سلام مجدد
به نظرم تحلیل این موضوعات قشنګ و مفیده ، من بازم هر آنچه بلد باشم می نویسم (اونایی که بلد نیستم رو صورت سؤال رو پاک می کنم ) که تکمیل بشه ، یه عده موارد مشابه البته نه در ارتباط با مواد غذایی در مورد بدن انسان انتهای پست می ذارم که دوستانی که اطلاعی راجع بهش دارن ، بیان کنن ، موجب خرسندی هست ...![]()
این هم چند مودی که عرض کردم :
آیا میدانید: تنها قسمت بدن که خون ندارد قرنیه چشم است ؟ (باید بګه تنها قسمت زنده ، مو و ناخن چین پس ؟)
آیا میدانید: ورزش کردن در گرما به کاهش اشتها کمک میکند ؟
آیا میدانید: دندان تنها بخش از بدن انسان است که ترمیم نمی شود ؟ (این که مردود شد به نظرم ، ګفتن با لیزر خود ترمیمی می کنه دندان)
آیا میدانید: کره زمین از ۱۰۲ عنصر بوجود آمده و این ۱۰۲ عنصر در بدن انسان وجود دارد ؟ (چطو 102 تا عنصر در کره ی زمین هست ؟ بیشتر کشف شده که)
آیا میدانید: لایه بیرونی پوست انسان هر ۲ هفته یکبار با سلولهای جدید تعویض میشود ؟
آیا میدانید: ساختمان عملکرد دست وال، سگ، پرندگان (بال ها) و انسان دقیقاً مشابه است ؟
آیا میدانید: معده شما هر دو هفته ۱بار ماده مخاطی جدید ترشح میکند در غیر اینصورت خودش را هضم خواهد کرد ؟
آیا میدانید: در طول زمانی که این جمله را می خوانید حدود ۵۰ هزار سلول بدنتان میمیرد و سلول های جدید جایگزین آن می شود ؟ (میخوام بدونم چطور اینو اندازه ګرفتن همی ؟)
آیا میدانید: اگر بدن شما خشک و یخ زده شود ۱۰% به وزن آن اضافه خواهد شد که این مقدار وزن اضافی را مایکرو ارگانیسم هایی که بر روی بدن قرار دارند، تشکیل می دهند ؟
آیا میدانید: زمانیکه گوشت و شیر را با هم می خورید، بدن به هیچ وجه کلسیم شیر را جذب نمی کند و بهتر است میان مصرف گوشت و شیر حداقل ۲ ساعت فاصله باشد ؟
آیا میدانید: ما یک داروخانه کامل در بدن خود داریم و می توانیم هر دارویی را در بدن خود تولید کنیم ؟
آیا میدانید: چشم سالم انسان میتواند ده میلیون رنگ را مختلف را ببیند و آنها را از یکدیگر تمیز دهد ؟ (چو جور متوجه شدن 10 میلیون رنګ رو تشخیص میده؟)
آیا میدانید: کالبد شکافی انسانهای جدید بسیار بیشتر از انسانهای قدیمی طول میکشد ؟
آیا میدانید : بدن ما به طور مداوم خود را ترمیم می کند هر سه ماه یکبار بافت استخوانی به طور کامل تعویض می شود و هر ماه پوست جدید رشد می کند به راحتی می توانیم فرآیند پیری را به تاخیر بیندازیم ؟
آیا میدانید : بدن یک انسان معمولی به اندازه کافی شامل: سولفور برای کشتن تمام شپش های بدن یک سگ، کربن برای ساخت ۹۰۰ مداد، پتاسیم برای آتش زدن یک توپ فوتبال، چربی برای ساختن ۷ قالب صابون، فسفر برای درست کردن سر ۲۲۰۰ کبریت و آب برای پر کردن ۱۰ تنگ را دارد ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)