دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: اتاق شیشه ای نخبگان با حضور جناب sr hesabi

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24671
    Array
    سونای's: جدید81

پیش فرض پاسخ : اتاق شیشه ای نخبگان با حضور جناب sr hesabi

سلام بروی ماه ساغری و امیر علی خان و بقیه دوستان کی این اتاق برگزار شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا زود زود بریم سراغ سوالات

1- چند مورد از علایقشون ؟

علایقشون که والا زیاده...
    نجوم . ریاضی.فیزیک. بیوتکنولوژی. پزشکی. شعر و شاعری.موسیقی و بازی کامپیوتری..برنامه نویسی و........

2- چقدر میشناسیدشون ؟
    بهتره بگم خوب درکش میکنم....

3- چند نکته مثبت اخلاقی بفرمایید :

خیلی چیزا ازش یاد گرفتم..اخلاق که حرف نداره..
    توو کار هم اساسی میشه روش حساب باز کرد..انقد قشنگ کارا رو انجام میده که ادم کیف میکنه... همه چی مرتب منظم..همه جوانبش رو در نظر میگییره..خدایی وقتی هست خیالم جمع هست و صدددددددد البته خودمم ازش یاد گرفتم....
    مشاور خوب
    همه چی عالی دیگه نمیشه دونه دونه نام برد
    اهان با احترام هم هست بسیاااااااااااار

4- یک انتقاد ازشون

انتقاد که نیست پیشنهاده و بهشم گفتم..

5-یک خاطره ای که با ایشون دارید رو بفرمایید

خاطره هم زیاده.. تاپیکی که اونجا باهاش اشنا شدم...
    یکی هم اهنگایی که میزاره اکثرا ملایم ..و سلیقه منم همینه... یبار یکی از همین اهنگاش باعث شد من اول شدم... در اوج ناباوری همه اما خب اهنگه خیلی به دلم نشسته بود...و دلیلش هم همین بود...

یکیم صندلی داغ که چقدرررررررررر حرص خوردم نشوندنش.. از دست این ستایشی....
    6- دوست یا دوستان صمیمیشون در انجمن ؟

همه من جمله بچه های تالار بیماریها..سعید..اقا مجید ..ستایش.ساغری..سلیناز ..داداش مهدی و ...

7- بیشتر به کدوم بخش انجمن تمایل دارن ؟

اقا یعنی چه/؟! اول تالار بیماریها دیگه بعد نجوم..ریاضی..ادبیات و ...کلا همه جا توانش رو داره...

8- یک سمت براشون در نظر بگیرید توی انجمن و چرایی اون سمت رو هم بفرمایید که چرا چنین سمتی انتخاب کردید ؟

معصومه دخترم عاشق شده از دستمون رفت.. وصیت میکنم تالار بیماری به امیر علی به ارث برسه چراشم اینکه خیلی خوب مدیریت میکنه وجدانن ...

9- اگه از نزدیک ببینیدشون میشناسیدشون ؟

بله عکسش رو دیدم

10- یه نمره به اخلاقشون از 1-100

بی نهایته..نمیشه نمره داد

11- اکثر اوقات روحیشون چطوره ؟

مث خودمه... درد بقیه درد خودشه...
    من از دردی میرنجم که از آنِ من نیست نازنین من مرگ را زیسته ام...

برا همین هرگز فرصتی پیش نمیاد که بی غم باشه...اما یاد گرفته کوچیکترین زیبایی هارو ببینه...و براشون شاد بشه

12- تکه کلامشون

بانو

13- چیزی هم بوده که ازشون یاد بگیرید ؟ چی ؟

بسیار بسیار زیاد... لحظه ای نیست که باهاش ارتباط داشته باشمو چیزی ازش یاد نگیرم..

14- یک عکس یا شعر یا متنی یا فایل صوتی بهشون تقدیم کنید به عنوان یادگاری ( این آیتم جدیده ها )

15- یک آرزو بکنید براشون

نگاه خدا همیشه همراهت باشه...آمین

16- کلا شخصیتشون رو چطور تصور میکنید .

اونقد میدونم که امیدوارم پسرم مث امیرعلی باشه اتفاقا من اسم امیر علی و امیر طاها رو خیلی دوست دارم.. علاقه مندی های علمی امیر علی هم خیلی شبیه منه..اخلاقشم که عالی( این اخلاق ارزوی همه ی مادر هاست) برا همین ناخداگاه احساس میکنم پسرمهیا امیدوارم پسرم اینطور بشه

17- درون گرا هستن یا برون گرا ؟

درون گرا... البته این به این معنی نیست که روابط خوبی برقرار نکنه..

18- یک سوالی که خیلی وقت هست تو دلتون مونده رو که ازشون بپرسید بفرمایید : ( این آیتم هم جدیده )

....

19- علاوه بر رشته کنونیشون به نظر شما با شناختی که شما دارید توی چه رشته هایی میتونن موفق باشن

همه اونایی که گفتم..کلا موفقه...

20- کلام اخر ( هر چه دل تنگت میخواد بگو )

کلام اخر اینکه.امیر علی خوب گوش کن

یادته سر فروغ فرخزاد چی بهت گفتم؟؟ چی شد تهش؟

اینم:...

خدا بهت توانی داده که در هر کاری میتونی موفق باشی..
    همین علاقه مندیهات که در این سالها بهشون پرداختی و توشون موفق هم هستی نشونه ش...!!! پس هوشیار باش...همه حواست رو جمع کن...خیلی دقت کن.. از حس ششمت هم حتی استفاده کن تا دریافت کنی چیزی رو که خدا میخواد با توجه به توانت بهش برسی...
    بهت ثابت شده که از پس همه چی در پناه خدا بر میای..

نشونه ها رو بگیر... اگه بیو.. میرفتی شاید به همون محدود میشدی... اما الان کنار دارو.میتونی کمی خودت رو در بیو تقویت کنی... بعدش اونو هم بخونی چون علاقه داری و میری دنبالش...

پس
    وقت و انرژیت رو سر این نزار که این رشته گل سرسبد علایقم نبود..حالا اینو تموم کنم بعد برم دنبال علاقم.....نه !!!!!! یچیزی هست که بخاطرش درین مسیر قرار گرفتی...و باید به اون برسی...حتی اگه این مسیر سکوی پرتابت باشه...پس اهمیت زیادی داره...چون اگه نباشه مدارگردت به درد نمیخوره...خودتم فضانورد نمیشی همه اینا با هم هستن که جواب میدن...

بنابراین این دانشگاه رو هم مث بقیه کارات با هدف و قدرتمند برو... تو همونی هستی که تو نجوم ریاضی شعر زیست و .... حرف برا گفتن داری..دارو هم روش این نعمتیه که خدا به هرکسی نداده...

ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

2. 10 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)