سلاااااااااااااااام منم اومدم....
برای سبز کردن سبزه، عدس را که خیس کرده یکی دوشب . چند بار آبش را عوض می کنیم تا به اصطلاح ترش نشود بعد از اینکه کمی جوانه بسیار کوچک در آورد داخل دستمال نخی مرطوب نگهداری می کنیم تا جوانه در آمده و نوک آن کمی سبز شود بعد کف ظرف مورد نظر را ماسه تمیز و شسته ریخته و جوانه ها را به ظرف منتقل می کنیم ..
اینم عکس.... فقط یه خورده ویرایش احتیاج داشت.... چون سایزش خیلی بزرگ بود مجبور شدم کوچیکش کنم
http://www.uc-njavan.ir/images/olrimmmfy3yytyjlsus9.jpg
علاقه مندی ها (Bookmarks)