نقل قول نوشته اصلی توسط بدون پشتوانه نمایش پست ها
سلام میدونید مشکلات مخترعین چیه؟چندتاشو براتون بشمرم؟
1.با عموم ی چراغ،کلید و پریز بی سیم درست کردیم ول ثبتشو چون کسی رو نداشتیم نتونستیم
2.بزارید اینو نگم چون نمیخوام عزیزای این سایت ازم دلخر بشن خلاصش کنم ی طرح تولید برق دارم یکی پیدا نشد کمکم کنه و سرمایه بزاره درستش کنم

مشکل پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــا رتی والسلام

نع فقط اینجا همه جا حتی تو صف نونوایی ها
سلام دوست عزیز
من با نظر شما مخالفم.
این جمله را شنید که آینده را امروز می سازیم؟
درسته تو کشور خیلی مشکلات هست و درست و حسابی جواب نمی دن و ... اما با تمام این موارد بازم هستند سازمان هایی که خوب کار می کنند.
ممولا ما انسان ها یواری یا کسی می خواهیم که پشت اون بریم و مسئولیت انجام نان کارمان را به آنها واگذار کنیم و همیشه ما طلب کاریم.
دوست عزیزم اگر شما طرح تولید برق دارید تو ایران اگر واقعا جواب نمی دن طرح تان را به کشورهای دیگه بفرستید برای فرستادن شما باید یک پروپزال فنی داشته باشین که حداقل باید شامل موار ذیل باشه:
1-هزینه 2-زمان 3-شکست کار 4-روش انجام کار 5-روش های صحه گذاری کار و ....
اگر فقط یک ایده هست می توانید به سایت هایی چون yankodesign.com , core7.com , gizmag.com و غیره بفرستید
یا ر ایران به شرکت هایی چون مپنا و .... بروی و اگر با انرژی سبز هست به سازمان انرژی های نو سانا بروید

همش پارتی و اینا نیست اگر کارتان درست باشه خایش یک مسئول یا مدیر هست که به شما جواب بده
در ضمن پیوست فنی یا پروپزال را وقتی می دید که مطمئا هستید کار را می تونید بگیرید و قراداد با شما می بندند.
به قول معروف راه های رسیدن به خدا زیاده
اما خوتان باید مسولیت کارتان را بپزیرید.