دلم برای بعضیا تنگ شده....
آهای بعضیا؟
کاش همه چیز یه طور دیگه پیش می رفت که اینجا برات نمی نوشتم....
که مطمئنم هیچ وقت نمی تونی ببینی...
که نمی خونی.....
کاش به دلت بیفته دارم بهت فکر میکنم.....
چی بهش میگن؟؟؟؟هوووم....تله پاتی!!!
اون روزی دلم میخاست بجای بغل دستیم، تو کنارم نشسته بودی و با هم به ترانه ی عاشقانه ی خواننده گوش می دادیم و کیف می کردیم و تشویق می کردیم....
چون میدونم تو م مث من عاشق اینجور شعرایی....
خیلی خودخاهی بعضیا
خیلی.......................................... .................................................. ..........................................
![]()
خیلی خوشحال بودم
ولی الان حالم عوض شد
هر وقت میام تو سایت دلم میگیره
دیگه نمیام.
حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
کل شادی امروز من خوشحال کردن چند نفر از قشر افراد کم توان ذهنی یا جسمی بود...
البته یک نفرشون رو هم خیلی بد نگاه کردم به دلیل کارها و اوامرش که ناراحت شد...
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
....
ویرایش توسط تووت فرنگی : 6th May 2020 در ساعت 09:10 AM
دلم تنگه پرتقالِ من!
خوبیوووووم
نه اینکه ترکونده باشم و زیاد خونده باشم . نه !!!
نسکافه زیاد خوردم .کافینم زده بالا خخخخ
اوخی ساعت0000
چ باحال
دلم میخاد بیدار بمونم درس بخونم ولی میدونم بیدار بمونم گند میزنم به فردام .یعنی امروزم !
امشب برا پوریامون یه تاب خریدیم .پاهاش ازش اویزونه .نیدونم اسمشون چیه ولی انگار دنیا بش دادن .اییی کیفوره
جیگرو عمشه
دیه همین دیه
☆★☆★به نام خدای مادرم☆★☆★
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
بیست و ششمین کار رسمیم بعد از حدود چهارماه تکمیل شد. استارت این پروژه رو قبل از شروع امتحانات دی ماه زدم و پنجشنبه این هفته قراره که پخش بشه. تو این ترک برای بار دوم میکس و مسترینگ کار به عهده Aref F.B.R بوده که در سطح خودش حرف زیادی برای گفتن داره و پیش تر از این با افراد مطرحی تو سبک هیپ هاپ همکاری داشته. همین!
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
و همچان میگذره . ولی شاد !
☆★☆★به نام خدای مادرم☆★☆★
این روزا خوشحالم
بخاطر ارزوهای بزرگی که دارم
و امیدی که دوباره در دلم احساس میکنم.
ویرایش توسط mogan/k : 15th April 2015 در ساعت 03:07 PM
حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)