پوبولیست...!!!
تولدش را تبریک نمیگوییم!
از اینکه مشکلات را با کلید هاشان حل کردند و اصلا یکی پس از دیگری بر مشکلات ملت نیافزودند کمال تشکر را داریم!
با آرزوی توفیق روز افزون برای ایشان و دوستدارانشان!!!
درود و سلام و احترام
به نوبه خودم تولد جناب اعتدال ! جناب شيب ملايم ! جناب ايجاد صلح جهان و دوستي ! رفاه مردم ! و هزاران وعده ي انجام نشده و بدبختي ديگر
ببخشيد تولد رئيس جمهور را تبريك ميگم به نوبه خودم
( ايران شده محل پرورش دزد و كلاس اموزش پول دار شدن به روش هاي غير اخلاقي ، يك شبه پول دار شدن با بدبخت كردن ديگران ، كشوري كه مديريت توش نباشه همينه)
اقايي كه ميگي صد نشد.هفتاد نشد پنجاه نشد بيست
چرا بايد خودمون رو بدبخت جلوه بديم چطور روز انتخابات ايشون ١٢٠ رو نشون مردم ميده حالا ميشه ٢٠ ؟!!!! چرا بايد هميشه قبول كنيم بدبختيم
چرا توقع رو انقدر ميارييم پايين
يك قصه بيش نيست غم عشق و وين عجب ، كه هر از زبان كه ميشنوم نا مكرر است ...
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
عصبانیت شما رو درک نمیکنم !!
شما در دوره ی قبلی ؛ 8سال به فردی اعتماد کردید که وعده هایش سر از آسمان در میاورد
بودجه ی 700میلیاردی ! رم اضافه کن
و سخنی به زبان نیاوردی ؛
و حالا حسن روحانی ؛ با نفت 50دلاری ؛ تحریم وحشتناک, و هزاران مشکل دیگر
کشور رو از وضعیت 2سال پیش ؛ اگر بهتر نکرده؛ بدتر که نکرده
پس این عصبانیت شما؛ تایید نمی شود
خب شمام که عین نمایندگان مجلس حرف میزنی !
با چه منبع در آمدی توقع بهبود وضعیت اقتصادی رو دارید ؟
نفت تحریم شده و 50دلاری ؟!
یا رکود شدید اقتصادی ؟!
بزرگوار بنده معتقدم ضربه اي كه ملعون احمدي نژاد به ايران زد ٨ سال جنگ بلكه كل تحريم هاي قبل از احمدي نژاد به ما نزده بود
منكرش نيستم و اصلا علاقه اي به اصول گرايان و احمدي نژادي ها ندارم
من خودم حامي جناب روحاني بودم و هستم اما اصلا راضي نيستم اصلا
وضعيت مملكت شبيه يه مسي بود كه داشت ميميرد حالا بيدار شده و فقط داره درجا ميزنه همين
تحريم وحشتناك ؟ نفت ٥٠ دلاري ؟
ببخشيدا عامل اصلي خيلي از مشكلات خود وزيران و دورو بري هاي اقاي روحاني اند
نفت مگر جامعه شناسان و كارشناسان سياسي نگفتن بودجه رو طبق ٥٠ دلار ببنديم كه بالا بودن قيمت نفت براي ايجاد انگزيه از جدا شدن ما از سوخت فسيليه
پس چرا كاري نكردن و گوش نكردن
پول هاي واريزي به ميليون دلار ميليون دلار كه خود سخن گوي دولت تاييد كرد به حساب ها واريز شد چي ؟!
تخريم وحشتناك ؟ سياست صلح جويانه اقاي روحاني به كجا رسيد سناي امريكا كه روز به روز تحريم ها رو بيشتر كرد قرار بود جناب روحاني كم كنن پس كو
اقايان يعني انقدر بدبخت و بي عرضه هستند كه نميتونن يه جنس در بازار رو براي دوسال فقط دوسال حفظ قيمت كنن ؟ انقدررررررر مملكت بي مديريت و بي صاحبه ؟!
چرا اقايان هاشمي كه عامل اصلي پرونده نفتي كِرسِنت بودند راست راست دارن ميچرخن و با وجود زدن اين همههههههه ضرر ( ١٨ ميليارد دلار )
نميدونم برادر شما خوابي يا خودتو زدي به خواب
بيا دستتو بگيرم ببرم مشكلات مملكت رو بهت نشون بدم
اين فقط ١٪ از صد درصده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)