پاسخ : 6 راه شکستن چرخه افسردگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
گاهی اوقات افراد افسرده برای فرار از مشکلات، برای خود الگویی ترتیب میدهند تا از این طریق احساس بهتری پیدا کنند. درحالی که معمولاً با خود درمانیهای غیراصولی شیوههای تسکین دهندگی نادرست اوضاع را بدتر از قبل خواهد کرد.
سلام و تشکر فراوان
میبخشین میشه این قسمت رو برا بنده یه کم بیشتر بازکنین تا راحت تر بتونم هضم کنم؟ممنون از لطفتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله.
سلام و تشکر فراوان
میبخشین میشه این قسمت رو برا بنده یه کم بیشتر بازکنین تا راحت تر بتونم هضم کنم؟ممنون از لطفتون
سلام
از آنجاییکه افراد افسرده بیشتر افکار منفی رو می پرورانن ، ممکنه الگوی مناسبی انتخاب نکنن .... مثلا ممکنه برای رهایی از افسردگی و کسب شادی عضو گروههایی شوند
و رو به مواردی که شادی کاذب به همراه داره بیارن
ممکنه یک فرد افسرده بگه خواب زیاد تسکینش میده یا تنهایی براش بهترین روشه ، ولی بااین روش ها تو یک چرخه معیوب میفتن که باز همینا به افسردگی عمیق تر دامن میزنه
همانطور که گفته شد ، افراد افسرده حتی نمیتونن ورزش کنن ، احساس خستگی میکنن ، به این ترتیب کاملا مشخصه نمیتونن به تنهایی برای خودشون الگوی مناسبی ترتیب بدن
با روان درمانی افسردگی ریشه یابی میشه ، علتها پیدا میشه ، تکلیف داده میشه و بازخوردها دریافت میشه و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
از آنجاییکه افراد افسرده بیشتر افکار منفی رو می پرورانن ، ممکنه الگوی مناسبی انتخاب نکنن .... مثلا ممکنه برای رهایی از افسردگی و کسب شادی عضو گروههایی شوند
و رو به مواردی که شادی کاذب به همراه داره بیارن
ممکنه یک فرد افسرده بگه خواب زیاد تسکینش میده یا تنهایی براش بهترین روشه ، ولی بااین روش ها تو یک چرخه معیوب میفتن که باز همینا به افسردگی عمیق تر دامن میزنه
همانطور که گفته شد ، افراد افسرده حتی نمیتونن ورزش کنن ، احساس خستگی میکنن ، به این ترتیب کاملا مشخصه نمیتونن به تنهایی برای خودشون الگوی مناسبی ترتیب بدن
با روان درمانی افسردگی ریشه یابی میشه ، علتها پیدا میشه ، تکلیف داده میشه و بازخوردها دریافت میشه و ...
پس اینجا منظور از الگو همان روش درمان است نه الگو قرار دادن افراد موفق، درسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
نشخوار فکری منفی شبیه به سمی است که منجر به صحبت کردن منفی با خود میشود. جملاتی مانند اینکه «این تقصیر خود من است
یا در این جمله بنده یه کم مشکل دارم مثلا تو زندگیم{البته تو زندگیم و مسائل شخصی} وقتی یه فردی باهام به مشکل برمیخوره بنده اینو به خودم قبولوندم که ایراد از بنده است چرا که هر کس باید خودش خودشو کنترل کنه پس ایراد از بنده بوده و شب و روز این حرفو به خودم میگم{البته در خلوت نه در رو در رو با افراد} آیا این هم نشخوار فکر منفی است و اثر زیانباری دارد؟اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله.
یا در این جمله بنده یه کم مشکل دارم مثلا تو زندگیم{البته تو زندگیم و مسائل شخصی} وقتی یه فردی باهام به مشکل برمیخوره بنده اینو به خودم قبولوندم که ایراد از بنده است چرا که هر کس باید خودش خودشو کنترل کنه پس ایراد از بنده بوده و شب و روز این حرفو به خودم میگم{البته در خلوت نه در رو در رو با افراد} آیا این هم نشخوار فکر منفی است و اثر زیانباری دارد؟اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
نشخوار فکری یعنی اینکه همش یه فکر منفی بارها و بارها تکرار میشه ، و فرد نمیتونه جلوشو بگیره ، یعنی روش کنترلی نداره
مثل : من آدم ناتوانی هستم ، من از عهده هیچ کاری برنمیام ، مقصر تمام اتفاقات بد منم و ....
اینکه یک فرد باشما با مشکل برمیخوره ، نباید فکر کنین مشکل شما هستین ، شاید عقایدتون متفاوته ، شاید اون فرد اشتباه میکنه
پس در اول کار باید دید ، مشکل از کجاست ، نباید به دنبال مقصر بود ... این رو باید قبول کرد که آدمها باهم متفاوتن ،
اگر پس از بررسی جوانب و خود مشکل ، به این نتیجه رسیدیم مشکل از ماست ، پس باید به فکر اصلاح باشیم
بنابراین نباید از همون اول به خودمون حمله کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
بنابراین نباید از همون اول به خودمون حمله کنیم