کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
یار همیشگی
با درود مجدد
خدا قوت
مي خواستم بگم نمودار ميزان حرارت صندلي داغتون رو بر اساس هر 10 پست رسم كنيد ولي ديدم تو پست هاي قبلي از رياضيات خيلي دل خوشي نداشتيد پس منصرف شدم وگرنه جواب اون سؤال ميشد يه چيزي تو مايه هاي اين :
البته نا گفته نماند از اولين كاربري كه روي صندلي داغ ابراز علاقه كنه به رياضيات و آمار و اين جور چيزها خواهم خواست يه سه بعديش رو رسم كنه، صندلي داغ من هم كه تازه گذشته پس خيالم راحت راحته
و اما سؤال جايگزين
امضاي هر كاربر گرچه شخصيه اما چون در معرض ديد و قضاوت ديگر كاربرانه پس قاعدتاً بايد اسلوب هاي خاصي رو داشته باشه
از نظر شما كدوم مدل امضا وجاهت بيشتري داره؟
1- امضايي كه به نوعي محدود به اقليت خاصي از كاربران ميشه و اون اقليت مي تونند كامل مفهوم اون رو متوجه بشن و در اون گويش هاي محلي به كار برده ميشه
مثال : نومِ خِدا گِمِه كه مِهربونه / اَنِّه قشنگ بَساتِه مازرونه ( با نام خدايي شروع مي كنم كه مهربان است/ (خدايي كه) به اين زيبايي مازندران را ساخته (آفريده) است
2- امضاهايي با مشخصات رديف بالا ولي با اين تفاوت كه با گويش رسمي نوشته شده اند
مثال : اگر گويند جنت در جهان است / چه جايي بهتر ازاست
3- امضاهايي كه در راستاي تخصص يا فعاليت غالب كاربر هست به عنوان مثال امضاي زير اين پست كه در راستاي فعاليت هاي تالار ادبيات است يا امضاي شما
4- امضاهايي گه بيانگر احساسات و مواضع موقت و يا ميان مدت اون كاربره
به عنوان مثال " و مَردِ تنها، تنها مُرد " كه اين امضا رو امسال يا سال قبل در شهريور ماه و از ابتدا تا اواسط اون و چند روز قبل و بعد از سالگرد زنده ياد فرهاد مهراد كه ارادت خاصي بهش دارم گذاشته بودم در حالي كه خيلي از كاربران ممكنه اصلاً از اين خواننده و صداش خوششون نياد
در صورت امكان استدلالتون رو هم بيان كنيد و همچنين اگر مطلب خاصي در اين باب به نظرتون ميرسه .
با سپاس از پاسخگويي خوب شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)