<BR>این حرفا چیه داداش.من که خیلی قبولت دارم.منم که اینجا اومدم از تجربه های شما استفاده کنم.اگه یوقت روی یه چیزی پا فشاری میکنم ببخشید.مدلمه.تا بهم ثابت نشه روش گیر میکنم.ممنون ازین که با حوصله جواب سوالامو میدید.<BR>يه وقت فكر نكني ما آدماي گيري هستيم و يا مشكي با ايده هاي ديگران داريم...<BR><BR>من به شخصه در حد توانايي و تجربه ام سعي ميكنم راهنماي و كمكه دوستان باشم...<BR>خب چون تمام انرژی بادی که دارین میگیرین ماشین داره تامیین میکنه چون میانگینا هوا در کل حرکت خودرو ثابته و انرژی نداره و شما در واقع دراین انرژی رو دارین از خود ماشین میگیرین و با تبدیلش به برق دوباره به خودرو برمیگردونین<BR>خب من میگم چه فرقی داره که یه سنگ بخوره تو سرم یا با همون شدت سرمو بزنم به سنگ.<BR>منظورم اینه که ما که داریم انرژی برای حرکت خودرو استفاده میکنیم و درون مولکولهای هوا به جلو میریم خب مگه چرخش مثلا یه مولد میخواد چقد از نیروی ماشین رو بگیره؟<BR>من منظورم برای خودروهای الکتریکی هست که با سرعت بالا حرکت نمیکنند.درسته پره های توربین مقاومت ایجاد میکنند در برابر هوا اما برق قابلتوجهی باید در باطری ها ذخیره کنند.<BR>اینطور که شما میگیذ با قرار دادن توربین انرژی از خودرو میگیری و بهش پس میدی پس خودروهای هیبریدی هم نباید تولید میشدند دیگه؟چون در اونها هم یه ژنراتور توسط موتور بنزینی میچرخه و در باطری ذخیره میکنه پس سوخت بیشتری از خودرو گرفته میشه تا به خودرو تحویل داده بشه.<BR>حالا این طرح تاحالا امتحان شده؟<BR>من اگه بخوام یه جور عکس از طرز قرار گرفتن توربین بر روی خودرو طراحی کنم باید با چه نرم افزاری این کار رو بکنم؟دستتون رو از شيشه مياريد بيرون و ميبينيد باد با سرعت زياد در حال وزيدنه و دست شما رو به عقب ميبره...<BR><BR>نيروي قابل قبولي به نظر مياد كه ايده هاي زيادي رو به همراه داره...<BR><BR>ولي در حقيقت سيال هواي اطراف شما ثابت هست و شما در اون با سرعت حركت ميكنيد...
علاقه مندی ها (Bookmarks)