سلام. خیلی ممنون و خوشحالم که آدم هایی دلسوز مثل شما جهت کمک وجود دارن...
عرض کنم که بنده به دنبال یه کار تاپ در پایان نامه ارشدم هستم ، رشته ام هم صنایع غذایی هست ، پس در نتیجه من نمیتونم در ساخت دستگاه وارد بشم چون اونها کار ما نیست و باید کسان دیگری از رشته های دیگر همکاری کنند ، پس بنده به دنبال کارهای جدید در زمینه خشک کردن مواد غذایی در ایران و ترجیحا در دنیا هستم ، منتهی باید کلی تحقیق کنم و ببینم چه کارهایی در دنیا انجام شده ، خلاها و مشکلات کجاست ، دنیا چه ضعفی در زمینه خشک کردن مواد غذایی داره ، برای این ضعف ها چه راهکارهایی طرح شده و چقدر پیشرفت داشته ایم ، دنیا و ایران در این زمینه چه می خواهد و نیازش چیست؟
اگر این سوال ها رو جوابش رو بتونم پیدا کنم ، اونوقت در پایان نامه ارشد یک موضوعی انتخاب خواهم کرد که : هم بشه ثبت اختراعی انجام داد. هم دولت و سیاست های کشور حمایت کنه تا قابلیت عملیاتی داشته باشه کاری که انجام میدم. هم با انجام کار تاپ زمینه برای apply بنده فراهم بشه و بقیه تحصیلم رو در کانادا یا سنگاپور (که یکی از بزرگترین دانشمندان در زمینه خشک کردن ، پروفسور موجومدار ، اونجا هستن ) انجام بدم. هم یه مشکلی از مشکلات دنیا و ایران رو حل کنم در زمینه خشک کردن مواد غذایی.
اهداف کلی من اینها هستند
علاقه مندی ها (Bookmarks)