فردا روز ارائه ی عرضه ی اولیه به نام ثرود است.اگر بخواهیم مختصری از آن بگوییم می توان گفت با توجه به مجموع پروژه های شرکت و پیش بینی سود ۸۴۷ ریالی برای سال آتی و با در نظر گرفتن نسبت پی به ای ۴، می توان قیمت تقریبی عرضه اولیه در محدوده ۳۰۰۰ الی 4000 ریال را برای این سهم برآورد نمود، هر چند محدوده مذکور قابل اتکا نخواهد بود، زیرا این شرکت درآمد خود را مطابق با استاندارد ۲۹ بر اساس پیشرفت پروژه شناسایی می نماید اما درآمد نقدی در پایان پروژه و پس از فروش حاصل می گردد، لذا استفاده از روش P/E برای ارزشگذاری آن قابل اتکا نیست
برای ثرود کلا 20 میلیون سهم در نظر گرفته شده که بر این اساس 10 م در کشف قیمت و کارگزاری ها و ... و 10 م برای کد های انلاین
طبق تجربه و نظر بنده حدودا 400 سهم برای هر کد انلاین در نظر بگیرند که با که پی بر ای ۵ قیمت سهم حدودا همان 350 تا 400 باشه ، که نهایتا نیاز به 200هزار تومان نقدینگیست ،وا قعا من نمیدونم ایا کسی میتونه این پول رو فراهم کنه ، من که بعید میدونم
، احتمالا باید زندگیمون رو بفروشیم تا سرمایه خرید سهم رو تامین کنیم
( ترسم اینه با این حجم سهمیه ، شاید از سود زیاد خوشی به دلمون بزنه و سکته ای چیزی کنیم ،
![]()
پس در انلاین چیزی گیر کسی نمیاد تقریبا.
اما طبق تجربه عرضه های کوچک قبلی (ارفع و غمینو و حتی بمپنا) احتمال رشد غیر طبیعی بسیار بالا است.
پس حضور در صف خرید در روزهای بعد بنظر خوب باشد
پس از روز سشنبه دوباره شاهد قوم صفویان خواهیم بود
احتمال حداقل رشد ۵۰ درصد ، بسیار بالاست ، فقط 50% برا 200هزار تومن رو چجور باید خرج کرد ، تازه اگه بهمون برسه

وا قعا من نمیدونم ایا کسی میتونه این پول رو فراهم کنه ، من که بعید میدونم
، احتمالا باید زندگیمون رو بفروشیم تا سرمایه خرید سهم رو تامین کنیم
( ترسم اینه با این حجم سهمیه ، شاید از سود زیاد خوشی به دلمون بزنه و سکته ای چیزی کنیم ،

.gif)

علاقه مندی ها (Bookmarks)