بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله و بالله ، کَمْ مِنْ نعمةٍ لله فی عرقٍ ساکِنٍ و غَیر ساکنٍ علی عبدٍ شاکرٍ و غیر شاکر ...
( به نام خدا و به ذات خدا چه بسیار نعمتی از خدا در رګی آرام و غیر آرام بر بنده ی شاکر و غیر شاکر )
اللهم اِنّی اسئلک بَدیعُ السّموات و الارض ذوالجلال و الاِکرام ، اَن تُصلیَّ علی محمدٍ و الِ محمدٍ و اَن تَجعَلَ لی مِمّا اَنا فیهِ فرجاً و مخرجاً ...
( خدایا من از تو خواهم و به این که از توست ستایش نیست ، معبود حقی که جز تو پر منتی بر پدید آورنده ی آسمان و زمین ، صاحب جلال و اکرام رحمت فرستی بر محمد و آل محمد و مقرر کنی برای من از آنچه در آنم فرجی و راهی )
بِالله اَستَفتِحُ و بِاللهِ اَستنجَحُ ، اللهم ذَلِّلْ لی صُعوبَتَهُ و سَهِّل لی حُزونتَهُ ، فَاِنَّک تَمحوما تَشاءُ و تُثبِتُ و عِندک اُمُّ الکتاب ... حسبی الله ...
(به خدا آغاز جویم و به خدا کامیابی جویم ، زیرا تو محو کنی آنچه خواهی و اثبات کنی و نزد توست دفتر کل ، بس است مرا خدا )
لا اله الا هُو عَلیهِ و توکَّلتُ و هُوَ ربُّ العرشِ العظیم، و اَمتنِعُ بِحَولِ و قوَّتِهِ مِن حَولِهم و قوَّتِهِم ، و امتنعُ بِرَبِّ الفَلَق مِن شرِّ ما خَلَق ، و لا حول و لا قوة الا بالله ...
( نیست معبودی جز او ، بر او توکل دارم و او پروردګار عرش بزرګ است و امتناع کنم به حول خدا و نیرویش از حول آنان و نیرویشان ، و امتناع کنم به پروردګار سپیده از شر آنچه آفریده ، و نیست جنبشی و نه توانی جز به خدا )

علاقه مندی ها (Bookmarks)