دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: حمله به سفارت ایران در چین به خاطر چوچانگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بحران - پدافند غیرعامل
    ارسال تشکر
    3,360
    دریافت تشکر: 4,666
    قدرت امتیاز دهی
    10720
    Array

پیش فرض پاسخ : حمله به سفارت ایران در چین به خاطر چوچانگ

درود
    من نمیدونم منبع این خبر کجاست ولی نظر شخصیم رو درباره این سریال میگم :

به نظرم وقتی با کمی دقت بیشتری به اثرات این سریال در جامعه نگاه میکنیم پی به این موارد میشه برد

1- اینکه لهجه یک عده از مردم همین سرزمین شده مضحکه به این صورت که تا کسی با این لهجه صحبت کنه

ناخودآگاه میزنیم زیرخنده چون یاد این سریال میفتیم

2- تاثیر بد دیگه اینه که ما رندگی عادی چند خانواده اهل این سرزمین رو به خنده گرفتیم و به مشکلات و نوع تفکر و

دغدغه های اونها میخندیم...گرفتار میشن ما میخندیم ....آواره میشن ما میخندیم ...دعوا میکنن ما میخندیم...سقف

خونه شون میریزه باز ما میخندیم ...یهنی واقعا مشکلات مردم علی آباد خنده داره ؟؟؟؟؟!!!!

3- در پایتخت3 که دیگه ماشالا آب بستن به سکانسهای فیلم...سکانسها طولانی تر و بی محتوا تر شدن//

4- رفتار و عملکرد صدا و سیما که واقعا توهین به شعور مردمه...میاد گزارش تهیه میکنه از مردم و نظر مردم رو

درباره سریال میپرسه ولی فقط نظرات مثبت رو پخش میکنه!!!!!خیلی هنر میکنه واقعا

5- نوع بیان و کلمات وجملات کلیشه ای که توسط بازیگران مدام بیان میشه و به قول معروف شده لقلقه ی زبان

افراد جامعه و این ضعف فرهنگ مارو میرسونه...( مثل : آقااااا...نقی////ناهار نخوردمه ////)

من شخصا این سریال رو برای خودم تحریم کردم تا شاهد بی تفاوت شدن خودم نسبت به یک قومیت از این

سرزمین و لهجه اونهاو گرفتاریها و مشکلاتشون نباشم که با دیدن این مسایل فقط بخندم و بی تفاوت تر بشم...

مارو دارن آروم آروم بی تفاوت میکنن نسبت به همدیگه...پس هوشیار باشیم

ویرایش توسط محسن مهابادی زاده : 30th March 2014 در ساعت 11:20 PM
    چه حس قشنگیه در تاریکی های خطرناک این دنیا...با اطمینان خاطر و آرامش ،دستت در دستان خدا باشه...(محسن مهابادی زاده)

2. 9 کاربر از پست مفید محسن مهابادی زاده سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع