کـــــــاربر فــــعال
14 چیزی که باید قبل و بعد از تمرینات ورزشی بخورید تا نتیجه بهتر بگیرید.
رفتن به باشگاه و تمرین تنها نیمی از فرایند مبارزه برای داشتن یک بدن سالم است. نیمی دیگر که معمولا فراموش می شود نوع سوختی است که به ماهیچه ها و عضلات می رسانید تا برایتان کار کنند.
در این پست، 16 نوع از بهترین تنقلات و وعده های غذایی که بازده زمانی که شما به باشگاه اختصاص می دهید را حداکثر می کند برای شما قرار داده است.
قبل از باشگاه: نان تست گندم به همراه دارچین، کره بادام زمینی و قطعه های موز
این مجموعه تضمین می کند که شما یک مجموعه کربوهیدراتهای ساده و پیچیده برای سوزاندن در حین کار دارید.
بعد از تمرین: مرغ گریل شده به همراه مجموعه سبزیجات
بعد از یک جلسه تمرین خوب، نیاز به یک وعده از انواع مواد غذایی دارید، مرغ کبابی به همراه سبزیجات این مواد را به بدن شما می رساند بدون اینکه نفاخ باشد.
قبل از باشگاه : دسر ماست
یک میان وعده سریع و فوق العاده آسان: نصف فنجان توت فرنگی و غلات و یک چهارم فنجان ماست
بعد از تمرین: آب آلبالو و زنجبیل تازه
مطالعات نشان داده آب گیلاس ترش و زنجبیل تازه دردها و کوفتگی های عضلانی را کاهش می دهد.
قبل از تمرین: بلغور جو دوسر با انواع توت ها
این مواد به عنوان میان وعده قبل از تمرین ضروری هستند.
بعد از تمرین:شیر کاکائو
مواد مغذی موجود در شیرکاکائو به ریکاوری بدن شما بعد از یک تمرین شدید کمک می کنند.
قبل از تمرین: آب نارگیل
یک نوشیدنی کاملا طبیعی مکمل الکترولیت ها
قبل از تمرین: ماست یونانی
قند موجود در ماست یونانی و آجیل به شما انرژی کاملی قبل از شروع تمرین می دهد.
(دستور تهیه ماست یونانی را در این پست دنبال کنید.)
بعد از تمرین: ماهی تن و کراکر
ترکیبی از پروتئین و کربوهیدرات مناسب برای بعد از تمرین
قبل از تمرین: سیب زمینی پخته
بعد از تمرین: ساندویچ پنیر و ژامبون و سبزیجات
این ساندویچ ترکیبی از مواد مغذی، پروتئین و کربوهیدرات است.
بعد از تمرین: ماهی سالمون و سیب زمینی
یکی دیگر از ترکیب های فوق العاده پروتئین و کربوهیدرات!
قبل از تمرین: موز
موز ترکیب مناسبی از کربوهیدرات است که سوخت بدن را برای یک تا دو ساعت تمرین تامین می کند.
بعد از تمرین: کیک برنجی و کره بادام
منبع : لاپلاس
باز نشر : سایت علمی نخبگان جوان
همکار تالار سایر موضوعات علمی و عمومی
ویرایش توسط Client : 28th February 2015 در ساعت 06:35 PM
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
کـــــــاربر فــــعال
سلام به Client عزیز
ممنون از شما بابت حضورتون در این مطلب و طرح سوالتون ...
آب نارگیل به مایع تقریبا بی رنگ داخل میوه سبز نارگیل گفته میشه که برای تهیه شیر نارگیل هم از اون استفاده میکنند
و با شکستن پوسته چوبی نارگیل یا سوراخ کردن اون آب داخلش رو تخلیه میکنند مثل تصاویر زیر که براتون گذاشتم
البته در اصطلاح به اون آب نارگیل میگن ولی در کل نامش رو در کشورهایی که آب این میوه بعنوان نوشیدنی در رستوران ها سرو میشه
کوکونات (coconut) میگن
![]()
همکار تالار سایر موضوعات علمی و عمومی
سلام بر شما...
بله،ممنون از بیان مطالب ...
البته این نوشیدنی در کشورهایی چون دبی و کویت آن گونه که من دیدم به این شفافی نبود(حالا در جریان نیستم ترکیب دیگری داشتن یا خیر، چون در طعم تاثیری نداشت) و حتی در سفری که به جزایر جنوب داشتیم (سال ها قبل) وقتی نارگیل را اصطلاحا شکستیم،مایعی تا این اندازه شفاف نداشت ...یعنی بیشتر شمایل شیری رنگ داشت ...برای همین سوال پیش آمد...!جدا چرا ؟؟؟!!!
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
کـــــــاربر فــــعال
این مایع احتمالا زمانی که میوه کاملا رسیده باشه رنگ آب داخلش شفاف تر میشه
اما نارگیل هایی که داخلش هنوز سفت نشده و اون پوسته سفید رنگ داخلیش هنوز خیلی نرم هست و کامل ضخیم نشده
مایع داخلش گاهی طلایی رنگ میشه مثلا مثل آب سیب های صنعتی و....
من آب داخل نارگیل رو تا به حال به رنگ شیری ندیدم ولی ممکنه نوع نژاد هاشون و کشورهایی که این میوه رو در اون و
شرایط اقلیمیش پرورش میدن متفاوت باشن
همکار تالار سایر موضوعات علمی و عمومی
بله .همین طوره.منظورتان مغز نارگیل هست ...که نرسیده باشه. ولی خب نارگیل نرسیده را اصطلاحا نمی شکنند و خوراکی نشده هنوز.
من هم به همین نتیجه رسیدم که احتمالا نژادها متفاوت باشه.شاید عید سفری داشته باشیم به آن مناطق ...اگر بود و دیدم حتما عکسش را میگیرم و ارسال می کنم ...
جالب شد قضیه ...
این طور نیست !!!
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
کـــــــاربر فــــعال
بعنوان نوشیدنی در کشورهایی مثل مالزی و ...
در اکثر رستوران ها میوه نارگیل با ظاهر پوسته سبز رنگش که بصورت دایره بالای اون رو بریدند بعنوان نوشیدنی سرو میشه
که یه نی برای نوشیدن داخل خود میوه میزارن و قاشقی هم برای تراشیدن پوسته نرم و سفید و نازک داخل اون قرار میدن
آب داخلش هم شیرین و گواراست
البته اخیرا در برخی سوپر های میوه فروشی در تهران هم این میوه بصورتیکه پوسته سبز بیرونیش رو تراشیدن
و سلفون پیچش کردن و ظاهری سفید رنگ داره در مغازه ها یافت میشه و همه اونها داخلشون نرسیده هست و
دیواره داخلیش سفید و نرمه ...
انشاالله به سلامتی امیدوارم سفر بهتون خوش بگذره
بله ممنون از آگاهی و تبادل نظراتتون
همکار تالار سایر موضوعات علمی و عمومی
بله دوست من ،این مورد که می فرمایید در بازار تجریش تهران هم علاوه بر برخی سوپر میوه ها به وفور یافت میشه...
منظور من از میوه "نرسیده" نارگیل ، واقعا میوه نرسیده اش بود که "کال" هست و هیچ طعم به خصوص و ویژه ای نداره و تصورم بر این بود منظور شما هم همین بوده، و البته مایع درونش هم به اندازه ای که قابل کشیدن باسرنگ باشه هم نرسیده، چون برخی میوه های نارگیل را قبل از اینکه به نحو های مختلف بفروش برسانند(به مراکز مختلف برای استفاده های مختلف) ، مایع اصلیش را می کشند بدون اینکه به پوست آسیبی برسه و البته خود میوه کاملا رسیده و تازه هست. این نشان دهنده این هست که کمی قبل از رسیدن "کامل" میوه نارگیل ، هم مایع درونش گواراست هم خود میوه خوراکی ست. و این مورد که شما به آن اشاره داشتین ، همین موارد هست که کال نیست ولی به آن شکل مورد منظور من در پست قبلی هم نیست.
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)