علیک السلام و سلام علیک
چرا برداشت درستی ازش نمیشه؟ کجاش نامفهوم بوده؟ نامفهوم رو میپرسن. برداشت هر فردی با توجه به پیش زمینه ها و اطلاعات ذهنی و... خواننده هست.
میبخشین کجا بنده مقایسه کردم؟ کدوم قسمت از حرفای بنده معنای قیاس می دهد؟
بی اهمیت نه . یکی راحت تر از دیگری انجام میگیرد وقتی اولویت نادیده گرفته شود.به عبار بهتر وقتی گناه بزرگتری انجام گیرد گناه در مرتبه کوچکتر راحت تر انجام می شود.
یقینن انسان کشی با حیوان کشی زمین تا آسمان فرق دارد مخصوصا اگه بهونه حفظ منافع مخصوصا بهداشت و... انسان در میان باشد.
کجا بنده همچین حرفی زدم؟
نه اینطوری که میفرمایین نیست. ظلم مراتب داره.
این جواب شما:
چه ارتباطی به این قسمتی از پست بنده که نقل قول فرمودین دارد؟
کلمات و جملات پست بنده کاملا به هم مربوط هستند.
نمیدونم چطور خواننده های محترم این کلمات و جملات رو جدا گانه طبق ذهنیت خودشون برداشت میکنند که هیچ ارتباطی با مفهوم پست بنده ندارد.
خیلی واضح نوشته ام.
اصلا جوابهایی که دادین در ارتباط با پست بنده نیستن.
میبخشین کاربران اینجا خیلی زود بدون منطق قضاوت میکنند. ینی جامعۀ ما اینطور شده که هر فردی هرطور که حسش در اون لحظه میگه برداشت میکنه.
از همون لحظه ورودم با برخی از کاربرا به مشکل برخوردم حرفهایی شنیدم که تصمیم گرفتم هر فردی چیزی بگه بگم آره حق باتوست بنده حرف زدن بلد نیستم. اما این حقیقت نبود. افراد طبق قضاوتهای غلط خودشون حکم صادر میکنند عادت کردیم زود اونم بر اساس حس خودمون در اون لحظه قضاوت بکنیم.
فردی که جملاتی را میخواند اگر برداشت غلط داشته باشد مشکل از نویسنده نیست. مشکل از خواننده هست که متوجه نشده و در مرتبۀ بعد بجای سوال و دریافت مفهوم مطلب به سراغ قضاوت رفته است.
ما ایرانیان از لحاظ روابط و روشهای درک همدیگه هزاران سال از غرب عقب هستیم متاسفانه؛ حتی اونایی که در داخل مذهب هستند بجز عدۀ اندکی.
همانطور که برا گرفتن گواهینامۀ رانندگی باید کلاس رفت و تمرین کرد باید برای روابط بهتر و ادراک درست تر اصولی را یاد بگیریم. چشم بسته و طبق احساسات فردی نمیشه روابط درستی ایجاد کرد.
حالا پست اولی که چنین برداشتی رو ایجاد کرده روابط جملاتش رو بهتون عرض میکنم.
بنده نوشتم:
بلافاصله پشت سرش آیۀ قرآن را آوردم تا بگم ما در زیانکاری و خسران دنیای خود را ساخته ایماینجا دنیای ما انسانهاست.
بعدش نوشتم بچه ها را می کشند."ان الانسان لفی خسر. الاالذین امنوا و عملواالصالحات"
حالا کجای این پست بنده به معنی مجوز کشتن حیوانات هست؟تازه بنده تاکید کردم که کشتن هر موجودی که نفس میکشد گناه بزرگیست.
دنیایی انسان ساخته و توش بچه میکشد آیا این دنیا حیوان نمی کشد؟مثه آب خوردن می کشد.
از حقوق حیوانات حرف زدن و ... اصلا به پست بنده مربوط نمیشد و کسی اینارو رد نکرده. ینی اصلا چنین مطلبی نبوده.
حرف ما مشخص و واضح بوده.
دنیایی که ما انسانها در زیانکاری ساختیم و توش بچه میکشیم کشتن سگ چیزی نیست. نه اینکه حیوان کشی مجاز باشد.
تمامی حیوانات و زمین و دنیا و... برا انسان آفریده شده هست وقتی کودک انسان بکشیم حیوان کشی چیزی نیس. این قیاس نیست بلکه درد هست.
اگه کشته شدن چند تا سگ ولگرد که نباید کشته میشدند فاجعه باشد سربریدن انسان بی نهایت فاجعه هست که خونها باید به جوش می اومد و افرادی که چنین میکنند در خشم ملت غرق میشدند.
کی نفرت خودشو در این سایت از این بچه کشی و... نشون داد؟
حیوان اصلا قابل قیاس با انسان نیست که بنده بخوام این دو را مقایسه کنم.
اصلا اینطور نبست. دنیای غرب به حیوونا خیلی اهمیت میدن. خیلی بیشتر از ماها. کسی نمیتونه اینو رد بکنه.
سگ ها را به گردش می برند. به دیگر حیوانات خیلی میرسند. هیچ کسی نمی تواند دنیای غرب را متهم به رعایت نکردن حقوق حیوانات بکند. هر کسی رد بکند افراط کرده. ماها حتی به اندازه یک هزارم اونا به حیوانات اهمیت نمیدیم.
اما اونا به انسانها اهمیت نمیدن.به انسانهایی که خارج از منافع خودشون هستند.
در کشورهای آفریقایی سوءتغذیه غوغا میکند اما در کشورهایی برای حیوانات غذاها و میهمانی هایی میگیرند که ریخت و پاش در اوج هست. برا فروش اسلحه ها و تجهیزات جنگی ؛ جنگ راه می اندازند. گروههای تروریستی را مسلح میکنند تا بچه و زنان را بکشند و در کشوری ناامنی و رعب ایجاد بکنند.
شما در چند جا وقتی خبر بریده شدن سر والدین و بچه ها و... رو خوندین مطلب اینچنینی و نفرت رو نشون دادین که در مورد چند تا سگ(که بنده هم میگم نباید کشته میشدند )چنین پستی دادین؟البته بنده اصلا قصد چنین بحثی را نداشته ام. اما پست شما تهمت به بنده بخاطر برداشت اشتباهتون هست برا همین این سوالو کردم و الا به بنده مربوط نمیشه که شما پست ارسال بکنین یا نکنین.
کاربران اینجا با قضاوتهای نادرست و برداشتهای غلطی که میکنند طوری حرف میزنند که واقعا به آدم برمیخوره و سکوت بهتر از همکلام شدن با برخی هاست.
تندرو بودن و افراط کاری شیوه و سبک ما ایرانیان هست.
اینجا میگم افرادی که میخونین برا ارتباط برقرار کردن و بحث و ... لازم هست که اصولی را یاد بگیرید. مطالبی که براتون نامفهوم بود بپرسین. بازخور بدین.
نه این حرفتون به هیچ عنوان برا بنده نمیتونه قابل قبول باشه. هر برداشتی که خواستین کردین در آخر میفرمایین که درک میکنم و ...
تموم حرف بنده این بوده که در دنیای ما انسانها که کودک بی گناه کشته میشه کشتن حیوان راحت تر انجام میشه.
نه دنبال قیاس بوده ام و نه دنبال رد کردن حقوق حیوانات.
بنده هم مسلمان هستم. اندازه شما هم ندونم حداقل اندازه سرسوزن از حقوق حیوانات خبر دارم.
بنده به خیلی از حرفهایی که زدین جواب ندادم چون اصلا در ارتباط با پست بنده نیستن.
موفق و موید باشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)