سلام و ممنون از همه دوستانی که نظراتشون رو گذاشتن ولی مطلبی هست که به نظرم میرسه نتونستم درست تشریحش کنم برای همین خواهشمندم توضیحات زیر رو با دقت بخونید.
1- بنده حدود شش ماهه که دارم در مورد راه اندازی یه کسب و کار تحقیق میکنم و خدا رو شاکرم که به جاهای خوبی هم رسیدم توی این مدت اگه بدونین در چه زمینه هایی که مطالعه کردم خودتون تعجب میکنید یعنی تقریبا هر چیزی که برای مدیریت یا راه اندازی شرکت لازم بود رو خوندم از متدهای مدیریت پروژه تا مدیریت تکنولوژی و مباحث فنی . این رو گفتم که بدونید من ندانسته و همینجوری نمیخوام وارد صنعت بشم.
2- دوستان ما حدود یکی دو ماه دیگه تولید اولین محصولمون رو شروع میکنیم و منتظر کسی یا ایده ای هم نیستیم و اصلا جایی برای پذیرش نفر جدید نداریم.
3- بزارین دلیل اینکه اینجا دعوت به همکاری کردم رو خوب تشریح کنم . ما توی ایران حدود 15000 نفر نخبه داریم که اسمشون ثبت شده خب میدونید این 15000 نفر حتما یه اختراعی یا مدالی داشتن که رفتن توی بنیاد ملی نخبگان دیگه حالا اگه فرض کنیم این تعداد نفرات هرکدوم شش ماه برای طرحشون وقت گذاشته باشن در کل میشه 7500 سال زمان تو این مملکت صرف ابداع و اختراع شده . پس چرا ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ؟ به نظر من دلیل اصلیش اینه که افکار پراکنده است و معمولا صرف چیزهایی میشه که اصلا نمیتونه تجاری بشه همونطور که میدونید از هر 1000 ایده 100 تاش قابل تجاری شدن هستن و از این 100 تا 10 تاش به مرحله آخر میرسن که در نهایت 1 یا 2 تاش موفق میشن . حالا فرض کنید این 15000 نفر بیان با هم متحدشن به نظر شما 15000 مغز خلاقی که در عرض 6 ماه میتونن 7500 سال فکر کنن چه کاری میمونه که نتونن انجام بدن ؟ فقط تنها بیچارگی ما اینه که نمیتونیم تیمی کار کنیم یا به عبارتی بقیه رو هم توی فکرمون شریک کنیم . حالا ما میگیم 15000 نفر پیشکش شما بیاین 100 نفر هماهنگ شیم باور کنید دنیا رو زیر و رو میکنیم .
4- در مورد بعضی چیزا که بالا نوشته بودین اصلا متوجه نشدم . یعنی چی انشاء بنویسم یا مثلا مباحث مدیریت استراتژیک واسه چی مطرح شده؟
5- در مورد نحوه همکاری اینقدر نترسین شما بیاین من حاضرم چندتا از طرحام رو در اختیارتون بزارم و نهایتا با هم یه قرار داد منصفانه میبندیم قرارهم نیست کسی میلیونی در آمد پیدا کنه بعد سر بقیه رو کلاه بزاره بره خارج اینا مال تو فیلماست
6- تا به اینجا همینا به ذهنم رسید اگه سوالی بود در خدمتم . و در آخر برای فرج امام زمان هم دعا کنید یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)