دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 22 از 33 نخستنخست ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 321

موضوع: من و پروفسور بارتزال

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    5,214
    دریافت تشکر: 4,319
    قدرت امتیاز دهی
    41
    Array

پیش فرض پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))

نقل قول نوشته اصلی توسط schrodinger نمایش پست ها
    و اما طرح خودم
    من دارم روی این مسئله کار می کنم که قدرت انتقال اکسیژن رو در داخل خون افزایش بدیم
    این کار می تونه به روش های زیر انجام بشه:
    1. استفاده از خون مصنوعی( که این کار انجام شده)

2. افزایش توان انتقال اکسیژن در هموگلوبین
    2-1 . با افزایش توالی دریافت کننده « هم» ( هم رسپتور) که یک هموگلوبین بتونه بیشتر از 4 تا « هم » رو با خودش حمل کنه
    2-2 . استفاده از یک « هم » متفاوت که بتونه بیشتر از یک عدد o2 رو با خودش حمل کنه

3. استفاده از گلوبین جانوران دیگه که قدرت حمل اکسیژن بیشتری رو داشته باشند

(اگه کسی ایده ی دیگه ای داره خوسحال می شم که مطرح کنه تا بررسیش کنم)

قصد دارم این کار به صورت ژنتیکی انجام بشه نه اینکه فرد مجبور باشه دائم این ماده رو به خودش تزریق کنه

سلام دوست عزيز
    واقعا خسته نباشي موضوعي كه روي اون كار مي كني بي نهايت مهمه و اگه ان شاالله چنين طرحي به نتيجه مورد نظر برسه مي تونه مشكلات بيماران زيادي رو حل كنه
    قطعا شما به واسطه تحقيقاتي كه انجام دادي روي اين موضوع تسلط بيشتري نسبت به ما داري و اگه اينجا مطلبي عرض ميشه صرفا نكاتيه كه به ذهن خودم مي رسه و ممكنه قبلا شما هم اونها رو مدنظر قرار داده باشي

1. استفاده از گلوبين جانوران در عمل همونطور كه شما هم به درستي اشاره كردي ممكنه عملي نباشه چون اين هموگلوبين هم مي بايست قابل حمل توسط گلبول هاي قرمز باشه و هم اينكه واكنش آنافيلاكسي ( كه ممكنه بدن نسبت به هر پروتئين بيگانه نشون بده ) ايجاد نكنه ضمن اينكه نوع هموگلوبين هم بسيار مهمه به دليل اينكه برخي هموگلوبين ها مي تونن با تغيير شكل در گلبول قرمز سبب كم خوني بشن مثلا در تالاسمي همين اتفاق مي افته

2. هموگلوبين نوتركيب ( Recombinant ) به نحوي كه قادر به حمل ملكول هاي اكسيژن بيشتري باشه شايد بيشتر قابل بررسي باشه البته قطعا اين موضوع هم مي بايست با دقت بيشتري مورد بررسي قرار بگيره چرا اينكه برخي اشكالات مطرح شده در مورد اول در اين مورد هم مي تونه مصداق داشته باشه

3. پيشنهاد مي كنم براي اين منظور با يه متخصص ژنتيك ملكولي هم مشورت بشه تا ببينيم آيا واقعا براي جلب حداكثر اكسيژن مي تونيم يه ملكول هموگلوبين رو با حداقل تغيير ساختاري سنتز كنيم ؟ چون اين موضوع بسيار مهمه كه هموگلوبين سنتزي علي رغم داشتن خاصيت موردنظر ، كمترين تفاوت ظاهري رو با ملكول هموگلوبين طبيعي داشته باشه تا بتونه بدون كمترين عارضه اي جايگزين هموگلوبين طبيعي در گلبول هاي قرمز بشه

تا تو به خاطر مني كس نگذشت بر دلم

مثل تو كيست در جهان تا ز تو مهر بگسلم ...

2. 6 کاربر از پست مفید امير آشنا سپاس کرده اند .

دوست جدید
    رشته تحصیلی
    زیست شناسی
    ارسال تشکر
    229
    دریافت تشکر: 474
    قدرت امتیاز دهی
    29
    Array

من تو این سایت کسی رو که به ژنتیک مسلط باشه نمی شناسم (چون تازه واردم) خوشحال می شم اگه کسی رو می شناسید معرفی کنید یا ازش دعوت کنید که به اینجا بیاد
    اما در مورد این مطلبی که فرمودید : ... هموگلوبين سنتزي علي رغم داشتن خاصيت موردنظر ، كمترين تفاوت ظاهري رو با ملكول هموگلوبين طبيعي داشته باشه تا بتونه بدون كمترين عارضه اي جايگزين هموگلوبين طبيعي در گلبول هاي قرمز بشه
    هموگلوبین همونطور که می دونید از 4 تا پلی مر پروتئینی تشکیل شده
    این چهار تا پلی مر با استفاده از پیوندهای که بین گروه عاملی امینو اسید ها به وجود می آد به هم متصل می شن که اگر اشتباه نکنم توالی های آلفا با 23 تا پیوند به همدیگه و توالی های الفا و بتا با 19 تا پیوند به هم وصل می شن
    وفتی که اکسیژن به «هم» متصل می شه بر اثر نیروی رانشی که بین اونها ایجاد می شه این پلی مر ها با یک زاویه مشخصی می چرخند و نهایتا بعد از اینکه 4 تا اکسیژن به اون متصل می شه هر 4 پلی مر یک چرخشی پیدا می کنند و به فرم R در هموگلوبین در می آن.

تو این شکل اکسیژن نشون داده نشده اما چرخش تترامرها در حالت oxi و deoxi دیده میشه
    باید تو طراحی این هموگلوبین نوترکیب به این نکته توجه بشه که اگر بخوایم با همون اندازه اکسیژن بیشتری رو حمل کنه باید پیوندهایی که این تترامر رو به هم متصل نگه می داره اونقدر زیاد و یا قوی باشه که بر اثر اتصال اکسیژن بیشتر متلاشی نشه
    ویرایش توسط schrodinger : 28th December 2009 در ساعت 02:54 AM
    ..:::::::« همیشه یک اتفاق در حال رخ دادن است »:::::::..
    و
    ..:::::::« هیچ چیز اتفاقی نیست »:::::::..

4. 6 کاربر از پست مفید schrodinger سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    معماری
    ارسال تشکر
    10,146
    دریافت تشکر: 10,426
    قدرت امتیاز دهی
    25393
    Array
    SaSaMc2's: جدید25

سلام دوست گرامي.

اگر ميخواي از يك سايت عكسي را اينجا بذاري:

تصوير را انتخاب كن. هايلايت.

و كپي رو بزن و در اين كادر پيام پيست كن.

شاد و موفق و واقع بين باشيد

6. 4 کاربر از پست مفید SaSaMc2 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    5,214
    دریافت تشکر: 4,319
    قدرت امتیاز دهی
    41
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط schrodinger نمایش پست ها
    من تو این سایت کسی رو که به ژنتیک مسلط باشه نمی شناسم (چون تازه واردم) خوشحال می شم اگه کسی رو می شناسید معرفی کنید یا ازش دعوت کنید که به اینجا بیاد

خودت رو به سايت محدود نكن براي اينكه بتوني از امكانات و متخصصين ژنتيك ملكولي استفاده كني مي توني به پژوهشكده ملي ژنتيك واقع در كيلومتر 10 اتوبان تهران - كرج ، نرسيده به پيكانشهر ، بلوار پژوهش مراجعه كني . اينجوري علاوه بر دانش از امكانات مناسب تري هم مي توني بهره ببري
    موفق باشي

تا تو به خاطر مني كس نگذشت بر دلم

مثل تو كيست در جهان تا ز تو مهر بگسلم ...

8. 6 کاربر از پست مفید امير آشنا سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر _ نرم افزار
    ارسال تشکر
    290
    دریافت تشکر: 62
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

سلام دوستان
    کار جالبیه من هم یک ایده دارم لطفا نظرات خودتون را بگید و آن اینکه من به فکر یک آیفون هستم که وقتی کسی در خانه نیست از کسی که پشت دره یک عکس بگیرد و با استفاده از یک موبایل آن را به صاحب خانه بفرستد و صاحب خانه اگر برایش آشنا بود و دوست داشت در را باز کند می تواند با ارسال یک پیامک دستور باز کردن در را به آیفون بدهد.
    این آیفون برای مواقعی کاربرد دارد که مثلا یک از افراد خانواده کلیدش را جا گذاشته باشد و دیگر لازم نیست یک از افراد خانواده را که در آن طرف شهر است بکشد در خانه را بازکند یا مثلا یک از افراد فامیل که در یک شهر دیگر آمده در خانه شما و شما برای انجام کاری طولانی به بیرون از خانه رفته اید و می توانید دستور بازکردن در را بدهید.
    لطفا نظر خود را درباره ی این طرح بدهید.
    خیلی متشکرم

10. 3 کاربر از پست مفید robofire سپاس کرده اند .

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    computer
    ارسال تشکر
    6,947
    دریافت تشکر: 11,496
    قدرت امتیاز دهی
    157
    Array

اگه دوست داری این رو هم به طرحت اضافه کن.
    البته کلا" طرح خودمه اما نمیتونم پیگیری کنم پس میدم به شما.و هر کی که میتونه پیگیری کنه
    اینکه وقتی خونه نیستیم کسی که میاد دمه در
    بتونه واسمون پیام بزاره.ایفون تصویری که موجوده فقط میمونه سیستم ضبط مکالمه که اونم کار چندانی نداره.

12. 3 کاربر از پست مفید moji5 سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط robofire نمایش پست ها
    سلام دوستان
    کار جالبیه من هم یک ایده دارم لطفا نظرات خودتون را بگید و آن اینکه من به فکر یک آیفون هستم که وقتی کسی در خانه نیست از کسی که پشت دره یک عکس بگیرد و با استفاده از یک موبایل آن را به صاحب خانه بفرستد و صاحب خانه اگر برایش آشنا بود و دوست داشت در را باز کند می تواند با ارسال یک پیامک دستور باز کردن در را به آیفون بدهد.
    این آیفون برای مواقعی کاربرد دارد که مثلا یک از افراد خانواده کلیدش را جا گذاشته باشد و دیگر لازم نیست یک از افراد خانواده را که در آن طرف شهر است بکشد در خانه را بازکند یا مثلا یک از افراد فامیل که در یک شهر دیگر آمده در خانه شما و شما برای انجام کاری طولانی به بیرون از خانه رفته اید و می توانید دستور بازکردن در را بدهید.
    لطفا نظر خود را درباره ی این طرح بدهید.
    خیلی متشکرم
    نقل قول نوشته اصلی توسط moji5 نمایش پست ها
    اگه دوست داری این رو هم به طرحت اضافه کن.
    البته کلا" طرح خودمه اما نمیتونم پیگیری کنم پس میدم به شما.و هر کی که میتونه پیگیری کنه
    اینکه وقتی خونه نیستیم کسی که میاد دمه در
    بتونه واسمون پیام بزاره.ایفون تصویری که موجوده فقط میمونه سیستم ضبط مکالمه که اونم کار چندانی نداره.
    سلام
    تقریبا بخشی از طرح شما دوستان در بازار وجود دارد آیفون هایی هستند تا با زدن زنگ فورا از شخص عکس می گیرد و در حافظه و هارد دستگاه ذخیره سازی می کند این سیستم چند تا کاربرد داره که یکیش برای اونایی که مزاحم زیاد دارن زیاد کاربرد داره چون در عکس هایی که می گیره تاریخ ساعت را می زنه.
    یا سیستم های تردی که شما با وارد کردن کلمه ورود در باز می شود بدون کلید .
    ایده تان خیلی خوبه اگر عکس طرف را به صاحب خانه اگر بخواهد بفرستد باید از سیستم mms مخابرات(موبایل) استفاده بشه که هم اکنون راه اندازی شده و یا می تواند پیام کوتاه بفرستد باز امکان اون هست و میشه امکانات زیادی برای این طرح تعریف کرد اما مهمترین نکته کاربردهای آن و در نظر گرفتن احتیاجات مردم و مصرف کننده می باشد که باید تحقیق بشه و آخریش به نظر من هزینه های اون هست.
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

14. کاربرانی که از پست مفید hossien سپاس کرده اند.

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط amn1371 نمایش پست ها
    سلام
    من فکر میکنم اگه برای کسایی که فراموشی دارند یه دستگاهی ساخت که آدرس خونه رو بهش داد تا وقتی فراموش کردن با زدن یک دکمه یک راهنما بهش بگه که کجا بره تا برسه به خونش!
    کفش دارای جی پی اس برای افراد مبتلا به آلزایمر

کمپانی GTX، طرحی برای کفش ویژه بیماران مبتلا به آلزايمر ارائه کرد است. در این کفش یک عدد جی پی اس داخلی تعبیه شده است تا احتمال گم شدن مبتلايان در خيابانها و فضای بيرون از منزل را به حداقل ممکن برساند.

طراحان بر اين عقیده هستند که مبتلايان به دليل بروز اختلالات حافظه با خطر گم شدن مواجه هستند. این شد که راه کار جاسازی جی پي اس در کفش بیماران ارائه شد.

پس از برقراری ارتباط بین جي پی اس و يک برنامه مکان یاب محلي مانند نقشه گوگل شما می توانيد محدوده ای مشخص براي قدم زدن و گشت و گذار بیماران مبتلا به آلزايمر تعریف کنيد. به محض خروج شخص از اين محدوده، سيستم از طريق تماس تلفنی با منزل و يا محل کار، شما را از احتمال گم شدن وی مطلع مي سازد.

سرپرستان و ناظران پروژه اعلام کردند که هنوز تصميمی براي تولید انبوه این طرح گرفته نشده و مراحل تست و آزمایش آن تا پايان سال 2009 ادامه خواهد داشت.
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

16. 3 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

احتمالاً بسیار پیش آمده که به نقشه نیاز داشته باشید. البته یافتن محل مورد نظر در نقشه های کاغذی ساده نبوده و کاغذ نازک نقشه هم صدمه می بیند. همچنین جی پی اس ها و نقشه خوان های دیجیتال با اینکه تا حدی مشکل یافتن مکان مورد نظر را برای کاربرانشان حل کرده اند، اما عموماً بدلیل داشتن نمایشگر کوچک، آن طور که باید کاربردی نیستند.

این گجت مشکلاتی را که سایر نقشه خوان ها دارند، حل کرده و با حجم کوچکی که دارد می توان هر کجا و تحت هر شرایطی به راحتی از آن استفاده کرد و مکان های مورد نظر را در نقشه ای که در اختیار کاربر می گذارد، هرچه سریعتر یافت.

در واقع این نقشه چراغ قوه ای که (Maptor (Map+Projector نام دارد، پروژکتوری کوچک است که می تواند نقشه ها را در هر جایی به کاربر نشان دهد. ضمن اینکه از GPS هم برخوردار است، که قابلیت بسیار خوبی به شمار می رود.

این گجت از طریق بلوتوث نقشه ها را دریافت می کند ولی از چگونگی کنترل آن و سایر راه هایی که بتوان نقشه ها را به آن داد، اطلاع زیادی در دست نیست.

می توان نور Maptor را به راحتی در روز مشاهده کرد و بدون هیچ مشکلی نقشه ها را با تمام جزئیات دید.

به هر شکل فکر می کنم چنین گجتی، انتخاب خوبی برای بسیاری از افراد باشد و در صورت ارائه در بازار، بخوبی از آن استقبال شود.

در ادامه می توانید چند تصویر و یک ويدئو از این نقشه خوان را ببینید.

18. 4 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر _ نرم افزار
    ارسال تشکر
    290
    دریافت تشکر: 62
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hossien نمایش پست ها
    سلام
    تقریبا بخشی از طرح شما دوستان در بازار وجود دارد آیفون هایی هستند تا با زدن زنگ فورا از شخص عکس می گیرد و در حافظه و هارد دستگاه ذخیره سازی می کند این سیستم چند تا کاربرد داره که یکیش برای اونایی که مزاحم زیاد دارن زیاد کاربرد داره چون در عکس هایی که می گیره تاریخ ساعت را می زنه.
    یا سیستم های تردی که شما با وارد کردن کلمه ورود در باز می شود بدون کلید .
    ایده تان خیلی خوبه اگر عکس طرف را به صاحب خانه اگر بخواهد بفرستد باید از سیستم mms مخابرات(موبایل) استفاده بشه که هم اکنون راه اندازی شده و یا می تواند پیام کوتاه بفرستد باز امکان اون هست و میشه امکانات زیادی برای این طرح تعریف کرد اما مهمترین نکته کاربردهای آن و در نظر گرفتن احتیاجات مردم و مصرف کننده می باشد که باید تحقیق بشه و آخریش به نظر من هزینه های اون هست.
    خیلی ممنون دوست عزیز می شود درباره ی دستگاهی که گفتید در بازار هست بیشتر توضیح دهیذ در ضمن یک سوالی داشتم آیا امکان دارد که فردی عکسی را جلوی آیفون بگیرد و صاحب خانه در تشخیص اشتباه کند؟
    متشکرم
    امام علی (ع):

• آرام باش، توکل کن، تفکر کن، سپس آستین ها را بالا بزن، آنگاه دستان خدا را خواهی دید که زودتر دست به کار شده است.

• بزرگ فکر کن، کوچک عمل کن، همین حالا شروع کن.
    • آنچه را که از عمرت مانده دریاب و امروز و فردا نکن. بسیار کسان پیش از تو سرگرم امروز و فردا شدند و گرفتار اجل گشتند و غفلت زده شدند.

20. 2 کاربر از پست مفید robofire سپاس کرده اند .

صفحه 22 از 33 نخستنخست ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)