دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 121

موضوع: ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار اقتصاد
    ارسال تشکر
    2,623
    دریافت تشکر: 2,398
    قدرت امتیاز دهی
    777
    Array
    plarak12's: جدید145

پیش فرض پاسخ : ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)

نقل قول نوشته اصلی توسط مهندس نوجوان نمایش پست ها
    امروزه مثلا آقا 30 ساله و خانم 26 ساله هستند ... دیگر هر کدام روی پای خود ایستادن را تجربه کرده و طعم روزگار چشیده شده اند ... حالا فقط به خاطر عرف جامعه با هم ازدواج می کنند ... دیگر آن حس همبستگی در زندگی فراموش می شود ... خانم می گوید من که تا 26 سالگی روی پای خودم بوده ام ... خانه ی پدرم بوده ام پس بعد از آن هم می توانم ... و ... نمی گویم برای همه چنین است و ... ولی زود ازدواج کردن فوایدی هم ندارد ... کم کمش این است که فساد کم تر می شود ... تا جوانان می خواهند مزه عشق را بفهمند راه درست و واقعی عشق را جلوی پایشان می گذارند ... دیگر کمتر کسی به خلاف می رود ... دیگر کمتر کسی در خود احساس خلا می کند ... لطفا زود ازدواج کردن و نوع پوشش این خانم ها را زیر سوال نبرید ...
    با نگاشته های شما یاد جمله ای زیبا افتادم که در تفسیر ازدواج بموقع بود :
    زن ومرد جوان مثل گل ورز اومده کوزه گری اند که تا خشک نشدن و قابل شکل گیری اند باید در هم تنیده و مخلوط شن تا نتقش زندگی شکل بگیره و اگه این اتفاق به تاخیر بیفته ، این خمیر یا گل ورز اومده و قابل انعطاف ، خشک و سیمانی میشه و شکل ثابتی میگیره و دیگه قابلیت در هم تنیدن رو از دست میده

نقل قول نوشته اصلی توسط saamaaneh نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان خوبم
    برای من یه سوال ایجاد شده؛ اول اینکه با این نوع حجاب فک نمیکنم خانوم های این برنامه بتونن تو جامعه فعالیت داشته و به سرکار برن !!
    آخه چنین خانم هایی بیرون از منزل کار میکنند !!!! والا من که مرد هستم ترجیح میدم تو خونه کار کنم و کنار خانواده باشم ، این خانم ها که جای خود دارند ...
    دوم اینکه وقتی از تلویزیون و اینترنت استفاده نمیکنند؛ پس حتما از تکنولوژی و زندگی روزمره هم عقب هستند و این مشکلی براشون پیش نمیاره؛ مخصوصا اگر فرزند محصل و یا دانشجو هم داشته باشند!!
    گویا پست قبلیمو نخوندید ، تلویزیون ندارند و بجاش از اینترنت و رادیو استفاده میکنند ، قبول دارید که برنامه های نت رو خودمون انتخاب میکنیم (البته تغریبا ) و در مقابل تلویزیون قابلیت انتخاب برای ما نداره حتی 1000 شبکه باشه ....
    به نظرم این گونه زندگی کردن باعث کم شدن روابط اجتماعی هم میشه!!
    خب این جوری خللی در زندگیشون ایجاد نمیشه؟؟؟؟
    و بنظرم روابط اجتماعی برای هر فرهنگ و عقیده ای تعریف متفاوتی داره ، و در عمل این افراد خیلی هم اجتماعی اند ، مادر این خانواده بعنوان معلم تو مدارس فعالیت میکنه و تو برنامه گفت بخاطر اینکه به زندگیم و ارامش خانواده و ... صدمه ای نخوره ، تنها هفته ای یک بار اونم فقط بخاطر وظیفه ی شرعی خودم میرم به مدارس ...

نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا قربانی نمایش پست ها
    من توی مسیری که میرم میام همیشه یک خانم هست که مثل این خانوم هایی که توی تلویزیون دیدین لباس میپوشه یعنی رو بند و دتسکش سیاه بعد من خیلی دوست دارم یک بار ازش بپرسم چرا چیزی که خدا حلال کرده رو به خودش حروم میکنه؟(منظور گردی صورت و دست ها تا مچ)
    این که شما فرمودید خدا حلال کرده ، حد اقل حجاب هست
    و بعضی ها دوست دارن بخاطر خدا که درحقیقت برای خودشون و زندگیشون هست حد اکثر هارو رعایت کنند ...
    اونها از حلال اونم حداکثرش در جای خودش استفاده میکنند و لذت این حجاب که هم زن و مرد داره رو تو زندگی خودشون میبینند (اون دنیا جای خودش)
    فکر میکنید چرا در بین فرهنگ هایی که پایبندی به مسائل اخلاقی و حجاب و.. ندارن افراط در لذت گرایی و نتیجتا مکاتبی چون سادیسم و .... ایجاد میشه ؟؟؟
    ویرایش توسط plarak12 : 27th September 2014 در ساعت 09:52 PM

خواهی نشوی رسوا ، همرنگ شرافت شو ... !
    بورس به همین سادگی {آموزش مقدماتی}

2. 4 کاربر از پست مفید plarak12 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)