دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 164

موضوع: صندلـــِی داغ با حضور جنـــاب مازرون

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک - طراحی جامدات
    ارسال تشکر
    3,247
    دریافت تشکر: 14,584
    قدرت امتیاز دهی
    29858
    Array

پیش فرض پاسخ : صندلـــِی داغ با حضور جنـــاب مازرون

نقل قول نوشته اصلی توسط *FATIMA* نمایش پست ها
    سلام
    با سلام مجدد

بعد از 2 روز ایجاد استراحت برای شما دوباره اومدیم
    در خدمتيم

گرچه فکر نکنم استراحت کرده باشید
    خودتون گفتيد ديگه

اومدم تلافی این 2 روز رو جبران کنم
    بسم الله ...

آماده اید ؟!
    بفرماييد

بریم سر وقت سؤالات :

برندگان جایزه نوبل در ادبیات رو میتونی نام ببری ؟! در کشاورزی رو چطور ؟! تو بخش ادبيات كه اعطال جايزه نوبل از سال 1901 آغاز شده و تا كنون به 115 نفر ين جايزه تعلق گرفته و آخرين اين افراد آليس مورنو از كانادا مي باشد. در خصوص جايزه ن كه به اون " جازه غذاي جهان " هم اطلاق ميشه ظاهراً از سال 2012 اهدا ميشه

آیا ادبیات و کشاورزی با هم نسبتی دارند ؟! چی میشه که نسبیت پیدا میکنن ؟! كشاورزي به خاطر ماهيتش كه همون برآوردن محصولات از دل خاك تيره هست هماره دستمايه ديگر موضوعات من جمله مذهبي و حتي ادبيات هم بوده و ادبيات براي انتقال مفهوم زندگي و حتي مناسبات اجتماعي خيلي از اون استفاده كرده. به عنوان مثال :
    درخت دوستي بنشان که کام دل به بار آرد/ نهال دشمني برکن که رنج بي شمار آرد.

یه شعر بگید که هم توش کلمه ادبیات باشه هم کشاورزی ؟!

رشته كشاورزي در دانشگاه هاي ايران / محدود است به فراگيري ادبيات آن
    البته مثل همه رشته ها

فقط شعراي درگذشته من رو ببخشند بابت اين ويبره اي كه بهشون تو گور وارد كردم

به نظرت واقعاً عقل مردا به چششونه ؟
    فكر نكنم، اين بسته به خود فرده چه بانو و چه آقا

چرا میگن چاه نکن بهر کسی اول خودت بعدن کسی ؟!
    كسي كه خير مردم رو نخواد خودش مسلماً خير نخواهد ديد

چرا برف شش گوشه داره ؟! چرا مثلاً 5 گوشه نیست یا 4 گوشه ؟!
    به نظر براي اينكه بهتر بشينه چون 5 ضلعي اون تقارن شش ضلعي رو نداره و چهار ضلعي هم موقع فرود نميتونه مثل شش ضلعي براي خودش جانمايي خوبي داشته باشه

دره کوه قشنگتره یا قله کوه ؟!
    دره به خاطر سرسبزيش و قله به خاطر ابهتش، نميشه انتخاب كرد

نظرت رو در مورد جملات زير به صورت كامل بگو؟

*در عجبم از مردمي که خود زير شلاق ظلم و ستم زندگي مي کنند، و بر حسيني مي گريند که آزادانه زيست و آزادانه مرد
    وقتي عقايدمان به مرحله عمل نمي رسه و تنها در ظاهر به آن مي پردازيم، غافل از داشتن كوچكترين تأثيري در زندگي

*خداوند مي*فرمايد هرآن چه در زمين و آسمان است مرا تسبيح مي*كند
    برگ درختان سبز در نظر هوشيار / هر ورقش دفتري است معرفت كردگار، نكته اي واضح و مبرهن كه اشعار يادي هم در اين خصوص گفته شده

*زندگي مثل شطرنج ميمونه... اگه بازي بلد نباشي همه ميخوان يادت بدن... ولي اگه خوب بازي کني همه ميخوان شکستت بدن
    ميخوان يه جوري يادت بدن كه حريفشون نشي در آينده و مي خوان شكستت بدن كه باز هم حريفشون نشي

*فقط کسي معني دل تنگي را درک مي کند که طعم وابستگي را چشيده باشد
    بايد تو حال و هواي يه چيزي بود تا حس از دست دادنش رو درك كرد، گرچه نوميد نبايد بود.

*توي دنيا يکي هست که فقط به خاطر تو نفس ميکشه و اون خودتي
    در وهله اول من نوعي دارم براي خودم زندگي مي كنم و بعد اجتماعم پس بايد قدر خود را بدانم تا ديگران نيز به من احترام بگذارند

*همواره با ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي ادعا مي کنم که حتي وقتي به يادشان نيستم هم دوستشان دارم
    حرفی نیست، تو مرا یاد کنی یا نکنی باورت گر بشود یا نشود تو مرا یاد کنی یا نکنی من به یادت هستم

*با سنگهايي که در سر راهت ميگذارند هم ميتواني چيز قشنگي براي خود بسازي
    مي تواني با آجر هايي كه به سويت پرتاب مي شود سنكري ساخت محكم

*براي شب پيري... در روز جواني چراغي بايد تهيه کرد
    آينده نگري و تدبيري كه در عنفوان جاني بايد داشت تا به گاه پيري عزت از زندگي ما رخت برنبندد

*آنچه كه هستي هديه خداوند است به تو و آنچه خواهي شد هديه تو به خداوند است....پس بي نظير باش
    انسان كامل ترين مخلوق خدا ست پس اين كمال را كه امانتي است نزد او باد به بهترين وجه حفظ كرده و به صاحبش بازگرداند

*ناياب ترين چيزها در جهان دوست صميمي است كه در عين حال? برترين سرمايه هستند.
    دوستان خوب و وفادار به راحتي به دست نمي آيند كه بتوان از آنها به راحتي گذشت، پس قدر آنها را بدانيم

*بهترين مرگ آن است که تنها جسمت از ميان رفته باشد و نه اسمت
    زندگي صحنه كتاي هنرمندي ماست / هر كسي نغمه خود خواند و از اين صحنه رود / خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به ياد / صحنه پيوسته به جاست

*زندگي گل سرخي است كه گلبرگهايش خيالي و خارهايش واقعي است
    هستی چه بود ، قصه ی پر رنج و ملالی. کابوس پر از وحشتی ، آشفته خیالی.

آشوبم آرامشم تویی
    به هر ترانه ای سر می کشم تویی
    بیا که بی تو من غم دو صد خزانم

2. 5 کاربر از پست مفید م.محسن سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)