ببینید چیزی که مشخصه اینه که شما دلت میخواد بحث کنی اتفاقا منم آدمیم که حسابی اهل بحثم. منتهاااا
بحثی که توش منطق نباشه و موضوع رو محدود به یکسری تفکرات جهت دار بدونه نه تنها دنبال نمیکنم بلکه حوصلشم ندارم.
امام صادق هم جلسات مباحثه داشت آدمی مثل فروید هم مباحثه میکرد و نظریه ول میداد بیرون!!! که الان خیلی از دانشمندان قابل قبول در دنیا نظریاتش رو جهت دار و حاصل عقده ها بدبختی هاش میدونن!
جفت فرضیاتی که شما نمیدونم از کجا آوردین اشتباهه...
من اگر از شخص خودم حرف زدم حالا هم از شخص خودم حرف میزنم. اگر گفتم با صدا زدن امام حسین معنیش این نبود که نشستم کنج خونه و دعا کردم. ائمه این کار رو بی حاصل میدونند روایاتش هم در دسترسه...
از این جهت گفتم که تا قبل از اون هرچی تلاش هم میکردم باز به همون چیزی که میخواستم نمیرسیدم و احساس میکردم یک جای کار میلنگه
ولی از وقتی که زیارت عاشورا رو به تلاش های خودم اضافه کردم جوابی که گرفتم ماورائ اون چیزی بود که تصور کردم.
جاش نیست و نمیشه وگرنه مثالاش رو میگفتم.
جاهایی طوری مشکلم حل شده و طوری به بهترین نحو به خواسته هام و هرچیزی که منافعم بوده رسیدم اونم در مواردی درعرض چند ماه و در مواردی درست سر موعد، که بعدا وقتی به پشت سر نگاه کردم از حیرت موندم چطور شد که اینطور شد...
شما یک مورد میخواستی
من به عنوان یک مورد دارم میگم ثمر بخش بوده. حالا میتونی یک فکری به حال خودت بکنی.

پیشنهاد میکنم زیارت عاشورا رو امتحان کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)