درود
من نمیدونم منبع این خبر کجاست ولی نظر شخصیم رو درباره این سریال میگم :
به نظرم وقتی با کمی دقت بیشتری به اثرات این سریال در جامعه نگاه میکنیم پی به این موارد میشه برد
1- اینکه لهجه یک عده از مردم همین سرزمین شده مضحکه به این صورت که تا کسی با این لهجه صحبت کنه
ناخودآگاه میزنیم زیرخنده چون یاد این سریال میفتیم
2- تاثیر بد دیگه اینه که ما رندگی عادی چند خانواده اهل این سرزمین رو به خنده گرفتیم و به مشکلات و نوع تفکر و
دغدغه های اونها میخندیم...گرفتار میشن ما میخندیم ....آواره میشن ما میخندیم ...دعوا میکنن ما میخندیم...سقف
خونه شون میریزه باز ما میخندیم ...یهنی واقعا مشکلات مردم علی آباد خنده داره ؟؟؟؟؟!!!!
3- در پایتخت3 که دیگه ماشالا آب بستن به سکانسهای فیلم...سکانسها طولانی تر و بی محتوا تر شدن//
4- رفتار و عملکرد صدا و سیما که واقعا توهین به شعور مردمه...میاد گزارش تهیه میکنه از مردم و نظر مردم رو
درباره سریال میپرسه ولی فقط نظرات مثبت رو پخش میکنه!!!!!خیلی هنر میکنه واقعا
5- نوع بیان و کلمات وجملات کلیشه ای که توسط بازیگران مدام بیان میشه و به قول معروف شده لقلقه ی زبان
افراد جامعه و این ضعف فرهنگ مارو میرسونه...( مثل : آقااااا...نقی////ناهار نخوردمه ////)
من شخصا این سریال رو برای خودم تحریم کردم تا شاهد بی تفاوت شدن خودم نسبت به یک قومیت از این
سرزمین و لهجه اونهاو گرفتاریها و مشکلاتشون نباشم که با دیدن این مسایل فقط بخندم و بی تفاوت تر بشم...
مارو دارن آروم آروم بی تفاوت میکنن نسبت به همدیگه...پس هوشیار باشیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)