-
پاسخ : پیشنهاد تشکیل گروه انرژی های نو سایت
نقل قول:
يه وقت فكر نكني ما آدماي گيري هستيم و يا مشكي با ايده هاي ديگران داريم...<BR><BR>من به شخصه در حد توانايي و تجربه ام سعي ميكنم راهنماي و كمكه دوستان باشم...
<BR>این حرفا چیه داداش.من که خیلی قبولت دارم.منم که اینجا اومدم از تجربه های شما استفاده کنم.اگه یوقت روی یه چیزی پا فشاری میکنم ببخشید.مدلمه.تا بهم ثابت نشه روش گیر میکنم.ممنون ازین که با حوصله جواب سوالامو میدید.<BR>
نقل قول:
خب چون تمام انرژی بادی که دارین میگیرین ماشین داره تامیین میکنه چون میانگینا هوا در کل حرکت خودرو ثابته و انرژی نداره و شما در واقع دراین انرژی رو دارین از خود ماشین میگیرین و با تبدیلش به برق دوباره به خودرو برمیگردونین
<BR>
نقل قول:
دستتون رو از شيشه مياريد بيرون و ميبينيد باد با سرعت زياد در حال وزيدنه و دست شما رو به عقب ميبره...<BR><BR>نيروي قابل قبولي به نظر مياد كه ايده هاي زيادي رو به همراه داره...<BR><BR>ولي در حقيقت سيال هواي اطراف شما ثابت هست و شما در اون با سرعت حركت ميكنيد...
<BR>خب من میگم چه فرقی داره که یه سنگ بخوره تو سرم یا با همون شدت سرمو بزنم به سنگ.<BR>منظورم اینه که ما که داریم انرژی برای حرکت خودرو استفاده میکنیم و درون مولکولهای هوا به جلو میریم خب مگه چرخش مثلا یه مولد میخواد چقد از نیروی ماشین رو بگیره؟<BR>من منظورم برای خودروهای الکتریکی هست که با سرعت بالا حرکت نمیکنند.درسته پره های توربین مقاومت ایجاد میکنند در برابر هوا اما برق قابلتوجهی باید در باطری ها ذخیره کنند.<BR>اینطور که شما میگیذ با قرار دادن توربین انرژی از خودرو میگیری و بهش پس میدی پس خودروهای هیبریدی هم نباید تولید میشدند دیگه؟چون در اونها هم یه ژنراتور توسط موتور بنزینی میچرخه و در باطری ذخیره میکنه پس سوخت بیشتری از خودرو گرفته میشه تا به خودرو تحویل داده بشه.<BR>حالا این طرح تاحالا امتحان شده؟<BR>من اگه بخوام یه جور عکس از طرز قرار گرفتن توربین بر روی خودرو طراحی کنم باید با چه نرم افزاری این کار رو بکنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
<BR>این حرفا چیه داداش.من که خیلی قبولت دارم.منم که اینجا اومدم از تجربه های شما استفاده کنم.اگه یوقت روی یه چیزی پا فشاری میکنم ببخشید.مدلمه.تا بهم ثابت نشه روش گیر میکنم.ممنون ازین که با حوصله جواب سوالامو میدید.<BR><BR><BR>خب من میگم چه فرقی داره که یه سنگ بخوره تو سرم یا با همون شدت سرمو بزنم به سنگ.<BR>منظورم اینه که ما که داریم انرژی برای حرکت خودرو استفاده میکنیم و درون مولکولهای هوا به جلو میریم خب مگه چرخش مثلا یه مولد میخواد چقد از نیروی ماشین رو بگیره؟<BR>من منظورم برای خودروهای الکتریکی هست که با سرعت بالا حرکت نمیکنند.درسته پره های توربین مقاومت ایجاد میکنند در برابر هوا اما برق قابلتوجهی باید در باطری ها ذخیره کنند.<BR>اینطور که شما میگیذ با قرار دادن توربین انرژی از خودرو میگیری و بهش پس میدی پس خودروهای هیبریدی هم نباید تولید میشدند دیگه؟چون در اونها هم یه ژنراتور توسط موتور بنزینی میچرخه و در باطری ذخیره میکنه پس سوخت بیشتری از خودرو گرفته میشه تا به خودرو تحویل داده بشه.<BR>حالا این طرح تاحالا امتحان شده؟<BR>من اگه بخوام یه جور عکس از طرز قرار گرفتن توربین بر روی خودرو طراحی کنم باید با چه نرم افزاری این کار رو بکنم؟
خودروهای هیبریدی همشون اینجوری نیستن
خودروهای الکتریکی ای اینطور هستند که میخوان برای اطمینان و البته افزایش برد اتوموبیل با 1 بار پر شدن باک و باتری از این روش استفاده کنند
خوب مزایای خودروی الکتریکی از بی صدا بودن تا گشتاور بالا در دورهای اغازین و شتاب عالی
و البته بازده بیشتر (تا98درصد بازده برای موتور الکتریکی) دلیل استفاده از این مجموعس
چون موتور بنزینی خودرو در بهترین مدل و بهترین حالت 37درصد بازده داره و تازه کلی الاینده داره
ولی برقی که در نیروگاه تولید میشه با بازده 75 درصد به دست میاد و البته نیروگاه های تجدید پذیر هم که هستند
تازه الودگی ای که در نیروگاه تولید میشه کمتره و راحت تر قابل فیلتر و تصویه شدنه و......
توربینی که شما میگین انرژی ناچیزی میگیره درسته انرژی ناچیزی داره از خودرو میگیره
ولی انرژی ناچیزتری داره به خودرو پس میده ینی در مجموع کاهش سرعت و شتاب و افزایش مصرف رو به دنبال داره
راستی سنگ رو بکوبونی توی سر من سر من ینی سنگ انرزیشو داره از دست میده در برخورد ولی اگه من کلمو بکوبم به سنگ در اینجا سر بندس که دارهع انرژی از دست میده و تلف میکنه!!!
-
نقل قول:
خودروهای هیبریدی همشون اینجوری نیستن
خودروهای الکتریکی ای اینطور هستند که میخوان برای اطمینان و البته افزایش برد اتوموبیل با 1 بار پر شدن باک و باتری از این روش استفاده کنند
شاید اطلاعات من ناقص باشه اگه اشتباه میگم تصحیح کنید.در خودروهای هیبریدی یک موتور الکتریکی به صورت سری یا موازی یا سری موازی قرار میگیره.ژنراتوری توسط موتور بنزینی میچرخه نیرو را در باطری ذخیره میکنه و موتور الکتریکی در مواقع نیاز این انرژی رو استفاده میکنه.مثل لکسوس ls 600 hl که از نوع سری موازی هست. حالا اصلا اینا بحثش جداست.در هر صورت از موتور بنزینی انرژی میگیرن تبدیل به الکتریکی میکنند و باز در خودرو مصرف میکنند.اگه قرار بود مصرف موتور بنزینی خیلی بره بالا که این کارو نمیکردن.همون بنزینو میسوزوندن.
حالا ما میگیم این انرژی رو از حرکت خودرو بگیریم.مثل وقتی که یه پنکه میگیریم دستمون و ترک موتور دوستمون میشینیم.دیدی پنکه چجوری میچرخه؟ایا اون پنکه خیلی به مصرف موتور اضافه کرده؟
نقل قول:
توربینی که شما میگین انرژی ناچیزی میگیره درسته انرژی ناچیزی داره از خودرو میگیره
ولی انرژی ناچیزتری داره به خودرو پس میده ینی در مجموع کاهش سرعت و شتاب و افزایش مصرف رو به دنبال داره
شما مطمئنی؟چجوری؟من دقیقا مشکلم با همین قضیه هست.کسی امتحان کرده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
شاید اطلاعات من ناقص باشه اگه اشتباه میگم تصحیح کنید.در خودروهای هیبریدی یک موتور الکتریکی به صورت سری یا موازی یا سری موازی قرار میگیره.ژنراتوری توسط موتور بنزینی میچرخه نیرو را در باطری ذخیره میکنه و موتور الکتریکی در مواقع نیاز این انرژی رو استفاده میکنه.مثل لکسوس ls 600 hl که از نوع سری موازی هست. حالا اصلا اینا بحثش جداست.در هر صورت از موتور بنزینی انرژی میگیرن تبدیل به الکتریکی میکنند و باز در خودرو مصرف میکنند.اگه قرار بود مصرف موتور بنزینی خیلی بره بالا که این کارو نمیکردن.همون بنزینو میسوزوندن.
حالا ما میگیم این انرژی رو از حرکت خودرو بگیریم.مثل وقتی که یه پنکه میگیریم دستمون و ترک موتور دوستمون میشینیم.دیدی پنکه چجوری میچرخه؟ایا اون پنکه خیلی به مصرف موتور اضافه کرده؟
شما مطمئنی؟چجوری؟من دقیقا مشکلم با همین قضیه هست.کسی امتحان کرده؟
هیبریدی یعنی ترکیبی
هر خودرویی که 2نوع موتور رو استفاده کنه میشه هیبریدی
حالا میتونهن 1موتور بنزینی و 1 الکتریکی باشه
میتونه بنزین و دیزل باشه که ندیدم من
میتونه هر چی باشه
حتما اینطور نیست که یکی سوخت بسوزونه وبرق تولید کنه که اونیکی این برقو استفاده کنه
بلکه بعضی مواقع 1 ماشین که 1 نوع موتوری داره رو با 1 موتور از نوع دیگه تقویت میکنند به صورتی که هردو باهم کار کنند یا جداگانه
که ترتیب چینشش سری یا موازی بودنشه
راستی مطمئن هستیم همه اینجا
امتحان کردن نمیخواد منطق هست
موتور نیروی aرو تولید میکنه در کل و داره a+b سوخت رو هم مصرف میکنه در کل
شما با اضافه کردن توربین مقدار d انرژی تولید میکنی ولی بازده اگه 100 درصد باشه همین مقدار d به نیروی تولیدی اضافه میشه
و اینکه برای تولید d مقدار انرژی از توربین باید d+cمقدار انرژی از هوای درحال حرکت بگیری که این هوای در حال حرکت انرزیشو از خودرو گرفته پس به همون مقدار(d+c+(مقداری به دلیل بازده موتور)) داری سوخت مصرف میکنی اضافی که d مقدار برق تولید و به موتور بدی که موتور هم مقدار(d-(مقداری به دلیل بازده پایین)) داره تولید میکنه
پس بازده نداره دیگه داری از سرعت ماشین کم میکنی و به مصرف سوخت اضافه میکنی تازه وزنی که بابت این دم و دستگاهها هم اضافه میشه به مصرف سوخت اضافه میکنه!!!
اینجوری ببخشید غیر استاندارد و خیلی نامنظمه ولی خب بهتر نتونستم
-
سلام...[golrooz]
دوست عزيز من پيشنهاد ميكنم قوانين ترموديناميك رو مطاله كني...
خيلي كمك ميكنه به حل ماجرا...
حسين مت عزيز درست ميفرماييند...[tashvigh]
شما به اون پنكه روي موتور دينام وصل نميكني...
اگه وصل بشه ديگه با اون سرعت نميچرخه...
اگر از توربين سينوسي كامل و دينام قوي استفاره كني موتور سيكلت شما به سختي حركت ميكنه...
درسته كه يه توربين كوچيك درگ زيادي ايجاد نميكنه ولي انرژي كه توليد ميكنه هميشه كمتر از انرژي هست كه مصرف ميكنه...
-
نقل قول:
هیبریدی یعنی ترکیبی
هر خودرویی که 2نوع موتور رو استفاده کنه میشه هیبریدی
اینو که میدونم.من منظورم فقط برقی بنزینی بود.تو ایران هم با cng خودروی هیبریدی دارن D:
ممنون بابت توضیح قشنگتون.گرفتم چی شد.
یعنی هیچوقت امکان نداره که یه چیزی در قبال دریافت مقدار a انرژی مقدار b انرژی تولید کنه که b>a باشه؟(خب معلومه نه)اخه گاهی جنس انرژی تولید شده با گرفته شده فرق داره و اون انرژی b شاید بیشتر بکار بیاد تا a که استفاده نمیشه.
خب اگه بجای توربین یک موتور الکتریکی قرار بدیم چی؟منظورم اینه که در خودروهای هیبریدی برقی بنزینی,یک موتور بنزینی بزرگ کار اصلی رو انجام میده و یه موتور الکتریکی کوچیک به اون کمک میکنه.اما همین موتور الکتریکی کوچیک باز انرژیشو از موتور بنزینی میگیره.موتور بنزینی هم که باید قدرتشو به چرخها هم منتقل کنه کلی هم تلفات ...
خب بجاش از یه موتور الکتریکی مثلا 50kw برای حرکت خودرو استفاده کنند و از یه موتور بنزینیه کوچیک فقط و فقط برای تولید برق استفاده کنندا.اینجوری اولا که اصل خودرو برقیه.دوما چون فقط موتور بنزینی برق تولید میکنه راندمانش خیلی بیشتر از زمانیه که به چرخها هم وصل باشه.و از همه بهتر اینکه به مسافت قابل پیمایش خودروی برقی خیلی اضافه میکنه و مقدار کی بنزین یا گازوییل استفاده میشه که در کل مصرف سوخت خودرو فقط همون مقدار کم بنزین یا گازوییل میشه.
-
این فقط در حد حرفه فکر نکنم بشه عملیش کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اینو که میدونم.من منظورم فقط برقی بنزینی بود.تو ایران هم با cng خودروی هیبریدی دارن D:
یعنی هیچوقت امکان نداره که یه چیزی در قبال دریافت مقدار a انرژی مقدار b انرژی تولید کنه که b>a باشه؟(خب معلومه نه)اخه گاهی جنس انرژی تولید شده با گرفته شده فرق داره و اون انرژی b شاید بیشتر بکار بیاد تا a که استفاده نمیشه.
خب اگه بجای توربین یک موتور الکتریکی قرار بدیم چی؟منظورم اینه که در خودروهای هیبریدی برقی بنزینی,یک موتور بنزینی بزرگ کار اصلی رو انجام میده و یه موتور الکتریکی کوچیک به اون کمک میکنه.اما همین موتور الکتریکی کوچیک باز انرژیشو از موتور بنزینی میگیره.موتور بنزینی هم که باید قدرتشو به چرخها هم منتقل کنه کلی هم تلفات ...
خب بجاش از یه موتور الکتریکی مثلا 50kw برای حرکت خودرو استفاده کنند و از یه موتور بنزینیه کوچیک فقط و فقط برای تولید برق استفاده کنندا.اینجوری اولا که اصل خودرو برقیه.دوما چون فقط موتور بنزینی برق تولید میکنه راندمانش خیلی بیشتر از زمانیه که به چرخها هم وصل باشه.و از همه بهتر اینکه به مسافت قابل پیمایش خودروی برقی خیلی اضافه میکنه و مقدار کی بنزین یا گازوییل استفاده میشه که در کل مصرف سوخت خودرو فقط همون مقدار کم بنزین یا گازوییل میشه.
سلام...[golrooz]
يه دينام كوچيك توي ماشين واسه شارژ باتري و توليد برق هست...
چون نميشه با انرژي چرخشي موتور بنزيني چراغها يا سر شمعها رو روشن كرد...
شما 1000 واحد بنزين ميسوزوني و 350 واحد انرژي جنبش توليد ميكني...
350 واحد رو ميدي به دينام و 300 واحد برق توليد ميكني...
300 واحد برق رواگه بدي به باتري 250 تا ذخيره ميكني...
250 واحد رو اگه بدي به موتور الكتريكي 200 واحد انرژي جنبشي توليد ميكني و حركت ميكني...
با اين تبديل با باتري 200 تا داري بي باتري 250 تا...
خوب از همون اول 350 تا رو ميدي به چرخها...
مگر اينكه در زمان توقف با موتور روشن صرف شارژ باتري كني واسه شرايطي كه خودرو الكتريكي دسترسي به شارژر اصلي نداره...
-
سلام
بهتره بحث رو به سمت انرژی های تجدید پذیر تغییر بدین
سوخت های فسیلی رو بی خیالش..
میخوام سعی کنین در مورد طراحی راکتور های هسته ای هم ایده هایی بدین
موفق باشین[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
موتورهایی که هم سی ان جی و هم بنزین مصرف میکنند که هیبریدی نیستند(البته منو به شک انداختی))
بله بعضی وقتا انرژی که میخوایم بگیریم به درد نمیخوره ولی در این مورد خیلی هم به درد میخوره
میدونین اولید خودرویی که با کیت ایرودینامیک ساخته شده تمام مسابقات زمان خودشو حتی اونایی که در کلاس خودش نبودند رو برده؟؟
ایرودینامیک خیییییییلللللللللیییییی موثره
من شرط میبندم اگه مثلا پراید با ایرودینامیک با ضریب پسار 26صدم ساخته میشد (بقیش همینی که هست)
حداکثر سرعتش به 200 هم میرسید
جنس انرژی هم خیلی مهم نیست!!! مقدارش مهمه و مقداری که قابل برداشته!!
نه دیگه اطلاعاتتون اشتباهه
توی موتورای هیبریدیه برقی بنزینی موازی یا سری 1باتری فقط برق موتور الکتریکی رو تامین میکنه
و موتور بنزینی دیگه ژنراتور نداره
و هر کدوم سوخت خودشونو مصرف میکنن!!
و در بعضی خودروهای الکتریکی جدید هم که کاملا الکتریکی هستند 1 موتور بنزینی کوچیک میزارند مثلا با باک 10-15 لیتری که فقط برای موارد اضطرار و نداشتن برق مورد نیاز تا شارژره
پس چیزی که گفتین الان هم هست!!
منم 1 زمانی کلی از این طرحا داشتم ولی خب میبینیم که همشون قبلا به کار برده شدن!![golrooz]
-
ممنون [nishkhand] همه چی که ساخته شده.پس دیگه باید دنبال چی باشیم؟نمیشه به این فکر کرد که از نور خورشید به غیر از فتوولتاییک و ایجاد گرما به چه روشهای دیگه میشه تولید انرژی کرد؟
-
سلام...[golrooz]
فقط خورشيد نيست...
من طي اين سالها با دانشمندان زيادي همكاري و مشاوره داشتم...
يه سري ميگن انرژي در انتهاست و بايد به مكمل سازي و بهينه سازي پرداخت...
يه سري هم ميگن نه هنوز راه هاي مهمي وجود داره...
اين هفته يه روش جديد خورشيدي ثبت كردم...
پس هنوز راه هاي مهمي وجود داره...
و ما ايده هاي زيادي ميديم كه چارتا از توش بدرد بخور دربياد...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ممنون [nishkhand] همه چی که ساخته شده.پس دیگه باید دنبال چی باشیم؟نمیشه به این فکر کرد که از نور خورشید به غیر از فتوولتاییک و ایجاد گرما به چه روشهای دیگه میشه تولید انرژی کرد؟
راستش منم از هر 8تا طرحی که دارم 4تاش ساخته شده قبلا و 2تاش درحال ساخته و یکیش هم احتمالا توی فکر یکی دیگه هست!!
و 1 طرح جدید میمونه که از هر 10تاش یکیشو توانایی اجراشو دارم
معمولا همینجوریه واسه همه و برای همینه که هر ایده ای رو طرح نمیکنیم
بله راههای دیگه کوره خورشیدیه که اب رو بخار میکنه!!! و ترمو الکتریک و ایجاد اختلاف دما از طریق ایجاد سایه و استفاده از جریان همرفتی هستن
البته تا اونجا که یادم میاد!!
-
يه ايده خوب
استفاده از ورودي هاي چرخان (اغلب در هتل ها و فرود گاه ها)براي توليد برق
تواين روش يه موتور با چند تا گيربكس به ميله چرخان وصل مي شه و با ورود و چرخش ميله موتور هم مي چرخه و برق توليد مي شه اين برق ميره تو باتري شب ها محيط محوطه رو روش مي كنه و يا هر چيز ديگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
يه ايده خوب
استفاده از ورودي هاي چرخان (اغلب در هتل ها و فرود گاه ها)براي توليد برق
تواين روش يه موتور با چند تا گيربكس به ميله چرخان وصل مي شه و با ورود و چرخش ميله موتور هم مي چرخه و برق توليد مي شه اين برق ميره تو باتري شب ها محيط محوطه رو روش مي كنه و يا هر چيز ديگه
میشه روش فکر کرد اما 1 فاکتور خیلی مهم هست به نام رفاه
تولید برق با توجه به تعداد ادمی که رد میشه زیاده ولی سرعت حرکت ادمارو کند میکنه ترافیک جمعیتی ایجاد میکنه
ادم بخواد اون درو باز کنه کلی باید انرزی مصرف کنه
بچه هایی که رد میشن سخته واسشون خیییلللیییی
و............
واسه همین درهای با چشم الکترونیک میزارند که با اینکه برق مصرف میکنه اما راحته و رفاه ایجاد میکنه
خب هتله دیگه باید راحت باشه!!
واسه 1 ساختمون پاک 3راهنمایی بودم به فکرم رسیده بود روی همه ی درها ولی گرونه و رفاهو میاره پایین
با توجه به جمعیتی که رد میشه
تولید برق از کف سالونی که مردم توش حرکت میکنن خیلی به صرفه تره نه؟؟؟
باید حساب بشه
شاید بتونه برق لازم از روشنایی شب(حداقل ساعاتی از تاریکی)رو با این روش به دست اورد(تولید برق از کف سالون با استفاده از کریستالهای پیزو الکتریک)
جدیدا صفحاتی (فکر کنم از پیزو باشن اونا هم) ساخته شدند که از صدا هم برق تولید میکنند
با توجه به صدای زیادی که از موتور های جت تولید میشه میتونن در دیواره ی خارجی سالونهای کنار باند فرودگاه از این صفحات استفاده کنند
-
سرعت گير توليد برق
اين چطوره
ماشين از روش رد مي شه گير ميكنه به پرز هاي سرعت گير محور سرعت گير مي چرخه برق توليد مي شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
سرعت گير توليد برق
اين چطوره
ماشين از روش رد مي شه گير ميكنه به پرز هاي سرعت گير محور سرعت گير مي چرخه برق توليد مي شه
سرعتگیر تولید برق ساخته شده تو همین ایران خودمون
و این جوری که شما میگین محور حرکت داشته باشه خطرناکه!!
ماشین نباید روی 1 محور حرکتی مستقل حرکت هرزگرد داشته باشه به هیچ وجه!!!!
-
یه ایده ای ذهن منو مشغول کرده که فقط یه ایده هست.یه جرقه هیچ اصراری به عملی شدن طرح ندارم فقط میخوام با شما در میون بذاریم.
همتون میدونید که یک جسم فلزی اگه میدان مغناطیسیو قطع کنه ,انرژی الکتریکی در ان القا میشود.
اساس کار مولدها رو هم که میدونید.اگه سیم پیچی رو درون میدان مغناطیسی اهنربای دائمی (یا اهنربای الکتریکی)حرکت بدید دوسز سیمپیچ ولتاژ القا میشه.
این حالت کلی هست.این رو هم میدونید که شاری که توسط سیم پیچ ثانویه ترانس قطع میشه باعث ایجاد ولتاژ دوسر ثانویه میشه.
یک میدان رو فرض کنید که ماشینها دور ان میچرخند.حالا فرض کنید درون میدان یک سیم پیچ موازی با حرکت خودروها بگرده اگه درون میدان یک میدان مغناطیسی باشه با گردش اون سیمپیچ برق تولید میشه؟نمیشه میدان مغناطیسی داخل میدان رو از بیرون میدان ایزوله کرد؟اما با ترفندی بتونیم سیم پیچ داخل میدان رو توسط حرکت خودروهای دور میدان به حرکت در بیاریم؟
ببخشید دیگه فقط یه ایده هست:اطلاعاتم خیلی ناقصه[khejalat]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
یه ایده ای ذهن منو مشغول کرده که فقط یه ایده هست.یه جرقه هیچ اصراری به عملی شدن طرح ندارم فقط میخوام با شما در میون بذاریم.
همتون میدونید که یک جسم فلزی اگه میدان مغناطیسیو قطع کنه ,انرژی الکتریکی در ان القا میشود.
اساس کار مولدها رو هم که میدونید.اگه سیم پیچی رو درون میدان مغناطیسی اهنربای دائمی (یا اهنربای الکتریکی)حرکت بدید دوسز سیمپیچ ولتاژ القا میشه.
این حالت کلی هست.این رو هم میدونید که شاری که توسط سیم پیچ ثانویه ترانس قطع میشه باعث ایجاد ولتاژ دوسر ثانویه میشه.
یک میدان رو فرض کنید که ماشینها دور ان میچرخند.حالا فرض کنید درون میدان یک سیم پیچ موازی با حرکت خودروها بگرده اگه درون میدان یک میدان مغناطیسی باشه با گردش اون سیمپیچ برق تولید میشه؟نمیشه میدان مغناطیسی داخل میدان رو از بیرون میدان ایزوله کرد؟اما با ترفندی بتونیم سیم پیچ داخل میدان رو توسط حرکت خودروهای دور میدان به حرکت در بیاریم؟
تقا اصلا اشكالي نداره همه بايد ايده هاشون رو بگن و ايده هاي همه محترم هست ديگران هم با نظراتشون اين رو كامل مي كنن شما كه الان اينو نوشتي خودش خيليه آفرين
-
وصل كردن پنكه هايي به دو طرف خودرو
هنگام حركت اين پنكه ها مي چرخن و توليد برق ميكنن عين توربين بادي
-
توليد برق با درب (همون در door)
شما با يه مكانيزم ساده و با استفاده از گيربكس هاي انتقالي مي تونيد برق توليد كنيد به اين صورت كه وقتي در باز مي شه چرخ دنده حركت ميكنه و موتور رو به حركت در مياره وانرژي در باتري ذخيره مي شه
شايد براي اولين بار اين انرژي محسوس نباشه اما با تكرار زياد ميشه
-
هميشه اينو در نظر بگيريد كه براي بازده بالا حتما بايد از گيربكس استفاده كنيد
گيربكس از يكسري چرخ دنده تشكيل شده كه قدرت يا سرعت رو افزايش مي ده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام
خوب هر طرحی داشتین بنویسین که همه رو طرحاتون نظر بدن
هر نظر نماینده ی 1 دیدگاهه و حداقل سودش برای شما کامل شدن دیدگاه شهودیه خودتونه
و این سود کمی نیست-لازمه ی طراحی و ایده پردازیه
الان نظر من اینه که مزایای طرحتونو بنویسین و معایبشو
و 1 سوال رو جواب بدین
چرا از خودروها باید برق تولید کنیم؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
وصل كردن پنكه هايي به دو طرف خودرو
هنگام حركت اين پنكه ها مي چرخن و توليد برق ميكنن عين توربين بادي
قبلا روش بحث کردیم که نمیشه و در واقع میشه اما بازده منفیه و هیچ فایده ای نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
توليد برق با درب (همون در door)
شما با يه مكانيزم ساده و با استفاده از گيربكس هاي انتقالي مي تونيد برق توليد كنيد به اين صورت كه وقتي در باز مي شه چرخ دنده حركت ميكنه و موتور رو به حركت در مياره وانرژي در باتري ذخيره مي شه
شايد براي اولين بار اين انرژي محسوس نباشه اما با تكرار زياد ميشه
باعث کاهش رفاه میشه
باعث محدودیت میشه
هدف از طراحی باید افزایش رفاه یا کاهش مصرف با ثابت بودن رفاه باشه
حتی درهای خودکار با چشم الکترونیک میسازند که رفاه افزایش پیدا کنه حالا اینجوری برعکس عمل کردین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
هميشه اينو در نظر بگيريد كه براي بازده بالا حتما بايد از گيربكس استفاده كنيد
گيربكس از يكسري چرخ دنده تشكيل شده كه قدرت يا سرعت رو افزايش مي ده
البته همیشه هم اینطور نیست
و معمولا گیربکس به دلایل وزنی و مقاومت چرخشی باعث کاهش بازده میشه
-
نقل قول:
سلام
خوب هر طرحی داشتین بنویسین که همه رو طرحاتون نظر بدن
هر نظر نماینده ی 1 دیدگاهه و حداقل سودش برای شما کامل شدن دیدگاه شهودیه خودتونه
و این سود کمی نیست-لازمه ی طراحی و ایده پردازیه
الان نظر من اینه که مزایای طرحتونو بنویسین و معایبشو
و 1 سوال رو جواب بدین
چرا از خودروها باید برق تولید کنیم؟؟؟
با رشد روز افزون جمعیت ,بزرگ شدن شهر ها ,افزایش مصرف سرانه ی انرژی الکتریکی ,و وابستگی کلیه ی فعالیت های اجتماعی اعم از صنعتی کشاورزی اقتصادی و خدماتی به انرژی الکتریکی لزوم تامین این انرژی به صورت گسترده و در مقیاس بالا اجتناب نا پذیر است.بدیهیست که تامین این انرژی با مقیاس و کیفیت فوق را از طریق نیروگا های محلی و کوچک نه تنها اقتصادی نیست بلکه در اکثر موارد از نقطه نظرهای مختلف غیر عملی نیز میباشد.از طرف دیگر احداث نیروگا های بزرگ امروزه در نقاط خاصی قابل توجیه بوده.
این مطلب توی یکی از جزوه های طراحی پستمون نوشته که من معتقدم امروزه باید از نیروگا های محلی استفاده کرد اما نه به همان سبک نیروگاهای بزرگ بلکه منبع انرژی متفاوتی را داشته باشند تا منابع تولید انرژی افزایش یابد.
توی این طرح من میخوام از چرخیدن خودروها دوی میدونهای داخل شهر برق تولید بشه.چرا همچین طرحی ؟چون امروزه روشهای نوین تولید برق توسط عواملی به وجود می اید که وجود دارن و میشود از انها استفاده کرد.مثل پیاده روهایی که برق تولید میکنند.خب حرکت انسانها که وجود داشت اثری را ایجاد کردند که از راه رفتن های اجتناب ناپذیر انسانها را به برق تبدیل کردند.خب منم میگم حرکت خودروها که هست باید روشی را ایجاد کنیم که ازین حرکت اجتناب ناپذیر انرژی بگیریم.میدون یکی از فضاهایی هست که فکر میکنم قابلیت پیاده سازی طرحی را داشته باشد.
طراحی سیم پیچ و قطب و ایجاد شار و ... حل میشه فقط به عاملی برای چرخش نیاز داریم.عاملی که حرکت یک خودرو رو به دور میدون به چرخشی برای سیمپیچ داخل میدون تبدیل کنه.پیشنهاد شما در صورت قبول طرح چیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
با رشد روز افزون جمعیت ,بزرگ شدن شهر ها ,افزایش مصرف سرانه ی انرژی الکتریکی ,و وابستگی کلیه ی فعالیت های اجتماعی اعم از صنعتی کشاورزی اقتصادی و خدماتی به انرژی الکتریکی لزوم تامین این انرژی به صورت گسترده و در مقیاس بالا اجتناب نا پذیر است.بدیهیست که تامین این انرژی با مقیاس و کیفیت فوق را از طریق نیروگا های محلی و کوچک نه تنها اقتصادی نیست بلکه در اکثر موارد از نقطه نظرهای مختلف غیر عملی نیز میباشد.از طرف دیگر احداث نیروگا های بزرگ امروزه در نقاط خاصی قابل توجیه بوده.
این مطلب توی یکی از جزوه های طراحی پستمون نوشته که من معتقدم امروزه باید از نیروگا های محلی استفاده کرد اما نه به همان سبک نیروگاهای بزرگ بلکه منبع انرژی متفاوتی را داشته باشند تا منابع تولید انرژی افزایش یابد.
توی این طرح من میخوام از چرخیدن خودروها دوی میدونهای داخل شهر برق تولید بشه.چرا همچین طرحی ؟چون امروزه روشهای نوین تولید برق توسط عواملی به وجود می اید که وجود دارن و میشود از انها استفاده کرد.مثل پیاده روهایی که برق تولید میکنند.خب حرکت انسانها که وجود داشت اثری را ایجاد کردند که از راه رفتن های اجتناب ناپذیر انسانها را به برق تبدیل کردند.خب منم میگم حرکت خودروها که هست باید روشی را ایجاد کنیم که ازین حرکت اجتناب ناپذیر انرژی بگیریم.میدون یکی از فضاهایی هست که فکر میکنم قابلیت پیاده سازی طرحی را داشته باشد.
طراحی سیم پیچ و قطب و ایجاد شار و ... حل میشه فقط به عاملی برای چرخش نیاز داریم.عاملی که حرکت یک خودرو رو به دور میدون به چرخشی برای سیمپیچ داخل میدون تبدیل کنه.پیشنهاد شما در صورت قبول طرح چیست؟
درسته نگاهتون و درسته طرز فکرتون
اما روش حل مسئله ای که در پیش گرفتین اشتباهه
خودروها توی خیابون حرکت میکنند درسته
و چه الکتریسیته تولید کنیم از حرکتشون و چه نکنیم باید اونا حرکت خودشونو بکنن
ولی چه فرقی میکنه نیرو رو ازشون بگیریم برای تولید برق یا نه؟؟
اینکه اگه بخوایم از حرکتشون برق تولید کنیم مصرف سوختشون افزایش پیدا میکنه
و چون مستقیما برق تولید نمیشه و نیرو چند بار تبدیل میشه تا از سوخت به برق تبدیل بشه پس بازده پایین خواهد بود
پس این روش نه اقتصادیه و نه از لحاظ فنی قابل قبول
منظور کتابتون نیروگاههای بزرگتریه که به دلیل تمرکز سرمایه در 1 منطقه میشه بازدهی های بالا براشون در نظر گرفت
اما این مال زمانیه که الودگی هوا-پایان منابع تجدید ناپذیر
گرم کردن هوای کره ی زمین
الودگیه ابها و خیلی تاثییرات مخرب بر محیط زیست کشور و منطقه
مد نظر نبودند
ولی حالا که همه ی این محدودیتها و قوانین و.... وارد شدند
منابع منطقه ای و پراکنده ی تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر راهکار بهتری هستند
درضمن به نظر بنده توی اون کتابی که شما خوندین یا اشتباه نوشته یا مورد خاصی مدنظرش بوده
اتلاف انرژی از طریق حرکت انرژی در سیمها و کابلهای طولانی بازده کل تولید رو به شدت کاهش میده
حتی چند سال قبل فقط با تعویض تمام کابلهای فشار قوی فرسوده کشور با نمونه های نو شاهد حدود 10 درصد افزایش راندمان بودیم
که نشون دهنده ی تاثیر این اتلاف انرزی بر راندمان کل هست
نظرم اینه توی کشور ما فعلا باید دنبال استفاده از تکنولوژیهای حال حاظر باشیم
هر وقت تونستیم اتلاف انرزی رو به تراز قابل قبولی برسونیم اونوقت دنبال استفاده از روشهای جدید باشیم
جای فرت و فرت افتتاح نیروگاههای سیکل ترکیبی
روی انرژی خورشیدی سرمایه گذاری کنیم که 5 سال دیگه بتونیم به جای مصرف گاز و گازوئیل و نفت کوره و.... تنها مصرفمون شنهای کویر باشه
برای تولید سلول خورشیدی
-
نقل قول:
اما این مال زمانیه که الودگی هوا-پایان منابع تجدید ناپذیر
گرم کردن هوای کره ی زمین
الودگیه ابها و خیلی تاثییرات مخرب بر محیط زیست کشور و منطقه
مد نظر نبودند
ولی حالا که همه ی این محدودیتها و قوانین و.... وارد شدند
منابع منطقه ای و پراکنده ی تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر راهکار بهتری هستند
منم منظورم همین هست اما
نقل قول:
اینکه اگه بخوایم از حرکتشون برق تولید کنیم مصرف سوختشون افزایش پیدا میکنه
و چون مستقیما برق تولید نمیشه و نیرو چند بار تبدیل میشه تا از سوخت به برق تبدیل بشه پس بازده پایین خواهد بود
اصلا منظورم جلوگیری از حرکت خودروها نیست که مثل قضیه ی توربین گقتید بازده منفی هست.
بلکه منظورم اثر حرکتشون هست البته واسه همین موضوع به مشکل خوردم.
شما اینو قبول دارید که میشه داخل فضای یک میدون تجهیزات یک ژنراتور را پیاده سازی کرد؟
یه ایده ای که فکرمو مشغول کرده اینه که دور میدون در زیر اسفال فضایی قرار بگیرد که با عبور خودرو از روی ان و وزن زیاد ان هوایی رو به صورت فشرده بدمد و خروجی این فوت قوی به توربین درون میدون برسد.نمیدونم چجوری بگم که بتونید تصور ذهنی درستی از اونچه که تو ذهنمه ایجاد کنم واستون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
منم منظورم همین هست اما
اصلا منظورم جلوگیری از حرکت خودروها نیست که مثل قضیه ی توربین گقتید بازده منفی هست.
بلکه منظورم اثر حرکتشون هست البته واسه همین موضوع به مشکل خوردم.
شما اینو قبول دارید که میشه داخل فضای یک میدون تجهیزات یک ژنراتور را پیاده سازی کرد؟
یه ایده ای که فکرمو مشغول کرده اینه که دور میدون در زیر اسفال فضایی قرار بگیرد که با عبور خودرو از روی ان و وزن زیاد ان هوایی رو به صورت فشرده بدمد و خروجی این فوت قوی به توربین درون میدون برسد.نمیدونم چجوری بگم که بتونید تصور ذهنی درستی از اونچه که تو ذهنمه ایجاد کنم واستون
شما هر جوری از اثر حرکت خودرو-از خودش مستقیم-از فشار ی که از حرکتش وارد میکنه و ........بخواین برق تولید کنین همونقدر و بیشتر به مصرف سوخت خودرو اضافه میشه
توربینهای بادی کنار خیابون فقط روی مصرف سوخت تاثیر نمیزارند(چون هوا رو خودرو قبل از گرفتن برق توسط توربینها حرکت داده و مقاومت توربین به مقاومت هوا افزوده نمیشه)
البته ناگفته نماند 1 دیواره با فشار افزایش یافته نسبت به حرکت عادی ایجاد میکنه که در صورت تداوم حرکت خودرو ها به صورت میانگین میتونه تاثییرات خیلی ناچیزی داشته باشه رو مصرف سوخت که در مقایسه با تولید برقی که صورت میگیره 1 نوع جلوگیری از اتلاف انرژی ایرودینامیک محسوب میشه
-
متوجه این یه تیکه نشدم:
نقل قول:
توربینهای بادی کنار خیابون فقط روی مصرف سوخت تاثیر نمیزارند(چون هوا رو خودرو قبل از گرفتن برق توسط توربینها حرکت داده و مقاومت توربین به مقاومت هوا افزوده نمیشه)
البته ناگفته نماند 1 دیواره با فشار افزایش یافته نسبت به حرکت عادی ایجاد میکنه که در صورت تداوم حرکت خودرو ها به صورت میانگین میتونه تاثییرات خیلی ناچیزی داشته باشه رو مصرف سوخت که در مقایسه با تولید برقی که صورت میگیره 1 نوع جلوگیری از اتلاف انرژی ایرودینامیک محسوب میشه
فکر کنم خوب متوجه اون چیزی که تو ذهنمه نشدید.
بزارید اینجوری بگم:دیدی بچه ها وقتی چیپس میخورن پاکتشو میندازن زمین چند بار لبه ی پاکت رو فشار میدن با پا تا هوای داخل پاکت باعث باد شدنش بشه.وقتی که خوب باد شد لبه ی پاکت رو نگه میدارند و با پای دیگه محکم روی قسمت باد شده رو فشار میدن تا پاکت میترکه و هوارو به بیرون پرت میکنه.
منم میگم زیر اسفالت دور میدون محیطی باشه که حالت بادکنکی داشته باشه که با عبور خودرو از روی این صفحه و فشاری که به ان وارد میشود هوایی را توسط لوله ای به پره توربین درون میدون منتقل کند.این یکی از روشهاست که به ذهنم رسید یه جور دیگه هم تو ذهنم هست واسه انتقال هوای صفحه ی درون زمین به توربین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
متوجه این یه تیکه نشدم:
فکر کنم خوب متوجه اون چیزی که تو ذهنمه نشدید.
بزارید اینجوری بگم:دیدی بچه ها وقتی چیپس میخورن پاکتشو میندازن زمین چند بار لبه ی پاکت رو فشار میدن با پا تا هوای داخل پاکت باعث باد شدنش بشه.وقتی که خوب باد شد لبه ی پاکت رو نگه میدارند و با پای دیگه محکم روی قسمت باد شده رو فشار میدن تا پاکت میترکه و هوارو به بیرون پرت میکنه.
منم میگم زیر اسفالت دور میدون محیطی باشه که حالت بادکنکی داشته باشه که با عبور خودرو از روی این صفحه و فشاری که به ان وارد میشود هوایی را توسط لوله ای به پره توربین درون میدون منتقل کند.این یکی از روشهاست که به ذهنم رسید یه جور دیگه هم تو ذهنم هست واسه انتقال هوای صفحه ی درون زمین به توربین
بله از این روش توی لاستیکهای خود تنظیم شونده ی خودروهای مدرن هم استفاده میشه
و با حرکت خودرو فشار هوای لاستیک بالاتر میره تا به حد مناسب برسه بعد نیروی وارده با نیروی فشار باد مساوی میشه و تولید فشار تا زمانی که فشار هوا کم نشه متوقف میشه!!!!
این روش که میگین اجراش توی محیط میدون که باز و مسیر حرکت خودرو ها دقیقا مشخص نیست کار خیلی سختیه ولی شدنیه
اما واقعا الکتریسیته ی که تولید میکنه با توجه به ابعاد و سرمایه و تکنولوژی مورد نیاز و ....... اصلا به صرفه نیست از لحاظ اقتصادی
از لحاظ فنی هم باز هم مصرف سوخت افزایش پیدا میکنه
من کاملا فهمیدم چی میگین قصد هم ندارم چون ایده ی شماست و... قبولش نکنم
نظر من اینه میتونه غلط باشه ولی نظر من با اطلاعاتی که دارم فعلا اینه !!
-
اگه کیسه های هوا رو تا 10 متریه محیط میدون قرار بدیم و میدون هم که مسیر تقاطع چند خیابان هست به نظر به طور مداوم میتوانیم انرژی ذخیره کنیم.و عبور هر خودرویی تاثیر گذار میشه.
شاید بشه خوب روش فکر کرد تا پیاده سازیش به تکنولوژی خیلی بالایی نیاز نداشته باشه.
اگر بشه روشنایی بلوارهای متصل به میدون توسط خودروهای عبوری دور میدون تامین میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اگه کیسه های هوا رو تا 10 متریه محیط میدون قرار بدیم و میدون هم که مسیر تقاطع چند خیابان هست به نظر به طور مداوم میتوانیم انرژی ذخیره کنیم.و عبور هر خودرویی تاثیر گذار میشه.
شاید بشه خوب روش فکر کرد تا پیاده سازیش به تکنولوژی خیلی بالایی نیاز نداشته باشه.
اگر بشه روشنایی بلوارهای متصل به میدون توسط خودروهای عبوری دور میدون تامین میشه.
نظر من اینه شاید هم بهتر باشه گوش ندی ولی روی این طرح خیلی حساب نمیشه کرد
حجمش زیاده هزینه بره تولیدش خیلی کمه و........... تازه مصرف سوخت رو افزایش میده
-
پس بهتره یکم بیشتر بررسی کنم.دوستای دیگه هم بیان نر بدن شاید نظر بهتری داشته باشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
پس بهتره یکم بیشتر بررسی کنم.دوستای دیگه هم بیان نر بدن شاید نظر بهتری داشته باشن.
من خودم از نظرم مطمئنم کاملا
برای اینکه شاید شما مطمئن نباشین اینطوری گفتم!!
-
اين طرح توليد برق با استفاده از پنكه اي كه به دو طرف ماشين بسته مي شه و برق توليد مي شه هم خيلي خوبه چرا روش بحث نميكنين كم خرج بازده بالا اسان عدم آلودگي هوا
خيلي طرح خوبيه به نظر من
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
اين طرح توليد برق با استفاده از پنكه اي كه به دو طرف ماشين بسته مي شه و برق توليد مي شه هم خيلي خوبه چرا روش بحث نميكنين كم خرج بازده بالا اسان عدم آلودگي هوا
خيلي طرح خوبيه به نظر من
چون کلی دلیل و مدرک اوردیم که نمیشه
پر خرج بدون بازده و باعث تولید الاینده ها در هوا میشه تازه اقتصادی هم نیست
خوب پس دیگه راجع بهش بحث نمیکنیم چون اسپم محسوب میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
خيلي طرح خوبيه به نظر من
دوست عزیز راه های زیادی برای تولید برق داره اما حالا ما یک یا دو تا پنکه بیرون بزاریم برق تولید بشه برق را کجا استفاده کنیم چه کاربردی داره
حالا چرا پنکه را روی ماشین نصب کنیم می تونیم در کنار خیابان یا پارکینگ یا اتوبان گذاشت از حرکت خودرو از کنارشون باعث چرخش توربین شده و سبب میشه برق تولید شه و برای روشنایی اون محیط استفاده شه این طوری بهتر نیست؟
-
سلام...[golrooz]
در مورد توليد و خلق يك اثر:
نوآوري، بهينه سازي كاربري ، و بهينه سازي سرمايه اي رو بايد مد نظر قرار داد...
ما يه قابلامه غذا رو بعد از پختن ميذاريم يه جا سرد بشه...
اگر چند ترموالكتريك رو با هدسينگ بچسبونيم زيرش برق توليد كرديم و مثلا موبايلمون 5 دقيقه رايگان شارژ ميشه...
يا اگر ما رنگ رو بماليم به موهامون و بكشيم روي بوم كار نو و اثر جديدي خلق كرديم...
يا ميكرفون ميذاريم دمه دهن بچه و از صداي جيغ بي فايده اون انرژي توليد ميكنيم...
اما اينها واسه ي موفقيت كافي نيست...
و دوستان در ايده دادن هميشه اين را در نظر بگيرند كه چرا اين ايده هاي ساده به ذهن اين 6 ميليارد نفر ديگه نرسيده تا به حال...
يعني هيچكي عقلش نرسيده پنكه از پنجره ماشين بده بيرون؟
البته شما در شرايطي هستيد كه 100 تا ايده ميديد و يكيش به درد ميخوره...
دو سال ديگه 10 ايده ميديد و يكيش ميگيره...
روزي هم از 2 تا ايده 3 تا اختراع در ميارين...
تا روزي كه صاحب نظر ميشيد و افتخار ما...[tashvigh][esteghbal][golrooz]
در مورد اون ميدون انرژي بايد بگم كه چندين نفر تا به حال اين رو با من مشورت كردن...
اما نيروي توليدي ما در صورتي كه فرضاً بر حركت خودرو تاثير نداشته باشد مگر چقدر هست؟
هزينه ساخت و تامين و نگهداري ما چقدر است...
خب چرا از صفحات فوتو ولتاييك استفاده نكنيم؟
از همه جهت بهينه تر هست...
هرچند كه با گذاشتن توربين يعني مهار حركت آزاد و جذب نيروي سيال هوا...
و تاثير در نيروي مولكول به مولكول سيال هوا و اثر آن بر بدنه خودرو در مصرف سوخت موتوري هم تاثير ميگذاريم...
هرچند هم كه چنين طرح هاي خيلي جاها اجرا شده...
همانطور كه ممكن است تابلوي گيس سفيد من هم گاهي فروش برود...
اما ما اختراع ميكنيم تا جيغ هاي كودكي هايمان بيهوده نباشد...[golrooz]