ببینید برادر من
اولا که دلیلی نداره ناسا بخواد عکس یه سیاره رو روتوش کنه
از کجا می دونید تمام این اطلاعاتی که شما از این قضیه به دست آوردید از یه فرد خاص از طرف روسیه یا چین برای تضعیف آمریکا و ناسا در جلوه ی عمومی تبیین نشده باشه
اصن چرا یه کم توجه نمی کنید!!!! خودِ مقاله داره داد می زنه!!! مشخصا داره از روسیه تعریف می کنه و از آمریکا بد می گه
هدفش هم برملا کردن دروغ های آمریکا نیست هدفش پخش کردن یه شایعه ی مضحک بین مردم برای تقویت قدرت روسیه است
اگه شما حاضرید از این هدف به عنوان بزرگترین دروغ قرن بیستم دفاع کنید من حاضرم ازش به عنوان بزرگترین شایعه قرن بیست و یکم دفاع کنم :
-مقاله ی ارائه شده ی شما علط علمی داره : 400 درجه که قبلا بهتون گفتم ---> مقاله ی انتقادی که مشکل علمی داشته باشه مشخصه که منبع علمی نداره پس از نظر علمی رده
- مقاله های انتقادی علمی باید بی طرف باشند و صرفا جهت اگاهی ایراد بشن : این مقاله مشخصا در چند جا از کشور روسیه در زمینه هوافضا دفاع و کشور آمریکا رو تحقیر کرده پس از این نظر هم رده
- منابع ارائه شده شما برای مقاله : منابع علمی نیستند و مشخص نیست اون وبلاگ ها و سایت های نامعلوم توسط چه کسانی اداره می شه ضمن اینکه در بعضی از منابعتون سایت های روسی و چینی دیده می شه که نشانگر سیاسی بودن این قضیه داره و نه علمی بودن اون کمااینکه حتی نظرسنجی ها هم روسی هستند و منبع معتبر ندارند پس از این نظر هم رده
- مترجم مقاله هویت مشخص نداره پس از این نظر هم رده
-تصاویر ارائئه شده در مقاله روتوش و فوتوشاپ هستند و معتبر نیستند پس این قسمت هم رده
علاقه مندی ها (Bookmarks)