ارای ماخوذه.:
ببینید همونطور که قابل پیشبینی بود تعداد ارای مربوط به موافقان شرکت در جنگ از تعداد مخالفانش بیشتر بود . در تجزیه وتحلیل موافقان بیشتر تفکرات ناسیونالیستی به چشم میخورد که باز هم قابل پیشبینی بود. در ذهن موافقان بیشتر یک نوع حس کنجکاوی نسبت به ذهنیات مخالفان به چشم میخورد که مثلا چرا در چنین موضوعی نظری مخالف دارند.البته برخی نیز از انگیزه های مادی طرف مقابل برای عدم شرکت در جنگ شاکی بودند و بعد عادی ومادی را دراین شرایط اولویتی پایین تر وکم اهمیت تر میدانستند. این گروه در مواردی که کم هم نبوده وشاید در این تاپیک اعلام نکرده اند بحث غلبه جنبه احساساتی قضیه است که البته احساسی از ته قلب ولی زودگذر است.این گروه در مکالمات خود در این گونه موارد از کماتی چون : وطن - فداکاری - غیرت - ناموس - خاک و و و........ صحبت میکنند.
در مقابل مخالفان این مورد یعنی شرکت در جنگ احتمالی بیشتر انگیزه های مالی - وظیفه ای - بی عللاقگی و.... رو به میون میاوردن که بیشتر از جو روزانه کشور ناشی میشه(البته نه همه).
خب بحث منطقی رو میشد در این گروه بیشتر یافت که جواب های منطقی دیگری را از گروه موافق طلب میکرد.
البته تقریبا بیشتر کاربران شرکت کننده مخالف دخالت این امر با اعمال سیاستمداران بودند که البته در جامعه هم کاملا مشهود است. در دو طرف کشور مهم است و به هیچ عنوان بازیچه بحث ها قرار نگرفته که به نوبه خود نکته قابل توجهی است. در بحث ها کاملا احساسات کاملا منطقی افراد دیده میشد که نسبت به سالیان گذشته فزونی یافته به خصوص در تجدید نظر در مفاهیم کلی مانند: غیرت - ناموس - وطن پرستی - ناسیونالیسم و.....که در جامعه ی در حال تغیر ما نیز به وفور و به صورت موجی همه گیر مشاهده میشود وموجب سئوالات زیادی در ذهن میشود که به عنوان مثال در مورد وطن پرستی سئوالاتی شبیه به سئوالات زیر در ذهن اکثر افراد میگذرد وگاه به ان اعتنا میشود وگاهی نیز ذهن تنبل ما ان ها را بدون کاوش میپذیرد. سئوالاتی مانند:
چرا مردم بايد درحس وطن پرستی داشته باشند؟ ایا این قضیه یک احساس روانی است یا یک منطق قوی؟ و چه رابطه يي بين نيازها و انگيزه هاي مردم و حس ناسیونالیستی در ايران وجود دارد؟
عوامل اقتصادی میتوانند ایان احساس را تغیر دهند ؟ در مواقع رفاه بیشتر این قضیه نمایان است ویا در مواقع تنگنا وفقر؟
در نوشته های اکثر کاربران یک نوع مقاومت درونی میان مدرنیته بیرونی و دیدگاه سنتی وجود دارد که البته سنتی بودن دیدگاه لزوما به معنای ناکارامدی و بد بودن ان نیست.
دید گاه مدرن دائم این نجواها را میخواند که ما انسانیم و عمر کوتا هی داریم وباید از تمام لحظات ان استفاده کرد.هر کسی در این جامعه باید وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهد و اینکه شرکت با عدم شرکت در جنگ های میان انسان ها فقط تن دادن به امیال سیاستمداران و مافیا های قدرت هست که البته به هیچ وجه مردود نیست.
افراد دارای دیدگاه های سنتی هم به شدت به گذشته رجوع میکنند وبه حوادث مشابه حوادث فعلی استناد میکند. مثلا در این مورد موضواتی از قبیل مشکل تاریخی با امریکا و یا نحوه برخورد دیگر انسانها در طول تاریخ با مسئله جنگ و.... . در این دیدگاه گاه ملی گرایی و گاه تکیه بر مذهب باعث پیشبرد گفت هایشان است و به نوعی بازیچه قرار میگیرد که البته این هم مزموم نیست.
نتیجه گیری درستی که میشود از این بحث کرد به نوعی هیچکدام از دو دیدگاه مذکور را دارای اشکال نمیداند . اینکه در جنگ شرکت کرد یا خیر امری وابسته به زمان -مکان و شرایط موجود ان زمان است که به روشنی قابل درک است. مثلا در حال حاظر با توجه به مشکلات اقتصادی ومعیشتی مردم تعداد مخالفان شرکت در جنگ ودفاع روز به روزبیشتر میشود در حالی که اگر چنین نظر سنجی در 30 سال پیش صورت میگرفت نتیجه ارا به شدت متغیر ویکطرفه به نفع موافقان بود در حالی که اگر در حال واحوال مردم زمان رضا شاه اندیشید دیده میشود که شرایط و فضای حاکم بر جامعه کاملا بر عکس زمان جنگ تحمیلی و شاید امروز باشد. بهترین نتیجه را میتوان در این خلاصه کرد که حس وطن دوستی و وطن پرستی رابطه ی کاملا مستقیمی با اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم دارد واینکه با کم شدن سطح درامد وسطح زندگی مردم فضای عقلی ذهن افراد بر فضای احساسای افراد میشود که باعث حمایت وعدم حمایت انان از موضوعاتی از این قبیل میشود است که مثال های متعددی را میتوان ذکر نمود به مانند: مقایسه اوایل جنگ تحمیلی و واواخر آن که در اوایل موج انسانی وتقریبا یکدستنیروی انسانی به سوی جبهه شتافت در حالی کهبا سخت شده معیشت مردم قسمت احساسی انان ضعیف شد که کم کم مردم را واردار به این کردکه در مورد موضوعاتی از قبیل نان شب و کمبود کار و.... به فکر بیافتند که باعث شد تمام گذشته خود را مورد کنجکاویقرار دهند وسئوالاتی ازقبلیل سئوالات زیر کم کم در ذهنشان پدید امد که موید قضیه فوق است.سئوالاتی از قبیل:
چرا در حال جنگیم؟ چه سودی از جنگ داشته ایم؟ ایا در جنگ پیروز شده ایم؟ چه بدست اورده ایم؟چه از دست دادیم؟ و..... که ظاهرا از انگیزه های سیاسی افراد نشات میگیرد که اشتباه است و باید ریشه ان رادر مسائل اقتصادی جستجو کرد.
-
جمـــع بندی خوبی بــــود
تشکــــر .....[golrooz]
-
پ ن پ برای امارات بجنگم ؟! [cheshmak]
جونم رو فدای ایران میکنم [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
خدمتـــــ شما دوستــــ عزیز که بنده حرفی که زدم اتفاقا از روی حدس و گمان نبــــود و این سوالیــــ بود که از چند شهروند انگلیسی و آمریکایی پرسیده ام
و در ضمن کاملا چیز بدیهی هستـــــ و نیاز به بحث نداره و رد حتی این موضوع کوچیک هم جایــــ تعجب و تفکــــر داره
اگر یخ ماه وام ندی خونتو می گیرن !؟ خب تو ایران چیکار میکنن !!!؟؟؟
وامی که توی کشور چین داده میشه بدون سود هست !!!! اما تو ایران با این سود های هوایی و کلاه شرعی های ما مگه بانک های ایرانی از حق شون میگذرن؟؟؟
شما خودتون ادعایی کردید که نمی دونم از کجا در آورده ایــــد و بدون استناد ! و از همه جالب تر این
به جرات می گم که 80% اونایی که رفتن و بر نگشتن ، دلیلش اینه که روی برگشتن ندارن!
با منطق صحبت کردن هنری هست که دیده نمیشه
و اگر اینطور پیش بریم خود ما هم متهم میشیم
پس موفقــــ باشید
فقط اینو می تونم بگم که.... واقعا برا خودم متاسفم که وقتمو سر این بحث بی نتیجه تلف کردم!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohandes89
فقط اینو می تونم بگم که.... واقعا برا خودم متاسفم که وقتمو سر این بحث بی نتیجه تلف کردم!!!!!!
من با تمام گفته هاتون موافقم به جز این اخری
اینهمه تو تلویزیون امار و ارقام داره میده
اخرین بار میگفت 5 میلیون امریکایی تو خیابون زندگی میکنن و جایی واسه زندگی ندارن
این امار مال امریکاس
امریکا با این همه تکنولوژی و ادعا 5 میلیون بی خانمان داره میدونین ینی چی؟ امار شبکه خبر بود که منبعش فکر کنم نشریات اقتصادی خود امریکا بود
اونجا شهر رو از مالیات مردم میچرخونن چون درامد نفتی خاصی ندارن! مثل ایران
حساب کنین چه مالیاتی میگیرن
اونجا هزینه ی جنگ و شرکتهای دولتی رو از مالیات تامین میکنن-دقت داشته باشین که امریکا بزرگترین و پیشرفته ترین ارتش دنیا رو داره پس چه هزینه های به وبال مردمه .......
امار بعدی از همون منبع 12 درصد نرخ بیکاریه رسمیه(مثل ایران که رسمی با غیر رسمی زمین تا اسمون فرق داره)
ینی از هر 10 امریکایی که توان کارکردن داره و دنبال کار میگرده(طبق استانداردهای خودشون) حداقل 1 نفر بیکاره و نمیتونه کار پیدا کنه
ما درمورد 1 کشور جهان سوم یا در حال توسعه حرف نمیزنیم که اینا مشکلات روزانه باشه داریم از امریکا که مثلا ارمانشهره(وایه خودشون و فیلمایی که میسازن) حرف میزنیم
ایران برای کسی که چشماشو باز کنه بهترین موقعیتهای کار و درامدزایی رو داره
مردم خوش گذرون که پای هر چیز به درد بخور یا نخوری پول خرج میکنن
دولتی که مالیات نمیگیره یا خیلی کم میگیره
خیلی محصولاتی که هنوز خیلیا ندیدن که بخان بخرن یا نخرن
خیلی محصولاتی که تکنولوژیه خاصی نداره ولی کسی به فکر ساختشون نیست
اینا کلی فرصته
اینجا بهشت کساییه که ببینن و از فرصتها استفاده کنن
همینجوری میتونیم10 تا 15 سال دیگه بشیم 1 کشور برتر در همه زمینه ها
اینا فقط کمی صبر -مقدار زیادی تلاش و کوشش میخواد که اگه داشته باشی بهتر از هر جای دیگه ای تو ایران میتونی پیشرفت کنی
ما که لازم نی همه چیزو دوباره اختراع کنیم-هر چیزی بخوایم بسازیم هست - فقط باید بسازیم نیاز به ازمون و خطا و... نداریم مثل کشورای پیشرفته
البته مشکلات هم زیاده ولی به دست خودمون هم قابل حل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohandes89
شمایی که توان شنیدن سخنان مخالف نداریــــد چه وقتی را صرف کرده ایــــد؟
از ابتدای نظرات مختلفی ذکر شده اگر می خواهید به نتیجه برسید نظرات و جمع بندی که توسط استارتر همین تاپیک شده رو مطالعه بفرمایید
زمانی که همه به جز خودتون گمراه باشند نتیجه ی هم نخواهیم گرفت
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
من با تمام گفته هاتون موافقم به جز این اخری
اینهمه تو تلویزیون امار و ارقام داره میده
اخرین بار میگفت 5 میلیون امریکایی تو خیابون زندگی میکنن و جایی واسه زندگی ندارن
این امار مال امریکاس
امریکا با این همه تکنولوژی و ادعا 5 میلیون بی خانمان داره میدونین ینی چی؟ امار شبکه خبر بود که منبعش فکر کنم نشریات اقتصادی خود امریکا بود
اونجا شهر رو از مالیات مردم میچرخونن چون درامد نفتی خاصی ندارن! مثل ایران
حساب کنین چه مالیاتی میگیرن
اونجا هزینه ی جنگ و شرکتهای دولتی رو از مالیات تامین میکنن-دقت داشته باشین که امریکا بزرگترین و پیشرفته ترین ارتش دنیا رو داره پس چه هزینه های به وبال مردمه .......
امار بعدی از همون منبع 12 درصد نرخ بیکاریه رسمیه(مثل ایران که رسمی با غیر رسمی زمین تا اسمون فرق داره)
ینی از هر 10 امریکایی که توان کارکردن داره و دنبال کار میگرده(طبق استانداردهای خودشون) حداقل 1 نفر بیکاره و نمیتونه کار پیدا کنه
ما درمورد 1 کشور جهان سوم یا در حال توسعه حرف نمیزنیم که اینا مشکلات روزانه باشه داریم از امریکا که مثلا ارمانشهره(وایه خودشون و فیلمایی که میسازن) حرف میزنیم
ایران برای کسی که چشماشو باز کنه بهترین موقعیتهای کار و درامدزایی رو داره
مردم خوش گذرون که پای هر چیز به درد بخور یا نخوری پول خرج میکنن
دولتی که مالیات نمیگیره یا خیلی کم میگیره
خیلی محصولاتی که هنوز خیلیا ندیدن که بخان بخرن یا نخرن
خیلی محصولاتی که تکنولوژیه خاصی نداره ولی کسی به فکر ساختشون نیست
اینا کلی فرصته
اینجا بهشت کساییه که ببینن و از فرصتها استفاده کنن
همینجوری میتونیم10 تا 15 سال دیگه بشیم 1 کشور برتر در همه زمینه ها
اینا فقط کمی صبر -مقدار زیادی تلاش و کوشش میخواد که اگه داشته باشی بهتر از هر جای دیگه ای تو ایران میتونی پیشرفت کنی
ما که لازم نی همه چیزو دوباره اختراع کنیم-هر چیزی بخوایم بسازیم هست - فقط باید بسازیم نیاز به ازمون و خطا و... نداریم مثل کشورای پیشرفته
البته مشکلات هم زیاده ولی به دست خودمون هم قابل حل
دوست عزیز تو این تاپیک که ادعایی مطرح نشده که ...
و آمریکا هم که مدینه ی فاضله نیست که بخواهیم بی دلیل حمایت کنیم که
این مشکل ناشی از بحران اقتصادی است که در سال ۲۰۰۸ و در نتیجه یکی از بزرگترین حبابهای اقتصادی به وجود آمد که نظام سرمایهداری موجب شده است. در حال حاضر مشکل بیخانمانها به امری عادی و رایج در آمریکا بدل شده است.
اما قابل توجه شما که آمار های داده چه تحقیقاتی چه دولتی با هم متناقش نیستند در صورتی تو ایران
در یک باب چندین آمار مختلف از منابع معتبر خواهید یافت و همه اش بخاطر این هست که غیر اصولی و با منفعت طلبی ها همراه هست
و لطفا موضوع رو به اینطرف منحرف نکنید
هیچ کس نگفت ایران بده
در اینجا فقط بحث بر روی دست به اسلحه بردن بود و نتیجه گیری هم اگر کسی می خواست می کرد
بنده هم فقط تو مقایسه ای که هست با همه این مشکلاتی که شما فرمودید مشکلات ما بیشتر هست با اینکه همیشه سعی در پنهان کردن
آمار هامون داشته ایم و تلاش بیشتری هم باید انجام بدیم
وگرنه این خاک مقدس هست و هر ایرانی قلبش براش می تپه
موفق باشید
-
ببینید دوستان نکته مهم اینه که جنگیدن یه ارمان کلی نیست ، بعضی وقتها می تونه باشه و بعضی وقتها نمی تونه باشه .
مثالی می زنم : ما دو نوع نگرش در زمینه جنگ داریم :
1- نگرش اول :بعد از سقوط ساسانیان و چیرگی اعراب بر ایران ، در طی سال های زیادی ایرانیان به جنگ با اعراب رفتند . چرا چون کشورشان رو زیر سلطه اعراب می دونستند . نمونه ان هم بابک خرم دین و ابومسلم و.... . این یعنی اینکه ایران شکست خورده بود و باید این شکست به پیروزی می رسید و این یه ارمان هست برای نجات کشور اون هم تحت هر شرایطی .
2- نگرش دوم : در سال های جنگ جهانی اول ، مردم المان با اشتیاق به سوی جنگ رفتند ، چون اون رو یه ارمان برای خود می دیدند و اینکه المان باید برای جنگ اماده شود . اما نکته مهم اینه که اون موقع المان شروع کننده جنگ بود ، به همین خاطر در اواخر سال های پایانی جنگ ، دشمنان المان چون دیدند که دارند به شکست نزدیک می شوند ، تصمیم گرفتند که به نوعی تبلیغات ضد جنگ دست بزنند تا بتوانند پیروز شوند و اتفاقا پیروز هم شدند و در المان این شکست رو بیشتر به نام جنایتکاران نوامبر می شناسند که عمده انان مارکسیست ها و یهودیان بودند . چرا این گونه شد ؟ چون انان برای یک امر بیهوده وارد جنگ شدند . درست مثل این میمونه که طرف بیاد توی اش دوغ ، به جای دوغ ، کشک بریزه !!
خوب به نظر شما ایا مردم خوششون میاد به خاطر هدف پوچی بجنگند ؟ نشانه بارز ان هم در زمان جنگ جهانی دوم بود که کلا مردم المان به جنگ بی رغبت شدند و کار را به جایی رساندند که حتی بزرگترین ژنرال های المانی هم حاظر به برکناری و محاکمه هیتلر شدند .
نتیجه کلی : جنگ اگر برای یه ارمان درخشان باشه - مثل ازاد کردن یک کشور از دست بیگانه - امری خوب هست . ولی جنگ با اسراییل و ناتو بیهوده و مردم ازش خوشش نمیاند ، چون دردسر دوست ندارند .