دوستان عزیز سلام
این یه سؤال علمی و دشوار اما لذیذ و خوشمزه است
لطفا فقط از دیدگاه علمی بهش پاسخ بدید. فکر میکنم دوستانی که با مبحث امواج در علم فیزیک آشنایی دارن بتونن کمک کنن.
سؤال: چرا گوشتی که روی زغال کباب میشه از گوشتی که روی آتش کباب میشه لذیذتر و خوشمزه تره؟
با استفاده از قوانین مبحث امواج در علم فیزیک پاسخ بدید


 
            
            
 
            .gif) یک سؤال علمی دشوار اما خوشمزه ...
 یک سؤال علمی دشوار اما خوشمزه ...
                 
                    
                    
                    
                         پاسخ با نقل قول
  پاسخ با نقل قول پاسخ : یک سؤال علمی دشوار اما خوشمزه ...
 پاسخ : یک سؤال علمی دشوار اما خوشمزه ...
                
 
            
 نوشته اصلی توسط amir2015
 نوشته اصلی توسط amir2015
					



علاقه مندی ها (Bookmarks)