بله عزیزم هرکس برای آرمان هاش میجنگه
مثلا خود شما آیا برای اینکه آدم بکشید دست به اسلحه می برید یا اینکه از غیرت و این چیز هایی که خودتون گفتید دفاع کنید
پس شما هم برای آرمان هاتون تلاش می کنید گفتم که غیرت و این ها همش زیر مجموعه آرمان هست
عزیزم این چیزی که شما عرض می کنید خودش معنی آرمان رو نقض میکنه ! آرمان چیزی هست فراتر از هنجار که اجباری درش نیست و به صورت نهان در افراد شکل می گیره !
پس هیچ وقت آرمان این چیز هایی که گفتی نمیشه !
فرض بر اینکه یه چیزی تو همین مایه ها آرمان بشه برای یه نفر ! و جنگ آرمان هاش رو تحقق نکنه!
خب مسلم هست که جنگ نمیره ! و اگر شما بخوای بگی که باید از آرمان های جاکعه تبعیت کنه خب اونوقت میشه اجبار که دیگه واضحه !
آرمان هایی هستند که خیلی وقت هست فراموش شده اند و برای همین هست که وقتی میگیم آرمان همه میگن ناموس و اقتدار و اینا
دوست عزیز این مثال شما خیلی با موضوع بحث متفاوت هست چون اونجا یه کشور و جامعه هست و این جا یک فرد و منابع فردی و جانی !الان شما داری توی خیابون راه میری به طور مثال ، یکی میاد و یکی میزنه تو سرت و چاقو هم میزاره زیر گردنت و میگه هر چی پول داری بده به من......خب شما توی این شرایط بهش لبخند میزنی؟؟؟؟؟؟
اصلا مقایسه شون کار درستی نیست !
دوست عزیز اینقدر سطحی نگری در مورد بهاییت نکنیداگه خونه و زمین ارزش جنگ نداشته باشه ما هم میشیم مثل بهائی ها که جهاد توی دینشون ندارن و جامعه بدون جهاد به هیچ دردی نمیخوره.....
اگر بهایی ها جهاد ندارند برای این هست که برای خودشون دلیل و فلسفه دارند نه از روی سلایق !
عزیزم میشه دستور قرآن رو درباره خونه و زمین عرض کنید که ما هم استفاده کنیم !یگه در رابطه با دستور قرآن خواهشا نظر ندید....![]()
یعنی به این صورت کسی اختیار نداره دیگه درسته !
خدا هیچ وقت تو قرآن اختیار رو از انسان نگرفته است !!!
برای اینکه بحث منحرف نشه زیاد بحث نمی کنمدر مورد سیاست ها که فرمودید بیشتر به فکر کشورهای همسایه هستن تا ایران از بعدی حرف شما صحیح است ولی اگر منظور شما کشور لبنان و فلسطین و سوریه است باید بدانید این سه کشور سه سد مهم برای حفاظت از ایران علیه اسرائیل هستند
اما همین قدر بدونید که حتی اگر این تفاسیر هم درست باشه چیزی که مورد بحث هست
در مورد سیاستی هست که در این مورد اتخاذ میشه نه خود اصل موضوع !
اینکه چگونه و با چه هدفی کمک بشه مهم هست ! چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است !@!!!!
دوست عزیز راه خدا چیه ؟ راه خدا را برابر با خدا ندونید !
راه خدا راهی هست که به قرب الهی نایل بشی و تو این راه باید مبارزه کنی ! در جهـــــت آرمان ها!
اصلا جنگ برای خدا بی معنی هست و اصطلاحی هست که منفعت طلبان برای گول زدن مردم مطرح می کنند !
وگرنه هیچ خدایی نیاز به من و شما نداره !!!
------
دوست عزیز اگر بخواهیم تقسیم بندی کنیم پس هزاران مورد را باید تقسیم بندی کنیم
خانومی که تو این کشور زندگی میکنه ناموس جامعه هست دیگه مانتویی و بقیه اش هیچ فرقی نداره
دفاع از کشور نباید باعث بشه چشم بر خطا ها ببندیــــم !!! اگر چیزی اشتباه هست پس خطا هست پس نباید توجیهش کنید اون کسی هم که هر جوری میاد بیرون اعتقادات خودش رو داره و به هیچ کس مربوط نیست !!!
در زمان پیامبر ارتش دایمی نبوده !!! خود مردم ارتش رو تشکیل می دادند اما امروزه واحد مجزای ارتش هستیعنی توی اسلام گفته فقط سربازای ارتش میتونن شهید بشن؟
دوست عزیز اون جنگی که شما مد نظر هست اصلا بحثش نیستعلیک السلام
چرا شما به جنگ به عنوان یه حرفه یا تخصص نگاه می کنید!!
معنی جنگ این نیست که شما اسلحه به دست بگیرید رودرو دشمن بجنگید! دوره ی اینا تموم شد.
اما این بحثی که اینجا انجام شده اینو می گه شما حاضرید در راه کشورتون بجنگید یا نه؟ حالا این یک معنیش جان فدا کردنه.
فعالیت تو زمینه های علمی و کمک به ارتقا کشور هم خودش جنگه! یعنی می دونید این در مرحله ای حکم جنگو می ده که اگه یه زمانی از هر لحاظ به یک دانش ،حرفه،جسم شما احتیاج شد و گفتم که کشور به این افراد نیاز داره، شما نگید که اگه منفعتی، یا از نظر مالی چیزی ندید من حاضر نیستم.. .
پس اگه در شرایطی کشور به یک حرفه شما(دانش ،تخصص،فکر،جسم) نیاز داشته باشه و شما حاضر باشید بدون هیچ توقعی اونو ارائه بدین، این یعنی شما حاضرید به خاطر کشورتون بجنگید.
اگر جنگ یعنی حکم کارمند بودن معلمی کردن ! هیچ کس این نوع جنگیدن فرهنگی رو نفع نمی کنه الان بحث بحث اسلحه به دست گرفتن هست
یه نفر جنگش با قلم هست و یکی جنگش با سخن یکی هم اسلحه !!!!
به نظر من باز باید برگردیم به حقوق متقابل مردم و حاکم که مسئولیت ایجاد میکنه .....
علاقه مندی ها (Bookmarks)