دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: زندگی با گیاهان دارویی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

پیش فرض پاسخ : زندگی با گیاهان دارویی

با سلام به همه دوستان
    و تشکر از فاطیمای عزیز بابت دعوت به این موضوع
    و ممنون از ایجاد این بحث مهم و موثر
    طبق اطلاعاتی که من از گیاهان دارویی در کشور دارم ما حدود 8000 گونه گیاهی که به اندازه کل اروپاست داریم
    با توجه به مشکلات ، گیاهان دارویی جایگاه مناسب خودش رو در کشورمون پیدا نکرده و کشور های آلمان و امریکا و چین
    پتانسیل بالایی دارند متاسفانه و فقط 3 درصد داروهای مصرفی کشورمون گیاهی
    هستند

به نظر من نه حرف کسانی که طب سنتی رو کلا رد میکنند درسته و نه کسانی که همه درمان رو روی گیاه دارویی میدونند

و بایستی تعادلی در بین طب سنتی و نوین ایجاد کرد و مکمل هم باشند
    اونچه که مسلم هست ما به طب نوین هم نیاز داریم و جراحی های مدرن و شیمی درمانی و آنتی بیوتیک ها هم نقش
    مهمی در درمان و زندگی انسانها داره

اما در خصوص برخی بیماریها ی مزمن و دستگاه گوارش و .... برخی بیماریهای ویروسی طب ایرانی و
    سنتی اثر گذار تر از طب نوین بوده
    اما از لحاظ روانی چون همیشه تصور ما اینه که گیاهان دارویی عوارض کمتری دارند
    مصرف اونها با اطمینان بیشتری انجام میشه و گاهی هم افراط صورت میگیره

همین مساله باعث میشه واحد های صنفی مثلا یک گیاه دارویی مثل گل گاوزبان رو مثلا از قیمت 8000 تومان به 30000 هزار تومان ارتقا بدن و همین امر باعث اجتناب مصرف کننده از مصرف این گیاه بشه و این نوعی فرهنگ نادرست در کشور ماست

مثلا در زمان های قدیم پزشکان روش درمانشون به این شکل بود که 50 نوع نبض رو توصیف کرده بودند و با بررسی طبع بیمار به راحتی نوع بیماری رو تشخیص و داروی مناسب اون رو از بین گیاهان انتخاب میکردند اما امروزه با استفاده از وسایل و ابزارهای تجربی بیماری شناسایی میشه و شناخت طبع و مزاج سنجی مورد توجه قرار نمیگیره

من خودم با توجه به شناخت و مطالعاتی که از برخی گیاهان دارویی دارم از جمله دمنوش های گیاهی و یا ماسک های طبیعی گیاهی رو به خیلی از داروهای شیمیایی و مدرن امروزی ترجیح میدم
    اما با تمام این جریانات به نظرم هنوز بایستی طب سنتی و گیاهان دارویی در کشور فرهنگ سازی بشه و
    طبق فرمایشات دوستان با علم و آگاهی کافی مصرف بشه منِ نوعی تا مادامیکه آگاهی کافی از یک گیاه مفید
    نداشته باشم و بدون اطلاعات مصرف کنم یا دچار سوء مصرف میشم
    یا نتیجه مطلوبی رو نخواهم گرفت پس نتیجتا در راستای همه درمانها علم و آگاهی از مصرف بسیار مهم و موثر
    هست طبعا عوارضی رو به همراه خواهد داشت

مثالی میخوام بزنم همیشه در مقالات طب سنتی و سلامت میخونیم چای سبز برای بدن مفیده اما چند روز پیش مقاله ای رو میخوندم که مصرف چای سبز از یک میزان استاندار کشنده هست و باعث از کار افتادن کبد میشه
    و قطعا هر دارویی به موازات اثرات مفیدش اگر بدون علم مصرف بشه مضر هست
    پس این رو هم باید در نظر بگیریم که همگام با کشفیات جدید در دنیای دارویی بروز از تمامی اطلاعات
    و یافته ها با خبر باشیم و چنین مباحث و آموزش هایی چنانچه وجود داشته باشه ما رو در همه زمینه هاکمک میکنه

با توجه به اهمیت این مورد از فاطیمای عزیزتقاضا دارم در خصوص موارد صحیح و آشنایی هر چه بیشتر
    با دنیای گیاهان دارویی ما رو راهنمایی کنند

باز هم سپاس از زحمات شما دوست خوب و مدیر زحمت کش

ویرایش توسط Almas Parsi : 23rd September 2014 در ساعت 09:12 AM

2. 10 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)