ببینین اینکه قدیمیا چیزیایی شبیه به این موضوعی رو ک شما بهش اشاره داشتین رو می گفتن بخاطر این بوده ک اهمیت موضوع برای اون فرد به اندازه ای بالا بره ،تا جایی ک هر وقت بخواد اون عمل رو انجام بده یادش بیاد و از انجامش صرف نظر کنه.
خب اینکه گفتن مال شیاطینه شاید به این موضوع برگرده ک قدیمیا اعتقاد داشتن شیطان در وجود گربه ها و مخصوصا گربه سیاهاس .خب قدیمیا معمولا پسماند غذاشون رو در ظرفی برای حیوونا در بیرون از منزل میذاشتن و یکی از این حیوونا خب گربه بوده دیگه.و از اونجایی ک قدیمیا غیر از خودشون به همه مخلوقات خداوند توجه داشتن برای اینکه چیزی گیر این حیوونای زبون بسته بیاد اینطوری میگفتن واز اونجایی که آدمای شکمویی ک به هیچ چیز غیر از چیزیایی که در سفره موجوده اهمیت نمیدن و همه حاضرین سر سفره رو هم ب شکل مواد داخل سفره میبینن پس نصیحت و گفتن اصل ماجرا به اونها فایده ای نداشته و سعی کردن از این راه طرف(فرد شکمو رو )رو منصرف از کارش بکنن.
البته از این جنبه هم میشه ب قضیه نگاه کرد:که این عمل(پاک کردن استخوانای مرغ و...) خب چندان پسندیده نیست و از دید حاضرین سر سفره چندان مناسب نیست و همه رو از ادامه دادن منصرف میکنه از طرف دیگه این عمل(پاک کردن استخوانها و ته دیس و ته دیگ وته قابلمه) باب پسند بعضیا (افرادشکمو ) هست و اشاره کردم که این افراد به هیچ وجه حاضر از منصرف شدن از عملشون نیستن پس راهی غیر از این برای افراد دیگه به جهت منصرف کردنشون نبوده.
البته من اصلا به این موارد اعتقادی ندارم که شیطان در وجود گربه سیاهاست و.....
ولی خب هر حیوونی به یه خصیصه مشهوره مثلا اسب نجیب و سگ و.... تارسیدن به گربه ،تنها چیزی ک تونستن به این بیچاره نسبت بدن همین مطلبی بود ک اشاره کردم.حالا شما به این موضوع در مورد گربه ها اعتقادی دارین و میدونین علتش چیبوده؟
ولی نباید فراموش کرد هر چیزی ک الان به شکل خرافه تبدیل شده یه دلیلی (گاها منطقی ،علمی و حتی شرعی)داشته و طی گذشت زمان دستخوش تغییرات و تحریفات شده به شکل خرافه در اومده.
موافق هستین؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)