دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: خرافه ی "بزنم به تخته!"

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار اقتصاد
    ارسال تشکر
    2,623
    دریافت تشکر: 2,398
    قدرت امتیاز دهی
    777
    Array
    plarak12's: جدید145

پیش فرض پاسخ : خرافه ی "بزنم به تخته!"

سلام به همگی امیدورام ایام خوبی رو سپری کنید :)
    ی نکته مهم هست واون اینه که ما در فضای حقیقی و حتی با رعایت اصول بحث و.... باز هم دراکثر موارد ب جای خوبی نمیرسیم حال چبرسه ب فضای مجازی و بحث هایی ک عموما خارج چارچوب و بعضا دیکته عقاید و ... هست!!
    اما بخاطر درخواست دوستان برای شرکت در بحث بصورت اجمالی نظرمو بیان میکنم ...
    قبلش این نکته رو عرض کنم ک خوبه ما زیاد علم زده نشیم و منطق و قوای تعقل و حس و درک خودمون رو محدودب نظر یسری افراد دانشمند نما ویا بعضا اندیشمند و ... نکنیم.

درباب چشم زخم موضوعی ک برا شخص من کاملا ثابت شده چ از نظر علمی و چ حسی و ... وجود چنین قوایی درون هر انسانی هست
    نمونش نیروی چشم و نیروی ذهن (تمرکز)و ... یاد میشه واین مدل نیرو ها معطوف ب چشم هم نیست ، که ما نمونه هایی از این رو در بحث تله پاتی (ارتباط ذهنی) داریم ک این موضوع در جای خودش اثباط شده هست و مقالات و ازمایشات زیادی دربارش نوشته و .... ک مجال بحث نیست .. جوینده یابندست ،بگردید پیدا میشه :)
    خودم هم این موضوع رو بصورت حسی کاملا تجربه کردم .... مخصوصا تله پاتی رو اما هنوز یاد نگرفتم کنترلش کنم ... یعنی واقعا نیاز به تلاش و مخصوصا تمرکز داره ...
    درباب نیروی چشم هم ک دیگه ی دورانی داستان ها دیدیم دوستان نزدیکم درجریان اند

وحتی بیشتر افراد شاید تجربه کردند اما بخاطر عدم توجه و اگاهی و تکرار و ... درک درستی نسبت بهش پیدا نکردند ، مخصوصا بحث تله پاتی و نیروی ذهن رو حتی با اندازه گیری فرکانسی ک از مغز فرد هنگام تمرکز و ... انجام شده کاملا مبین این قضیست ، بحث درباهر مدیوم ها هم نمیکنم .... ...
    درباره نیروی چشم هم نمیدونم شما دید یا نه افرادی رو ک با تمرکز چشمشون اشیا رو حرکت و ....
    ویا مارتاز ها و ....
    موضوع زیاد پیچیده نیست
    اما نباید از ایجاد و نفوذ خرافه و افرادی ک از این طریق بدنبال منفعت اند رو نادیده گرفت .....
    چیزی ک مسلمه این عالم براساس انرژی بنا شده و همه تبدیلات برپایه انرژی هست و چ در اسناد روایی معتبر دینی(داستان معراج پیامبر و ...) بیان شده ،ک یمدت خودم درگیر کندوکاو این مسائل بودم ک واقعا جالب بوده وهست ....
    و مرحوم انیشتین و نظریات اون درباره انرژِی و ... رو هم نمیشه نقض کرد وتنها میشه پپیشرفتش داد

درباره چوب یه کتابی بود یکی از دوستانم چندین سال پیش بهم پیشنهاد خوندنشو داد کاسمش یاد نیست ،دراون کتاب این موضوع رو ثابت کرده بودند ک بهترین چیز برای جذب انرژی ها چوب هست ،ک این موضوع برای من خیلی جالب بود و هست
    همین الانم یکی از بهترین صداگیر ها و جاذب ها چوب هست ... دراتاقتو نگاه کنید ...
    ی تمرینی بود یکی از اساتید ما برامون ملزم کرده بود همین تمرین تمرکز برچشم بود ک صبح ها باید انجامش داد ... خیره شدن به یک نقطه فرضا نقطه ای روی کاغذی ک روی دیوار اتاق زدیم و پلک نزدن تا حد ممکن
    ومهمتر تکرار این کار تا زمان پلک نزدن افزایش پیدا کنه و البته نکته اصلی داشتن ذهنی اروم و که نتیجش تمرکز و اختیار داشتن قوا هست ،البته راه رسیدن به چنین درجاتی از طرق معنوی و خودسازی نه بقصد دستیابی به این چیزا بلکه برای هدف والا وجود داره واین قبیل چیزها تنها از اثار خلوص و طهارت ذهن وجان هست ،ک البته راه های اغیر معنویشم وجود داره

درباب علم اعداد و علوم غریبه هم شکی نیست وندارم ک این علوم وجود داشته و وجود داره ...
    ولی چون هنوز علم تو این عرصه مانور زیادی نداده زیاد قابل لمس نیست ، والبته دستیابی به این مهارت و ... هم کار هرکسی نیست ...
    و این نکته هم هست ک برخی سودجو و شیاد دارن تنها ب اسم این علوم و ادا و ... به کلاهبرداری از مردم ساده لوح و ... میپردازند
    قصد قانع کردن کسی رو ندارم صرفا بیان حقایقی بود که لمسشون کردم ومیکنم ... و بنظرم مسائلی بدیهی و کاملا معمول جهان ما هستند و در فضای مجازی شرایط بحث و توضیح بیشتر ندارم ...
    سبز باشید

خواهی نشوی رسوا ، همرنگ شرافت شو ... !
    بورس به همین سادگی {آموزش مقدماتی}

2. 8 کاربر از پست مفید plarak12 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)