بهتر است به فکر ارایه دادن راه حل های اصولی که در آن ارزش هایی که انسانیت در آن دخیل هستند، بود...خداوند جهان و ماسوا را بر اساس نظمی انکار ناپذیر و فوق العاده آفریده...حال اینکه ما انسان ها با افکار و عملکرد نادرست، موجبات بر هم زنندگی این نظم را فراهم میکنیم ،این ما هستیم که باید در افکار و اعمالمان تغییر ایجاد کنیم ....
از بین بردن و نابود کردن هر آنچه که از تعادل خارج شده که راه حل عقلانی نیست.
از طرفی دیگر، سگ حیوانی موزی نیست.
سگ حیوانی بسیار باهوش، تربیت پذیر، و بسیار باوفا هست.
وحشی هست ولی با قابلیت آموزش پذیری، نجس هست ، برای انجام اعمال شرعی که البته باید رعایت شود، حامل بیماری هست و آلوده که می توان واکسینه شود و بررسی دوره ای، از این نظر هم می بایست رعایت مسایل بهداشتی صورت پذیرد...
و البته ولگرد بودنش در مناطق مسکونی و شهری اصلا پسندیده نیست و مشکلات بهداشتی و روانی و امنیتی را به همراه دارد.
ولی می توان با ارایه راه حل های مناسب و علمی و روش های دقیق بر میزان زاد و ولد این حیوانات کنترل هایی صورت پذیرد و محل هایی را برای جمع آوری و نگهداری و آموزش این حیوانات جهت کاربرد های خاص (امنیتی و تجسس) تعبیه گردد که مطمئنا از این راه هزینه خود را بدست می آورند.
چرا عملکرد و تصمیمات اساسی ما در تمام بخش ها :مدیریت شهری ، میراث فرهنگی، امور سیاسی، ورزشی، آموزشی و پرورشی و .... دچار مشکل هست ؟
آیا به این خاطرنیست که ما مدیر با افکار و منش مدیریتی تربیت نمی کنیم ؟!!!
هر کسی که شد، در سمت مدیریت قرار می دهیم!
حال نکته آموزشی این متن :
اگر متوجه شدین یک سگ در حال حمله ور شدن به شما یا فرد دیگری هست یا چپ چپ به شما نگاه می کند، نترسید و دست و پایتان را گم نکنید،
در چنین شرایطی کافیست به جای اینکه دست و جیغ و هورا بکشید و فرار کنید، در مقابل سگ بنشینید(نه چهار زانو !) به حالت آمادگی برای دویدن و یا روی دوزانو همانند معتادان.
اینجاست که سگ از شما ترسیده و اگر پا به فرار نگذارد، حمله هم نمی کند و راهش را همانند یه بچه سگ خوب می گیرد و می رود و پشت سرش را هم نگاه نمی کند.
این نکته را وقتی کودکی 4 ساله بودم و سگی دُم بریده در ظفر دنبالم افتاد آموزش دیدم و تا به اکنون چند بار در چنین شرایطی قرار گرفته تجربه کردم و می بینید که زنده و سالم در حضورتان هستم...
یکبار امتحانش می ارزد... یا برای همیشه می توانید بر ترستان در مقابل حیوانات وحشی غلبه کنین و حافظ خود و اطرافیانتان باشید یا اینکه همه مان فقط یکبار میمیریم دیگر...غیر از این است !
علاقه مندی ها (Bookmarks)