من هنوز به اون مرحله نبوغ اقتصادی نرسیدم و چیزی هم نمیتونم پیشبینی کنم.
ولی همینقدر فقط اومدم یک نظری بدم داشتم بر میگشتم خونه خورد به سرم.
در ایران و در تمام مرکز استان ها یعنی تهران و سمنان و ساری و گرگان و مشهد و ...
فروشگاهی افتتاح شه که محصولاتش بهترین خوراکی های پایتخت کشور های جهان باشه.اسم شیک و خلاقانه زیادی هم فکر کنم بشه واسه این جور فروشگاه گذاشت.
مثلا از اروپا:بهترین خوراکی های شهر های برلین ,مادرید,رم,لندن,بروکسل,لیسب ن,کپنهاگ,برن,استکهلم,آمستر ام...
از اسیا:پکن,بانکوک,تایپه,ایروا ن,جاکارتا,آنکارا,مسکو,سنگاپ ور,کوالالامپور,سئول,
قاره اقیانوسیه و امریکا هم دیگه خودتون زحمتشو بکشید![]()
در این فروشگاه به فروش بره.مخصوصا انواع شیرینی کیک و بیسکوئیت و شکلات و انواع اقسام خوراکی ها.البته از همین نوع فروشگاه در پایتخت و شهر های مهم همون کشور ها هم میشه ایجاد کرد.خبر ندارم الان هست یا نه.
نمیدونم سود دهیش میتونه چطوری باشه.از پایتخت هر کشور کلی سفارش باید گرفت و بعد از ورود به ایران به سمت مرکز استان ها پخش بشهفقط میدونم دوست دارم همچین فروشگاهی باشه
- - - به روز رسانی شده - - -
من هنوز به اون مرحله نبوغ اقتصادی نرسیدم و چیزی هم نمیتونم پیشبینی کنم.
ولی همینقدر فقط اومدم یک نظری بدم داشتم بر میگشتم خونه خورد به سرم.
در ایران و در تمام مرکز استان ها یعنی تهران و سمنان و ساری و گرگان و مشهد و ...
فروشگاهی افتتاح شه که محصولاتش بهترین خوراکی های پایتخت کشور های جهان باشه.اسم شیک و خلاقانه زیادی هم فکر کنم بشه واسه این جور فروشگاه گذاشت.
مثلا از اروپا:بهترین خوراکی های شهر های برلین ,مادرید,رم,لندن,بروکسل,لیسب ن,کپنهاگ,برن,استکهلم,آمستر ام...
از اسیا:پکن,بانکوک,تایپه,ایروا ن,جاکارتا,آنکارا,مسکو,سنگاپ ور,کوالالامپور,سئول,
قاره اقیانوسیه و امریکا هم دیگه خودتون زحمتشو بکشید![]()
در این فروشگاه به فروش بره.مخصوصا انواع شیرینی کیک و بیسکوئیت و شکلات و انواع اقسام خوراکی ها.البته از همین نوع فروشگاه در پایتخت و شهر های مهم همون کشور ها هم میشه ایجاد کرد.خبر ندارم الان هست یا نه.
نمیدونم سود دهیش میتونه چطوری باشه.از پایتخت هر کشور کلی سفارش باید گرفت و بعد از ورود به ایران به سمت مرکز استان ها پخش بشهفقط میدونم دوست دارم همچین فروشگاهی باشه
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)