با رشد روز افزون جمعیت ,بزرگ شدن شهر ها ,افزایش مصرف سرانه ی انرژی الکتریکی ,و وابستگی کلیه ی فعالیت های اجتماعی اعم از صنعتی کشاورزی اقتصادی و خدماتی به انرژی الکتریکی لزوم تامین این انرژی به صورت گسترده و در مقیاس بالا اجتناب نا پذیر است.بدیهیست که تامین این انرژی با مقیاس و کیفیت فوق را از طریق نیروگا های محلی و کوچک نه تنها اقتصادی نیست بلکه در اکثر موارد از نقطه نظرهای مختلف غیر عملی نیز میباشد.از طرف دیگر احداث نیروگا های بزرگ امروزه در نقاط خاصی قابل توجیه بوده.سلام
خوب هر طرحی داشتین بنویسین که همه رو طرحاتون نظر بدن
هر نظر نماینده ی 1 دیدگاهه و حداقل سودش برای شما کامل شدن دیدگاه شهودیه خودتونه
و این سود کمی نیست-لازمه ی طراحی و ایده پردازیه
الان نظر من اینه که مزایای طرحتونو بنویسین و معایبشو
و 1 سوال رو جواب بدین
چرا از خودروها باید برق تولید کنیم؟؟؟
این مطلب توی یکی از جزوه های طراحی پستمون نوشته که من معتقدم امروزه باید از نیروگا های محلی استفاده کرد اما نه به همان سبک نیروگاهای بزرگ بلکه منبع انرژی متفاوتی را داشته باشند تا منابع تولید انرژی افزایش یابد.
توی این طرح من میخوام از چرخیدن خودروها دوی میدونهای داخل شهر برق تولید بشه.چرا همچین طرحی ؟چون امروزه روشهای نوین تولید برق توسط عواملی به وجود می اید که وجود دارن و میشود از انها استفاده کرد.مثل پیاده روهایی که برق تولید میکنند.خب حرکت انسانها که وجود داشت اثری را ایجاد کردند که از راه رفتن های اجتناب ناپذیر انسانها را به برق تبدیل کردند.خب منم میگم حرکت خودروها که هست باید روشی را ایجاد کنیم که ازین حرکت اجتناب ناپذیر انرژی بگیریم.میدون یکی از فضاهایی هست که فکر میکنم قابلیت پیاده سازی طرحی را داشته باشد.
طراحی سیم پیچ و قطب و ایجاد شار و ... حل میشه فقط به عاملی برای چرخش نیاز داریم.عاملی که حرکت یک خودرو رو به دور میدون به چرخشی برای سیمپیچ داخل میدون تبدیل کنه.پیشنهاد شما در صورت قبول طرح چیست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)