سلام مجدد
قبلا در مورد مواردی چون تفریح در خوابگاه، جام حهانی در خوابگاه و ماجراهای عشقی و وضعیت عمومی ترین پوشاک(دمپایی) در خواب صحبت کردیم و دوستان هم نکات جالبی را اشاره کردند.
اینبار میخواهیم در مورد آشپزی در خوابگاه و حاشیه های اون صحبت کنیم.
یاد او حرف آقای سامان گلریز(آشپز برنامه بهونه) افتادم که گفت: امروز میخوام یک ساندویچ با گوشت بوقلمون را اموزش بدم که نیازی به فر و اجاق مخصوص نداره و دانشجوها روی همون شعله کوچک هم میتوانند درست کنند.
معمولا دانشجوها در ترم های 1 و 2 غدای سنگین مصرف نمیکنند. آشپزی بلد نیستند یا حوصله ندارند. املت و نیمرو اعیانی ترین غدای دانشجوی ترم 1 هست
ما وقتی ترم 2 بودیم شروع به آشپزی تو خوابگاه کردیم و انصافا غذاهامون تک بود.انواع پلو و خورشت و ماکارونی و سالاد و ... داشتیم. تعدادی از دوستان مهمان همیشگی بودند.
یادمه یکی از دوستان برای اینکه مهمان زیاد نشه، پشت در نوشته بود: از نور چشمان بعد از شام پذیرایی خواهد شد. البته اینکار فقط شوخی بود
از همه این مطالب گذشته:
پختن غدا در خوابگاه ظرف تمیز می طلبد
بعد از اینکه ظروف تمیز شسته شدن(!!!) مراحل پخت به صورت معمولا دسته جمعی ادامه پیدا میکند.
انواع غداهایی که تو عمرتون ندیدین ممکنه ببینید.
البته همیشه به این آسونی نبوده. همیشه شعله گاز کن بوده و باید منتظر بمونید
ما که از ترم 3 به بعد همیشه خودمون آشپری میکردیم. غدای دانشگاه یا کم بوده یا کیفیتش ...
بگذریم
پی نوشت: این تصاویر تزیینی هستند و مانند تصاویر قبلی عکس شخصی نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)