دوستان عزیز سلام
این یه سؤال علمی و دشوار اما لذیذ و خوشمزه است
لطفا فقط از دیدگاه علمی بهش پاسخ بدید. فکر میکنم دوستانی که با مبحث امواج در علم فیزیک آشنایی دارن بتونن کمک کنن.
سؤال: چرا گوشتی که روی زغال کباب میشه از گوشتی که روی آتش کباب میشه لذیذتر و خوشمزه تره؟
با استفاده از قوانین مبحث امواج در علم فیزیک پاسخ بدید
کاربر جدید
سلام دوست عزیز
به طور کلی ای قضیه مربوط به طول موج و قدرت امواج هستش...
همکار تالار مکانیک
خوشمزه بودن؛ تعریف مشخص نداره و تابع سلیقه ی فردی هست. مسئله رو با کمیت های قابل تعریف بیان کنید؛ تا به جواب علمی برسید
کاربر جدید
امواجی که مد نظر میباشند در طیف مرئی(بنفش،آبی،سبز،زرد،نار جی،سرخ) قرار دارند،از آنجا که رنگ زغال کمی سرخ مایل به زرد است پس امواج ساطع شده از زغال دارای طول موج بلندتری نسبت به طول موج شعله هستند،یعنی
بنابراین هرچه طول موج بلندتر..کباب خوشمزه تر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)