کلمات به ارنج ادبیات عهد بوق شمایل داده و فعل و فاعل هم در این خاطرات مجهول است از اساتید رپ هیپ هاپ و متالکیا و سنتی قواعد در خواست داریم ما را نیز در ذهنیت خاطرات خود بگنجایند
شاید فردا رو در روی هم شب شعری با هم گذاردیم پس تا آن وعده سبد شب شعر نظرات خود را خصوصی اعمال فرموده و در خاطره ما نقدی زیر نویس با دیلماج صحیح فرموده
کمی کسالت از بی کشف ماندن گروه هوشیاران پنهان هستم . کمی گیج گاه در گیجه زمانی گیج می رود . باید به ثبت نوشتاری بگوییم رفقای اهل دل به دل و جان پذیرفته می شوند . خواه خواستار رفاقت ما باشی خواه نباشی ما در کنار شما هستیم . عینن به عین دیده باید دیده بان شد تا فهم ها را در فهمم بفهمانم که هر کس چه می خواهد بداند و هر کس چه می خواهد به دست بیاورد . در مکان و منطقه خیلی ها در گردش ایام تالار نظامی خود را افسر نامیده اند . اما هیچ یک از افسرها هفتاد یار که نه هفت یار هم جذب خود نکرده و در نگه داشتن خود هم تلاش ندارند و دیگر باید به این بخش هم نگران هایم را افزوده و از یک تاس در یک بازی منچ قمار رفتار ها را به مارس اطراف را مجبور کنیم که بازی نیست که بازنده مفاهیم مقالات شویم بلکه راهی است که ما فهم دار تر از بحث قبل شویم . آنچه در این چند روزه اخیر رخ داده است غریبگی ما کم تر و دیده دوستان بیشتر و زیر نگاه پر رمق تر و حسن اخلاق ها کشف شده تر گشته است . من نیز خیزش این خیز بلند را بر پیدا کردن هوشیاران پنهان ادامه می دهیم تا اولین که نه! دومین راه را بر راه اولین بر داریم . هر دو راه یکی است اما مشق و قلم استاد فرق کرده است وگرنه همان جمله در کتاب عهد قدیم همین است که در عهد جدید می بینیم.
من الله توفیقات بیشتر بر خواننده داریم تا شاید هوشش از هوش ما بیشتر و معرفت ادراک حسیش چون ابو علی سینا شکوه داده تر شود .
از همون اولش تو ادبیات ضعیف بودم
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)