استعداد برتر سایت
منم کاملا مخالفت میکنم با این پدیده. به نظر من این کار به دور از شرع و عرف دنیای واقعی هستش.
اینو در نظر بگیرین که نمیتونین امنیت فضای مجازی رو از فضای حقیقی بیشتر کنین پس سعی کنین فضای مجازی رو به حقیقی نزدیک تر کنین.
ما فقط و فقط برادران و خواهران دینی همدیگه هستیم(اونم برای مسلمانان شیعه معتبره) و در موارد دیگه احتمال میدم بکاربردن این الفاظ مکروه باشه.
مثلا من نوعی نمیتونم به یه بت پرست هندو بگم داداش چون به لحاظ دینی همفکر من نیست.البته برای انسان بودن همه آدما ارزش قائلم.![]()
کاربر اخراج شده
شاید ....
کاربر اخراج شده
همکار تالار مدیریت
سلام ،ممنون
من مخالفم
چون به نظرم در پس این خواهر و برادر یه صمیمیت بی خودی ایجاد میشه و به شکل همیشگی دو نفر به هم عادت میکنن.
هر دوطرف به این خواهر و برادری اعتقادی ندارند و این یه راهی برای راحتی خارج از عرف بین دو نفره،البته برای دو پسر برادر بودن و برای دو دختر خواهر بودن خیلیم خوبه و من در این باره موافقم.
یار همیشگی
سلام
مخالفم
موضوع اینجاست که من به دوست صمیمی اعتقادی ندارم، دوست صمیمی آدم خدا هستو خانواده .
به دوست نزدیک ، که گه گاهی باهم بریم ورزشی ، جایی، چرا ، اعتقاد دارم، ولی در انتخاب این دوست ها هم وسواس به خرج می دم ...
حالا شما این اخلاق منو تو دنیای مجازی پیاده کنید...
تو دنیای مجازی هم، چه دلیلی داره من طرف مقابلم رو خواهر یا برادر صدا کنم در صورتی که نه خواهرمه نه برادرم ...! واقعا چه دلیلی داره ؟ من یه برادر دارم که هیچ کسی نمیتونه جای اونو برام بگیره ، چه دلیلی داره من کس دیگه ای رو جاش داداش صدا کنم ؟
از همون اولش که وارد دنیای مجازی شدم مخالف بودم ، تا این که به دلیل شرایطی که بود کسی رو به این اسم صدا کردم بعد متاسفانه پشیمون شدم . دلیلشم کم ظرفیتی و ...
دوست آشنا
منم مخالفم
به نظر من هر کسی میتونه با نحوه ی صحبت کردنش با فرد مقابل اجازه ی ورود به حریمش رو بده یا نه
و اینکه افراد هم دیگه رو خواهر و برادر خطاب کنند تضمین کننده ی این نیست که مشکلی بوجود نمیاد
کاربر اخراج شده
دوست آشنا
منم مخالفم چون این خواهر برادر ها به هم عادت میکنن..و اصلا کار خوبی نیست..که چی مثلا؟؟؟؟
همکار تالار دفاع مقدس
به نظر من این کار تا جایی میتواند خوشایند باشد که دو طرف نسبت به هم علاقه ای پیدا نکنند
دیگه اونجوری نشه که تمام لحظه های زندگیشو یاد اون باشه
منم مخالفم.ولی دیگه کلا به این کلمه ها عادت کردیم.......................متاسفانه
عالم همه در طواف عشق است و دایره دار این طواف حسین (ع) است
شهید اوینی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)