دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: بحث درباره ازدواج نکردن خواهر وبرادر بزرگتر از خود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    معماري
    ارسال تشکر
    10,246
    دریافت تشکر: 10,466
    قدرت امتیاز دهی
    32328
    Array
    معمار حانیه's: خواهش

پیش فرض پاسخ : بحث درباره ازدواج نکردن خواهر وبرادر بزرگتر از خود

نقل قول نوشته اصلی توسط zoh_reh نمایش پست ها

سلام
    جواب سوال اول شما : مسئله ازدواج کوچکتر با وجود حضور خواهر یا برادر بزگتر از نظر شرعی مشکلی نداره و وابسته به فرهنگ و عرفه.

جواب سوال دوم شما: این پرسش خیلی کلیه و نمیشه خیلی راحت نظر شخصی داد چرا که این نوع ازدواج به عوامل مختلفی از جمله :فرهنگ ها، نگرش ها، ارزش ها، باورها، رسومات، سطح اقتصادي، شغل ها، سنتي يا روشنفكر بودن، حساس بودن و شكنندگي شخصيت، پختگي و قدرت سازش بالا و.... دارد.

بعضی خانواده ها متعصبانه با این قضیه رفتار میکنن،
    بعضی خانواده ها حق انتخاب نمیدن،
    بعضی دختران بزرگتر بعلت شاغل بودن یا تحصیل اعلام میکنن که فعلا قصد ازدواج ندارن،
    و ...

جواب سوال سوم شما : اگه تو فرهنگی که ازدواج دختر کوچکتر نقص برای دختر بزرگتر محسوب میشه درستش اینه که ترتیب رعایت بشه، و در محاورات و شوخیها بعنوان سد راه معرفی نشه.
    ممنون از مشارکت شما.

خب مثلا ما فرض براین بزاریم که خواهر بزرگتر به علت اینکه بسیار بلند پروازی داره ومنتظر کسی که خونه انچنانی وماشین انچنانی

داشته باشه ودر حال حاضر به علت های مختلفی جواب منفی بده وکلا بدش بیاد که کوچیکتره قبل خودش ازدواج کنه

ولی دختر کوچیکتر این شخضیت نداره مثلا فقط براش این مهم باشه که پسر اخلاقش خوب باشه خانواده خوبی داشته باشه مومن باشه و..

وتمایل به ازدواج داشته باشه . در این صورت چکار باید کرد؟

چطوری میشه با خانواده صحبت کرد؟؟

چطوری میشه با دختربزرگتر صحبت کرد که ناراحت نشه.؟؟

این دغدقه خیلی از دختراس وحتی خیلی از پسرا

مثلا من یکی میشناسم که الان درحال حاضر برادر کوچیکترش زن گرفته ولی با اینکه خودش شرایط خوبی داره اما چون مورد مناسب خودش هم پیدا نکرده ازدواج نکرده ولی با این حال هنوز که هنوز ناراحته ومیگه باید اول من زن میگرفتم وبعد اون..

من میخوام کلا بدونم چطور میشه از این مشکلات دور شد وحتی فرهنگ رو هم تغییر داد؟
    من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،

زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.

(لوکوربوزیه)

2. 3 کاربر از پست مفید معمار حانیه سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)