دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 19 از 33 نخستنخست ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 321

موضوع: من و پروفسور بارتزال

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مکانیک خودرو
    ارسال تشکر
    2
    دریافت تشکر: 19
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))

نقل قول نوشته اصلی توسط عماد آرزومند نمایش پست ها
    خیلی خوب میشد اگر دستگاهی بود که با اون می تونستی نظرت رو به دیگران تحمیل کنی.
    سلام دوست عزیزم

اتفاقا این چیزی که شما میگی ساخته شده... دانشمندان آمریکایی کشف کردند که امواج رادیویی با فرکانس حدود 7 هرتز.... یا همین حدودا باعث ترشح هورمونهایی در مغز میشه که میتونه رفتار انسانو تغییر بده.

همینطور فشار خون رو میشه با این امواج تغییر داد و یه جورایی زمینه رو برای القا افکار کاملا آماده کرد.
    نمونه هاش هم در جنگ خلیج فارس بوده که باعث تسلیم شدن ناگهانی چندین نیروی عراقی بدون دلیل بوده.

الان هم پروژه عظیمی به نام هارپ دارن که بتونن با استفاده از لایه های جو امواج رو منتقل کنند.... البته این پروژه هارپ خیلی کارهای باور نکردنی میتونه انجام بده که اگه دوست داشتین میتونیم درموردش صحبت کنیم.
    یارب این شمع دل افروز کز کاشانه ی کیست
    جان ما سوخت بپرسید که جانانه ی کیست
    خانه بر انداز دل و دین من است
    تا در آغوش که می خوسبدو هم خانه کیست

2. 4 کاربر از پست مفید chamran سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط chamran نمایش پست ها
    سلام دوست عزیزم

اتفاقا این چیزی که شما میگی ساخته شده... دانشمندان آمریکایی کشف کردند که امواج رادیویی با فرکانس حدود 7 هرتز.... یا همین حدودا باعث ترشح هورمونهایی در مغز میشه که میتونه رفتار انسانو تغییر بده.

همینطور فشار خون رو میشه با این امواج تغییر داد و یه جورایی زمینه رو برای القا افکار کاملا آماده کرد.
    نمونه هاش هم در جنگ خلیج فارس بوده که باعث تسلیم شدن ناگهانی چندین نیروی عراقی بدون دلیل بوده.

الان هم پروژه عظیمی به نام هارپ دارن که بتونن با استفاده از لایه های جو امواج رو منتقل کنند.... البته این پروژه هارپ خیلی کارهای باور نکردنی میتونه انجام بده که اگه دوست داشتین میتونیم درموردش صحبت کنیم.
    ممنون اگر امكان داره توضيح بدين.
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

4. 2 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی شیمی
    ارسال تشکر
    0
    دریافت تشکر: 17
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

سلام من همیشه به این فکر میکردم که ما می تونیم یه شاتل فضایی بسازیم که با سرعت نور حرکت کنه همان طور که میدونید نور میتونه فلزاتو حرکت بده و چون در خلاء فلز حالت بی وزنی پیدا میکنه پس با ازمایشی که ما در زمین روی نور وفلز انجام میدیم فرق میکنه مگر اینکه شرایط خلاء رو تا حدودی مهیا کنیم
    این مهشین میتونه ما رو از نقاط دور کهکشانی اگاه کنه اما در مورد اینکه ایا انسانی میتونه با چنین ماشینی سفر کنه باید بگم باید عایقی وجود داشته باشه که جلوی از هم پاشیدگی سیستم انسانی رو بر اثر سرعت زیاد بگیره یعنی حالت تعادلی رو برای انسان ایجاد کنه من فکر میکنم برای این کار می تونیم از دو فلز که قسمت هایی از اونها که بارهای هم نام دارن استفاده کنیم که سرعت رو برای داخل شاتل خنثی کنه

6. 3 کاربر از پست مفید خانومی سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریازی فیزیک
    ارسال تشکر
    22
    دریافت تشکر: 26
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

به نظر شما چجو ری می شه سرعت این شاتل رو به سرعت نور رساند؟

8. کاربرانی که از پست مفید عماد آرزومند سپاس کرده اند.

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    پرواز
    ارسال تشکر
    205
    دریافت تشکر: 211
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

در این صورت باید به فکر شاتل بدون انسان باشیم
    چون تکنولوژی در اون حد نیست که
    انسان با سرعت نور حرکت کنه و منفجر نشه..........
    اینجا هم مثل زندانه که

10. 2 کاربر از پست مفید Lovely-Pilot سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

البته در حال حاضر چنين امكاني نيست.
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

12. 3 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    برق و كنترل
    ارسال تشکر
    646
    دریافت تشکر: 2,611
    قدرت امتیاز دهی
    42
    Array

خوب بحث جالبي شد ..چطوري ميشه در درجه اول به سرعت نور نزديك شد يعني اول چطوري ميتونيم اين شتاب رو ايجاد كنيم و دوم اينكه از چه بدنه و ماده اي استفاده كنيم كه قدرت تحمل حرارتي و فشاري كه بر اثر اصطكاك و فشار هوا ايجاد ميشه رو داشته باشه .. اگه ريز بررسي كينم بايد از عامل هاي موثر درسوال رو بررسي كنيم.. كم كردن اصطكاك و دوم بالا بردن قدرت تحمل ماده .. وقتي روند ساخت سفينه هاي فضايي رو ميخوندم به تجربه هاي ساخت بدنهاي سبك و مقاوم دقت كردم و تا الان پيشرفتهاي زيادي بدست اومده از بدنه هاي با تركيبات سيلكوني الياژهايي كه ميتونن خيلي سبك و فوق العاده مقاوم باشند .. .. چيزي كه به نظر خودم اومد اين بود كه ايا ميشه بدنه از لايه هاي مختلف ساخت .. از لايه بيروني فلزي مقاوم به گرما و فشار .. لايه بعدي لايه گازي كه عايق گرما و يا قدرت جذب گرما به صورت تدريجي و انتقال به قسمت خاص رو داشته باشه و سپس لايه مقاوه به حرارت و دوباره لايه گازي كه داخلي ترين بدنه رو از بيروني ترين لايه ايزوله كنه ...
    توکلت علی الحی الذی لا یموت

14. 3 کاربر از پست مفید Amir سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریازی فیزیک
    ارسال تشکر
    22
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

1 سوال : طبق نظریه هر جسمی که به سرعت نور برسه جرم بینهایت پیدا می کنه اما نور یکی از حالاتش حالت ذره ای است پس در نتیجه باید فوتون ها به جرم بینهاهت برسند

16. 2 کاربر از پست مفید عماد آرزومند سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریازی فیزیک
    ارسال تشکر
    22
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

چرا کسی جواب نمی ده؟

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    برق و كنترل
    ارسال تشکر
    646
    دریافت تشکر: 2,611
    قدرت امتیاز دهی
    42
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط عماد آرزومند نمایش پست ها
    1 سوال : طبق نظریه هر جسمی که به سرعت نور برسه جرم بینهایت پیدا می کنه اما نور یکی از حالاتش حالت ذره ای است پس در نتیجه باید فوتون ها به جرم بینهاهت برسند

نظریه نسبیت خاص

نسبیت خاص یکی از نظریاتی است که انیشتین مطرح کرده و شامل سه پدیده در سرعت ‌های بالا است .

* انقباض لورنتزی که کاهش طول جسم در مسیر حرکت است
    * اتساع زمان که کند شدن زمان است
    * افزایش جرم .

نسبیت خاص بطور خلاصه تنها نظریه ایست که در سرعتهای بالا ( در شرایطی که سرعت در خلال حرکت تغییر نکند--سرعت ثابت ( میتوان به اعداد و محاسباتش اعتماد کرد. جهان ما جوریست که در سرعتهای بالا از قوانین عجیبی پیروی می کند که در زندگی ما قابل دیدن نیستند. مثلا وقتی جسمی با سرعت نزدیک سرعت نور حرکت کند زمان برای او بسیار کند می گذرد. و همچنین ابعاد این جسم کوچک تر میشود. جرم جسمی که با سرعت بسیار زیاد حرکت می کند دیگر ثابت نیست بلکه ازدیاد پیدا می کند. اگر جسمی با سرعت نور حرکت کند، زمان برایش متوقف می شود، طولش به صفر میرسد و جرمش بینهایت میشود.

و اما در مورد نور بايد به نظريه هاي مطرح در مورد نور و رفتار نور توجه كنيم و اينكه كدام نظريه رفتار نور رو توجيه ميكنه ..

ساختار نور :

در مورد ساختار و ماهیت نور به طور قطع نمی توان نظر داد . در این باره سه نظریه وجود دارد .
    1-نظریه ذره ای بودن نور
    2-نظریه موجی بودن نور 3
    3-نظریه کوانتمی بودن نور
    نظریه ذره ای نور : گاهی اوقات رفتار نور طوری است که به نظر از ذرات بسیار ریزی که فوتون نامیده می شوند تشکیل شده است و اینطور می توان گفت که پرتوهای نور شامل تعداد بسیار زیادی فوتون است اگر ساختار ذره ای نور را بپذیریم می توان نور تولید شده توسط منابع لیزرها و دیودهای لیزری را توجیه کرد .
    نظریه موجی نور : گاهی اوقات رفتار نور به شکلی است که می توان نور را یک موج الکترو مغناطیسی با فرکانس زیاد و طول موج کوتاه فرض کرد و می توان گفت که امواج نوری از نوع مقطعی است یعنی حرکت موج عمود بر جهتی است که موج منتشر می شود . امواج الکترو مغناطیسی در خلاء با سرعت تقریباً m/s 3×10(8) حرکت می کنند و نور نیز تقریباً با همین سرعت در خلاء در حال حرکت است . وقتی نور از محیطی به محیط دیگر حرکت می کند فرکانس آن عوض نمی شود ولی سرعت آن تغییر می کند که در این حالت پدیده شکست نور بوجود می آید . برای اینکه بدانیم نور در تارهای نوری به چه شکل حرکت می کند و چه تغییراتی در نور بوجود می آید باید رفتار موجی نور را در نظر گرفت .
    نظریه کوانتمی نور : نظریه موجی بودن نور به قدر کافی تمام پدیده های مربوط به انتقال نور را توجیه می کند اما در بررسی بعضی از رفتارهای نور که در برخی از حالت ها نظیر پاشیدگی و گسیل و جذب رخ می دهد تئوری های ذره ای و موجی جوابگو نیستند و به جای آنها تئوری کوانتمی نور می تواند پاسخگو باشد . تئوری کوانتومی نور بیان می کند که تشعشع نور حاوی ذرات بسیار ریزی است که خصوصیات موجی را نیز دارا است .

توکلت علی الحی الذی لا یموت

19. 3 کاربر از پست مفید Amir سپاس کرده اند .

صفحه 19 از 33 نخستنخست ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)